welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Alaris Mharaxia, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

dusk till dawn // Eli&Kris
TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Aug. 26, 2018 4:33 pm

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

- Ahhhh, ezht még vhisszakhapod... - motyogja lehunyt szemei alól, de borostával keretezett arcéle széles vigyorba fut, miközben a lökések miatt előre-hátra billeg szerelmeskedő egységük. Kezei ölelőn fogják a férfit, ujjai már szinte marják annak lapockáját, gerince ívét, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre engedi magába.
Képes volna üvölteni, ahogy Eli gyorsít a tempón. Egyszerre feszül és lazul alatta, egyszerre van zavarban és izgatott állapotban, egyszerre akar szétrobbanni, de tovább és még tovább bírni az aktust, az ingereket. Beleőrül abba, ahogy tekinteteik ütköznek és férfiasan mély, elnyúlt, lusta, tompa nyögéseik keverednek, de kékjeik el nem válnak. Az alsó ajkába harap, szemöldökei felfelé futnak, a negédes gyönyör fájdalmait festik fel arcára, miközben kipirultan piheg alatt. Egyik karján az izom élesen dudorodik, ahogy Elliot tarkójára mar tenyerével és csókba kényszeríti annak felelete után - ezáltal elvétve a lehetőségét annak, hogy elszakadjon tőle. Kipirultan kér bebocsátást a puha ajkak közé, nyelvét táncba hívja, miközben szinte másodpercenként belesóhajt a csókba. Akkor üvölt csak igazán a másik szirmai közé, amikor megérzi a forróságot, s annak hullámát meglovagolva ő maga is elengedi a feszültséget, s hagyja Eli tenyerébe, a saját hasfalára csöppenni a forróságot. Egyik keze tehát a tarkón marja magához, a másik a hátát vájja körmeivel, erősen, feszesen, húzva magára. És hogy még pár másodpercig dolgozzák egymást, megszédülten falja az ajkakat, tompán cuppogva rajtuk. Ahogy elhúzódik tőle a másik, szégyenlősen helyezkedik, zavartan kutatna valami után, amit ölére simítva elbújhat. Kisfiúsan húzódik arrébb, szinte gyengén.
- Nos? Milyen volt? Olyan, amire számítottál? - még mindig piheg, ahogy szerelmesen bárgyú pillantást vet a mellé fészkelőre. S több sem kell, csupán egyetlen másodperc töredéke, hogy izmos karjaival magához húzza Elit, a mellkasára, s belecsókoljon a barna tincsekbe. - Rohadtul szeretlek... - motyogja, lihegve a fejét csóválja. Fájdalmas grimaszt ölt, mintha ez olyan bűnös vallomás lett volna... Kris ujjainak peremei finoman futkosnak a másik hátán, oldalán, karján, bárhol, ahol érheti őt, miközben ajkai, arca, borostás ábrázata még mindig a fürtök között futkos, szimatolva azok illatát.

you are my reason
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Pént. Júl. 27, 2018 12:27 pm

18+
Kris & Eli
you're still the one for me

- Már eléggé állsz szerintem... - cirógatja meg Kris férfiasságát, lustán, felszínesen érintve csak, hogy érezze, mennyire lüktet a simítása alatt. - Hova állnál ennél jobban? - Pimasz vigyorát szerelmes, kedveskedő csókokkal kompenzálja, apró puszikat hint Kris arcélére, dörgölőzve a finoman sercegő borostához.
Krisben lenni az egész világot jelenti számára; olyan régóta ábrándozott erről, a valóság mégis elmossa legmerészebb álmainak emlékét is. Sosem volt még ilyen jó a jelenben lenni, és sosem érzett még ennyi mindent egyszerre. Már maga a látvány, ahogy a másik vonaglik alatta és az édes nyögések, melyeket hallat, elég lenne hozzá, hogy elélvezzen. Szerelmének nem kell kétszer kérnie, a fenekére marva megemeli a csípőjét, mélyebben, keményebben húzva magára. Lökései koordinálatlanok, hevesek, gyors és kemény ütemmel csattog Krisben, míg nyelve az övét keresi, nedves csókcsatákba vonva.
- Kris, mindjárt... - Halk figyelmeztetése egyúttal lehetőséget biztosít szerelmének, hogy közölje, hova óhajtja fogadni Eli gyönyörét. Ha most nem szól, akkor néhány lökéssel később tövig bevágja magát, élvezete minden cseppjét Krisbe ürítve. A férfi farkát verve hajtja őt tovább a gyönyör felé, de csípőjét már csak lassan, pihegve hintáztatja előre-hátra, felkavarva a forróságot a másikban. Addig játssza ezt a ki-be ki-be játékot, míg mindkettejükön áthullámzik a kéj; aztán kihúzódik Krisből, magja egy részét a fenekére és a lepedőre folyatva, és fáradtan leheveredik a kedves mellé, olyan közel hozzá, amennyire csak lehetséges és amennyire csak Kris engedi, átkarolva őt, hogy túlhevült testük egyként lüktethessen egymáson.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Júl. 01, 2018 5:46 pm

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

Sosem volt még ennyire zavarban. Valószínűleg életébe sosem. Azonban nagyon sokat könnyít helyzetén, hogy legjobb barátja az, aki így látja. Olyan sok helyzetbe látta már - jó, ez teljesen más - de tudván, hogy jól ismeri, képes teljesen elengedni magát.
Befogadja Elit. Fáj, szúr, és szinte felrobban, úgy érzi gerince mentén ketté szakad, hiszen szerelme olyan nagy és kemény. A csókok, a cirógatások, a harapások és szívások nyakán, enyhítik fájdalmát, képes lesz annyira elbódulni tőle, hogy elhatározza, rásegít. Lábaival átöleli kedvesét, s úgy húzza magába, arra kérve Reedet, ne csigázza el a dolgot. Látván, hogy lehunyja szemeit a behatoló, alsó ajkába harap. Élvezi nézni, mit okoz számára, hogy benne járhat...
- Khamu vagy... - nevet, bár a fájdalomtól kissé torz mosolya és hangja is remeg. - Reed, én esküszöm megfojtalak, ha felállok innen.. - csóválja a fejét, de aztán hátra veti, lehunyt szemekkel, mikor Eli mozogni kezd benne. Miközben előre-hátra billen, lassan a feszülő érzés átalakul, simogató és kellemesen zsibbasztóvá válik, olyan kábulttá varázsolva Morgant, amiről álmodni sem mert.
- Én is, én issh, én is thhhéged. - öleli át karjaival a férfi nyakát, noha csak lassan mozog, ugyanis minden új szög még ismeretlen és erős ahhoz, hogy tempósan váltsa helyzetét. Kipirultan lihegve viszonozza a csókokat, homlokát a másikénak támasztva pillant le közéjük, amikor megérzi a meleg tenyeret maga körül. A kérés, és a mozdulat is elég ahhoz, hogy Kris keményre merevedjen egy-két másodperc alatt és előváladékozzon hamarabb, mint hinné. A cuppogó hangok, a sóhajok, a pihegések őrült tempót diktálnak, ő pedig lábaival kényszeríti Elit - annak szemeibe nézve közben - hogy erősebben dugja őt.
- Ahhh, ez az, bébi... - húzza magához Elit, hogy annak ajkaiba csókoljon, s közben a nevét nyögdécselhesse folyamatosan, érzékeltetve, túl közel ér a csúcshoz. - Ne kímélj... kérlek, adj bele mindent... - kipirultan lihegve pillant fel szerelmére, megsimogatva annak arcélét, közben a hátát mardosva másik kezével. Remegni kezd. Az elől-hátul téma igencsak kimeríti...

you are my reason
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Jún. 19, 2018 6:58 pm

18+
Kris & Eli
you're still the one for me

Sokféle arcát-oldalát látta már Krisnek, de ez még számára is új. Szinte már gyerekes; ami lágy, kedveskedő kuncogásra készteti Elit.
- Legközelebb... - susogja sejtelmes ígéretét a másik ajkaira, mielőtt csókkal pecsételné le. Most, hogy felfedezte, Kris milyen jól beleidomul a másik szerepbe is, biztos, hogy a jövőben kamatoztatja még ezt a tudást - persze csak ha mindketten úgy akarják majd.
Engedélyt kap, úgyhogy a férfi térdhajlatába nyúlva több helyet kér magának. Próbál gyengéd lenni, de van, amin nem tud enyhíteni; ezt igyekszik lassú, türelmes tempójával ellensúlyozni, hogy Krisnek legyen elég ideje hozzászokni. Bújik, amennyire csak lehetséges, forró csókokkal harapdálva végig a másik nyakát, egy-egy apró foltban ott hagyva nyomát.
Ellágyul a vallomásra, kékje rögtön megkeresi szerelméét, habár a romantikus pillanatot megtörik a dereka köré kulcsolódó lábak. Nehezet nyögve merül el jobban Krisben, s le kell hunynia a szemét, hogy jobban kiélvezhesse a pillanatot. Olyan szűk...
- Örülj neki, hogy nem érzed... Nem tudnál járni holnap, ha megmutatnám, mennyire szeretlek... - somolyog, majd kettejük közé esik a pillantása. - Wow. Több mint a fele bent van... - elismerő vigyor kúszik arcára, és pofátlanul a férfi fenekére csap, amennyire hozzáfér. Egyelőre nem feszíti tovább, inkább hátrahullámzik csípőjével, hogy lágy erővel csattanhasson vissza. Néhány nyújtott, bejárató mozdulatot tesz, mielőtt ráállna egy könnyed ütemre, mely egyre fokozódik majd, ahogy Kris fokozatosan ellazul alatta.
- Szeretlek... Szeretlek! Annyira szeretlek... - Bizalmas titokként súgja bele a borostás puhaságokba. Balját szerelme combján tartja, segít a derekára fogni a lábát, szabad keze pedig kettejük közé siklik. Kris férfiasságára kulcsolja az ujjait, a lökésekkel megegyező ütemben kezdi el pumpálni. - Élvezz el a kedvemért, kicsim... - búgja, hevesen járatva a csuklóját, miközben csípőjével is gyorsabbakat, hevesebbeket lök. Szeretné minél közelebb sodorni Krist a beteljesüléshez... Bár nem biztos, hogy azzal véget is ér az estéjük. Eli túl régóta vár már erre ahhoz, hogy ilyen könnyen elengedje őt, ám erről Krisnek egyelőre nem kell tudnia. Nemsokára úgyis rájön.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Jún. 13, 2018 9:03 pm

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

Nehezére esik hagyni, hogy valaki irányítsa. Soha életében nem engedte meg senkinek sem. És most, mintha csak arra teremtették volna, hogy Reed kezei alatt formálódjon, annak kedvére. Kékjei laposan figyelik szerette minden mozdulatát, miközben alsó ajkát harapdálja. Nehéz bírnia az érzéssel. Eli nagyon figyel rá, ő pedig kicsit szégyelli azt, hogy erre szükség van. De van, és ezt mindketten tudják.
- Hmmnn, ne legyél rendbe... - lihegi, pihegve felpillantva a fölé tornyosulóra. Reed árnyéka lefesti a sziluettjét, miközben felnéz a férfira. Csókba forrnak össze, de a benne járó ujjak miatt fel-felnyög a puha ajkak közé.
- Én issh, én ishh... - bólogat lelkesen, a másik ajkaira tapad pillantása, sajátjait morzsolgatnia kell. A fenekében érzett mámoros feszülésre úgy érzi reagálnia kell, így hát csípője hullámzik, ahogy körvonalaik találkoznak. Halk cuppanás. Felnyög a másik férfiasságának érzetekor. Olyan nagy, kemény és erős. Zavarba jön. Elnyílt ajkakkal piheg. Kipirultan figyeli a másikat. Még a csókok közben is leköveti a másik arcának minden egyes pontját.
- Mhit? - suttogja, kérdőn nézve a másikra. A bódulattól nincs másféle érzelem kíváncsi kékjeibe, mindössze a zavar és az érdeklődés. A fenekénél érzett kemény tag miatt, ajkait morzsolgatja. Tenyerei Reed mellizmain, oldalán, hátán futkosnak. A kérdésre megszeppen kissé, nyelnie kell. Életében először nem bírja Elliot tekintetét állni. - Nem. - lepillant kettejük közé, mintha szégyellné a választ. Nyelnie kell, ahogy felpillant kedvesére. A póz kissé furcsa számára, ezért mocorog. Kékjei a kékekbe kapaszkodnak, amikor megérzi a másik közeledtét. Forró, nagy. Rettenetesen nagynak érzi. Előbb kissé kellemetlen, szúró fájdalomnak asszociálja. Arca fájdalomba fut, ahogy mindkét karjával átöleli a fölötte lévőt, hogy magához húzza, és arcát annak nyakába temethesse. Lábai az ég felé merednek. Ahogy beljebb hatol szerette, úgy bódul. Nem hazudna, nem érzi kellemesnek az első pillanatokat. Kékjei könnybe lábadnak, de olyan erővel öleli szerelmét, hogy az nem láthatja azt.
- Szheretlek... - suttogja, orrának hegyével végig húzva a másik arcélén, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, lábaival átöleli a férfi derekát és rásegít a behatolásra, hogy minél gyorsabban menjen. Felnyög, belemar Reed hátába és hátraveti fejét. Szüksége van pár pillanatra, hogy megszokja, de a teljes befogadáskor érzett bizsergető érzés miatt nem hagyná abba. Sőt. - Na és te? Szeretsz? Mert nem érzem... - nyöszörögve pillant fel Elire, arcán komolyság, szemei viszont pajkosságtól csillognak.

never felt this way
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Jún. 06, 2018 10:12 pm

18+
Kris & Eli
so if you knew all along

Ritka alkalmak egyike, hogy sikerült belefojtania Krisbe a szót. Nem tagadja, tetszik neki, hogy a másik ennyire készségesen simul alá, zavartan, már-már elveszetten. Tetszik neki, hogy ezúttal ő irányít, nála a gyeplő és ő maga diktálja a tempót, s bár jól esik elmerülni a hatalom nyújtotta katarzisban, mégsem használja ki. Túlságosan szereti és becsüli a másikat ahhoz, hogy visszaéljen a helyzettel.
A kérdéskezdeményre felkapja a fejét, kíváncsian pillant fel Krisre, hogy mit szeretne megtudni. Az ujját eltulajdonító kézre pillant, és ahogy szerelme bekapja, lágyan, kedvesen felnevet.
- Nem, ne aggódj... Én rendben vagyok - Már pusztán az, hogy a másikkal törődhetett, őt is lázba hozta. Felmászik hozzá, a kanapé támláján támaszkodik meg, csókkal üdvözölve Krist, és a benne dolgozó ujjainak lassan visszavonulót fúj.
- Te is... Úgy érzem. - halk, izgatott sóhajt hallat, mélyre szívja az orrán át a levegőt. Oké, egy kicsit parázik, főként attól, hogy Kris utálni fogja az élményt, vagy valamit elront és fájdalmat okoz... De innen már nincs visszaút. A férfi térdei közé simul, cicásan belebújik az alakjába, felveszi a törzse vonalát, összepréselve minden porcikájukat. Ujjai a rövid tincsekbe túrnak, lágyan megszorítja őket, míg mohó csókokat harap a másik ajkairól.
- Kris, muszáj... Muszáj...? - Nem tudja, hogyan kéne előhozakodnia ezzel. Kettejük közé simít, férfiasságával a másik félgömbjeit cirógatja, eligazgatja magát. - Muszáj gumit húznom? - böki ki végül, egy centit sem távolodva a másiktól. Az ajkaira formálja a szavakat, jégkékje a rokonszínt keresi. Tudja magáról, hogy tiszta, mindig is komolyan vette ezt a részét a nemi életének, és szeretné Krist teljes valójában érezni... De csak ha a szerelme megbízik benne annyira, hogy hagyja. Ha nem, akkor természetesen elmegy és kerít óvszert, ám ha partnere rábólint, akkor Eli nem is habozik tovább, lassú, türelmes tolóerővel behatol, apránként tolva csak mélyebbre magát, hogy Krisnek legyen ideje hozzászokni.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Jún. 04, 2018 11:34 am

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

Nincs köze a szerénység, az alázat, a zavar és a gyengeség halmazaihoz. Most, ahogy viszont gyengébb sziluettet képez szerette előtt - vele szemben, mégis megváltozik a dolog. A határozott - általa sötét kéknek képzelt - körvonala lazul, melegszik. Narancsos pamacsok jelennek meg, hogy átvegyék a helyét az ég borús színnek. Kris arcába áramlik vére, hogy orcáira pecsételhesse, mennyire zavarban van. Éppen csak aprókat bólint, ahogy Reed arra kéri, élvezkedjen.
A csókokba kapaszkodik, figyelmét ajkaira fókuszálja. Karjai ölelőn tapadnak szerette arcára, nyakára, hátára - érje bárhol is.
- Hmmmmhh, hát legyen... - nevet bele a másik ajkaiba, s máris csóválja a fejét, ha arra gondol előbb-utóbb majd komoran mondja talán ezt a szót. Nem mintha tervben lenne, hogy nemet, vagy megálljt parancsol, de nem árt, ha szembe néz vele: ez most más lesz.
Hirtelen emeli fejét, ahogy Eli leáll az izgatásával. Szinte ijedt a képe, amikor a kanapé szélére húzza a másik. Alighanem annak ölébe csücsülhetne, ha nem tartaná fenekét a bútor. Kékjei zavartan keresik a válaszokat Reed kékjeiben. Nyelnie kell. Összezavarodik. S, amikor Eli kifejti, hogy miről is akart beszélni vele, hallhatóan nyel. Eszébe jut, hogy legutóbb ő nem finomkodott. Ezek szerint kellett volna... - Nem én tehetek róla, hogy te beleestél a fa... - de nagyzoló szavalása elhallgat, amikor megérzi magában a vékonyka ujjat. Furcsán különös, feszítő érzés, mire felnyög. Némán sóhajt, arca rögtön kéjesen eltorzul. Alsó ajkába harap, közben Elibe kapaszkodik - két kézzel. Felveszi a benne kalandozó ujj mozgásának ritmusát, úgy billen előre-hátra. Felnyög. Sóhajt. Szisszen, bújik arccal a másikéba. Csókolja, öleli, húzza-vonja Reedet. Amikor újabb ujj kapcsolódik be, rámarkol a másik lapockáira egyikével, másikjával Eli tarkójára tapad, hogy csókba húzza. Nyöszörög, kéjesen nyögdécsel. Az újabb ujjra, már teljes törzse reagál, fejét hátraveti. Nagyon igyekszik ellazulni. Egyetlen másodpercre sem ereszti el szerettét. Valahol  - valahogy végig érinti.
- Hmmmmhhmm. - nyöszörög, hátát a kanapé támlába ejtve, totális zavarában. Kezei pedig törzse mellé hullanak, amikor Reed ajkai közé veszi és újabb fokokra emeli az izgatását. Morgan belekapaszkodik az ülés peremébe, másik kezével feje mellett a háttámla peremébe, úgy mocorog, nyögdécsel, sóhajtozik. A puha nyelv és az ujjak játéka katarzisként robban fel a férfiban. - Nhem... - kezd bele, ám olyan pironkodón, s halkan, hogy erőt kell vennie magán, hogy újból neki lendüljön. - Nheem kellene téged is...!? - lapos pillantása, teljesen euforikus a tekintete. Láthatóan bódult, mámoros. Alsó ajkát harapdálja, sóvárgón nyúl Reed egy szabad kezéért, hogy ott mutatóujját szájába véve, imitálhassa mit is szeretne...

set free
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 20, 2018 2:24 pm

18+
Kris & Eli
so if you knew all along

Képtelen betelni Krissel. Hiába ismeri hosszú évek óta, ezt az oldalát még sosem látta, és a pironkodó viselkedése, kéjes sóhajai, közel sem olyan magabiztos megjegyzései teljesen lekapják Elit a lábáról. Talán gyakrabban kéne szerepeket cserélgetniük... Jó, igaz, hogy ez össz-vissz a második alkalmuk együtt, de na...
- Csshh... Te csak lazíts és élvezd - csitítja el a másikat lusta csókokkal. Nem teszi hozzá, de ez pontosan olyan idáig, mint amilyennek képzelte, sőt, még annál is jobb. Hiszen ez a valóság... Ebből nem fog félúton felébredni.
- Mit szólnál ahhoz, hogy grapefruit? - elfojtja a kuncogását. Sokkal pikánsabb jelszavak is eszébe jutottak, de nem akar visszaélni a helyzetével, nem szeretné ennél is kényelmetlenebb helyzetbe hozni a másikat, úgyhogy inkább nem cikizi túlságosan. A grapefruit tökéletes lesz.
- Oh igen, erről már akartam beszélni - kékje belekapcsolódik a másikéba, ahogy felemeli a fejét a mellkasáról, felhagyva a mellbimbók izgatásával. A kanapé mellé térdel, közelebb húzva magához Kris csípőjét, befészkelve a térdei közé. - Ez a "durrbele" módszer nem mindig kifizetődő ebben a felállásban. Csak hagyd, hogy rendesen felkészítselek... - kéri, puha csókkal pecsételve le Kris ajkait. Nem fog túl sokáig tökölni, megígéri, de szeretné, ha kellemes élményként rögzülne az együttlétük a férfiban. Hogy bizonyítsa, megéri a türelem, lent kalandozó középső ujjával utat tör Krisbe. Csókokkal, halk duruzsolással próbálja ellazítani őt, szabad kezével simogatja, az erogén zónákon kalandozik. Amint Eli úgy érzi, Kris felengedett, hozzátold még egy ujjat, finoman rugózik, ollózik a másikban, keresi azt a legédesebb pontot, amit masszírozhat, és ha Kris reakciójából úgy látja, megtalálta, akkor önelégült mosollyal ostromolni kezdi. Egészen három ujjig megy el abban a tempóban, amit szerelme teste igényel.
- Jól vagy? - igyekszik nem túl aggódni a dolgot, de látszik rajta, hogy Kris minden rezdülésére figyel, és kész ugrani, ha bármi rosszat lát. Hogy gyorsítsa a folyamatot és kedvezőbb választ kapjon, kedvese ölére bukik közben, nyelvével a férfiasságát izgatva és szopogatva. Nem akarja túlfeszíteni a húrt. Még nem.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 20, 2018 12:02 am

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

- Majd, ha már lángolsz tőlem... - suttogja vissza, kéjesen, vágytól fűtött és kissé elbódult, mámorittas hangon. Látszólag Kris fejére zuhan a sóvárgás, a kívánás, a vágyódás Eli után, így hát nem igazán mosolyog már olyan lezserül, mint a fölötte mocorgó. - Ne... nehehem. - csóválja éppen csak nemlegesen a fejét, hagyva, hogy a csókok-harapások utolérjék. Lehunyja szemeit, élvezi a másik játékát, még a kegyelemdöfése is jóleső. - Azt akarom, hogy úgy csináld, ahogy elképzelted... - sóhajtja kéjbe fulladtan, ahogy kékjei a másik kékjeibe kapaszkodnak.
Reed hamarosan hátára ejti Morgant, aki engedelmesen zuhan alá. Szemöldökei összefutnak, sóvárgó arcot festve borostás képére. Kris gyomrában pillangók csapkodnak, ahogy szerette lefogja csuklóit. Pillantása ide-oda ugrál, érzi, hogy zavarba jön a póztól, amibe vágják, de próbál ellazulni. Hahh, mi sem könnyebb?!
- Lehetne egy szado-mazo jelszó... - ahogy mindig is, most is poénnal oldaná a benne dúló feszültséget. Elliot elmerül rajta és a körvonalaik elmosódnak, összemosódnak. Morgan felnyög, fészkelődik, ahogy mellkasán játszik kedvese. Képtelen mégis teljesen elgyengülni, ahogy megérzi a lefelé vándorló kezet, tudja, hogy mi következik. Alsó ajkába harap, szemeit lehunyja, fejét hátra veti. A férfiasságával játszik Reed, odafenn ajkaival kényezteti. Sóhajt, nyöszörög, már-már követelné a folytatást, de amikor annak finom érintése megcsapja, rögtön emeli fejét, hogy kékjei a másikéba kapaszkodhassanak. Kris ép karja rögtön Eli nyaka köré tekeredik, ezáltal vonja magához, hogy nyögéseit annak ajkaiba tehesse.
- Elihh... - kedvese neve finoman, gyengén pattan le ajkairól. Próbálja gyengén lazítani izmait, s meglepően jól megy neki. Orrának hegyével bújja a másikat, szívja magára Reed illatát, s hacsak tudja a pózban, csókolja szerelme nyakának minden egyes pontját. - Ne finomkodj velem... - húzódik el annyira, hogy a kékekbe nézhessen. Nyilván, ez olyasvalami, amihez nem érthet, de magát ismeri. Minél lassabban és fájdalommentesebben akarja vele megtenni, Morgan annál jobban fog kínlódni. Szemöldökei felfutnak, szinte már könyörgőn!

Parachute...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szomb. Május 19, 2018 12:37 am

18+
Kris & Eli
so if you knew all along

Lustán Kris köré fonja a karjait, annak vállán támaszkodva pihen meg az ölén, élvezve a közvetlen súrlódást kettejük közt. A hajába maró ujjak halk, éles nyögést csalnak ki belőle, gerince enyhe ívbe hajlik, kínálkozón domborítva, cirógatásért és a durva ajkak érintéséért kuncsorogva. Nehezére esik figyelni a szavakra, amikor magán érzi a másik száját, nyelvét, kezét, egész lényét... Teste szinkronban mozog ölük hullámzásával és igyekszik összekaparni magát annyira, hogy ne piruljon el. Ne nagyon. De hát Kris a saját fegyverével támad ellene, a saját szavait dobálja vissza, és az ő szájából hallani nem olyan menő, mint amikor múltkor maga duruzsolta ezeket.
Aprót rándul a fenekén csattanó tenyértől, ajka rögtön fölfelé pattan, hangtalanul nevetve, mohón kap a másik ajkai után, hogy viszonozza a harapást, durvábban és pimaszabbul, csak hogy jelezze, Krisnek nincs oka elbízni magát... Éhes kapásai közben belenyög a férfi szájába, összedörzsölődő ágyékuk és szerelme kénye-kedve szerint járó csípője igencsak felhevíti a légkört.
- Befejezted az oltogatást? - érdeklődik a létező legpofátlanabb vigyorával az arcán. Mutatóujját Kris arcélének támasztja, maga felé irányítva a fejét, hogy birtokló csókot pecsételhessen a szájára. - Francokat gondoltam meg magam, csak tudod, próbáltam kedves, előzékeny, empatikus lenni... Gondoskodó. Cukipofa.
Kris ajkaira formálják sajátjai a szavakat, és minden jelzőt egy-egy csókkal illet, mint valami szeszélyes dög, hol harapva, hol édesen puszilva.
- Csapd fel később a szótárt. Tudom, hogy ez mind új fogalom számodra... - viszi be beszólogatós-bombája kegyelemdöfését, félig elnevetve az oltás végét. Ujjai levándorolnak a férfi karján, egészen a fenekét markoló kezekig. Ráfog Kris kezére és elhúzza azt a hátsójáról, hogy aztán azoknál fogva a hátára dönthesse a másikat a kanapén. Úgy támaszkodik le szerelme felett, hogy csuklóit a kanapéhoz szegezi közben. Nem tartja ott sokáig, hamarosan levándorol tenyere Kris oldalára, ahogy törzsével is lejjebb helyezkedik.
- Szólj, ha valami nem esik jól... - motyogja bele azokba a pofátlanul formás kockákba Kris mellkasán, mielőtt nyelve rálelne szerelme mellbimbójára, és míg nedves köröket jár le a pöcök körül, finoman őrölve fogai közt, keze lassan lejjebb siklik. Bele-belemarkol Kris combjába, ahogy végigsimít rajta, körmével elillanó csíkokat karcol a bőrébe. Ujjait a másik férfiassága köré kulcsolja, átgyúrja párszor, ökle mohón liftezik rajta, míg odafent a bimbókkal játszadozik.
- Lazíts, édes - kékje a másikét keresi, ahogy középső ujja elmerül a félgömbök között. Egyelőre még csak kopogtat odalent.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 17, 2018 5:36 pm

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

Rejtegette. Morgan egyszerűen fogta az érzéseit, összegyűrte azokat, - hogy kisebbnek tűnjenek - és eldugta az agya valamelyik hátsó zugába. De az, hogy Eli kész lett volna lelépni, hogy feladta volna ezt az egészet és az, hogy elég bátor volt ahhoz, hogy kimondja, amit ő nem mer - beindított valamit. Elővette a legmélyebb érzelmeit, széthajtogatta és hagyta, hogy azok irányítsák, amikor Reed ajkaiba csókolta minden vágyát, minden óhaját, minden sóhaját, minden kimondatlan szeretetét a férfi iránt. Puhán, halkan belenevet a másik nyakába.
- Ha bírod... - incselkedik, de hangja lágy, játékos, nem sértő. Érzékien megharapja a másik fülét, de csak óvatosan. Fogalma sincs, hogy mikor kerül le a nadrágja, hogyan nyitja ki az ajtót és hogyan kerülnek a nappaliba, de megtörténik. Elliot birtokló és egyértelmű utalása a jövőjükre nézve hevesen megdobbantja a szívét. Csókjai elmélyülnek, ölelése forróbb és szenvedélyesebb. Nyögései mélyek, férfiasan sóhajtozik ahogy szorítja a hűvös ablakhoz szerelmét. Ajkaik cuppogása, lihegésük az egyetlen, amit hall maga körül. A város hirtelen elnémul.
Morgan térdel, feje hevesen előre-hátra mozog. Oké, nem sokszor csinált ilyesmit. Egyszer. Ahhoz képest lelkes amatőr! Kezét, nyelvét, fogait lágyan be-beveti. Igyekszik minél mélyebbre nyelni a másikat és bő nyállal izgatni kedvesét. Kékjeivel fel-felpillant. Ép tenyere hol Eli feneke alá simítva kényszeríti magához, hol csak törődőn, érzékien cirógatja.
Finom érintés, és már tudja is, hogy elérte a kívánt hatást. Felegyenesedik engedelmesen és csókokkal próbálja folytatni, még aközben is igyekszik nyújtani azokon, amikor már fenekébe markolnak. Felnyög az érzésre, a felfedező kezek izgatják. Hátrál, ahogy előtte halad a másik és puhán csapódik háta a kanapén. Épp karja Reed hátára simul, húzza magához, el sem engedve a férfit.
- Azt hittem... - simul tenyere a másik lapockái között föl, egészen annak tarkójáig, hogy ott belemarjon a tincsekbe és hátra húzza Reed fejét - nyakát szabaddá téve ezáltal. - ...hogy érezni akarod, milyen bennem. - nyögi, ajkai csókolják a férfit, legalábbis egy darabig. Végig vezeti puha nyelvét Eli gödröcskéjén, fel egészen a füléig, amibe kéjesen belecsókol. - Legutóbb elég határozottnak tűntél... - harap bele annak fülébe, valamivel erősebben, orrának hegyével bújva a férfi arcperemét. Öleik összedörzsölését idézi, ahogy tekereg Reed alatt. - Meggondoltad magad, Cowboy? - kéjes félmosoly, ahogy ajkait Eli ajkaihoz irányítja. Nem csókolja meg, csak összeérinti azokat, hogy aztán a férfi alsó ajkába harapjon, szívva a rózsaszín puhaságot. - Öt éve várod, hogy megtudd milyen érzés és most habozol? Ejnye Reed... - elengedi a másik tarkóját és levezeti tenyerét, hogy Eli fenekére csaphasson, erősen, a mozdulat végén belemarkolva a félholdak egyikébe, hogy úgy, így mozgassa meg magán - férfiasságaikat dörzsölve egymáshoz. Az érzésre összefutnak szemöldökei, felsóhajt.
- Ne most legyél beszari... - hevesebben mozgatja magán a másikat, amitől merevedése keményedik, és bizony nedvesebb is oda lenn a pálya. - Én is akarom... - pihegi csókot lopva szerettétől, hátha mindössze ennyi tartja vissza a dologtól. Természetesen Kris nem fog túl sokáig várni, ha Eli nem lépi meg, akkor majd ő!

I'm losing my voice...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Május 16, 2018 7:13 pm

18+
Kris & Eli
so if you knew all along

Képtelen lépést tartani magukkal, hiszen az előbb még azt fontolgatta, bepakolja-e az összes alsóját, vagy majd később visszajön a többiért, most meg... Most meg már egészen más helyzetben és viszonyban vannak, mint negyed órával ezelőtt. Eli-t egyszerűen leveszi a lábáról Kris hevessége, a csókjai, az, amilyen szenvedéllyel húzza magához. Csoda, hogy járni képes egyáltalán, noha teljesen elveszne a másik útmutatása-irányítása nélkül. Mégis kénytelen türelemre, vagy legalább józanságra inteni magukat, noha Kris válasza rögtön széles vigyort varázsol a képére. Nem hiszi el... Ez tényleg a valóság? És ha nem az, álmodhatna még egy kicsit tovább?
- Mindenhol? Ebben a sorrendben? - nevet, fejét enyhén oldalra döntve, hogy jobban helyet adjon a másiknak. Az ajtóhoz préseli Krist, törzsével hozzásimulva támadja be a nadrágját, kapkodva, türelmetlenül, hogy még azelőtt megszabadíthassa tőle, mielőtt elhagynák a szobát. Lopva viszonozza a csókokat is, bele-belekóstol a férfi nyakába, vállába, kulcscsontjába, itt-ott még bele is szív-harap a bőrbe, vöröslő foltot hagyva.
- Akkor jó, mert csak engem fogsz mostantól... - somolyog, ölelésébe húzva Krist, miután a nadrágja a földön landolt. Érzékeli, hogy a nappaliba botorkálnak, de nem igazán figyel a környezetükre, leköti, hogy a férfit csókolja, ízlelje, érintse, hogy körmével végigszántson a bőrén, fakó csíkokat húzva... Kell neki, szüksége van rá, és csesszék meg a hotelt, ő sem tud és nem is akar addig várni...
Felszisszen, ahogy a hideg ablaküvegnek nyomódik a háta, de nem bánja. Kékje a másikét fürkészi, képtelen elfojtani a mosolyát. Kris hajába túr, végigsimít az arcélén, ujjait az álla alatt pihentetve vonja magához közelebb egy csókra, mielőtt a másik még letérdelne előtte.
- Kris... - Csak ennyit képes kinyögni, ezt is félig suttogva, és mielőtt még teljesen megbabonázhatná a látvány, máris megérzi az őt körbefogó ajkakat. Kéjes sóhajjal hátraveti a fejét, egyik kezével letámaszkodik maga mögött a párkányon, a másikat a szőkésbarna fürtökbe futtatja, de nem irányítja, nem befolyásolja, csak kapaszkodik; hagyja, hogy Kris kedve szerint birtokba vegye. Hisz mindene az övé már... Nem kell sokat várni, hogy a remegés végigfusson a gerincén. Ha nem támaszkodna az ablaknak, nehezen tudna állni így. Sóhajaiba egyre töményebb nyögések vegyülnek, légzése is megugrik, percek alatt keményre duzzad a szépszeműnek köszönhetően. Olyan könnyű lenne átsodródni a határon, de nem akarja még, nem így, nem most...
Halkan jelzi csak a másiknak a szándékát, mielőtt még felhúzná magához Krist, a fájós karjára ügyelve. Átfogja a derekát és megtolja a kanapé felé, hacsak nem szeretné máshogy. Keze a másik fenekén köt ki, gyengéden markolássza és igyekszik nem nagyon belepirulni - az előző alkalommal olyan gyorsan történt minden, nem igazán volt ideje kiélvezni a helyzetet... Most azonban megteszi, igyekszik felfedezni Kris testének minden egyes pontját, míg ajkai az övét keresik, hogy apró, pimasz csók-puszikkal ingerelje. Ha egyszer elérik a kanapét, egyből ledönti rá a másikat, kényelmesen elhelyezkedve annak ölében.
- Öhm, szóval... Hogy szeretnéd? - kissé hülyén érzi magát, hogy ezt meg kell kérdeznie, de Kris elég félreérthető dolgokat vágott a fejéhez, nem akar hibás következtetéseket levonni és megint rámászni... Inkább rendezzék nyugisan az erőviszonyokat.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 9:39 pm

eli & kris
- +18 | Ohhh, f*ck...  -

Morgan nem gondolkodik már. Nyalja-falja Eli ajkait, sodorja magával, befelé annak szobájába, hogy minél előbb felfedezhessék egymást, újra. Kris nem vallaná be, még most sem - de Lizzyvel a közösülés meg sem közelítette azt, amit Reed mellett érzett és átélt. Úgy öleli magához szerettét, mintha bármelyik percben elvehetnék tőle. Erőteljes, szenvedélyes csókcsatába hívja magával. Nyelvével szinte rögtön engedélyt kér a bejutásra, s ha megkapja, ismerkedőn, puhatolózóan, feltérképezi Reedet.
- A tied vagyok, a tied vagyok... - nyögdösi, ismételgetve magát, ugyanis egy része még kapaszkodna a beszélgetésbe, de a nagyobb, erősebb oldala követeli, hogy inkább a testének játékára figyeljen és ne a szavakéra. Az ajtó becsapva mögöttük, ő pedig már lendülne is Elivel az ágyra, amikor megállítják. Hiába kíváncsi a magyarázatra, a kedvese ajkai eléggé lefoglalják őt ahhoz, hogy ne kezdjen el értetlenkedni. Még akkor is csókolja tovább, amikor Reed magyarázkodni kezd. - Nem várok, hmmhmhmm... - harapja meg finoman a tiltakozó alsó ajkát, közben kiszélesedő mosollyal pásztázva őt. Túl bódult ahhoz, hogy aggodalmaskodni kezdjen. És túl közel érzi a másikat ahhoz, hogy kételkedjen a folytatásban. És igaza is lesz! Eli szavai hirtelen arcon csapják, felébresztik és ahogy megérti, rögtön hátrál egy lépést az ágytól - úgy, hogy Reed fenekére marva, húzza magával őt is! - Csináljuk mindenhol... - dől jobbra fejének íve, hogy aztán máris csókolgatni kezdje Eli nyakának finom, illatos bőrét. A hátával az ajtónak simul, közben vonja magával a másikat, így kedvese és az annak fészkébe vezető bejárat közé préseli magát. Nem hagyja abba szerette ízlelgetését, ajkai fel-alá futkosnak rajta, harapdálja óvatosan, csókolgatja, szívja a finom bőrt. Közben tenyere háta mögött a kilincset keresi és már nyitja is az ajtót, hogy elhúzzanak Reed kéjbarlangjából. Ám még ott, még ott lehámozza róla a farmert Eli, mire csak nyögdécselve, kipirultan, sóvárgón felnyög. - Téged akarlak magamon,... egyedül téged. - búgja a férfi ajkaiba, közben segítve az feszes anyagtól való szabadulását. Hátrálni kezd - már meztelenül, úgy kap kedvese csuklója után finoman - hogy húzhassa magával a nappaliba. A franc fog most még hotelba is elmenni!
Meg sem áll a nappaliig, ahol aztán az ablaknak nyomja lágyan szerettét, az üveg bizonyára hűvös lehet Eli hátának, de Morgan nem sokáig foglalkozik vele. Ép karját derekára simítja, térdével utat tör a másik térdei közé, hozzá simul és már csókolja is. Ujjai Reed farmerján babrálnak, hogy lehámozhassa róla, majd a mozdulattal együtt ereszkedik térdre előtte, hogy amint elhajítja a kék darabot, saját kékjeivel a másikéba pillanthasson. - Nagyon, nagyon és kimondhatatlanul... - nem fejezi be a mondat végét, rárabol Eli férfiasságára, hogy aztán szájába vegye és addig kényeztesse, amíg a másik remegni nem kezd.I don't wanna talk...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 8:23 pm


Kris & Eli
it's a long way down

Eli sosem volt a szavak embere, még a legjobb barátjával sem, és ez az este tökéletesen bebizonyította, hogy valahányszor kinyitja a száját, abból mindig valami kaotikus sül ki. Most is felkészül rá, ahogy Kris közelebb lép hozzá, hogy esetleg bunyó lesz a vége... Így hát az ölelés bizonyos értelemben meglepi. Ellazul a testét közrefogó karokban és ahelyett, hogy megkönnyebbülne, csak jobban elkezdenek potyogni a könnyei. Kris túl jó hozzá... Nem érdemli meg, hogy ennyire rendes legyen vele azok után, amit tett.
- Khr... - már épp számon kérné azokat a puszikat, hogy megtudakolja, mi történik, amikor megérzi az ajkára simuló puha ajkakat. Teljesen ledöbben, mert jó, tény, Kris azt mondta, nagyon szereti, de azt most így értette, vagy úgy? Az apró csókot újabbak követik, az arcán, a nyakán, mindenhol csak őt látja és őt érzi, és Eli még mindig csak áll ott, képtelenül rá, hogy lépést tartson a másikkal.
Kris keze lejjebb vándorol, így Eli kihasználja a felszabadult helyet és a férfi nyaka köré fonja karjait, hogy amikor legközelebb találkozik a szájuk, egészen belevonhassa az ölelésébe a másikat. Forrón, szenvedélyesen tapad az ajkaira, hálásan, megkönnyebbülten, boldogan, értetlenül és szerelmesen.
Fel sem tűnik neki, merrefelé noszogatják, csak engedelmesen hátrálni kezd. Teljesen megbabonázzák Kris csókjai, szavai... Az az egyetlen szó mintha lyukat égetne a lelkébe. Szeretlek. De az hogy lehet? Most tényleg úgy érti, vagy Eli már megint rosszul olvassa a jeleket? De hát Kris nem is... Annyi kérdés tódul a fejébe hirtelen, hogy inkább csak lekapcsolja az áramot és teljesen kiiktatja a gondolatait. Az egyetlen, amire koncentrálni tud, az Kris, a közelsége, a csókjai, és azok az apró kis köröcskék, melyekkel Eli a másik tarkóját cirógatja.
- Akarlak... Téged. Mindenedet. Kellesz nekem, így egyben, ahogy vagy - susogja vissza, keze lassan végigvándorol Kris karján, ügyel rá, hogy a kötést épp csak érintse. Ujjai a másik derekába vájnak, közelebb vonva magához, aztán mielőtt még berántaná magukat az ágyába, hirtelen ráébred, hogy hol vannak. - Várj. Nem, nem. Nem. - tolja el magától egyből, de épp csak annyira, hogy kékjeit Krisébe fúrhassa. - Nem itt. És nem is nálad. A fürdőben. A kanapén. A konyhaasztalon. Tőlem az ablakban is... De nem itt. - hangja komoly, de a tekintete játékosan csillog a felsorolástól. Reméli, Krisnek is leesik, miért nem vinné a saját ágyába most, és miért nem óhajt ő sem belemászni az övébe... És reméli, hogy ezzel nem bántja meg ismét. Hogy biztosra menjen, rögtön apró, engesztelő csókokkal kezdi bombázni.
- Vagy a folyosón... A kocsidban... Egy love hotelben. A fának döntve. Bárhol... Bárhol, ahol csak szeretnéd - De nem itt. Itt biztosan nem. Kris többet érdemel ennél (és igen, még egy fa alatt is romantikusabb, mint itt). Keze közben levándorol a hátán, egészen a fegyverig, és ahogy kitapintja annak markolatát, halkan, röviden belenevet a másik csókjaiba. Mert vicces, na... Óvatosan emeli ki a farzsebéből a fegyvert, nehogy fenéken lője a társát, aztán hanyagul az ágyára hajítja a fegyvert. - Erre viszont nem lesz szükséged... - bontogatni kezdi Kris nadrágját, és ott helyben meg is szabadítja tőle, ha engedi.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 7:19 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Fájdalmasan sóhajt fel. Letelik az egy perc és sem mozgás, sem hang nem jön a túl oldalról. Morgan nem hallotta vallomása közben Eli szavait, túl bódult, túl beszédes és feszült volt ahhoz. Aprókat bólintva fordul el szerette ajtaja elől, letudva, hogy talán valami menthetetlen kárt kreált az imént. Léptei lassúak, alig sikerül hármat megtennie, amikor az ajtó mögötte nyikorogva üvölti, hogy valami van, hogy valami történik. Morgan megpördül, felvonja szemöldökeit, és figyeli a kirohanót. Épp nem ütközik belé, hogy Reed reakciója, vagy Morgan hátrálása miatt, az kérdéses.
Nyelnie kell, kiskutya képével figyeli a másikat. Kékjei a másik kékjeibe simulnak, nem vonja el pillantását róla. Rendezgeti arcizmait, kihúzza magát. Vállalja a másik könnyeiért a felelősséget. Nem szólal meg. A kérésre elnyitja ajkait, hogy mondjon valamit, bármit. De nem tudja meg, hogy mire kéri Eli, ezért kissé tehetetlenül tátog előtte. Reed azonban újra megszólal, mentve vele a csendet. Kris sajnálkozva oldalra billenti a fejét.
- Hallgass már el... - lép előre, hogy ép tenyerét Eli tarkójára simítsa és lágyan magához vonja a férfit. Ölelése erős, határozott, magabiztos. Borostás arcéle cirógathatja Reed nyakát, ahogy belefúrja a fejét. Fájdalmas arcjátéka, de már csak akkor - amikor nem láthatja azt Eli. - Ó, Reed... - nyögi, már-már sóhajtva a férfi nevét. Orrának hegyével cirógatja a másikat, ajkaival szándékosan puszilgatni kezdi, ahol eléri. Kékjei felpillantanak Elliot háta mögé és megpillantja annak ágyát. Krisben ezer és egy érzelem gyilkolja egymást, egyszerre. Morgan csak annyira húzódik el, hogy homlokát Eliéhez súrolhassa. A tarkójánál ölelő karja a férfi derekára simul, lefelé csusszan, ő pedig oldalra dönti fejét, hogy egy puha és óvatos csókot leheljen Eliot szájára. Macskásan, kandúrosan bújik szerettéhez, cirógatja arcával a másikét, majd a könnyeinek nyomára vándorol ajkaival, hogy lecsókolja azokat onnan és közben - bár azért nyomatékosan - finoman lökni kezdi maga előtt a másikat, annak szobája felé véve az irányt, így összebújva.
- Szeretlek... - tér vissza Eli ajkaihoz, olyan lágyan szólva, olyan gyengéden mondva ki legféltettebb és legeltitkoltabb, legerősebb érzését, ahogyan még nem mondta soha. Nem mintha Morgan bárkinek mondta volna... valaha. - Szeretlek... - ismétli el, hangja sóvárgóvá válik, könyörgővé és teljes lendülettel rátapad Reed csókjaira. El sem engedi és ha nem állítják le, akkor becsapja Elliot szobájának ajtaját maguk mögött, hevesen vonva magához a másikat.
- Had legyek a tiéd... - suttogja, elvándorolva a finom szirmoktól a férfi nyakáig, hogy ott, a fülébe súghassa, közben addig terelgetve maga előtt kedvesét, amíg az ágy útjuk nem állja. - Had mutassam meg, hogy mennyire szeretlek... - suttogja a csókjukba, el sem eresztve a másikat. Félkezével a létező összes módon húzza-vonja magához a másikat, törzsét feszíti neki, csókjai vándorolnak Eli minden területén, amit elérhet.


I don't wanna talk...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 6:30 pm


Kris & Eli
it's a long way down

Amint becsapja maga mögött az ajtót, már meg is bánja ezt az egészet. Tényleg képes volt így szerelmet vallani? Így? Vallani? Komolyan? Az újságba temeti az arcát, aztán amint rájön, mit fog a kezében, a szemközti falhoz csapja. Egyébként meg mi ez a szarság arról, hogy elköltözhet és még újságot is ad neki? El is megy akkor, aztán majd főjön Kris a saját levében, ha lement az agyvize!
Mégsem tágít az ajtótól, rögtön azon kezd el kattogni, hogyan tehetné jóvá az egész estét, hogyan menthetné meg a károkat, de az a büdös nagy igazság, hogy sehogy. Már épp rávenné magát, hogy megmozduljon és elkezdjen csomagolni, amikor meghallja Kris hangját, lehetetlenül közelről. Összerándul és rögtön az ajtó felé fordul.
- Nem akartam, hogy megutálj. Féltem, hogy elveszítelek, ha megtudod az igazat, mivel tudtam, hogy te nem érzel így. Hogy sosem fogsz így érezni irántam - feleli reflexből, át sem gondolva, hogy konkrétan az ajtóhoz beszél. Abban sem biztos, Kris hallja-e őt egyáltalán, de a válasz már kibukott belőle, mielőtt átgondolhatta volna. Tétován kinyúl, ujjai végigcirógatják a fa borítást, próbálja elképzelni, a másik hogyan, milyen pózban állhat a túloldalon, próbálja elképzelni a kezét, mellyel támaszkodik, és próbálja ráborítani a tenyerét pont oda.
Kris vallomása cafatokra tépi a lelkét. Annyira őszinte és annyira fájdalmas egyben... Eli alig bírja hallgatni, mégsem mozdul, csak áll ott, fél lépésre az ajtótól és próbálja feldolgozni a hallottakat. Próbál rendet teremteni kusza gondolatai közt.
- Lizzy? Szóval ő volt Lizzy... - suttogja maga elé a féltékenységtől egy pillanatra felocsúdva, és összegyűrné az újságot a kezei közt, ha nem dobta volna el, így csak a levegőt markolássza. Lizzy. Kitiltaná ezt a nevet az Egyesült Királyságból. Örökre. Fortyogása azonban teljesen elhal a további szavaktól. Leblokkol. Mindenre számított Kristől ma este, csak erre nem.
Erre egyáltalán nem.
Legalább egy teljes percig áll ott, az ajtót bámulva, mire rá tudja venni magát, hogy megmozduljon. Feltépi a kilincset és kirongyol a szobából, kis híján beleütközve a másikba. Olyan hirtelen tört fel benne a tenni akarás, hogy nem volt ideje végiggondolni, mit akar mondani. Mit érzel? Szeretsz? Hogy szeretsz? Mennyire az a nagyon?
- Kris... - kékje a másikét keresi. Megtanulta már, hogy a sírás semmit sem old meg, mégsem tudja visszatartani a könnyeit. A férfi vallomása egyszerűen túl... túl sok volt. Túl erős. Túl őszinte. - Kérlek... - fogalma sincs, mire kéri a másikat. Halvány fogalma sincs. Mindenre és semmire egyszerre. Ne menj el. Beszéljük meg. Ne dobj ki. Ne utálj. Ne haragudj. Mondd újra. Szeress.
Megköszörüli a torkát, igyekszik rendezni a hangját. Kézfejével sután letörli a könnyeit.
- Nem csak játék volt. Tényleg te vagy a legjobb barátom. Csak annál még... sokkal-sokkal több is. - Nehezen talál csak a szavakra, és nem is biztos benne, hogy ez a legjobb, amit mondhat, de úgy érezte, valamit muszáj mondania, nem állhat csak ott némán könyörögve.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 5:12 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Az újság immár Reed kezébe, Morgan eltávolodik tőle. A méreg lüktet halántékában, gyomrába görcs ugrik. Kiszárad a torka rögvest, ahogy Elliot beszélni kezd. Harsogni igazából. Kris kékjei a férfira terelődnek, szemöldökei felfutnak. Nem esik jól neki, hogy megkapja azt, amiért nem tudta a helyzetet kezelni, így emiatt felmorran. Ezt véve utolsó cseppnek a pohárba, már halad is a szobája felé. Aztán Elliot mond valamit, amivel megborítja a férfi magabiztos, határozott elképzelését arról, hogy mi van.
Megtorpan és csak áll ott félkarjában a tálcájával, háttal a másiknak. Arcára őszinte döbbenet ül, meglepettség, értetlen kifejezések halmaza. Szerelmes?! Épp csak szobáján benyújtózik, hogy becsúsztassa a tálcát a legközelebbi fal-menti szekrényre, mert félő, hogy leejti a sokktól. Öt-hat éve?!?! Visszafordul, de mozgása erőtlen, gyenge. Hallgatja a másikat, nem szakítja félbe. Játssza a legjobb haverját?! Szemöldökei felfelé ívelnek, borostával keretezett ajkai elnyílnak. Testen túli az élmény. Megjátssza?
Kristopher orra előtt bevágja az ajtót. Nyelnie kell. Újra és újra. Tekintete ide-oda ugrál a lakáson belül. A fejét rázza nemlegesen, erőltetett mosollyal mantrázva magában, hogy Reed hazudik. De az a nagy büdös helyzet, hogy hirtelen minden értelmet nyer. Mintha az emlékek felbukkannának fejében. Hányszor volt morcos Reed indokolatlanul, ha nőt hozott haza. Hányszor érintette furábban a kelleténél, miközben filmet néztek - és ő mindvégig bemagyarázta, hogy normális dolog. Atyaég! A férfi légzése felgyorsul, valószínűleg a színe is megfakul. Topog helyben, nemlegesen csóválva fejét. Egy része szeretne haragudni mindezért, de egy másik - igen törekvő apróság meg csak lubickol Eli vallomásában.
- Eli... - simul teljes alakjában annak ajtajához, homlokát neki támasztva. Fájdalmasan pillant lefelé, hangja komolyságról árulkodik. - Tudom, hogy miért nem mondtad el, de miért nem mondtad el?.. Nem akartalak bántani. Nem akartam összetörni a szíved... - szándékosan nem kopog, számára könnyebb egy fához beszélni, mint az iménti villanó és érzelmekkel fűtött kékekbe. - Annyira sajnálom, hogy ekkora marha vagyok. Hogy nem vettem észre... de elég jól játszottad a legjobb haveromat. - félmosolyra görbülnek ajkai, lágyan, szomorkásan. Tehát az a barátság, amit annyira védelmezett eddig, nem is létezik abba a formában!?
- Ne menj el... - lehunyja szemeit, homlokával végig simít az ajtó sima felületén. - Nem akarom, hogy elmenj. Én... Én veled vagyok egész. Én csak akkor vagyok magam, ha mi együtt vagyunk. Én nem akarom elengedni azt, aki melletted vagyok... - von vállat, beismerően, bár inkább csak nyöszörög, meg hisztizik. - ... azért hívtam át Lizzyt, mert féltékeny lettem arra a baromra, aki veled volt. - lehunyja szemeit, fájdalmasan eltorzul arca, ahogy lehajtja fejét - csak bízik abban, hogy Reed nem fülessel ücsörög a fején, mert biztos, hogy nem tudná még egyszer elmondani mindezt.
- Azért menekültem el előled akkor este, mert megijedtem attól, amit érzek irántad... Eli... - simul tenyere az ajtóra, finoman lecsúszva azon. Mély levegőt vesz, szorongva mocorog. Le akar pattanni ajkairól valami, valami amivel ő még nem barátkozott meg, valami amire nem figyelt és aminek nem adott elég teret, hogy éledhessen. - Nagyon szeretlek... - susogja, maga is meglepve azon, hogy kimondja. De talán csak hallania kellett, ahogy Reed bevallja. Bárhogy is, nem mozdul az ajtó elől még egy teljes percig. Utána, hogy ne égjen tovább - visszafordul a saját szobája felé, és befelé baktat.

I love You
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 4:42 pm


Kris & Eli
it's a long way down

Oké, Kris röhöghet rajta, de ez a dolog tényleg kicsúszott a kezükből. Pontosan így néz ki, amikor valami kicsúszik az ember kezéből. Ez a legteljesebb, rohadt definíciója a kicsúszásnak. És most mondhatná Eli, hogy fáj a másik viselkedése, de az közelében sem lenne az igazságnak, mert azon túl, hogy Kris minden egyes szava darabokra tépi, érzi, a feszültség hogyan kúszik vissza a tagjaiba. Elkapja az újságot, kissé megtántorodva a lökéstől, de anélkül, hogy vetne rá egy pillantást, lecsapja az étkezőasztalra.
- Aha, pofán röhögtem... Nem küzdöttem... Tudod, talán ez az egész az én hibám, de te voltál az, aki közölted, hogy kurvára semmit nem jelentett, hogy megdugtál! És hadd emlékeztesselek rá, hogy mikor ÉN meg akartam veled beszélni ezt az egészet, te viselkedtél úgy, mint egy tizennégy éves szűzlány! - Mivel az újságot már eldobta, a bögrével kalimpál a kezében. Míg Kris bájvigyorog és maga a nyugalom, addig Eli meg sem próbálja leplezni, hogy ideges és hogy mérges.
- De igazad van, rohadtul nem küzdöttem érted! Csak mióta vagyok beléd szerelmes? Öt éve? Hat? És mit tettem azóta? Összeköltöztem veled, játszom a legjobb haverod, a társad lettem... Van róla fogalmad, mennyire kurvára fáj látni a nagy Kristopher Hetero Morgan hódításait minden egyes nap? És feladtalak egyszer is? Elhúztam? Nem, itt maradtam és tovább játszottam ezt a nyomorult legjobb haverosdit, amikor nekem sokkal több voltál végig. - lecsapja a bögréjét az újság mellé, mert muszáj csapkodnia. Inkább csapkod, minthogy sírjon. - Úgyhogy elnézést kérek, ha kissé gyorsan váltogattam a partnereimet, de tudod, kurvára nem lehet téged helyettesíteni vagy pótolni, úgyhogy muszáj volt jobban igyekeznem, hogy lekössem magam... Valamivel. Bármivel, mielőtt bemásztam volna hozzád éjszaka, hogy megerőszakoljalak.
Mély levegőt vesz. Nem gondolta, hogy ilyen körülmények közt fogja megvallani mindezt, de egyáltalán nem érdekli már a helyes időzítés. Igazából minden mindegy, Kris utálja, úgyhogy más nem számít.
- Hja, bocsáss meg, ha a saját szívem többet ér már, mint a te büszkeséged. Belefáradtam, hogy folyton összetöröd - veti még oda, aztán felmarkolja az asztalról az újságot és meglóbálja Kris felé. - Reggelre itt sem vagyok.
Azzal ő is a szobájába indul, és egyszer sem néz a másik felé. Képtelen rá.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 4:19 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Fejét rázza a pult felé fordulva. Féloldalas mosolyra húzva ajkait, erőltetett mosollyal próbálja leplezni, hogy mennyire szarul esik neki ez az egész. A szex után időt kért, hogy átgondolja. Megkapta, de ha végül is azt vesszük, Eli nem tartotta tiszteletben a döntését. Rohadtul nem. Aztán, ahelyett, hogy megbeszélte volna Krissel, hogy egy kicsit tepert volna az összezavarodott mamlaszáért, inkább lelépett és egy másik fasszal szórakozott. Nem mellesleg ritka bunkón viselkedve utána vele. És ezt nem, egyszerűen nem tudja elfogadni Kris. Úgy érzi nem érdemelte meg ezt a sok szart a másiktól.
- Aha... - vág oda ennyit, a mikró rácsaiba révedve. Mellkasába feszített tempóba váltakozik a levegője. A szexről szóló vallomásra csak felnevet, lágyan, dallamosan. - Te nem hagytad. - ismétli, némi komolyságot erőltetve magára közben. - Azta' kurva eget milyen kemény faszblokkoló vagy... - pukkan a mikró, jelezve, hogy elkészült. Egyáltalán nem hisz Reednek. Épp időben. Kris kinyitja annak ajtaját és a gyomrába nyúl kezével, hogy a tálcájára pakolt elemózsiához illessze azt is. Ő is kész. Kész rá, hogy abba hagyja ezt az ostoba beszélgetést.
És akkor jön a magyarázkodás. És a bocsánatkérés. Morgan tenyere a pultra simul, enyhén előre dől, majd vissza törzse, ahogy visszafogja indulatait. Ajkait morzsolgatja, szemöldökei bosszúsan húznak össze. Lehunyja egy pillanatra szemeit, de ezt a másik nem láthatja, mert háttal van neki ugyebár. Aztán Reed a szobája felé indul, Kris pedig már csak a sörével szöszöl - de nem, Elliotnak folytatnia kell. És olyasmit mondania, ami nem hogy azt éreztetné, hogy rendben van, meg hogy igen, de aranyos ez a srác, hanem hogy Morgan teljes szívéből azt kívánja "Rohadj meg".
- Oké... - ejti le az italt a tálcája peremére, majd sarkon fordul és áthasít a nappalin a számítógépes asztalhoz, ahonnan felkap egy újságot és azzal együtt érkezik meg éppen Reed előtt, akinek mellkasába nyomja erőszakosan azt. (A lökéssel a férfin is háríthat egyet.) - Tele van hirdetésekkel te gyáva fasz, karikázgass, aztán húzz el. - kékjei hűvösek, szúrósak. - Kezd kicsúszni a kezünkből?! Sajnálod!? Nem csak a szexről szólt?! - ismétli undorral az arcán, közben hátrálva a másik környezetéből. Kris valószínűleg ebben a dühödt állapotba még be is húzna egyet a másiknak. - Ne merészelj itt nekem azzal jönni, hogy ez komoly dolog a részedről. - emeli fel mutatóujját közéjük, fenyegetően. - Ha az lenne, nem viselkednél úgy, mint egy tizenegy éves gyökér gyerek. - nevetgél magára erőltetve mosolyát, majd a tálcájához megy, amit aztán félkarral felölel. - Ó! És nem, nem bocsátok meg. Kurvára nem bocsátok meg neked. - mosolyogva, szinte már derűsen néz Reedre. - Ha nem is tudod kezelni azt, ami közöttünk történt, ha ultra ciki ez az egész és nevetséges minden pillanatában, ... akkor is megtetted. -  von vállat, ekkor arcára már fájdalom ül. - Pofán röhögted a barátságunkat és ahelyett, hogy küzdenél érte, ... értem, inkább még távolabb húznál. És ezt nem fogom megbocsátani. - indul egyensúlyozva a cuccával a szobájába. Köszörülnie kell torkán, de nem fog bőgni! Ó, rohadtul nem fog. Ezért a gyerekért a háta mögött, biztosan nem fog.
- Ja, amúgy én már utállak, szóval keresgélj csak. - az ajtóból kiabál vissza, de ahhoz képest, amit mond, egészen nyugodt hangszíne, arcán még mosoly is csücsül.

worse in here
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 15, 2018 3:33 pm


Kris & Eli
it's a long way down

- Oh, szóval  már ennyire jóban vagytok... - forgatja meg látványosan a szemét, amikor Kris a nő védelmére kel, és nem is próbálja leplezni gyerekes viselkedését. Tudja ő is, hogy épp féltékenységi jelenetet rendez, de még mindig olyan tompa benne minden, hogy nem igazán zavartatja magát emiatt. - De, elég jó volt. 4/5, ha engem kérdezel, lehetett volna kicsit... Hm... Kevésbé rámenős - szúr vissza, ha már Kris is visszaszúrt az ő szúrására, és... Oké, ez tényleg gyerekes, de képtelen csomót kötni a nyelvére. A bögre a kezében mégis csak veszélybe kerül, így inkább leteszi a pultra, messzire tolva magától.
Kris következő szavai övön alul érik, józanítólag hatnak rá. Úgy bámul a fickóra, mintha nem hallaná jól a szavait, mintha nem ő maga hitette volna el azt a sok hülyeséget vele, ami épp elhagyta a száját. Eli arcán teljes hitetlenkedés vetekszik a felháborodással, és törzsével Kris felé fordul, tagadólag rázva a fejét.
- Mi? Nem, dehogy... Jesszus, Kris, egyáltalán nem! Hogy gondolhatsz ilyen hülyeségre? Én nem... - belesóhajt a vallomásba, kézfeje belső ívét homlokához préseli, leárnyékolva a szemét. Össze kell szednie a gondolatait, és önmagát is, már ami megmaradt belőle a szargödör mélyén. - Nem, ha tudni akarod. Nem dugtunk. Én nem hagytam. - veti oda félvállról, és inkább nem teszi hozzá, mi minden mást csináltak helyette. Kris ártatlan lelke kizárt, hogy túlélné akár az első közös órájuk felvázolását, és mennyi minden jött még utána... De ez most nem lényeges, sem pedig Kris egyébként igencsak fájó sértései a laza erkölcsű "szerelmi" életéről, mert Eli még mindig leragadt a korábbi kijelentésénél.
- Basszus, Kris, én nem... Te nem... Nekem ez nem csak a szexről szólt köztünk, oké? - legyint, körberajzolva kettejük közt a teret és nagyon igyekszik összeszedetten beszélni, vagy legalább úgy, mint aki félig józan. - Tudom, hogy ezt mondtam korábban, és sajnálom. Azt is, hogy rád másztam, aztán csak úgy leléptem. Barom voltam és nem gondolkodtam... Ne haragudj - A végét olyan halkan motyogja már, hogy az sem biztos, a másik meghallja. Elinek esze ágában sincs elismételni, csak felkapja a pultról a bögréjét.
- Nem akarok veled veszekedni - tudja, hogy nincs joga ezzel jönni, amikor ő kezdte az egész vitát, de attól még ez az igazság. Lepillant a bögrére a kezében, aztán hirtelen elhatározással a szobája felé indul, de félúton megtorpan és visszapördül. - Azt hiszem, keresnem kéne egy másik albérletet. Ez az egész... - bök ismét kettejük közé. - Kezd kicsúszni a kezünkből. Nem akarom, hogy megutáljuk egymást emiatt.
Akárhonnan is nézik, ő úgy látja, nagyon is afelé tartanak. Sosem veszekedtek annyit, mint az elmúlt hetekben, és ahelyett, hogy megoldódna a helyzet, egyre csak rosszabbodik, mert ő folyton elcseszi a dolgot... És amilyen szerencsétlen, nincs rá garancia, hogy nem fogja még ennél is rosszabbá tenni a helyzetüket a közeljövőben.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 9:49 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Kitárja az ajtót bezárt barátja előtt, hogy szabad mozgásteret adhasson neki. A tapsolásra még inkább torzul képe. Elhúzódik a fürdőtől, mert attól fél olyat mond, ami már túl durva - ehelyett Reed ripacskodik.
- Barom... - motyog magában, ahogy caplat a konyha biztonságot nyújtó falai közé. Abban bízik, hogy Eli okád még egy darabig és akkor nem kell elviselnie. De nincs ekkora szerencséje! Egyiküknek sem.
A konyhapult fölött megtámaszkodik, maga elé bámul, ajkait morzsolgatja, szemöldökei összehúznak bosszúsan. - Pont azért, mert fontos te nagyon hülye... - fortyog, miközben tesz-vesz. Mozdulatai indulatosak és amikor Lizzy kerül terítékre, leejt - levág mindent a pult felszínére, s hirtelen fordul Reed felé. - Nana! Hagyd ki ebből... Azt hittem a narkós fasszal kielégültél... Nem teljesített jól?! - kiszélesedik mosolya. Ha szurkálnak, ő se maradjon ki a jóból. A fejét csóválja, bepakolja a mikróba a cuccát -fél karral- és ott támaszkodva vár. Addig, amíg a másik folytatja a pampogást. A kékjeit ráemeli, figyeli, hallgatja. Szíven ütik a másik szavai, nyelnie kell. Reed pont azt csinálja, amitől Morgan tartott. Eldob mindent. Mindent...
- Ja, oké. Rendben. Többet nem avatkozom a dolgaidba... - elfordul a mikró felé, nem akarja mutatni, hogy mennyire szarul esik neki a másik tahósága. Nyelnie kell, aztán kihúzza magát és úgy ácsorog ott. - Tehát, ha nem baszunk egymással, akkor egy pöcs vagy. Baszd meg.., hogy ennyit érek neked. Ha ezt tudom, hagyom, hogy teleokádjátok egymást... - szedi ki a kajáját, majd felpakolja egy tálcára. - De hát mit is várhatnánk tőled?! Az életedbe jönnek-mennek a férfiak, ha nem jön be az egyik, jöhet a másik... - vállat vonva pakolássza a cuccait a tálcára, már-már erőltetetten nevetve. - Na és, hagyta, hogy megbaszd? - fordul felé, öntelt mosollyal a képén.


dallam
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 9:26 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

Már épp kifelé indulna a fürdőből, amikor Kris elsétál és egész egyszerűen csak rázárja azt. Eli fel sem fogja, mi történik, csak meglepetten bámul a rácsukott ajtóra, aztán ahogy odalépne, hogy kinyissa, szembesül vele, hogy tényleg a zárt hallotta kattanni.
- Mi a franc! Kris! Engedj ki!! - A kilincs rázása és az ajtó csapkodása tökéletes háttérpzajt nyújt ahhoz, ahogyan Morgan kitessékeli a fickót. Eli csak hangfoszlányokat hall, de elképzelhetetlennek tartja, hogy a "vendége" túlságosan ellenkezne. Kris önmagában is elég ijesztő látvány, hát még ha fegyvert fog valakire... Úgyhogy amint rájön, hogy hiába szenved az ajtóval, és ahogy hallja a lakást is kiürülni, inkább felhagy a csapkodással, leül a lehajtott fedelű wc-re, felkönyököl a térdére és duzzogva vár, hogy kiengedjék. Már ha Kris ki óhajtja egyáltalán, és büntetésből nem tartja egész éjjel a wc-n. Kár, hogy hányni nem hordja magával a fegyverét...
Aztán az ajtó végre kinyílik, de Eli nem siet egyből, csak felpillant a másikra. Fürkészi egy kicsit annak undort tükröző, lesajnáló vonásait, mielőtt elfordítaná a fejét és megtapsolná.
- Wow, ez igazán lenyűgöző műsor volt. Már amennyit hallottam belőle - hátradől és a térdére támasztja a kezét, igyekszik csitítani annak remegésén. A gyomra megkönnyebbülésével sokkal jobban érzi magát, de sejti, hogy ez csak másnap reggelig fog tartani.
- Mit érdekel téged? A barátságunk úgyis fontosabb, nem? - felkel a helyéről és az ajtóhoz botorkál, válla felett a bejárat felé bökve, amerre a nőci távozott. - Feltételezem, ő nem a barátod volt. Vagy ez a barátságvédős duma nőknél nem játszik? Nálad sosem lehet tudni
Csak azért követi Krist a konyhába, mert szomjas és nem akarja a fogmosós poharát hajkurászni. Inkább kimegy és teletölti a kedvenc bögréjét vízzel; még Kristől kapta és túlságosan szereti ahhoz, hogy a falhoz vágja. Biztonsági játékra megy.
- Csak hogy tudd, nincs szükségem gardedámra. Ha annyira meg akarod óvni a barátságunkat, akkor akadj le arról, amit csinálok. Nem a te dolgod - tudja, hogy nagyon bunkó, de ez az egész, ami köztük van, nem működhet így. Valamerre lépniük kell, és ha Kris nem engedi őt közelebb, akkor ideje eltávolodni.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 9:05 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Képes lenne mosolyogva elbúcsúzni a gyors találka után, de úgy fest Reed a legkevésbé sem gondolja így. Nyel egy nagyot a morcos, már-már bunkó megjegyzés hallatán. Valószínűleg nagyon siet vissza a kangörcséhez, úgyhogy Kris engedelmesen feltapad az ajtófélfára és csak a fejét rázva indul be a fészkébe. Az istenért sem akar útban lenni...
Tenyere éppen csak érintené a kilincset, amikor meghallja, hogy a másik okád. Felemeli a fejét és enyhén a válla felé fordítja azt, hallgatózva. Tényleg hány?! Aztán a felismerés becsapódik benne. A füstös tekintet, a motyogó, összetákolt beszéd. Vennie kell egy mély levegőt, bár orr lukai szélesre tágulnak. Tehát ez a fasz megint kábszerekhez nyúlt...
- Cica... - nyit be saját fészkébe, hogy távozásra kérje a nőjét. Más körülmények között tutira balhézna azon, hogy Lizzy már fel van öltözve és távozásra kész, de most - tudván van még egy két keresetlen dolga, csak bocsánatkérő, lesajnáló mosolyt vet a nőre. - Egy tündér vagy... - követi végig tekintetével a szöszkét, ahogy az elhalad előtte, épp csak egy rövid, búcsúcsókot váltanak. Lizzy kitalál magától is, bár nem enyhén ugrik össze, amikor Reed zajoskodik a fürdő felől. Morgan csak lesajnálóan vállat von. Aztán gyors-puszi dobás és Krisen már farmer.
- Te most szépen itt maradsz, nyomikám. - szól be Elinek, majd ráhúzza a fürdőszoba ajtót. (Ugye milyen jó, hogy zárni lehet?!) Kris fogja a szolgálati fegyverét és kibiztosítja. Azzal vonul, méghozzá elég morcos és határozott léptekkel Reed szobájához. Annak ajtaját olyan éllel rúgja be, hogy talán meg is reped a fa. Rögtön kinyújtja az ép karjában tartott fegyvert és az ágyon hempergőre szegezi.  - Komám, nagy szarban vagy. Szóval elmondom, hogy mi lesz... - mosolyog elégedetten.  - Fogod a büdös motyódat, a drogtanyáddal együtt és eltakarodsz, vagy... lelőlek. - vigyorog, kissé őrültre véve a figurát. Kris nem bírja a tudatmódosító szereket, sem semmi ilyesmit. A kanorgia nem zavarná, ... a szagok is megcsapják orrát, de még csak nem is fintorog.  - A-a. - lép közelebb, fejét oldalra döntve, amikor a csávó a ruháiért nyúlna.  - Azok itt maradnak. - hiába tiltakozik a másik, Morgan arcáról olyan hűvösség villan, amitől tényleg berezel a csávó.  - Na, kezeket a tarkóra apukám és nyomás, itt, szépen előttem... - egészen a bejárati ajtóig kíséri a faszit, ahol még annak derekára rúgva az ajtóhoz csapja és a halántékához szorítja a fegyvert. - Ha még egyszer megtudom, hogy drogot adtál Elinek, ... esküszöm, hogy kinyírlak. Világos? - simul a másik mögé, bár nem túl közel - mert túl pucér a fickó. Aztán elhátrál és megvárja, hogy a rohadék leszánkázzon a lépcsőfordulóban. Miss Kate, a negyedikről már sikolts is. Kris arcára elégedett mosoly ül. Vaktöltény - a tárban, na de hát a hülye nem tudhatta...
- Szabad a pálya. - nyitja ki az ajtót a másiknak, majd lesajnáló, szánakozó pillantást vet rá.  - Gratulálok! Ez igen. Nagyon büszke vagyok rád... - elismerést színlel, majd undor villan arcán és a konyhába battyog, hogy üssön valami vacsorát. Na, nem fogja ápolgatni azt a szerencsétlent. Ha ennyi esze volt, igya meg a levét. A fegyver a farmerja farzsebébe csusszanva.

so cold
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 8:24 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

Arra riad fel, hogy a saját verítékében fetreng. Fogalma sincs, hány óra telt el, a harmadik-negyedik tabletta környékén teljesen elvesztette az időérzékét. A mellette heverő emberkupacra pillant, de képtelen azzal foglalkozni, lélegzik-e egyáltalán. Ki kell innen jutnia, most rögtön. Valahogy felkaparja magát az ágyról, de keze-lába-mindene remeg. Borzasztó szarul érzi magát, a vérnyomása az egekben és a szíve olyan hangosan dübörög a fülében, hogy nem hallja tőle saját magát. Rohadt ecstasy. Kell még, hogy jobban legyen.
Átkutatja a srác zsebeit, de ahhoz képest, hogy kapdosta elő pár órája a zsebéből, mint valami kicseszett bűvész, most egyet sem talál, úgyhogy a földhöz vágja a ruhadarabokat, nem törődve az ágy felől érkező álmos, kómás  "mi a franc bajod van?"-nal, és kimenekül a szobából. Menet közben gombolja be a farmerét, és olyan nagy lendülettel tépi fel az ajtót, hogy kis híján belerohan Krisbe. Meglepett pillantással méri őt végig, ahogy anyaszülten... Oh. Anyaszülten. Hát persze. Nem is tudja, mit érez, a drogtól még mindig magasan van, üres és néma az egész bensője. Képtelen fókuszálni, még arra is képtelen, hogy egyáltalán koordinálatlan szembogarait a másikon tartsa. Kavargó, jégkék massza.
- Húzz a francba, Morgan. Komolyan mondom. - morran rá a másikra, és a hangjában semmi ugratás, semmi játék, semmi szín. Ezt most teljesen és határozottan komolyan gondolja, és kísértetiesen hasonlít egész megjelenése a pár héttel ezelőttihez. Igaz, akkor sokkal inkább elvesztette a kontrollt, most legalább nem ivott...
Amint felszabadul a fürdő, már rongyol is be rajta, nem fordít több figyelmet Krisre, még az ajtót sem húzza be maga után, csak a csésze fölé görnyed, hogy kiadjon magából mindent, amit a drogok felkavartak. Rövid és gyors, nem valami elegáns. Amint végzett, arcot most és megpróbál fogat is, de a keze túlságosan remeg, úgyhogy csak belevágja a fogkefét a csapba, aztán a falhoz csapja a fogmosó poharát. Kezdenek visszaszökni az érzések a testébe, és nem akarja... Harag, féltékenység, fájdalom, csalódottság - egyikre sem kíváncsi. Egyiket sem akarja többet érezni.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 7:59 pm

eli & kris
- +18 ! Ohhh, f*ck...  -

Nem kell sokáig csókokkal és simogatásokkal győzködnie Lizzyt, hogy beadja a derekát. Igen. Rohadt kínos lesz. Lehetne... Ha nem négy évente találkoznának, valószínűleg Kris nem próbálkozott volna be. Jó, azért ehhez erősen hozzájárul Reed akciója, meg az is, hogy szöszke az ágyába bújt és mély dekoltázsa tarkón csapta Morgant azzal kapcsolatban, mennyire jó nő lett az évek alatt. Máskor is puszilóztak már, simultak össze, előszeretettel hitették el egymás akkori oldalbordáival, hogy összetartoznak, csak hogy lekoptassák a lúzereket, meg a barmokat, de ez most más.
- Kris... - sóhajtja a nevét a nő, amikor borostával keretezett állával épp annak puha, selymes bőrét csiklandozza nyakvonalán. - Kívánlak... - búgja a másik fülébe, s már férfiasan a nő fölé is mászik. Nem telik el túl sok perc, hogy ruhátlanul boruljanak össze, egymáson, egymásba hullámozva, csókcsatáik közben. Végig lehunyt szemmel ízleli a nő rózsaszín ajkait, a cseresznye ízű rúzs kifejezetten ízlik neki, meg a negédes zamat is...
Lassú, óvatos, gyengéd, már-már szerelmes összebújásuk. Az ágy csak alig nyikorog. Csókjaik elnyúlnak, Morgan életében először beletúrja orrát a nő szőke tincsei közé és beleszimatol.
- Megszagoltad a hajam? - alig észrevehető a nő hangjába megbúvó meglepettség. Kris fölötte tornyosul, félkarján támaszkodva, kidomborodó izmokkal és grimaszolva csóválja a fejét.  - Mi? Neeeem, dehogy. - kiszélesedik mosolya, ahogy csókkal fojtja el a szöszke további kérdéseit. Orrának hegyével kandúrosan bújja a nőt. Elmondhatjuk, hogy mind a négy alkalommal úgy csinálják, mintha szerelmeskednének. Lizzynek összetörte a szívét egy patkány. Krisnek összetörte a ... fogalma sincs miét egy másik. Úgyhogy nem csoda, ha szükségük van a gyengédségre. Na, és ez bizony csak szex! De még milyen érzéki...

- pár órával később -

Nagy-kifliben simul a nő hátába és szorosan öleli magához a finom, puha testet. - Mmmmmmmhmmm... maradhatnál. - susogja a nő nyakába, finom csókokkal hintve tele a puhább szálakat. A szöszke macskásan domborúvá formálja alakját, közben kuncogva fúrja orrát Kris arca felé, ajkaira követelve a csókokat. - Tudod, hogy nem lehet. Legkésőbb este lépnem kell. Holnap utazom... - Morgan csak morog valamit a csókjaik közbe, hogy aztán ép karjával megemelkedne az ágy vége felé mászhasson, addig nyújtva nyakát, ameddig csak lehetséges - meglepően jó érzés lassú, érzéki csókolózással tölteni a vasárnapot.
- Elrohanok a klotyóra, de amikor visszajövök, erre visszatérünk... - mutat rá mutatóujjával a szőkére, belecsókolva annak intim zónájába legvégül.
Kristopher takaróját a szöszire hajítja, majd sarkon fordul és a fürdőbe baktat. Egy pillanatra Reed szobája felé sasol, de hamar, alig két másodperc és már a dolgát végzi. A tükörbe bámul egy darabig és dúdolgatni kezd. Dúdolgat!? Megcsapkodja az arcát, befújja magát, tényleg tollászkodik. Lizzyért?! Meglepetten veszi tudomásul, hogy a nőci miféle hatással van rá. Oké. Már nincs olyan nő, akivel úgy aludt volna.., hogy nem dugta meg. A gondolatra egy elismerő mosolyt még visszadob a tükörből.
Aztán egy szál semmibe indulna vissza a szőkéhez, de valami puhába csapódik. Először persze, hogy Lizzyre gondol, de ahhoz túl kemény és lapos bizonyos helyeken. Kris hátrál egy lépést. Erősen be van tojva a gondolatától, hogy esetleg Reed kanmariskája az, így szemlátomást megnyugszik, hogy csak Eli az.
- Ahhh, bocs. - csóválja a fejét bocsánatkérő mosollyal. Oké, úgy fest mindketten megkapták, amire szükségük volt. Egyikőjük lelakottabb a másiknál. Kínos csend?! Morgan ajkai felhúznak, szélesedik mosolya. Aztán bevillan, hogy egyikük sincs egyedül, szóval nem akarja húzni senki idejét. Nedvesít torkán és mozgolódni kezd, ép tenyerét férfiassága előtt tartva - ha netalán ketten akarnának a fürdőbe nyomulni. - Öhm, jó... jó szórakozást. - oldalaz el Eli mellett sután, és ha csak nem állítják meg, vagy nem szólítják le, akkor bevonul a saját fészkébe.

te a nap, én a hold
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: