welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Arno H. Hesse ~~~
TémanyitásTárgy: Arno H. Hesse ~~~Csüt. Márc. 15, 2018 3:08 pm
Arno H. Hesse
egy kellemes kis idézet
Armie Hammer
harmincnyolc
német
gazdag
Németország
1979.augusztus 3.
heteroszexuális
nős

- Az építkezés remekül halad, és ha minden jól megy, akkor sikerül a terveknek megfelelően befejeznünk a bővítést. Itt már látható is, hogy mennyire előrébb járunk, mint kettő héttel ezelőtt – bőszen ecsetelte a helyzetet a kisasszony, akit elvileg építészként alkalmaztam, mégis kezdtem úgy érezni, hogy a szoknyája alól felsejlő formák talán értékesebbek, mint maga a szellemi tőke, melyet szőke üstökében raktároz. Akárhogy is igyekezett meggyőzni arról, hogy mennyire jól haladnak a munkálatok, ebben én nem voltam egészen biztos, hisz volt szemem, éles látásom, s a legújabb szinten sétálva is kiszúrtam a hibákat.
- Nem is tudom Giselle, az hogy a falak állnak és az alapozás is megtörtént, még nem hinném azt, hogy annyira remekül haladnak. Itt például kilógnak a csövek a falból, ennek nem így kellene kinéznie egy burkolást követően. Ezek az ablakok pedig nem megfelelően lettek beillesztve. Látja itt ezt a részt? És mintha még a kilincs sem a megfelelő irányban állna – bíztam abban, hogy talán ő is észre veszi azokat a dolgokat, melyekre igyekeztem felhívni a figyelmét.
- Hát igen, tényleg ebben valóban igaza van uram, de egyébként…
- Na és az a színezés a falon? Maga is látja azokat a csíkokat? Ki csinálta ezeket a munkákat?
- Öhm…az alvállalkozókkal dolgoztatunk, de ezeket a hibákat természetesen ki fogjuk javítani Herr Hesse.
- Nem, kedves Giselle. Szeretném tudni, hogy egész pontosan ki a felelős ezért, ezért és ezért….- odalépve a falhoz, saját kezemmel mutattam meg a nőnek mindazt, ami bárki szemét kiszúrta volna, ha alaposabban körbenéz.
- Öhm…azt Herr Badenhop felügyelte, itt is jön…
- Kis kezét csókolom Giselle, megy a munka, jött megnézni? – Az ötvenes éveiben járó alak szinte azonnal lecsapott a hölgy kézfejére, amit csak egy rosszalló pillantással néztem, majd szigorúan fúrtam kék tekintetem a fickó tekintetébe.
- Ő itt Herr Hesse, a tulajdonos.
- Áh, üdvözlöm…szép lesz, nem? – mosolyogva pödört egyet a bajuszán, miközben még büszkén ki is húzta magát, s csodálattal nézett végig a színes falakon. Egész egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ennyire vak ez az alak, vagy netán ízlésficammal rendelkezik.
- Ez szép? Látja azokat a csíkokat ott a falon? És ott az árnyalatbéli különbségeket? Mi bézs színt kértünk arra a falra, oda pedig egy mélybarnát. Ez ahhoz képest katasztrofális, nem beszélve a kilógó csövekről, amiket már rég el kellett volna tüntetniük. Az ablakokat is rosszul tették be.
- De hát mi…nahát…a fene vinné el, tényleg. Sajnálom uram, ezt valóban nem vettük észre, de kijavítjuk a hibát.
- Erre nem lesz szükség. Ki van rúgva. Giselle, kérem holnaptól új alvállalkozót hozasson, cserélje le az egész csapatot, itt az egészet kaparják le, és kezdjék elölről.
- Hogyan?
- Ki akar rúgni? De hát miért? Mi tisztességes munkások vagyunk, és csak …előfordulnak hibák, nézze. Kijavítjuk!
Nem volt ínyemre a dolog, hogy leálljak munkásokkal vitatkozni, miközben már várt rám a fél egyes ebédem, s még ezernyi más teendőm volt.
- Nem akarom, már kirúgtam. Önt és az embereit is. Giselle, kérem intézkedjen, mert nem vagyok hajlandó elfogadni azt, hogy ha valaki hibázik. Ide korrekt és normális munkásokat hozzon. Mindent vágjanak puccba a jövő hétre, mert nem veszíthetünk időt. Értette?
Egy pillanata megfagyott köztünk a levegő, s míg a nő meghökkenve nézett rám, addig az idősebb munkavezető haragosan méricskélt a tekintetével.
- Mit ért ehhez maga…maga barom pénzes köcsög…

Nagyjából még öt perccel később is ettől a fazontól visszhangzott az új szárny, miközben Giselle kopogó léptekkel igyekezett beérni engem, s próbált meggyőzni arról, hogy rossz döntést hoztam. Végül felvetettem neki annak a lehetőségét, hogy talán egy új építtetőt kéne meghívnom, hogy befejezze a munkálatokat. Akkor elnémult, s a következő percben máris intézkedett telefonján. Ezt már sokkal inkább kedveltem, szerettem a gyors, s precíz munkát.

***

- Arno, mégis hol voltál, hogy este kilenc után esel be az ajtón? Vacsoravendégeink vannak, és te ilyenkor állítasz haza? Már rég itthon kellene lenned! – miután átléptem a házam küszöbét, a nejem szinte azonnal elkapott, s belém karolva, oldalra húzott, majd dühösen szegezte rám a pillantását.
- Mi van? Nem teljesen mindegy neked, hogy éppen hol voltam drága édes kis feleségem? – negédes mosoly kúszott arcomra, miközben ironikusan beszéltem arról az asszonyról, aki ugyan viselte a gyűrűmet, még sem viselkedett igazi feleségként.
- Ó te jó ég…te már megint ittál? Joseph Harald-nak nem volt ilyen szaga, amikor még az apámnak dolgozott és stikában pálinkát vedelt, ahelyett hogy a kertet intézte volna...mégis hol a fenében voltál Arno? Istenem, hogy miért áldott meg veled a sors…- Néha nem tudtam eldönteni a pillantásából, hogy éppen dühös rám, netán féltékeny, vagy pusztán csak sajnál, amiért ismét eláztam. Nem, mintha igazán érdekelt volna a véleménye, hisz lényegében azt csinálhattam, amit akartam, s azzal, akivel csak akartam.
- Nem tetszik a szagom? Hm? Mi bajod van, mi? Gyere és adj egy csókot inkább, a férjed vagyok és hazajöttem. Az lenne a dolgod, hogy úgy is kezelj, mert hozzám tartozol és esküt tettél. Tudod, jóban és rosszban, alkoholban és prostikban…- pofátlan vigyort húztam arcomra, miközben ittasan össze-vissza hordtam mindent, ami csak az eszembe jutott, hogy megsérthessem az én édes arámat. Ő azonban csak szörnyülködve csóválta a fejét, miközben áttaszigált az előszobából a dolgozószobába, s behúzta magunk mögött az ajtót.
- Arno az isten áldjon meg! Vendégeink vannak, miért feledkeztél meg arról, hogy Herr Mendez és a neje átjönnek hozzánk? Te is tudod, hogy mennyire fontos lenne nekünk az, ha újabb területeken is terjeszkedhetnénk. Éppen emiatt beszéltük meg ezt a vacsorát! Nem igaz, hogy ennyire felelőtlen vagy! Elhiheted, hogy a legkevésbé sem érdekel, hogy éppen most kivel…hemperegtél. De azt elvárom tőled, hogy ne feledkezz meg arról, ha fontos dolgaink vannak, és olyankor legyél férfi a talpadon az istenért! Bűzlesz, és nyakig el vagy ázva. Most mégis hogy jöhetnél be oda? – még mindig szörnyülködött, de ekkor azt hiszem már megértettem azt, hogy valójában az én egyetlen Karinámat hidegen hagyta az, hogy vajon honnan jöttem, s éppen kinek a rúzsa éktelenkedett az ingemen. Egyáltalán nem szeretett engem, a házasságunk is csak egy rakás szerencsétlenség volt. Igazából nem is értettem azt, hogy miért jött hozzám annak idején.
- Mond le őket, küld őket haza, bánom is én. Nem izgat Karina, ahogyan téged sem izgat az, hogy én mit akarok…
- Mit akarsz, mit akarsz…ez a közös üzletünk, ez neked is számít Arno!
- Számít? Honnan tudod, hogy mi számít nekem, hm? Talán ez jobban számítana… -részegen soha nem tudtam megfelelően viselkedni, így elkapva a nő derekát, közelebb rántottam magamhoz, s bár tenyereivel a mellkasomon támaszkodott, mintha csak el akarna tolni magától, én közelebb vontam őt.
- És ha nekem csak az kell, hogy a nejem szeressen és kívánjon engem? Mert mondjuk erre vágyom? Nem izgatnak Mendezék, te sokkal jobban izgatsz…
- Ne Arno…hagyj kérlek, hallod? – hiába akartam csókot lopni ajkairól, hiába hajoltam közelebb hozzá, hogy ajkaimmal érintsem nyakának bársonyos bőrét, a nő szinte irtózott tőlem, éreztem ahogy igyekszik minél jobban elhúzódni, csak hogy ne is kelljen éreznie a közelségemet.
Nem vonzódott hozzám, ez pedig mérhetetlenül idegesített.
- Hagyjalak, mindig csak hagyjalak…egy igazi fapinát vettem feleségül! Az vagy Karina, egy jégcsap vagy! Benned nincsen semmi nőisség…tudod mit? Meg sem tudnálak kívánni, te nem is vagy nő! Megyek inkább, lefekszem. A vendégeid meg tökön is szúrhatják magukat – jegyeztem meg, s eltolva az utamban álló nőt, sietve haladtam végig a folyosón, hogy egyenesen felsétáljak az emeletre. A vendégek talán csak egy árnyat véltek átsuhanni a közelben, s Karinára maradt a felelősség, hogy valahogy elnézést kérve kimentsen a vacsoráról, s azt átrakassa egy másik időpontra. De hogy őszinte legyek, egyáltalán nem érdekelt. Sokkal inkább vágytam a pihe puha ágyra, s arra, hogy kialudhassam a whiskeyvel járó rosszullétemet.

Jellem

Előkelő német családba született Arno Heinrich Hesse, aki nagyapja után kapta a nevét, azután a Heinrich Hesse után, aki magas rangú katonatisztként szolgált az SS-ben, s aki unokájának is tovább adta az akkori, nacionalista elveket. Arno talán éppen ezért gondolja úgy, hogy felsőbbrendű, mint a szállodájában szolgáló feketék vagy barna bőrűek társasága.
Karizmatikus figura, aki sármjával és lehengerlő mosolyával könnyedén leveszi a lábáról a nőket, de még a férfiak arcára is mosolyt csal jelenlétével. Kommunikatív, társaságban hamar megtalálja a helyét és szereti, ha a figyelem felé irányul.
Látszólag igazán barátságos alak, akivel bárki könnyedén szótért, azonban ez a látszat közel sem felel meg a valóságnak. Míg üzleti szempontból igyekszik valóban társasági életet élni, addig a magánéletét nem szívesen adja ki, s ha lehet, nem is beszél erről másokkal. Csak nagyon kevesen tudnak arról, hogy a házassága valójában romokban hever, hisz Karina és Arno számára is nagyon fontos a látszat.
Kemény ember, igazán szigorú az alkalmazottaival és a családjával egyaránt. Sokat követel, egyúttal hiszi azt, hogy a fáradtságos munkának idővel meg lesz a gyümölcse. S ahogyan másoktól is megköveteli a száz százalékos teljesítményt, úgy ő is igyekszik arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából.
Sokat sportol, fejleszti önmagát, ha teheti, igényesen öltözik, és mindig odafigyel a külsejére. Soha nem unatkozik, a naptárában általában nincsenek üres sorok, igyekszik minden percet felhasználni. Fáradhatatlannak tűnik, s olykor talán maga is úgy érzi, hogy képes meghódítani az egész világot.
Rossz szokásainak egyike, hogy néhány éve rászokott az esti italozásra, s bár napközben egy kortyot sem fogyaszt, esténként mindig legurít egy pohárral, s olykor néha többel is. Ezzel próbálja elűzni a gondjait, melyek a házasságából fakadnak.

# szereti a pénzét utazásra és luxusra elkölteni
# rengeteg nővel veszi körbe magát, gyakorta flörtöl
# kedveli az extrém sportokat, ha teheti síel vagy snowboardozik
# a kávét csakis feketén issza és utána mindig legurít egy pohár narancslevet is
# csak alkalmanként dohányzik, akkor is inkább a szivart részesíti előnyben
# szereti a régi autókat, gyűjti őket ha teheti

foglalkozás ❖ közgazdász; hoteligazgató  

hobbi ❖ snowboard, utazás, vadászat  

becenév❖ Arno

Család ❖ Karina Hesse-Lerch (feleség); Mitzi Hesse-Lerch(leánygyermek); Maxim Hesse-Lerch (fiúgyermek)
fluffypanda ❖ Razz ❖ no
Vendég
Vendég

avatar

TémanyitásTárgy: Re: Arno H. Hesse ~~~Kedd Márc. 27, 2018 3:55 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek hivatalosan is az oldal tagjai között Arno!  

Iszonyatosan kíváncsi voltam, hogy végül milyen karaktert fogsz alkotni, hiszen már a kezdetektől fogva vártam, hogy mégis mit is fogsz ehhez az archoz párosítani és nagyon örülök annak, hogy végül megalkottad ezt a karaktert. Nagyon szépen fogalmazol, teljesen olvastatja magát az írásod, szóval engem megvettél kilóra, lenyügöztél pont amennyire kell, ha nem jobban! Razz Nincs más hátra, mint véglegesíteni a foglalásod és utána pedig már tárt karokkal vár téged a játéktér! Jó szórakozást!
média

avatar
Hozzászólások száma :
45

reagok :
2

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
♡ europe

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: