welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Nanna Imani Uboti
TémanyitásTárgy: Nanna Imani UbotiCsüt. Márc. 15, 2018 10:23 am
Nanna Imani Uboti
Lupita Nyong'o
27
külföldi
Miss Africa
Angola/Luanda
1991.április 4.
pánszexuális
egyedülálló

A felé nyúló kis dobozka, és a benne lapuló gyűrű teljességgel meglepte, és bár örülnie kellett volna ennek a gesztusnak, mégis úgy érezte, hogy kihúzták a lába alól a talajt. Soha nem gondolkodott a házasságon, sőt igazából még a tartós, hosszútávú kapcsolatokon sem. Már csak amiatt sem, mert annyi felé járt, annyi városban élt és szinte mindegyikben volt valaki, aki épp akkor a hazatérés érzését hozta el számára. Ilyen volt ő is. Karl csodálatos férfi volt, jó volt vele a szex, figyelmes volt, és mindig megnevettette. Azt azonban nem tudta volna soha elképzelni, hogy mellette lehorgonyozzon. Túl langyos lett volna mellette az élete, és talán túlzottan elrettentette az a gondolat, hogy ő igazán megbecsülné és a tenyerén hordozná. Hiszen nem ezt látta otthon, nem ez volt jellemző az Afrikai életére. Igaz, hogy apja felvilágosult nézeteket vallott, és iskoláztatta a gyermekeit, sőt különórákra is járatta őket, azt azonban, hogy ki az úr a házban, már a legelején szabályokba fektette. Nem lehetett visszaszólni, ellenkezni sem nekik, sem az anyjuknak, és ha bármilyen tiszteletlenség is történt, apjuk nem volt rest ezt tetlegességgel jutalmazni. Talán épp ennek köszönhető, hogy Nanna mindig is elvágyott otthonról, hogy Afrikát hiába is imádta mindennemű rossz és kellemes emlékével együtt, mégis valami újra vágyott. Jól tanult, és nem kellett túl sok idő, hogy a kemény magolás meghozza az eredményét. Stuardessnek állt, kifejezetten Európában, azonban a légitársaság mellyel repült az csak Spanyolország, Portugália és Görögország között közlekedett.

A családjával való összetartozás és a honvágy miatt jutott el arra a pontra, hogy úgy döntött szüksége van valakire, vagy épp valakikre, akik megadják neki azt a kellemes biztonságot, melyet Afrikában kellett hagynia.
Mindig is nagyon körültekintően választott magának partnert, és soha nem volt válogatós. Nem csak a férfiak vonzották, hanem a nők is. Bár ez sem fedte teljes egészében a valóságot. Lelkeket keresett, olyanokat, akiknek a belső tulajdonságai szöges ellentétben álltak apjáéval, viszont volt bennük mégis egy kevés  határozottság és keménység.  Biztonságra vágyott, olyanokra, akik mellette voltak, azonban ő mindezeket a dolgokat kissé szabadabban kezelte. Nem akart hosszútávon megmaradni csak egy ember mellett. Mindenkiben mást szeretett, és ha lehetősége lett volna, akkor a különböző országokban hagyott szeretőiből egyet gyúrt volna, mely maga lett volna a tökéletesség.

A gyűrű csodálatosan csillogott, azonban szépsége kevés volt ahhoz, hogy maradásra bírja. Tágra nyílt szemekkel figyelte a hatalmas drágakövet és a férfi szerelemtől ittas arcát. Nem akarta elvenni a kedvét, nem akarta összetörni a szívét, így tehát abban a pillanatban igent mondott. Arcára mosolyt erőltetett, majd tettetett örömmel állt neki a szeretkezésnek, melytől valójában ez az egész közjáték teljesen elvette a kedvét.
Nem is élvezte ezt az egészet, viszont igyekezett olyan lelkes lenni, hogy a férfit kifárassza annyira, hogy az mély álomba merülve, szuszogva forduljon az oldalára. A kezdődő félhomályban a másik nyugodt légzését figyelte, agya pedig lázasan dolgozott azon, hogy megoldja a hirtelen felmerülő problémáját, miszerint mit is kezdjen a helyzettel. Szinte már önkéntelenül mozdult meg, majd csúsztatta le ujjáról a gyűrűt a kis éjjeli szekrényre. Néma léptekkel sétált a ruháiért, majd öltözött fel egy pár pillanat alatt, és hagyta el a lakást. Mint egy menekülő zebra, melyet oroszlán üldöz...
Feltartott kezével leintett egy taxit, majd kezébe vette a telefonját, ami mellett ott lapult az a bizonyos névjegykártya is.
Nem érdekelte hogy hány óra van, egyszerűen csak tárcsázott.
- Azt igérte, hogy ha esetleg munkára lenne szükségem, akkor forduljak Önhöz. Azt hiszem ez az a pillanat...
foglalkozás ❖ stuardess/rendezvényszervező

hobbi ❖ utazás, főzés, nyelvek, új ismeretségek kötése  

becenév❖ Nanna

Család ❖ Anya, apa, és 5 testvér
Nanna ❖ hajjajj ❖ no multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
2

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 11.

Tartózkodási hely :
Ahová épp a munkám szólít

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Nanna Imani UbotiVas. Márc. 18, 2018 1:04 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Nanna!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
78

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: