welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Alaris Mharaxia, Anaise Delacroix, Dorcas Macdonald, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

dusk till dawn // Eli&Kris
TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 6:21 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

- Mi van, józanodsz? - széles, fogvillantós vigyorgással bámul előre, amikor meghallja a másik ráakasztott címkéjét. Még milyen seggfej! Szórakozottan vezet tovább.
Felkapcsolja a fűtést, mert hát félti a másikat. Az sem kizárt, hogy amúgy mindeddig valami kartondobozba dekkolt az utcán és csak az utolsó pár percben jutott eszébe bemenni a szórakozóhelyre. Honnan tudhatná ezt Kris? Jobb, ha felkapcsolja a fűtést. Arra azonban, hogy Eli tenyere combján landol - egyáltalán nem számít. Megfeszül arcizma, muszáj fészkelődnie az ülésén finoman.
- Király, bár mindig tudtam, hogy bír engem... - bár lelassul mondandója, ahogy ráeszmél, milyen sebességgel húzza el a kezét a másik. Somolygósan ücsörög, előre réved, vezet tovább, majd ki-ki les az ablakon. Egyáltalán nem veszi magára Eli érintését. Tudja, hogy az alkohol még a vak asszonyból is karate harcost produkálna.
- Nöm. Ezt nevezik az ivászat egyik mellékhatásának... ég a képed, émelyegsz, forog veled a világ, jajam. - szinte dalolja vígan. Ám elcsendesedik, amikor látja, hogy a másik alvásra készül.
Pár sarok és megérkeznek. Betolat a parkolóba, majd tenyerét Elliot mellkasára simítja, szét feszítve rajta ujjait. - Ébresztő Csipkegusztika! - húzódik közelebb mosollyal a képén, lebontva barátjáról az övét, hogy aztán kipattanjon és az ajtajához lépve várja türelemmel, ki tud-e szállni a jómadár.
- Na, mi lesz már Reed? Te ennél tökösebb vagy! - egyik ujját ajkaira tapasztja, úgy figyeli, hogyan kecmereg ki a másik. Persze, ha esne, Kris rögtön alákapva megtartaná. Nyilván...

it goes on
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 4:12 pm


Kris & Eli
so please have mercy on my heart

Álmosság zuhan rá, ahogy az autó elkezd dorombolni alattuk. Az alkohol és a fizika teszik a dolgukat, de Eli igyekszik küzdeni ellenük és ébren maradni, mert sok mindent kinéz ugyan Krisből, de azt nem, hogy szívesen becipelné a vállán a lakásukba, ha úgy dönt, hogy elalszik a hazaúton.
- Seggfej - évődik, kiszélesedő vigyora és a hangjában bujkáló kedveskedés átformálja egyfajta "köszönöm"-mé a sértést, de hát dicséretre, fejpaskolásra vagy legalább vállonveregetésre számított, nem egy sima "egészségedre" oltásra.
Próbál elmerülni a maga kis világában és nem tudomást venni a mellette ülőről, és ez egészen addig sikerül is, míg meg nem érzi a testének csapódó hőt, mely a vékony dzsekijén keresztül is felhevíti a bőrét. A fűtésre gondol, természetesen, véletlenül sem Kris közelségére. Elszakítja kékjét az ablakról, hogy oldalpillantással színezhesse felcsendülő nevetését.
- Úgy lesz, főnök - fogalma sincs, mikor vagy hogyan kerül a keze Kris combjára, de ott köt ki, finoman, persze tök barátian, megszorongatva. - Megható, hogy ennyire törődsz a seggemmel. Hidd el, hálás neked.
Amint ráeszmél, mit szorongat, zavarba jön és úgy rántja vissza a kezét, mintha tűzbe kapott volna. Az arca is lángolni kezd, és hogy lekösse valami mással a kezét, a hőszabályzóhoz nyúl, hogy lejjebb tekerje.
- Oké, ez máris sok egy kicsit... Meggyulladok, te nem?
Szerencsére már nincsenek messze a lakásuktól, így nem sokáig kell azon idegeskednie, hogy mivel égeti le magát megint Kris előtt... Az a néhány perc mégis óráknak tűnik, és az ujja még bizsereg Kris combjának érintésétől. Ha csak néhány centivel feljebb csúsztatta volna a kezét... Hogy elkerülje a további kellemetlenségeket, inkább lehunyja a szemét és alvást színlel hazáig.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 1:00 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

- Tényleg-tények. - dalolja, közben magához szorítja a másikat. Kris igyekszik nem túl feltűnően jelezni birtokló mozdulataival a közönségüknek, hogy az alkoholgőzben fürdőző nagyon is hozzá tartozik, szóval még nézniük is bűn! Dús szemöldökei összefutnak, szigorú pillantást vet minden gyanús fazonra. (Csak a férfiakra.)
- Nem használom ki, hogy részeg vagy... - sóhajt fel megjátszottan, de azért nevetgélve gyömöszöli az autóba a srácot. Természetesen megkönnyebbül attól, hogy tudja a másik jó helyen van, nincs baja és úton van haza. Ettől a hangulata sem annyira morcos, mint eddig volt. A Morgan-féle humorbombák pattognak a fejében. Ahogy beejti az ülésre Elit, kénytelen elég közel súrlódni a barátjához, ugyanis annak övét be kell csatolnia. Be-kell!
Nem reagál a hálálkodásra. Kifarol és befarol a túl oldalt. Vezetni kezd, az autó motorja finoman dorombol alattuk, ahogy az egyik kezét a kormányon, a másikat sebváltón pihenteti. Persze, hogy hallja Eli vallomását, de nem reagál rá. Épp elég volt egyszer összekapniuk ezen. Azóta is sajog a ketyegője azok miatt, amik elhangzottak ott.
- Egészségedre. - felel egyszerűen ennyit, az útra koncentrálva. Tulajdonképpen nem akarja tudni, hogy mi történt Reedel az este. Épp elég rémképet pakolt már a fejébe róla. Csak haza akar menni, bedobni az ágyba őt, és aztán magát is. Másik ágyba, természetesen. Hát persze!
- Nincs mit. - egyszerű mosollyal pillant barátja felé, de az kifelé bámul, így nem láthatja. Kris aztán előre mered, koncentrál. Mégis csak haza kell jutniuk. - Szólj, ha meleged van. - nyúl a hőszabályozóért és feljebb kapcsolja, ha már Eli segge fázott, legalább melegedjen fel egy kicsit. - Fontos a segged. - vigyorodik el, majd ide-oda bámul, elvégre előre figyel, meg a járókelőkre, meg erre-arra... pótcselekvés! Ha már kifutott a száján, legalább tegyen úgy, mintha ez normális lett volna. (Nem volt az!)

légzés
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 1:14 am


Kris & Eli
Missyou missyou missyou missyou

- Megint a tények... - Nagyokat sóhajtozik Kris vállán, de ezúttal nem megy bele jobban a témába. Majdnem leírta az sms-ében, hogy odavan érte! Meg sem próbálja kideríteni, élőben mennyi csúszna ki a száján ebből. Jobb, ha kussban marad.
- Mondd ezt a seggemnek, ami mindjárt lefagy... - dörmögi Kris dörmögésére, és türelmesen ellóg rajta, míg az beügyeskedi őt az autóba. Gyomrának nem tetszik a durva huppanás, de rögtön más miatt kezd el szaltózgatni. Túl közel van... Kris baromira-rohadtul-borzasztóan-kurvára nagyon közel van. Az mondjuk nem baj, de meg akarja érinteni... Nehezére esik türtőztetni magát.
- Mi? Ja... Kösz - Jégkékje szinte olvad, ahogy Krist figyeli, és mire rászánná magát, hogy érte nyúljon, az már kint is van az autóból. Eli emiatt a következő másfél percet az ülésbe süppedve, néma duzzogásban tölti, és még barátja figyelmességére sem igazán reagál.
- Ma tiszta vagyok - dörmögi végül önjelölt hallgatása után, bár elég halkan ahhoz, hogy ne legyen biztos benne, Kris meghallotta-e egyáltalán. - Jó, sokat ittam... - suta vigyor, tenyere élével megtörli az arcát. - De nem szívtam semmit. Tiszta vagyok. - bólint, mintha magának összegezné az elmondottakat, és újabb hallgatásba merül. Csak azt akarta, hogy Kris tudja, azok után, hogy legutóbb hogyan állított haza hozzá...
- Kösz, hogy eljöttél - teszi még hozzá, de nem néz rá a barátjára, az ablakon bámul inkább kifelé. Így is túl erős a kísértés... Jobb, ha nem néz vele farkasszemet.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 1:02 am

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Szemöldökei értetlenül összefutnak, ahogy barátja belekezd valami értelmetlen halandzsába. Nem is foglalkozik vele különösebben, elegendő dolga van azzal, hogy a másik teljes alakját magára öltve - valahogy hazajuttassa magukat. Ott már nyugodtan fetrenghet a padlón Eli, biztonságban lesz. Kris meg tud aludni.
A nyakában érzett arcra persze rendre megfeszülnek arcizmai, mégis erős, határozott és stabil arcjátékot varázsol magának. Senki sem mondaná meg, hogy egyébként közel van az ájuláshoz.  - Semmi gond, részeg vagy. - von vállat, mintha ezzel magyarázhatná a másik viselkedését. Az alkohol, mint olyan elég szar pajzs. Kris legalábbis mindig is úgy gondolta, de kifogásnak használható. És ebben az állapotban az érintett ennek súlyát úgyse fogja fel, szóval kár is lenne, ha elkezdene ezzel vagdalkozni most. Majd holnap!
- A piának fűtenie kellene... - motyogja halkan, ahogy elvonszolja kettesüket az autóig. Elbabrál egy darabig az ajtó kinyitásával, mert hát így egy kézben kell fognia Reedet. Annak kérdésére majdhogynem elejti őt is, meg saját magát is, de a pontosítás véget csak fejét csóválva beülteti a fickót. - Segítek. - ismétli kissé türelmetlenül, zavarban, ahogy áthajol előtte és úgy igazítja az övet. Elkerülhetetlenül közel kerülnek egymáshoz, de Kris a feladatára koncentrál, s kékjeit nem emeli a másikra, hiába égeti annak hője.  - Meg is van... - pillant rá egyetlen másodperc erejére, majd kifarol az autóból, becsukja az ajtaját és a saját maga oldalára megy. Beül, beköti magát és már adja is a gázt.  - Ha hánynod kell, szólj. - a következő percben már száguldanak az utcán, nem túl sebesen, de elég gyorsan ahhoz, hogy érződjön, Kris nem akar túl sokáig kettesben lenni az autóban Elivel. Miért is!?


let's make love tonight
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 12:54 am


Kris & Eli
Missyou missyou missyou missyou

- Nem vagyok... - kezdene bele felháborodva, de fogalma sincs, mit akar mondani. Nagy, alkoholgőzös, szottyos massza kavarog a fejében, képtelenség belőle bármit is kihámozni. Kris közelségének ellenben nagyon is tudatában van, célzottan keresi a hőjét, az arcát igyekszik ártatlanul befúrni a barátja nyakához, de nem sok ártatlanság szorul abba, ahogy hozzásimul.
- Az vagy, de én is seggfej voltam. Ne haragudj... - súgja bele Kris nyakába, és engedelmesen hagyja, hogy a másik kivezesse őt a kocsmából, csak bólogatva annak ajánlatán. Azért az ajtóban még megáll, hátrafordul és büszkén odainteget a csaposnak, mielőtt kilépne a friss levegőre.
- Hideg van... - Lábai nehezen engedelmeskednek csak, így kénytelen az autóhoz vezető úton is Krisbe kapaszkodni. Bárgyún mosolyogva lóg annak nyakán.
- Segítesz bedugni? Az övet... - elharapja a nevetését. Nem, nem vicces...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 12:44 am

eli & kris
- Oh f*ck...  -

A kérés már egyértelműsíti benne, hogy Elliot állapota rosszabb, mint hitte. A helyesírási hibák nélküli smsei miatt Kris volt olyan naiv, hogy azt higgye, annyira mégse gáz, csak vezetni nem tud hazáig. Mostanra viszont már látja, hogy baromi nagyot tévedett.
- Oké, majd olvashatsz a számról... - forgatja a szemeit türelmetlenül, miközben leköveti tekintetét Eli magyarázatának tárgyára. - Nem gond, legalább nekem nem maradt. - von vállat lezserül, kissé nyöszörögve, mert ekkor már a másik karja alá nyúl, hogy magához vegye a férfit. Erősen tartja, de azért ügyel rá, hogy ne vigye túlzásba. A nyaka köré fonódó karok miatt nedvesít torkán, de pókerarccal tűri a másik közelségét - elvégre részeg. - Ja, nagy paraszt vagyok. - húzza magával és a csapos kétségbeesett arcát látva, egy zöldhasút csúsztat a pultra, amiről biztos már, hogy elegendő a másik minden fogyasztására. - Mire is vagy kíváncsi? - öleli át egyik karjával, míg a másikkal azt a kezét fogja, melyet vállára csapott, hogy aztán megindulhasson vele a bejárat felé. - Minden kérdésedre választ kapsz, ha beszállsz az autóba és haza jössz velem... - Kris kékjei a jelenlévők arcain száguldozik, attól tart, a barátja mégis csak partnert lelt itt valakiben, ő meg most csúful ellopja előle. Így aztán sietősre próbálja venni a mentést.


let's make love tonight
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 12:36 am


Kris & Eli
Missyou missyou missyou missyou

A pulton fekszik, nem is festhetne szerencsétlenebbül - saját megvallása szerint hű tükörképe szánalmas lelkiállapotának. De hát hogy lehetne rendben, amikor képtelen uralni a saját testét, és képtelen meggátolni a saját ujjait abban, hogy hülyeségeket írjon Krisnek részegen? De hiányzik neki... Tényleg rohadtul hiányzik a vitájuk óta, és azt hitte, ha nem megy haza egy darabig, attól csak jobb lesz. Hát nem úgy fest. Úgyhogy fekszik az asztalon, a karjára hajtott fejjel, és az orra előtt lötyögteti a whiskyjét abban gyönyörködve, hogyan úszkálnak benne a jégkockák. Az egyik nagyobb jégkocka Kris, a kisebbik meg ő, és ha összeérnek tánc közben, akkor Kris beleszeret és egész éjjel......
- Uhh, ne olyan hangosan... - nyögve kap a fejéhez, ahogy Kris mély baritonja közvetlenül mellette dörren. Rá sem kell néznie, hogy tudja, ideges. - Tessék, ez a tiéd... Beleittam, de... Remélem, nem baj - Barátja és társa felé kínálja a poharat, ám ahogy a másik felhúzza a pultról, rögvest leteszi az italt, hogy megkapaszkodhasson benne.
- Azt ígérted, beszélünk. Nem válaszoltál rendesen az sms-emre. Tök bunkó dolog volt tőled. - puffogja, de karjait már fonja is Kris nyaka köré, hogy átölelhesse. Mi van? Meg kell kapaszkodnia valahogy...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Ápr. 01, 2018 12:21 am


eli & kris
- Oh f*ck...  -

A fekete négykerekű szinte füstöl a féknyomás alatt. A padlógáz ezért veszélyes. Főleg, ha ő vezeti. Főként, ha Elihez siet vele. Hevesen csapja fel az ajtót, hogy aztán hirtelen kipattanva szedje a lábait, befelé a sarki kocsmába. Szinte minden jelenlévő biccent felé, elvégre ismerik őt. Kékjei azonban egyetlen kontaktust sem állnak, amíg meg nem leli Reedet.
- Na hello. - áll meg végül a barátja előtt. Félmosolyra görbül a szája, miközben alaposan végig méri a kedélyállapotát alkohollal növelt Elin. Közben persze szúrós szemmel pillant a csapos felé, jelezvén, rohadtul nem tetszik neki, hogy hagyta, hogy a bajtársa ennyire alá engedjen... - Menjünk haza, jó? - legörbül gerince íve, ahogy a másik alakját magához vonja, lévén testi ereje meg van hozzá, ha ellenállásba ütközik is, akkor is összetapadnak, csak hát kínosabb úgy vergődni. Mindenesetre Kris biztos benne, hogy egy percnél tovább nem marad ezen a helyen. Elliot sem.


let's make love tonight
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: