welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

River McEnroy
TémanyitásTárgy: River McEnroySzomb. Márc. 17, 2018 11:06 pm
River McEnroy
Cole Sprouse
18
Angol
diák
London
1999. 12. 31
pánszexuális
mindig foglalt

-River, nézd! River, River River, hol vagy? – kiáltozik vékony hangján Alina, miközben hallom, ahogy a cipője dobog a parkettán és engem keresve fel alá rohangál a lakásban. Hamarosan feltűnik az ajtómban, száján sunyi mosoly terül szét.
-River, gyere! – szól rám, majd megfordul és elszalad, szőke fürtjei csigákban omlanak a vállaira és folyamatosan ugrálnak minden egyes lépésénél. Muszáj felkelnem, ha most nem teszem akkor legközelebb talán már nem akar megmutatni semmit sem, azt pedig semmiképpen sem szeretném, hogy elkezdjen kihagyni az élete általa fontosnak gondolt pillanatokból. Kimászok az ágyamból magamra húzok egy nadrágot, majd megkeresem Alinát és Kayla-t. Mindig együtt vannak, a két kis szőke rosszaság.

- Kate, ne stoppold a cigit, add tovább! - Szólok rá, mert már megint nála van, mióta is? Legalább fél perce, nekem pedig egyre nagyobb szükségem van egy slukkra, porzik a tüdőm, és minden porcikám a jointra vágyik. Általában segít ellazulni, teljesen kikapcsolni az agyamat mielőtt valami olyat tennék amit később megbánnék.
- Így is jó lesz? - Néz rám Kate majd ahelyett, hogy a cigit adná tovább egy újabbat szív belőle, majd megcsókol, hogy a füstöt a számba fújja. Ahelyett, hogy válaszolnék neki a hajába túrok és nem engedem, hogy eltávolodjon az ajkaimtól. Hosszasan megcsókolom, mire a többiek tapsolni kezdenek, és van olyan is aki szobára küld minket. Egy apró csók után, vagy már kezd hatni a drog és azért tűnt olyan rövidnek és ártatlannak? Ahelyett, hogy Kate nekem adná a füves cigit, a másik oldalamon ülő lánynak adja. Végül is igaza van, most megkaptam ami kijárt nekem, de nem elég annyi, a következő körben duplán szívok majd… érzem, hogy kell, egyre inkább gyötörnek az emlékek.

-River, gyere már! – szólal meg egy másik vékony hang, majd hamarosan feltűnik a hozzá tartozó aprócska alak is, megfogja a kezem és elkezd a konyha felé húzni. Felkapom törékeny kis testét, a hónom alá csapom, majd a konyhába kocogok. Kayla halkan felnyög, mintha fájdalmat okoztam volna neki, próbál szorosan kapaszkodni, pedig tudhatná, hogy bennem bízhat, sohasem fogom leejteni őt.
- Főztünk neked reggelit River! – hatalmasra nyílt szemekkel nézem a tányért, amin kissé oda égetett pirítós és tükörtojásnak tűnő dolog található.
- Te is készítesz nekünk reggelit? – Néz rám Alina hatalmas kék szemeivel, én pedig csak bólintok. Bármit megtennék értük, ha reggelit szeretnének, akkor azt fognak kapni.

-River, te jössz! – Lóbálja meg előttem a sörös üveget Kate. Ezek szerint üvegezünk, de mégis mikor döntöttünk úgy, hogy ezt az ezer éves béna játékot fogjuk játszani? És miért is én jövök? Teljesen kimaradtak az események.
- Pörgetsz, vagy pörgessek helyetted? – Kérdezi Kate, majd még közelebb húzódik hozzám, ha így folytatja akkor hamarosan az ölemben fog kikötni, nem mintha annyira ellenemre lenne a dolog.
- Majd én pörgetek. - veszem ki a kezéből az üveget, majd középre teszem, és jó erősen megpörgetem.
Pörög körbe-körbe olyan, mintha sohasem akarna megállni, szinte nem is lassul, vagy talán igen, csak olyan lassan, hogy nem is tűnik fel. feltűnik a látóteremben a joint, azonnal oda kapok érte, nem érdekel kinek a kezéből kell kivennem, nekem nagyobb szükségem van a drogra, mint a többieknek együtt véve. Szívok egy nagyot és mire kinyitom a szemem az üveg már megállt, a többiek pedig tapsolni kezdenek. Egy pillanatig azt hiszem, hogy Katen állt meg az üveg de nem, a másik oldalamra mutat.

Óvatosan leteszem Kaylat, de nem tetszik amit az arcán látok, fájdalmat. Nem szoríthattam meg ennyire! Nem bánthattam még véletlenül sem, hiszen mindig olyan finoman érek hozzájuk, hiszen még csak három évesek, törékenyek akár csak egy tojásnak a héja. egy rossz mozdulat és rohanhatok velük a kórházba. Alaposabban megnézem magamnak a kicsi lányt, majd elkapom és a derekánál följebb húzom a ruhát.
Elmémet elönti a vörös köd, ahogy végigsimítok nagyon gyengéden Kayla bőrén. Csupa véraláfutás az egész, mintha erőseb megszorították volna párszor.
- Alina, mutasd te is magad. - Meglepően kedves a hangom ahhoz képest, hogy bármelyik pillanatban képes lennék felrobbanni. Alina zavarba jön, ezt onnan tudom, hogy a hajával kezd el játszani, meghúzza az egyik lokniját, majd elengedi, hogy az vissza ugorjon a helyére, majd újra és újra. Nem csinálja azt amit kértem, ezért oda megyek hozzá és felhúzom a ruhácskáját, arra számítok, hogy rajta is hasonló sérüléseket látok majd, de nem. Kis átmérőjű szabályos kör alakú égési sérülések… Cigarettával csinálták.

Oldalra nézek, hogy láthassam ki is ül még mellette. Sarah… még sohasem láttam egyik összejövetelünkön sem, valószínűleg ennek köszönhető az, hogy a többiek ilyen lelkesen kezdtek el tapsolni. Féloldalasan rámosolygok, majd felkelek és megfogom a kezét, hogy felhúzhassam őt is, mire a többiek még nagyobb éljenzésben törnek ki. Az üvegezés mindig a buli vége felé szokott előjönni, mikor már van olyan aki nem tudja a nadrágjában tartani a farkát. Nálunk nem csak egy csók jár annak akire az üveg mutat, hanem megkaphat bármit. Felviszem az emeletre Saraht az egyik szobába. Talán velem járt a legjobban, de az is lehet, hogy a legrosszabbul. A fene se tudja, hogy mire leszek képes, mikor a démonaim folyamatosan itt vannak a fejemben és nem hajlandóak eltűnni.
- Nem kell semmit sem csinálnunk ha nem akarod. - Ajánlom fel neki, mire még jobban elpirul.
- De, szeretném. – feleli határozottan, majd ajkait a számra tapasztva megakadályozza, hogy bármi mást mondjak.

- River fejezd be! Fejezd be, még a végén megölöd! – Kiabál rám anyám, valószínűleg már sokadjára, de nem hallom, csak azt, ahogy a csont hangosan reccsenve eltörik. Nem, még ez sem elég, teljesen szét akarom verni az egész testét amíg nem marad belőle más, csak egy massza amit már senki sem képes felismerni. Figyelmeztettem őt is és anyát is, hogy ha nem fejezik be ezt, akkor nem állok jót magamért. Láttam korábban is ahogy anyám és a legújabb pasija együtt lőtték be magukat a hátsó kertben, majd a pasas a húgaimat kezdte el fogdosni. Akkor is kapott párat, de ez már túlmegy minden határon. Nem bánthatja őket!
-River, River!! – Kiabálnak a húgaim is, és próbálnak lehúzni anyánk pasijáról, majd hamarosan elenged apró kezük és valaki sokkal erősebb ragad meg és rángat el a már eszméletlen pasasról. Az ablakon keresztül bevilágít a vörös és kék fény folyamatos váltakozása… Zsaruk.


a karakter másik oldalról lett áthozva 
foglalkozás ❖ autószerelő műhelyben segít be 

hobbi ❖

becenév❖ -

Család ❖ Thomas McEnroy - Apa, rég elhagyta őket
Lisa McEnroy - jelenleg elvonón van
Alina és Kayla McEnroy - iker húgai, jelenleg nevelőszülőknél vannak.
név ❖ kor ❖ multi
diák

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Mar. 17.

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: River McEnroyVas. Márc. 18, 2018 12:58 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon River!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
78

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: