welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Anaise Delacroix, Arian Saglam, Dorcas Macdonald, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

dusk till dawn // Eli&Kris
TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 5:19 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

- Ne legyél már ilyen unalmas, Reed...
Talán tényleg nem kéne, a szívfájdalma mégis megakadályozta, hogy igazán belevesse magát a bulizásba. Milyen ironikus. Eljött otthonról, hogy kikapcsolóddjon, és két sörnél többet nem is ivott. Még azt is megállta, hogy nemet mondjon a drogokra, és máskor büszkének érezné magát emiatt, most azonban fikarcnyit sem vidította fel a gondolat. Hagyta, hogy a zene dübörgése és az ölében táncra hullámzó nők és férfiak egyvelege masszává mosódjon össze, aztán amint kiszórakozta magát, elindult ezzel a sráccal haza.
Szerencsétlen suttyó totál életképtelenre itta és lőtte magát, és bár Elliot sosem vitt fel szívesen otthonra random fickókat, úgy döntött, inkább a tető alatt legyen rosszul szerencsétlen, minthogy az utcát rókázza tele. Így hát az éjszaka közepén felcipelte magukhoz, és felkészült rá, hogy rendez egy kis műsort Krisnek, aztán hazaküldi a srácot, de...
De Kris nem volt otthon. Teljesen üres volt az egész lakás, és ez annyira dühítette és elkeserítette, hogy úgy döntött, megtartja a srácot. Bevitte a szobába és hagyta, hogy felfedezzék egymást, hogy csókolózzanak és fogdossák egymást, aztán amikor megérzett csók közben valami furát a szájában, egyből lelökte magáról a srácot.
- Ezt ne. Mondtam, hogy nem kérek - S bár igyekezett jégkék pillantásával kettévágni a másikat, az csak vigyorogva egyensúlyozta a fehér tablettát a nyelvén, mielőtt lenyelte volna.
- Olyan kurva unalmas vagy, Reed... Segíts jól éreznem magam... - Azzal újabb tabletta került elő a semmiből, és Eli magában jót mulatott azon, miféle klisés, két lábon járó gyógyszertárat szedett össze már megint, de ahogy a srác újra közelebb hajolt, nyelvére helyezve a tablettát, Eli egy pillanatra habozott. Nos, Kris nincs itthon, hogy büszke legyen rá a józansága miatt... És mire hazajön, már úgyis csupa káosz lesz ez az egész. Az elmúlt pár hétben mindent Krisért csinált, szóval... És ez a pillanatnyi teketóriázás elég volt hozzá, hogy végül engedjen az ajkait ostromló ajkaknak. Szétnyitotta a száját és hagyta, hogy a srác belecsókolja az ecstasy-t. - Jó fiú... - duruzsolta neki a másik, miközben egyre lejjebb ereszkedett előtte, és ahogy Eli lenyelte a tablettát, minden színes és jó lett, úgyhogy csak hátraszegte a fejét és hagyta, hogy jó legyen. Hogy a világ felrobbanjon körülötte.

Néhány orállal később hangokat és mozgolódást hallott odakintről, de nem igazán figyelt rá, mert éppen egyéb elfoglaltsága akadt a szájával... Csak miután befejezték egymást és a srác elaludt az ágyán, akkor mozdult meg, hogy ablakot nyisson és hallgatózzon. Kris áthívott valakit? Esküdni merne a hangok alapján, hogy hazaért és nincs egyedül.
Egyáltalán nem hallgatózás céljából, de magára húzta a farmerját és kiment a konyhába, hogy igyon egy pohár vizet és felmérje a lakást, idegenek után kutatva. A Kris szobájából kiszűrődő hangok egyértelművé tették, hogy 1.) igen, hazaért, 2.) igen, vendége van és 3.) az egy nő.
A francba.
Nem lesz féltékeny. Nincs joga féltékenynek lenni. Nem fog idegeskedni. Mindketten hazahoztak valakit, ez így fair. Így korrekt.
A francba.
Fogalma sincs, mennyi ideig lógott az ablakban, ürítve és szellőztetve a fejét, amikor megérezte a mögé simuló testet. Lehunyta a szemét, egy pillanatra azt kívánva, bár Kris lenne, aztán hagyta, hogy a valóság elmossa az illúzióit.
- Hé, Reed, nem felejtettél el valamit? - átkarolta Elit, hogy megmutassa az ujjbegyén díszelgő, színes kis tablettát. Eli nézte egy darabig, a torka kiszáradt és a teste rögtön sóvárogni kezdett utána. Ennyit ér hosszú hetek tisztasága. Egy elcseszett éjszakát.
- Menj már, a társam itthon van... Én nem lóbálnám azt a helyedben... - mégis érte nyúlt, hogy elvegye, mire a srác elhúzta előle és nevetve hátrébb táncikált.
- És ha mást lóbálnék helyette? - otromba vicc, de mosolyt csalt Eli arcára, tekintete mégis idegesen Kris szobája felé vándorolt. Nem jó ötlet. Vihar előtti csend.
- Csak add ide és menjünk vissza... - morogta, a srácnak azonban más tervei lehettek, mert odalépett hozzá és a nyakára tette a kezét. Elinek nem tetszett az érintése. Krisét akarta, és már nem is próbálta tagadni.
- Csshh. Térdre, biztos úr... - És Elinek halvány fogalma sem volt, miért, de a térdei engedelmeskedtek. Letérdelt, pimaszul összemosolyogva a felette állóval, és figyelte, hogyan köröz a tabletta a srác ujján, az orra előtt. Engedelmesen nyitotta a száját és bekapta ujjat. - Ez az... Légy megint jó fiú és nyeld le szépen - Nem kellett kétszer mondani, Eli már le is szopogatta róla a tablettát. Az jutott eszébe, hogy ennél mélyebben már úgysem lehet, aztán lehunyta a szemét, ahogy a másik ujjai a hajába túrtak, és a világ ismét színekre robbant körülötte...

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 4:21 pm

eli & kris
- Ohhh, f*ck...  -

Tehát miután Eli lelépett, Kris berombolt a saját szobájába, ahonnan másnap hajnalban távozott és csak vasárnap kora reggel döntött úgy, hogy ideje otthon mulatni az időt. Természetesen fogalmazódott benne egy-két szöveg arra vonatkozóan, hogyan magyarázza az esetet, ha Eli követelné, de mind annyira ostobán hangzott, hogy próbálta inkább némán, félkarral megoldani a bejutást. Sikerült is. (Ötször leejtette a kulcsot, egyszer megfejelte az ajtót és betört egy körme, de sikerült.)
A házban már puha talpú macskaként settenkedik. Nem akarná felébreszteni, a mélyen... "Ahhhhhh- ahhhhhhh!" - szalad ki Elliot szobájának ajtaja alól egy igen férfias és idegen eredetű sóhajtás. Morgan rögtön oda fordítja a fejét és eltátott szájjal bambul maga elé, majd fültől-fülig elvöröslik. Megjelennek előtte képek. Tehát Reed csak megkapta a baszást! Ha nem tőle, mástól, mindegy, megoldotta. Idétlenkedésének kivetülése, hogy jobbra-balra pattog, mielőtt eszébe jutna, hogy van ám neki egy szobája....
Az ágyán ücsörögve próbálja a kötést kicserélni, csak hogy nem megy az olyan egyszerűen. Szüksége van segítségre. A lakótársa ugyebár elfoglalt. (Egy fasz miatt - szó szerint!) Keresnie kell valakit.

- Ahhh Lizzy, életmentő vagy, de komolyan... - nyitja az ajtót csendesen és máris keze a nő ajkain landol, betapasztva azt.  - Élet van a lakótársamnál és nem akarom megzavarni... khm, úgyhogy... - suttogja és csak akkor húzza el a kezét, ha a szöszi rábólint.
- Jól van, csendbe vagyok, ne tojjá' már. - sutyorog a pöttöm szöszke.
A nőci alig húsz perc alatt ért Morganhez, ami kész csoda, ha a közlekedést nézzük. Lehet valami abban, hogy vasárnap-kora-reggel még New York is másnapos.
- Gyere... - fogja meg a nő kezét gyengéden ép karjával, aki máris aggodalmaskodva fogdossa a felkötött karját. - Mit csinálsz magaddal Ká ügynök? - kérdőn, törődön fogdossa a férfi karját.
Morgan igyekszik minél többet 'sshhhh' - meg 'halkan' intésekkel elszórni a találkozást. Ügyelne rá, hogy Reed ne tudja meg, hogy nőt hozott a lakásba. És persze, hogy Lizzy a táskájával lever egy vázát. Az tompán, de hallhatóan koppan. Kris homlokon csapja magát, de azért somolyog a nőcire... A szituáció szar. Ezért nem akadhat ki Lizzyre!
- Felrakom, felrakom. - hevesen dől meg a leejtett tárgy után.
- Hagyjad a francba, gyere máááááár. - bököd fejével a szobája fele, mire a szöszi kopogós cipellőében már szedi is vékonyka lábait, finom, édeskés illatcsíkot húzva maga után. - Hé, neked mióta van ilyen jó illatod? - torpan meg mögötte értetlen pofával.
- Bunkó. - pár másodperc és egy párna csattan Kris arcán, s már csukja is szobája ajtaját, hogy az ágyára leborult szöszke mellé feküdjön. - Szóval a nő dolog igazából pasi dolog... - sóhajt fel, bocsánatkérően és aggodalmasan nézve a mellette fekvő szépségre.
- Langyulsz? - kerekednek el a nő szemei, Kris ép karja máris finom vonalait simogatják, kékjei el-elkalandoznak itt-ott. - Neeeem. Csak nem válogatok. És hát... Odaát dönget egy másik kant, ... - von vállat keserűen, majd végig pillant a szöszke domborulatain.
- Király, megyünk leskelődni?? - Morgan játékosan combon csípi a nőt, mire az felnevet. - Bocsi. - csóválja a fejét a szöszke, hogy aztán tekintete megállapodjon a mellette heverőn. Kristpher kaján vigyorral a képén közelebb húzódik. - Nem rakhatom be? Csak egy kicsit? Egy ujjnyit?! - húzódik még-még-még közelebb, orra már a nőci arcélén játszik, ajkai csókolják annak nyakát. Soha nem nyúl a legjobb barátaihoz. Ja, egyszer már megszegte. Hehe!

dallam
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 3:48 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

- Szóról szóra is idézhetem, ha akarod... - Nem mintha annyira jó lenne a memóriája, sokkal inkább az a beszélgetés, hát... Mondjuk úgy, hogy nem olyasmi, amit Eli egyhamar elfelejtene. Ahogy ez a mostani sem. Erre is még jó sokáig emlékezni fog, és nem biztos, hogy a legszebb emlékei közt őrizgeti majd abból ítélve, Kris hogyan pánikol alatta egyre jobban.
A legszomorúbb az egészben, hogy bár nyaktól fölfelé Kris láthatóan totál káosz, nyaktól lefelé mégis jól reagál Elire. Így hát még ha azt is suttogja benne egy kis hang, hogy meg kéne állnia és nem lerohannia a másikat, folytatja, és a takaró leszedése után újult hévvel simul hozzá, hogy éreztesse vele, rá is hatással van ez az egész... Felszabaduló kezével közben már Kris oldalán matat, ujjai be-bekukucskálnak a köntös alá, puhán érintve a forró bőrt alatta. Nem torpan meg, miközben a másik beszél - vagy inkább makog -, csak a lökést érezve. Lebillen Krisről, az oldalára huppan mellette az ágyon, alkarján támaszkodva, és onnan pislog rá kissé értetlenül, kissé csalódottan, és nagyon, nagyon sebzetten.
Ahogy Kris kiviharzik a szobából, Eli csak elfekszik az ágyon, mindkét tenyerét az arcára borítva, és próbálja rendszerezni a gondolatait. Próbálja feldolgozni, mit művelt, és hogy ennek milyen hatása lesz kettejükre. Miért most kellett Morgan erkölcseinek bekapcsolnia? Miért pont vele nem tud egy kicsit könnyebb vérű lenni? Persze jól tudja a választ, hogy miért nem, és örülnie kéne, hogy legalább Krisbe szorult annyi, hogy a barátságukat próbálja óvni... De nem, jelenleg nem igazán örül semminek.
Hallja Krist odakint járkálni, hallja a saját szobájának az ajtaját becsukódni, de még nem mozdul. Egy darabig csak fekszik az ágyon, a barátja ágyán, aztán felkel és a fürdőbe igyekszik, összeszed innen-onnan néhány ruhadarabot magának. Felöltözik, magára kanyarítja a bőrdzsekijét, aztán megáll a szobája előtt. Emeli az öklét, hogy bekopogjon, de végül a mozdulat elhal félúton. Felmarkolja a szekrényről a kulcsokat kifelé menet, és a bejárati ajtó becsukódik mögötte.
Elvitte Kris kocsikulcsát is, nem azért, mert vezetni akarna, hanem hogy a másik ne követhesse.
Gyalog vág neki a városnak.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 14, 2018 2:34 pm

eli & kris
- +16  -

Ha. Feltűnik az a bizonyos "ha" szócska és Morgan mellkasára megnyugvás telepszik. Tehát van választása. Tehát mondhat nemet. És tehát úgy tűnik, hogy a másik nem olyan biztos a dolgában - ami azért hoz egy kis békét a pillanatnyi sokk mellé. Kris rögtön úgy érzi, hogy van esélye levegőhöz jutni, hiába csókolják ajkai Reedéit. Ez csak egy dolog. Fejben már leszedte magáról. Persze. A fejében az a plusz és apró kiegészítő lemaradt, hogy férfiassága már ágaskodik barátja tenyerében hitvány árulóként!
- Ezt mondtam volna?! - pihegve kérdez, kissé emelve törzsét, mintha azzal, hogy közelebb kerül Elihez, hamarabb kap választ is. Nyelnie kell, meg átkoznia magát! Hogy mondhatott ilyet?! Az éremnek ezen az oldalán ez nem csak szexnek tűnik. Vagy legalábbis ő nem csak annak érzi. És ez borzasztó! Arról nem is beszélve, hogy ha ezt most hagyja, akkor talán újra és újra és újra megtörténik közöttük, akkor pedig az egészséges barátságuknak lőttek. Morgan sóhajtozik, nyögdécsel, feszül a vágyakozástól, de közben meg mindvégig rugóznak gondolatai: megéri kockára tenni az ősrégi barátságukat a szexért?!
- Hát... öhm... - szóra nyitja ajkait, de Kristopher 'KurvaNagyAPofám' Morgan, most nem igazán a szavak embere. A nyakát borító rózsaszín ajkak, mintha szivacsként elszívnák gondolatait. A gyógyszer hatása, az álmosság már mind a múlté. - Több is?! - hangja megremeg, bizonytalan. Félszegen próbálja kihúzni magát, hogy legalább a mozdulatból gyűjtsön erőt a szavaihoz, de romba dől minden eddigi próbálkozása, amikor Reed letépi a takarót (a védvonalat) és ágyékaikat egymáshoz dörzsöli. A köntös a mozdulatban elcsúszik, Eli meg egyébként is csak egy alsóban van, tehát mondhatni jól érzi a másik merevségét. Pirul, Kris zavarba jön!
A következő kérdés kapaszkodóként hatol kettejük közé. Kris ajkai szóra nyílnak, amikor Eli már ringatja is csípőjét, ezzel megszédítve a félkarú fazont. - Eli... - nyökögi bele a hullámzó mozdulatba, alsó ajkába harapva egy pillanatra. - Azt... azt mondtad, hogy... nem mondtad, nem is kellett, ... értettem én,... de-de-de az jött le a szavaidból, hogy, hogy, hogy kiakadtál tőlem. - megköszörüli a torkát, aztán egy mozdulattal lelöki magáról a másikat, hebegve-habogva, kapkodva zárva össze a szétnyíló köntöse lapjait. - Nem, nem... öhm, nem, ezt nem csinálhatjuk. - pattan fel sebesen az ágyáról, majd feltépve szobájának bejáróját kifelé áramlik. Reszket mindene. Remeg! A gyomrában pillangók repdesnek és szeretné kihányni őket. - Nem lehet.., ezt nem lehet. - tébolyodottan hasít a nappaliba, ahol le áll egy percre. Tudja, hogy Reed utána jöhet és azt most nem akarja, ezért Elliot szobájába robban be, annak ajtaját becsukva, s hátával megtámasztva. Fejét leszegi, megcsóválja. Mi vagyok én, egy hülye tinédzser, hogy elbújok!? - préseli össze arcizmait, de nem mozdul az ajtó elől. - Csihadj már! - susog indulatosan az ágyékához.
- A barátságunk... a barátságunk múlik ezen. - suttogja, s halántékát az ajtó kemény falának dönti. Szemöldökei fájdalmasan összefutnak, homlokát beleveri a támasztójába.


one reason
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 9:01 pm

+16
Kris & Eli
something you first gave to me

Lehet, hogy egy kicsit meggondolatlan. Lehet, hogy nagyon meggondolatlan. Lehet, hogy nem kéne a "lehet" kifejezést használnia. De még mindig nem látja be, miért ne lehetne más jellegűvé formálni a barátságukat, ha abban már megegyeztek, hogy jó volt köztük a szex és több úgysem lesz. (Mert degradáló, mert ő többet érez, mert kínos, mert összezavar mindent, mert féltékenységi rohamokat fog kapni innentől, mert....) Így hát Eli olyat tesz, amit nem hitt, hogy valaha is tenni fog: nyomul, mégpedig elég durván és eléggé kihasználva azt, hogy a másik álmos és félkarú.
- Benned. Ha engeded - Érezhetően megremeg kissé a hangja, ahogy elbizonytalanodik, ám csak egyetlen pillanat az egész, mielőtt minden kétségét csókba fojtaná. Ha nem lenne annyira ideges attól, amit tesz, akkor megesküdne rá, hogy Kris viszonozta. Legalábbis nem tolta el. Még. Nem mintha túl sok lehetőséget hagyna rá, teljes gőzzel rástartol, kihasználva a meglepetés erejét.
- Miért ne lehetne? Te magad mondtad, hogy ez csak szex. - Közben egy pillanatra sem áll le a keze, egyre bátrabban cirógatja Krist a takaró alatt, és ahogy érzi, hogy a másik egyre kevésbé közömbös iránta, egy kicsit meglepődik. Tényleg azt hitte, a férfi lehajítja az ágyról és kizárja a szobájából. Mi a fene...
- Mit szeretnél, mit csináljak? - dobja vissza a kérdést, finoman a másik mellkasára nehezedve. Kíváncsi ajkaival már a nyakán jár, csókokkal, apró harapásokkal kóstolja végig, ameddig a köntös vonala engedi. - Több ötletem is van... - hinti el sejtelmes, már-már pimasznak is beillő félmosollyal. Felhagy a cirógatással, míg lehúzza a másikról a takarót, hanyagul félrehajítva azt, és ahogy visszabújik hozzá, úgy helyezkedik, hogy ágyékukat összedörzsölhesse.
- Nem akarok megállni. Szeretnéd, hogy megálljak? - Kékje a másikét keresi, a szemében csillanó aggodalom rövid ugyan, de valós. Ha Kris tényleg nem akarja ezt az egészet... Nem biztos, hogy Eli képes lenne ennyire kibújni a bőréből. Sosem erőltetne rá semmit a másikra, ha nincs hozzá kedve. De ha csak egy kis ösztönzés kell... Akkor lágyan tovább ringatja a csípőjét.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 8:13 pm

eli & kris
- +16  -

Kris elszavalja, ami fontos a barátságukat nézve és úgy tűnik, hogy Eli jól fogadja. Sőt! Baromi jól. Ez elégedettséget szül a képére, így már nyugodt szívvel bújik a takaró melege alá, hogy aztán oldalára fordulva végre álomba merülhessen. Hallja a másik lépteinek leállását, de nem igazán törődik vele. Morgan úgy hiszi, biztos fürdőbe megy még alvás előtt, vagy ilyesmi.
Oké. Kristopher Morgan kész rá, hogy megküzdjön bármilyen rossz, vagy jófiúval! Sőt, kifejezetten macsó beállítottságú, de mégis -nem enyhén- megriad, amikor a hátára fordítja Eli. - Mi a fa...?! - tekintete ide-oda tapad, válaszok után kutakodik. Reed arcáról olvasná le először, hogy mi a franc van, de az már az ölén ül és emiatt a fekvőnek nyelnie kell. Megfeszül, teljes testével beletapad a matracba, sőt ha lehet a deszkákba.
Elkerekedett szemekkel hallgatja, amit a fölé tornyosuló férfi mond. Légzése gyorsul, ahogy a vére is arcába áramlik. Kris elvöröslik alatta. Egyszerűen túl intim a póz, amit Elliot megteremt. Már nem is létezik a világ, sem a lakás, sem a szoba. Csak az számít, amit a rajta ücsörgő mond. A mellkasára simuló tenyér alatt levegőért kap. Szemöldökei összefutnak, nem érti meg, hogy mire akar kilyukadni a másik - amíg férfiasságára nem marnak. Morgan kissé megnyekken Elliot alatt, kékjei kérdőek.
- Bennem? - szemöldökei értetlenre húzzák arcának játékát, kékjei villannak. Reed fogása ölén, sok. Morgan ép keze lendül, hogy a fölötte lévő vállára téve azt - megnyugtassa, vagy legalább beszélgetésbe invitálja a dolgokról, de barátja ajkai hirtelen övére telepszenek és rugalmas csók szívja el gondolatait. Belecsücsörít a csókukba, még szemeit is lehunyja, de keze landol Elliot vállán, szóra is nyitná ajkait, ahogy elválik tőle Eli, de újabb szavak csapódnak köré és nyelnie kell miattuk. Mondhatjuk, hogy Kris felébredt!
Oké, tényleg megpróbál megszólalni, de hangja nyögésbe fullad, ahogy tagját kezdi simogatni a másik. Kissé megrándulnak izmai, arcára felül a gyengeségének jele. - Te isshh tudod, hogy nem lehhheth... - nyöszörgi, de a másik válláról lehull a keze és valahová maga mellé csapódik le. Fészkelődik, mocorog, de bármit is csinálna, vagy mondana Reed kezében már érezheti Morgan testének reakcióját. - Mith csinálsz? - sóhajtja, szinte már könyörgőn pillantva a kékekbe, de hogy pontosan miért könyörög, a folytatásért, vagy a leállásért, az rohadtul nem egyértelmű. Még neki sem!

talk dirty to me
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 7:45 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

Már épp kifelé indulna azzal a gondolattal, mennyire gyűlöli Morgant, amiért ilyen imádnivaló, de a hangja megállítja. Megtorpan és törzsével visszafordul, majd ahogy Kris folytatja a monológját, szép lassan visszavezeti magát az ágy mellé. Ouch. Hát nem mondhatnánk, hogy nem fájnak neki a barátja szavai, még ha a lehető legjobb szándék is vezérli őt abban, hogy megnyugtassa Eli lelki világát. Nem igazán ebben a végkimenetelben reménykedett, még ha tisztában is van vele, hogy a barátságukra nézve ez a legjobb. Korrekt. Baráti. Sima ügy. Ja, sima ügy. Igyekszik megacélozni a szívét és pókerarccal végighallgatni Krist. Egyszer sem szól közbe, csak a végén bólint.
- Oké - Parázni azt nem fog. Telesírja majd a kispárnáját párszor, de parázni....? Dehogy... Már épp elindul, hogy darabokra tört reményeivel megkerülje az ágyat, amikor hirtelen átkattan benne valami. Kris soha nem fogja őt szeretni. (Igen, kösz, elsőre is értettem, nem kell megismételni!) Ami azt jelenti, mindegy, mennyire áll mellette a továbbiakban is, mennyire nyomul rá vagy mennyire udvariaskodik vele, Kris soha, soha, soha nem fog semmi többet érezni iránta.
Akkor miért ne lehetne tényleg csak szex az egész?
Még ha ez nem is ő stílusa, ha ez nem is illik hozzá, a következő pillanatban már visszalép az ágyhoz, a hátára billentve Krist, és már mászik is fölé, hogy elfoglalja méltó helyét az ölén. A takaró ugyan ott van köztük, de nem sokáig.
- Azt mondtad korábban, hogy csak kíváncsi voltam arra, milyen veled, és ezt már megkaptam... Részben igazad volt, tényleg tudni akartam, milyen veled - megtámaszkodik Kris mellkasán, ahogy előre dől és fölé hajol. - De tévedtél, mert nem kaptam meg. Sosem arra voltam főként kíváncsi, hogy milyen, ha bennem lennél...
Keze elindul lefelé a másik mellkasán, céltudatosan be a takaró alá. Épp csak annyira emelkedik fel róla, hogy kényelmesen a másik ölére markolhasson.
- Hanem arra, hogy milyen lehet benned lenni... - duruzsolja, és hacsak Kris nem talál ki valamit, hogy lerúgja magáról, akkor Eli ajkai betapasztják az övét. Gyors, kusza csókkal tapad a szájára, de a kezét nem mozdítja a takaró alatt egyelőre, csak fogja Krist.
- Mit szólnál egy utolsó alkalomhoz? Ha akarod, már most hozzám sem kell érned... Majd én... - duruzsolja Morgan ajkaira, és a keze ekkor indul meg végre, masszírozón és türelmetlenül. Már úgyis mindegy minden... A barátságuk sosem lesz több, Kris részéről biztos nem. Akkor meg épp mindegy, visznek-e bele valami extrát vagy sem.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 7:18 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Morgan félálomba merülve simul hozzá Reedhez. Talán érti, talán nem. Talán felfogja mit csinál, de lehet, hogy nem. Igazából, ha álmos akkor bújós. Férfiból van, ez kimondatlan - génje. Fúrja arcát Eli nyakszirtjébe, orrával még játékosan dörgölőzik is, ahogy ép karja átöleli a férfi nyakát. Természetesen törzsét és teljes testét maga emeli fel, nem várja barátjától, de szédült és bódult állapota miatt jól esik neki a terelgetés.
- Akkhhhor jóóó... - susogja Eli finom bőrébe, ajkai súrolják barátja nyakának selymes, illatos bőrét. Nem próbál elhúzódni, kapaszkodik. Homlokát idomítja a férfi arcához és hallja annak szavait, de csak finoman bólogat, aminek az lesz eredménye, hogy az orrának hegyével végig simít Reed nyakán. Aztán elindul vele és szépen csendben követi társát a szobájába. Amint háta belezuhan a paplanba, elégedetten felsóhajt lehunyt szemei alól.  
- Köszi apu. - susogja és már-már zuhanna is álomba, ahogy sérült karját rendezgeti, de Eli hangja betör a fejébe és kipattintja szemeit. Nyelnie kell, ahogy az ágya mellett állóra pillant. Éghet az arca, vagy csak meleg van!? Elkerekedik a képe, tekintetével követi a ráigazított takarót, majd a távolodót.
- Eli. - szól utána, megköszörülve a torkát. - Öhm... - valamennyire feltornázza magát ülő helyzetbe, hogy éreztesse, mondani akar valamit. Igen, igen. Ezt muszáj meglépniük. - Nyugodtan maradhatsz, ha akarsz. - villant egy félkómás mosolyt, majd nedvesít ajkain és mély levegőt vesz a folytatáshoz. - Nem fogok rád mászni. Sem most, sem máskor. Sem soha többé. - kékjei a másik kéjeit keresik, ha találkoznak ő le nem veszi tekintetét Reedről. - Komolyan. Nem nyúlok hozzád többet. Az idő, amit adtál elég volt ahhoz, hogy ezt összerakjam. Megbarátkoztam a dologgal, hogy ja, hát úgy fest a tesztoszteron-csomag is bejön, de ... esküszöm, többet nem fogok rád mászni. - nemlegesen csóválja a fejét, mosollyal a képén. Őszinte mosollyal, szemöldökei lágyan húznak össze. - Ne parázz ezen többet, oké? - elborul az oldalára az ablak felé. Álmosabb, mint valaha. De szavait még muszáj volt Reedhez vágnia. Nehogy már Eli legyen a forró tasi és mégis Morgantől kelljen félni... Ejnye már, ezt azért nem akarja. És tényleg elhatározta, hogy többet nem lehet. Többször nem. Soha többet. Az, hogy másik faszi becsúszik-e, majd megoldja az idő. De Reed és közte többé semmi intimről nem lehet szó!

nothing
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 6:30 pm


Kris & Eli
something you first gave to me

Persze-persze, Kris a leghumorosabb ember, akit ismer - *grimasz*, *szemforgatás*, meg minden.... Na jó, igazából tényleg Kris a legviccesebb személy a környezetében. Lehet, hogy a stílusa gyakran inkább idegesítő, mint vicces, de a végén Eli legtöbbször sosem tudja megállni, hogy ne mosolyogjon.
Figyeli, hogyan tér magához az álommanók karjaiból, és próbál nem túlságosan olvadozni a látványon. Szereti Kris humorát, ja, de amikor kómás és elcsendesedik kicsit, na akkor a legjobb.
- Persze, Csodanő... Na gyere! - halkan kuncog csak, mert látja, hogy a másik tényleg mindjárt elalszik. Igyekszik halkan és gyengéden mozogni, mintha gyereket próbálna felkanalazni a kanapéról, hogy ágyba terelje - metaforája azonban rögvest megbukik, ahogy Kris vészesen közel kerül hozzá. Megtartja, mellkasát az övéhez szorítva, és próbál nem törődni a gyomrába szökő forrósággal, ahogy az arcuk összeér és Kris átkarolja a nyakát.
- Ki mondta, hogy elrontod? Leszedálva sokkal jobban bírlak... - dörmögi, de a hangja közel sem őszinte. Hogy tudna magabiztosan humorizálni, amikor a másik épp a nyakát csókolgatja?! Jó, nem, ez biztosan nem minősül csókolgatásnak, hiszen tapasztalta már, milyen, ha Kris tényleg azt teszi. Ez csak valami.... Nem is tudja. Lágy kóstolgatás, és ez sokkal rosszabb, mert rögtön többre kezd szomjazni. Hülye Morgan!
- Csak pár percig bírd még ki - biztatja Krist, legalábbis első hallásra úgy tűnhet, pedig igazából magának mantrázik, ahogy felhúzza őt a kanapéról és a szobájába indul vele. Átbotorkál vele a sötét lakáson és betereli Krist a szobájába, el az ágyig, ahova a lehető legfinomabban leborítja. Ahelyett, hogy egyből magára hagyná azonban, megáll az ágya mellett és várakozón lepislog rá.
- Öhm... - összeakasztja az ujjait, az ujjperceivel játszik. Elnéz jobbra, elnéz balra, nem tudja, hogyan kérdezzen rá... De túl sokat sem akar várni, mert a végén a másik még bealszik. - Ha megint itt aludnék veled, megint rám mozdulnál? - Olyan jól esett múltkor Krissel aludni (miután már nem tapogatta meg bökdöste), és szeretné tudni, megismételhetnék-e. Elinek jól esne, de nem akar rámászni, főleg akkor nem, ha Kris most nem túl beszámítható.
- Ah, mindegy, hülyeség... Aludj, mamlasz - lehajol, hogy ráigazítsa Krisre a takarót, aztán kifelé indul a szobából. Menekül, inkább, mielőtt megint valami hülyeséget mond.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 13, 2018 4:35 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Nem igazán gyúrtak bele együttérzést. Amikor összepakolták az alkotóelemit Krisből kimaradt az empátia és ahelyett dupla adag kárörvendés került az összetevőibe. Így aztán csak röhög, amikor Reed már tiszta ideg miatta. Széles vigyora csak tovább húzza képét, amikor megpillantja azt a bizonyos középső ujjat. A mellkasára csap kacagása alatt.
- Fulladok Főnök. - még mindig becsusszan egy-egy "hehehe" a szavai közé, de már azért képes levegőt venni. Elterül. A csillapítók és a seb együttes ereje terelgeti az álmosság felé. Lábaival babrál Eli, arra azért felnyitja szemeit és csak hunyorogva morog a rázásra.
- Jam, ébren vagyok, ébren. - nagyokat pislogva fordítja fejét a tévé felé, hogy hosszú, álmos pislogás közben - igyekezzen figyelni. Több, kevesebb sikerrel. A lábfejét cirógató kézre mosolyog. Kisfiús, széles mosoly görbül ajkaira, még valami halk morranás is jön tőle, ami már-már felér egy dorombolással. - Nem, nem. Csak bekómáltam, gondolom a gyógyszerek... - az utolsó szavak elnyúlnak, álomittasra sikerül a hangja. Szemei ismét csukódnak, feje lágyan dől a kanapé kartámlájára helyezett párnára, arcát vészes meleg cirógatja a puha fejtámasza felől. Zuhan a csendbe, a filmben hiába kiabálnak, elmosódik lassan. Arra ébred, hogy Reed fölötte támaszkodik és törzse alá simítja karját, hogy magához húzza. Kris nem igazán kezd tiltakozni. Szabad kezével átöleli Elliot nyakát, és ettől borostás arca a másikéhoz simul, megcirógatva vele. - Sajnálom, hogy elrontom a bulit... - arcát Reed nyakába bújtatja, suttogása csiklandozhatja Eli bőrét. Kris mégsem bánja, hogy ajkai hozzá érnek a puha bőrhöz, egészen olyan, mintha csókolgatná. Kapaszkodhat a kómába, de nem teszi. Ébren van. Legalábbis azt mondja magának. Meg azt is, hogy ez csak helyzet melléktermése. Ja, és azt is, hogy Elliotnak rohadt jó illata van. Nagyon vonzó... Morgan belekapaszkodik, majd felemelkedik vele - ha segítenek neki, ha ez a terv és a szobája felé battyog.

how?
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Pént. Május 11, 2018 5:15 pm


Kris & Eli
it's so nice to have you

- Akkor ez egy fogadás - vágja rá egyből, és nem is tudja, miért szereti annyira a fogadásaikat. Kris szerint a felét sem éri meg, Eli szerint a felét még igen, és ha egyiküknek sem lesz igaza, alkoholtilalom egy hétig. Ha pedig valamelyikük győz, majd rendezik a nyereményt később.
Kris röhögése csak tovább rontja az egész helyzetet annyiban, hogy küzdenie kell a saját mosolygása ellen. Az az idióta, komolyan! Ha Eli leborult volna a kanapéról, akkor is csak röhögött volna. Gyökér. Nem mosolyog. Nem. Egyáltalán nem.
Széles vigyorral az arcán battyog ki a konyhába, kezet mos, áttörli magát, aztán elviszi a ruháit a fürdőbe. Hallja, hogy Kris még mindig jól mulat és különböző kedves tanácsokkal látja el, de csak jól láthatóan feltartja neki a középső ujját, hogy kifejezze, mit gondol róla meg a megjegyzéseiről, és arról, hogy segítsen.
- Már épp eleget csináltál, Rambo, csak fulladj meg végre - szól még vissza a fürdőből. Egy szál alsógatyában érkezik vissza a kanapéra és nagyot sóhajtva lehuppan a helyére, félretolva előbb-közben Kris lábait, hogy helyet csináljon magának. Látja, hogy a férfi már nagyon kómál, úgyhogy a bokájánál fogva, gyengéden megrázogatja.
- Hé, ébresztő... Még nincs vége a filmnek - kezét a másik lábán hagyja, ujjait a bokája köré kulcsolva, majd néhány pillanattal később gyengéden megcirógatja a lábfejét. - Menjünk aludni, hm? - gyengéden az ágy felé noszogatná, mert ha Kris a kanapén alszik el, nem tudja utána átcipelni a szobájába, a kanapé meg nem olyan kényelmes a franciaágyhoz képest, főleg a sérült karjával. Úgyhogy előre dől, Kris fölé hajol, hogy a törzse alá nyúlva ülésbe húzza. - Gyere, cowboy...

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Pént. Május 11, 2018 8:06 am

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

- Na ez egy jó kérdés! Reed apám, te fejlődsz. - vigyorog rá, térdével - avagy talpával, ami közelebb van hozzá - megböki a másik lábát. Eszébe nem jutnának ilyen drasztikus végkimenetelek, mint a végtagvesztés. A fejét csóválja, vigyorog a tévé előtt.
- Áhh, jól van. Szerintem nem éli meg a felét se. - bólint mindentudást sejtetően a másikra, majd szétkenődik a kanapén. Nem is baj, ha nem isznak. Elég sok szarságukat köszönhetik az alkoholnak.
Megforgatja a szemeit Eli kérésére, majd befészkeli magát a kanapé sarkába. Szerencsére az elég hosszú, hogy Reed felé fel tudja húzni a lábait és és apróra gömbölyödve nézze a filmet, fél oldalvást fekve. Aztán megijeszti Reedet és a harmónia borul, mert Kris úgy elkezd röhögni, hogy a berendezett pózból semmi sem marad. Hangosan hahotázik, hátra vetett fejjel. Őszinte könnycseppek buggyannak fel a szemei sarkán.
- Nem az én hibám, hogy még mindig szopkodtad... - vihog tovább, ahogy a másik eltűnik. Morgan nagyon szeret kárörvendő lenni. Köztudott róla, hogy ő előbb röhög, aztán segít. Ha elesel, várnod kell, mert inkább szét neveti magát, csak azután képes a segítségedre sietni. Szóval ez a pillanat most nagyon feldobta őt.
- Nyald le onnan, ne menjen kárba... - még mindig nevet, de már valamivel halkabban, ép karjával a szemeit törölgeti. - Te G.I. Joe, ez igen! Ilyen egy igazi katona. - vihog tovább, ahogy összerendezi magát és visszaborul, de már a hátán fekszik, tesped, nagy terpeszben ücsörög. Kifejezetten jól szórakozik a másik kárára.
- Segítsek valamit? - kiabál a másik után, de nem tud nem vigyorogni. Miközben várja Elit, lehunyja a szemeit. Hiába a sok gyógyszer, az alkohol terelgetik az álomhatár felé. - Dobd be mosásba őket, ne idétlenkedj már. - motyog lehunyt szemei alól, elfolyva, mint a megolvadt jégkrém.


brother
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 11:15 pm


Kris & Eli
it's so nice to have you

Fátylat rá - továbblépni és elengedni, ez az új mottó. Nem leragadni a részleteknél. De akkor minek kell leütnie azokat a hülye labdákat? Miért nem tudja figyelmen kívül hagyni őket? Nem is, legyen inkább Kris hibája az egész, hiszen ő fogalmaz mindig félreérthetően!
- Nem olyan nevetséges, mint az Alkonyat, de talán megközelíti. Majd meglátjuk - narrálja a filmet, és nem, véletlenül sem akar visszaemlékezni rá, hogy titkon neki egészen tetszett a széria. Szánalmas, persze, hogy az, de közben meg gondolatban rámozdult párszor Jacobra és született pár édes vérfarkas kölykük, de nyomatta hármasban is, vele meg Edwarddal... Nem volt az olyan rossz film azért.
- Miért, ha leesik mindkét karod és nem tudsz enni, hagyjalak éhen veszni, mert nem vagyunk szerelmesek? - Erős túlzás, ERŐS, de hát nem feltétlenül kell egymás etetését romantikus gesztusnak gondolni. Természetesen az és természetesen Eli is annak gondolta, de fátylat rá, továbblépni, elengedni...
- Szerintem a film feléig meghal. Te mit tippelsz? És ha túléli, akkor mindketten vesztettünk és nincs alkohol egy teljes hétig - Nem is rossz ötlet, elkerülnék a hülyeségeket, amiket részegen szoktak... Mint mondjuk szexelni Kris ágyában, meg ilyenek...
- Légy vele elnéző, úgyis mindjárt meghal... - von vállat. Ő mindig ilyen empatikus tévénéző, úgy sértegeti a szereplőket, hogy közben próbál együtt érző maradni. A vacsorája felét eszi csak meg, utána inkább borozgat, a poharat melengeti a kezében és a tévét bámulja átszellemülve. Egyáltalán nem készül fel Kris kiáltására, és úgy összerándul, hogy kilöttyinti magára az italát. Még az a szerencse, hogy a keze nagy része felfogta a párna elől a cseppeket.
- A francba! Kris! - sóhajt, ahogy rájön, hogy nincs valós veszély, de nem tud teljesen ellazulni, a kezéről ugyanis ragacsos, vörös lé csöpög, rá a felsőjére és a nadrágjára is. - Mondtam, hogy a bor nem jön ki... Gyagyás! - morogva leteszi a poharat az asztalra és hanyagul leszürcsöli, lenyalogatja a kezére ömlött cseppeket, mielőtt lehúzná magáról a felsőjét. Az egyik fotel karfájára teríti, majd később bedobja a mosásba, most nincs kedve.
- Tiszta ragacs vagyok... - végigméri magát és felkel a kanapéról, hogy a konyhába induljon megmosakodni. Á, nagy fiú, nem ijedezős...... De azért felkapcsolja odamenet a villanyt. - Hülye! - kiált még vissza, de amúgy nem mérges Krisre, csak bosszús a plusz meló miatt. Hozzászokott már, hogy ilyen idióta haverja van.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 10:47 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

A maga elé húzott kajával babrál, amíg a másik elidőzik a filmválasztással. Nem mintha ne lenne jó bármi, de tényleg bármi, Eli húzza az időt. Kris meg álmosodik a gyógyszerektől, szóval inkább iparkodik mindennel. Ha bealszik a film alatt, telehassal tegye!
- Tedd! Ne bénázz már... - dől jobbra-balra, hogy Reed köralakja körül kukucskálhasson a filmekre, ám annak következő szavaitól leblokkol. Az arca megnyúlik, a szája elnyílik és a kékjei hirtelen elkerekednek. Nyelnie kell és innia. Ó, igen, innia! Ha lehet sokat, amennyit csak képes első körben. - Találtál valami durvát? - hangja kissé megremeg, de hát barátok, Eli nem úgy értette. Biztosan nem! Ugye?! Ugye???
- Tudom is én. Biztos volt olyan korszakunk is, az Alkonyat nagyot tarolt. - bólogat lelkesen. Na, ja. Kris minden barátnője akkoriban megnézette vele, így hát feszt azt bámulta egy jó kis este reményében. Mindent a szexért! - szokta volt mondani. Jó, ez a szleng most ebben a percben rosszul érinti, mert hát nem is akar arra gondolni. A legutóbbi ugyanis még mindig hatással van rá. Csak hát ügyesen elfojtja!
- Bocs. - von vállat ép oldalára, a tányérja felénél tartva. Nem igazán udvarias, ami azt illeti, de hát ez nem is egy randi, akkor meg miért lenne az? Nem is gondolkozik ezen, a tévét bámulja telepofával. Eli újabb kérdése kis híján torkán akasztja a falatot, így körbe kell nyalnia szája széleit, időnyerés céljából.
- Te idétlen, azt a szerelmesek szokták... - a mondandója közben kissé elnémul és a tányérjába kezd bambulni. Szerencsére Reed még mondja a magáét, így nem kell ezzel a témával fejben foglalkoznia. - Én mondtam, hogy túlaggódod. - elneveti magát, de nem őszintén, inkább diadalittasan, fejét kissé hátravetve, majd a filmre figyel. - Főszereplő, nem fogadok ellene. Inkább a barna gyerekre fogadjunk, tuti meghal. - pillant a másikra somolygósan, majd bekapja az utolsó falatot és az asztal szélére csúsztatja a tányérját, hogy aztán borral öblögessen.
- Na baszdmeg, nyitva hagy mindent a hülyéje,.. Látod? Ennyi esze van! Az előbb hallotta a suttogást, meg a csapkodást, azt most meg ott szaladgál fel-alá.. istenem. - behunyja a szemeit és nevetgélni kezd. Kris lerakja a kiürült poharát és hagyja, hogy a részegség finom bódulata csiklandozza tudatát, miközben elterül a kanapén, teljesen lefolyva azon.
- BÚÚ! - hirtelen rikkant rá Elire, majd hangos nevetésbe tör ki.

hehehe
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 10:23 pm


Kris & Eli
it's so nice to have you

Nem is emlékszik, mikor nevettek utoljára ennyit együtt. Mintha évek óta azt várná, hogy visszakattanjon az életük ebbe a normális kerékvágásba. Jól esik hülyülni és nevetni Kris viccein, és nem megsértődni, vitatkozni, dobálózni. Ez így most jó.
- Tök, meg a valagam... - csóválja a fejét, de azért hátrales a válla felett, hogy meggyőződjön róla, a kaja megfelelő közelségbe kerül Kris szájához. Ha csak eltársalog vele az időjárásról, kezdetnek az is jó. - Ha-ha, nagyon vicces... Ugye tudod, hogy a bor szinte semmiből sem jön ki? Úgy idd le magad! Egyébként én csak beraktam a sütőbe, meg kivettem onnét, minden panasz a gyártót illeti. - somolyog, és visszafordul a cd-khez. Nagyon szeretne választani, tényleg, de tele vannak gagyi filmekkel. Vagy azért, mert már látták és tudja, hogy béna, vagy pedig elég a címre és a borítóra nézni, hogy rossz előítéletei támadjanak.
- Tegyem be, ami a kezembe.... - makogja, de a hangja rögtön elfúl zavarában. Ne üsd le, ne üsd le, ne üsd le... - Nem biztos, hogy készen állsz te arra - böki ki végül, de nem néz hátra. Kizárt, hogy látni akarja Kris arckifejezését, és ahogy a saját feje ég, azt sem szívesen mutogatná a másiknak. Hess, mocskos gondolatok, hess!
- Miért vagyunk tele vámpíros filmekkel? De komolyan... - morog, és végül találomra kiválaszt egy dvd-t. Beteszi, ahogy Kris kérte, aztán megkerüli az asztalt és lehuppan ő is a kanapéra. Az első dolga, hogy párnát kerítsen az ölébe, mert ha horror, akkor Elinek kell valami, amit ölelgethet és szorongathat, akkor is, ha az egész film tök béna.
- Hát, nem mindenki kapott olyan kiképzést, mint mi, de tény, hogy elég szürreálisak... Egyébként meg kösz, hogy megvártál, tapló - veszi kézbe a saját poharát, hanyagul Krisének koccintva, mielőtt kortyolna belőle. Magához veszi a kaját is, a párnán egyensúlyozik vele, de egyelőre még nem esik neki, megvárja, míg elkezdődik a film.
- Eh, még a klisés egymás etetése cuccot is elhanyagoljuk? - sandít oldalra a másikra, a szeme sarkából figyelve, ahogy eszik. - Kezdem azt hinni, tök feleslegesen aggódtam ki érted a belem - A villájára szúr egy falatot és alaposan megfújja, mielőtt bekapná. Kékje hamar visszatér a képernyőre.
- A főszereplő csaj elég tökösnek tűnik. Fogadjunk, hogy túléli a filmet...

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 9:45 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

A nevetések, az ugratások, a szójátékok mélyen rátelepszenek Krisre. Jól érzi magát, nem feszeng. Persze azóta az ölelés óta sokkal higgadtabb, meg igazából nem is töprengett annyit a dolgon. Nyilván, foglalkoztatja a meleg-téma, de tanult az esetből.., ha kíváncsi lesz rá, hogy vonzódik e a neméhez, tényleg-tényleg és nem-e csak a barátságukat értékelte túl, akkor random csávóval/csávókkal fog összeborulni. Reedet ereszti.
- Ha nem ittad meg... - ugratja a másikat a köntöse övével babrálva. Eli bekötötte, de miközben battyog kifelé, jól esik azzal bíbelődnie, hogy aztán levesse magát a kanapéra, mint aki jól végezte dolgát.
Elégedett somollyal fogadja Eli érkezését, habár a kajára húzza a szemöldökét és csóválni kezdi a fejét. - Arról nem volt szó! - bök állával a srác főztje felé, majd szimatolni kezd, hogy kiszagolja mennyire mérgezett, vagy romlott, amit Reed elé pakol. Vigyorogva grimaszol, de végül csendben marad és húzza maga felé ép kezével a neki szánt étket - italt.
- Ez kiváltság te tök! - hahotázik a mondat közepén, majd maga elé egyensúlyozza az elemózsiát. Eszébe sincs asztalhoz ülni, vagy bármi. Ő úgy gondolja a kanapén ücsörögve, ölében a tányérral fog zabálni, mint egy éheztetett kóbor állat. Egy pillanatra épp elkapja Reed félholdjait, de sikerül olyan gyorsan lesütni a szemeit, hogy meggyőzze magát, nem is látott semmit.
- Nem is olyan rossz... - nyalja le az első falatot a villájáról. A poharáért nyújtózik, majd Eli fele bök vele. - A szolgalelkű Reed gyerekre! - belenevet a poharába, amitől magára löttyinti a bor cseppjeit, de iszik tovább. Ahogy lerakja az üveget, megtörli kézfejével a száját, állát és a mellkasát is.
- Választottál már? Tedd be, ami a kezedbe kerül! - legyint rá széles, fogvillantós vigyorral, majd tömi magát tovább. Olyan érzése támad ettől, mint a pizsamás bulik alsóban, vagy amikor összeköltözésük első napjain állandóan filmezgettek. Jó érzés. És nosztalgikus. Ezek a dolgok emlékeztetik rá, hogy barátok. És azok is maradnak.
- Na. Bírom ezekben a filmekben, hogy tutira a legbénább módokon reagálnak krízis helyzetekben... - bámul a kijelzőre, villájával afelé bökdösve, majd sandán, már szinte mindentudón Elire somolyog.

after
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 8:52 pm


Kris & Eli
it's so nice to have you

- Á, túl jók a nyomszakértőink. Rájöttek volna. Túl kockázatos. - Kris beszólásai valahogy kedvesebbek, vagy csak Eli reagál rájuk jobban, de megnevettetik. Kris ugyan nem hallhatta, de mielőtt eljöttek a kórházból, váltott pár szót az egyik nővérkével, és megsúgta neki, hogy lehet, a társa pár napon belül felbukkan majd a recepción, hogy visszakönyörögje magát. Eli tudja magáról, hogy túlságosan sokat tud aggódni és nagyon rámenős tud lenni, ha a szerettei pátyolgatásáról van szó, ezért pedig egyedül az anyja okolható, aki pontosan ugyanilyen, csak a korával együtt hatványozottan rosszabb.
- Szarul főzök, de a kórházi kosztot még így is magasan verem - érvel, hogy valami jót is fel tudjon hozni amellett, hogy Kris jobban jár itthon, mint odabent. A saját társaságát nem sorolja az előnyök közé, de a kaja már megfontolandó.
- Ó, külön Reed-kategória van? Milyen mocsokságok tartoznak bele? - Őszinte kíváncsiságot színlel, mintha fogalma sem lenne azokról a trükkökről, amikkel Morgant szokta szívatni. Nem egy nagy mókamester, de nem is annyira besavanyodott, hogy néha-néha ne akarná megszívatni a lakótársát...
- Ha röhögni akarsz, a horrornál maradjunk. Én is inkább arra szavazok - Nem mintha annyira oda meg vissza lenne a kiforduló belektől és a sarokból előugró szörnyektől, de szeret Krissel horrort nézni. Imádja a kommentárokat, amiket hozzáfűz, feldobják a filmet, és minél szörnyűbb darabot néznek, annál jobb, mert annál viccesebb beszólásokat tudnak kiagyalni közben.
A sürgetést hallva felpillant a kötszerről, hogy elmélyülten tanulmányozza Kris arcát néhány pillanatig, mielőtt komolyan biccentene.
- Ja, már látom is az első ősz hajszálakat... - lesimítja a kötés végét, aztán nekilát összepakolni maguk körül, és a hóna alá csapva az elsősegély ládikát felkel az ágyról. - Tessék, kész vagy. A masszázshoz még nem gyűlt össze elég hűségpontod. Minimum két bordádat el kellett volna törnöd még hozzá... - ugratja, és reméli, nagyon reméli, hogy Kris ezt soha a büdös életben nem veszi kihívásnak. Nem akarja őt még egyszer a kórházban látni. Helyére teszi a kötszeres dobozt, aztán némán elmegy a fogasra akasztott köntösért, azzal tér vissza az ágyhoz. Segít belebújni, eligazítja és össze is köti a másikon, majd ép karját megveregetve a konyhába indul.
- Megvan még az a vörös, amit édesanyádéktól kaptunk karácsonyra? - kérdez vissza Kris boros ötlete hallatán, bár közben már csekkolja is a polcokat, és meg is találja az emlegetett üveget. Kibontja a palackot, előkészít két poharat, és az elkészült mirelit lasagnát is kiborítja két tányérra. Majd szép lassan letuszkolja Kris torkán, ha nem figyel...
Egyetlen, csupán egyetlen pillanatra jut erről eszébe, hogy mi minden más ment le nem is olyan rég Kris torkán...
Megrázza a fejét, arcon csapja magát, aztán a kajával és a piával a nappaliba egyensúlyozik.
- Mi, még filmet is én válasszak? Elkényeztetett vénember.... - megjátszott méltatlankodással méri végig a kanapén fetrengőt, de készségesen lepakolja elé a dohányzóasztalra a tálcákat, aztán a tv mellett sorakozó dvd-k és cd-k oszlopához lép, hogy keressen valami olyan horrort, amit esetleg még nem láttak. Nézhetnének a Netflixen is valamit, de Eli szereti a hagyományos dolgokat, és nem, ennek semmi köze ahhoz, hogy le kell hajolnia, háttal Krisnek, feltárva előtte A Látványt. Hiszen csak barátok. Ez egyáltalán nem olyan, mint a zuhanyzó meg a szappan esete... Az meg, hogy jól néz ki hátulról, a genetika hibája.

törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 7:18 am

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

 Felnevet, amikor Reed a legyilkolásával jön. A fejét csóválja és tényleg odafigyel rá, hogy ne ázzon a seb. Nem tenne jót neki és ő sem akar a fájdalomtól üvölteni, hiába nyomták tele csillapítókkal, azért megérezné, ha valami csípni-marni kezdené azt.
- Jól van tata, hát tőlem maradhatsz. - kuncog tovább, ahogy befelé battyog a szobájába. Ott az ágy szélére huppan és máris intézi a kötéscserét. Ahhoz képest, hogy nem volt lőtt sebe még és csak egy karját használhatja, elég ügyesen csinálja. Persze a gondolatai ott járnak, hogy Elliot mekkora béna. Ma simán elmehetne bulizni, összeszedhetne valakit és jól érezhetné magát. Basszus! Hát nem hetvenévesek, hogy itthon üljenek péntek este! Neki muszáj, de Elinek őszerinte nem kéne.
Felpillant a hang irányába egy másodperc erejére, játékos grimaszt öltve a képére. - Megoldhattad volna, aranyoskám. Elég sokszor voltunk szarban, fel sem tűnt volna, ha te lősz le. - vigyorog a másikra, majd visszafordul a sebhez, hogy intézze azt. Reed befelé somfordál, mire Kris csak pajkosan dúdolgat. Ahogy mellé heveredik és magához veszi a cumókat, Morgan megforgatja a szemeit.
- Borzasztó vagy! Ha ezt tudom, a kórházba maradok. - vigyorog a másikra barátságosan, majd oda fordul, hogy az dolgozhasson, ha már ennyire makacsul ragaszkodik hozzá.
- Hát ja, de ha bealszok ne dugd a nyálas ujjad a fülembe! - ép karját felrakva, mutatóujjával a másik felé csápol. - Sem semmi ilyen Reed-féle mocsokság. - kékjei hol a másikon, hol a sebén járnak. Aztán türelemmel ücsörögve kivárja, hogy amaz kész legyen.
- Nézzünk horrort. Röhögni akarok! - ficánkol, jobbra-balra dőlve az ágyon ugrálva puhán. - Vagy valami vígjátékot. Bár én inkább horrort néznék. - vallja meg őszintén. Úgyis végig pofázzák a filmet, mindegy, mi megy közben. Krissel egyébként sem lehet normálisan tévézni, ez köztudott. Az összes nője utálta benne, még a saját anyja is. Gyerekkora óta kényszert érez rá, hogy kimondja, amit gondol a film közben. És ezt tuti, hogy nem tudja levetkőzni. Talán sosem.
- Ahhhh Reed haladj már, itt öregszem meg. - direkt húzza a másikat, a széles vigyor képén ezt tanúsítja. - Ha kész vagy, jöhet a masszázs... - vonogatja szemöldökét, hangját mélyíti mellé, persze nem gondolja komolyan, de azért jól esik neki, hogy a régi kerékvágásba álltak és hogy nincs meg az a béna érzése, hogy valami rossz. Tényleg úgy érzi, hogy minden rendben. Részéről legalábbis. Nem felejtette el, ami történt, de nem is gondol rá minden percben, tehát mondhatjuk, hogy megnyugodott.
- Segíts belebújni. - bök állával a szobainasra akasztott fehér köntöse felé. Felegyenesedik, ha készen vannak, majd ott várakozik. Ha megvannak vele, kiaraszol a nappaliba, hogy a kanapéra feküdjön és onnan nézzen Reedre. - Nem bontunk meg egy üveg bort? Tatabuli!- mosolyog a másikra lágyan a tévé elől. Kékjei édesen csillognak, ahogy minden porcikája barátságos és egyáltalán nem feszült. Tényleg nem.

clothes
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Csüt. Május 10, 2018 12:35 am


Kris & Eli
i can't be around you

Szakmai ártalom, persze. Eli nem vallaná be, de ezt azért mindig is csodálta Krisben, mert mindegy, mennyire nagy az arca és az egója, és mennyire hiszi magát nagydumásnak, és mennyire viselkedik olykor-olykor seggfejként, mégis tudja róla, hogy nagy szíve van. Akkora, hogy képes beugrani mások elé, hogy a testével védje őket. Lehet, hogy Eli nem annyira felvágós és általában igyekszik nem nyíltan bunkó lenni másokkal, de az például kétséges, hogy ő ösztönből képes lenne-e ekkora önfeláldozásra. Krisért biztos, de egy random kollégáért? Kétséges. Ő közel sem olyan jó ember, mint Kris, még ha a látszat pont ellentétes is.
- Tabu? Milyen prűd lettél mostanság, Morgan - vonja fel szemöldökét, de azért vita nélkül átadja a szivacsot. Spongyabobot. Nem tudta, hogy neve is van, nem szereti megszemélyesíteni azon tárgyakat, amik intimebb helyeken is járnak, mint a legtöbb alkalmi szeretője. - Oh, egy jó műsort semmi pénzért nem hagynék ki, de azt hiszem, épp leégetem a vacsorád. - somolyog, habár azért búcsúzóul végigméri a másikat jó alaposan, mielőtt kilépne a zuhanyzóból, hogy magára hagyja Krist. A félfából még visszaszól, de nem fordul hátra, csak a válla felett kiált oda a barátjának.
- Ha összevizezed a varratokat, kinyírlak! - Ezzel magára is hagyja, hogy a konyhába siessen ellenőrizni a kaja állapotát. Semmi merész, mirelit lasagnát vágott be a sütőbe, de úgy látja, még bőven van hova pirulnia.
- Honnan ered ez a berögzült hülyeség, hogy péntek este muszáj valamit csinálni? Épp hogy vége a hétnek, örülök, ha a kanapén pihenhetek - Könnyű rákenni a munkára, de ez még mindig jobb, mintha azzal jönne, hogy nem akarja őt magára hagyni és kizárt, hogy bárhol is jól érezze magát, ahol Kris nincs vele, meg hogy egyedül az ő társaságára vágyik azok után, hogy egész héten mellőzte. Nem, inkább a munkával jön és azzal, hogy fáradt.
Követi Kris hangját a szobájáig, de az ajtóban megáll és onnan figyeli, mit csinál.
- Ne már, évek óta várom, hogy meglőjenek és végre gondoskodhassak rólad, te meg rögtön kihagysz mindenből? Ez így nem buli... - megjátszott bosszankodással somfordál beljebb. Nem tudja, meg szabad-e közelítenie az ágyat, de ha nem kap semmiféle elutasító reakciót a másik részéről, akkor leül mellé, hogy elvegye tőle a kötéscseréhez szükséges holmikat.
- Hadd segítsek - szúrja még közbe, bár nem igazán hagy más választást. - Nézzünk valami filmet? - Nem tudná ennél jobban elképzelni az estéjét, mint összegubózva a legjobb haverjával a kanapén, miközben halálra kritizálnak valami nevetséges filmet...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Május 09, 2018 9:37 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

 - Ha-ha, nagyon vicces vagy Reed. - felmorran, miközben ép kezén támaszkodik. Felkarjába simítva homlokát hagyja, hogy a másik tegye, amit úgy sem gátolhat meg. A hangja azért mogorva, de vigyorog. Ezek a viccek, már tényleg viccesek. Nem érzi magát feszélyezve, mert Eli túl tisztességes ahhoz, hogy bármit is kezdjen a helyzettel. Szóval olyan ez, mintha buborékban lennének, egymástól elzárva.
Türelmesen mozdul, hol egyik lábára, hol a másikra helyezve a súlyát, amíg Eli a hátán foglalatoskodik. Kivételesen nem kezdi túlagyalni a helyzetet. A beszélgetésbe kapaszkodik Kris, abban bízik, hogyha minél többet társalognak, előbb-utóbb totál meghal közöttük a dolog.
- Lapozzunk már. - csóválja a fejét nemlegesen, előre hajtva azt. Amikor Eli szavai elérik Morgant, az csak nyel egy nagyot. Nem mondhatja, hogy ő sem érezte jól magát az újonccal, pedig egyáltalán nem mulatott. Bizonyítéknak ott a sebe. Enged az irányításnak, megfordul és egy erőltetett mosollyal bólint. Krisben nincs túl sok erő ahhoz, hogy az oltásokat visszaküldje, így most leginkább csak lenyeli azokat. Szemben áll Elliottal, igyekszik nem a másikat bámulni, hol maga elé, hol a másik háta mögé figyel. Arcát nem fordítja Reed felé, csak kékjeit.
- Szakmai ártalom. - úgy beszél, mintha nem is érdekelné, hogy meg is halhatott volna, de igazából tényleg nem foglalkozott ezzel abban a pillanatban. A srác egy tízen évvel fiatalabb nála, még szép, hogy előrébb helyezte magánál abban a percben. Lehajtja a fejét, majd finoman rugózik.
- Megmosnám a számodra-tabu részeim. Nem kell elfordulnod, tőlem nézheted, ha akarod. Csak add ide Spongyabobot! - tartja tenyérrel felfelé a kezét, hogy várja a szivacsot. Ami azt illeti nem szívesen hagyná, hogy Reed mossa meg az intim tájait.
- Egyébként meg leöblítem magam aztán zúzok aludni, úgyhogy köszöntem Reed uram a segedelmét... - vigyorog a másikra, majd ha hozzá kerül a szivacs, óvatos mozdulatokkal lép beljebb, hogy megmosva magát, a víz alá álljon. Ügyel rá, hogy a sebébe ne folyjon. Amint készen van, kievickél, hogy törölközővel felszívja a nedvességet.
- Péntek este van, miattam ne maradj itthon... - mondja a barátjának, a hangereje attól függ, hogy mennyire vannak távol egymástól. Kris meztelenül indul befelé a szobájába, hogy ott a kötéscserét megejtse. Az ágya szélére heveredve kezdi el rendbe tenni a karját.

nothing else
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Május 09, 2018 8:55 pm


Kris & Eli
so please have mercy on my heart

Eli nem igazán mérlegelte kettejük kapcsolatát, az elmúlt napok furcsaságát, meg úgy igazából semmit sem. Kris megsérült, tehát teljesen értelmetlen szégyenlősködni, pironkodni, meg azon aggódni, hogy pár napja lefeküdtek egymással. Csak az számít, hogy a sebét ne érje víz néhány napig, és Eli ezt nem meri egyedül Krisre hagyni. Kell neki a segítség és punktum.
- Jaj, ne pironkodj már... Láttalak meztelenül, nem is egyszer. Ígérem, hogy nem nézek oda egyszer sem, jó? - csóválja meg a fejét, de a szája sarkában bujkáló mosoly elárulja, hogy egy picit azért mulattatja a helyzet. Egy egészen nagyon borzasztóan kicsit.
- Tudom, milyen erős vagy, de a lőtt seb az lőtt seb. Nem válogat - Még mindig nem igazán tette túl magát a gondolaton, hogy Kris meg is halhatott volna úgy, hogy ő közben a város másik felén járkált. Borzasztó belegondolni, hogy majdnem elvesztette, és még csak nem is volt ott vele, utólag értesült az egészről. Ilyen többet nem fordulhat elő.
Ahogy Kris hátat fordít neki, Eli arcára pimasz mosoly szökik.
- Ó, ez az... Végre becserkésztem a hátsód - vigyorog, de ha a férfi hátranéz, bocsánatkérőn feltartja a szivacsot, nevetve. Csak viccelt, semmit nem fog tenni. - Jól van, főnök... - somolyogva lép közelebb, hogy tusfürdőt nyomjon a szivacsra, aztán elkezdi átdörgölni vele Kris hátát. Tudja, hogy a karja sérült, mégsem mer vele durván bánni sehol; gyengéd, körkörös mozdulatokkal egyengeti el a hátán a habot, le a derekáig és vissza.
- Elment, semmi érdekes. Ja, leszámítva, hogy fel kellett szednem a társam a kórházból... - szarkasztikus mosollyal pillant fel, de csak Kris tarkóját látja, úgyhogy le is süti kékjeit.
- Pocsék volt nélküled - vallja be, bár ebből eddig sem csinált nagy titkot. Nem örömében hagyta ott a társát, hanem hogy mindketten levegőhöz jussanak.
- Mondhattad volna, hogy te sem bírod nélkülem, nem kellett volna egyből lelöveted magad... - ugratja a másikat, miközben a szivaccsal az oldalára tér. Keze Kris ép válláért nyúl, némán kérve, forduljon meg. Nevesít a szivacson, kicsavarja belőle a vizet és nekilát áttörölni a seb környékét. Belemerül a feladatba, se fel, se lejjebb nem néz, csak Kris karjára koncentrál.
- Ne merészelj még egyszer ilyet csinálni... - szólal meg végül egészen halkan, fenyegetőn, mégis riadtan, úgy, hogy Kris biztosan levágja, mennyire megijedt. ...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Szer. Május 09, 2018 3:46 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Kris meg sem hallja a másik válaszát. - Ez így nem igaz! Meghallja, csak azt képzeli, hogy hallucinált. Jövök? - Milyen válasz ez arra, ha valaki zuhanyozni megy, aki a barátod?! Morgan egy pillanatra a tükörbe mered összeráncolt szemöldökkel, de aztán, hogy hallja a csörömpölést, vállat rántva belép a zuhanykabinba, hogy intézze a sorsát.
Megrezzen, amikor meghallja Elit a háta mögül. Finomat ugrik és szabad keze máris legnemesebb tagjára simul. Idétlenül görnyedve áll a másik előtt, arcán a totális pánik jeleivel. - Mi? Mit csinálsz itt? Mi van? - látszik rajta, hogy zavarba jön a dologtól és az is, hogy egyáltalán nincs ínyére, hogy Reed segédkezzen.  - Nem kell segíteni. Hát meg-meg-megoldom! - makog összevissza, még mindig kicsit görbén állva, továbbra is takarva nemes pontját, úgy nézve Elit közben. Kris tényleg úgy érzi, hogy ezt most nem igazán kellene bevállalniuk. Mintha nem is tiltakozna, Eli határozottan elveszi tőle a szivacsot és már vizezi is, mielőtt még Morgan moroghatna tovább. A fickó neki simul hátával a csempének és elfordítva a fejét valamelyik tusfürdőtől várja a mentést...
- Azért annál erősebb vagyok, hogy összeessek csak úgy... - morogja, amikor a szivacs hozzá ér a mellkasához. A puha, mégis mohó anyag nyomására lehajtja a fejét, mintha csak megadná magát a másiknak. Nyilván zavarban van a kiszolgáltatottsága miatt, de azt is tudja, hogy Reed nem fog hozzá érni - úgy - elvégre időt kapott tőle. Meg egyébként sem az a nyomulós fajta. Elliot higgadt srác. Talán azt se tudja, hogy kell nyomulni. Kris azon gondolkozik, hogy a másik valószínűleg a passzív fél a kapcsolataiban. Azzal biztatta magát a hét jól alakulása miatt, hogy talán véget is ért a ciki-szezon közöttük. A dugás megtörtént, igen, de már nem beszélnek róla és nem éreznek vele kapcsolatban semmit. Vagy legalábbis egyelőre semmi mást azon kívül, hogy csend van és nyugi van. Ő meg aztán pláne nem fog kezdeményezni semmi cikiset. Ennek tudatában lassan elveszi a kezét az ágyéka elől és megfordul, hogy Elinek háttal álljon.  - Na? Akkor járjon az a szivacs... - somolyog, ahogy kihúzza magát a kabinban ácsorogva. Szabad kezével a szemközti falhoz támaszkodik, fejét enyhén annak dönti és várakozik.  - Jó napod volt? - ha már újra fel akarja venni vele a haveriságot, akkor talán nem ártana dumálni is mellé. Talán minden helyre jön végre.

remember (semmi köze a reaghoz, de basszus a fejembe szállt, úgyhogy szálljon a tiedbe is)
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 11:25 pm


Kris & Eli
keep holding you strong

A létező legcsúnyább pillantást veti Krisre, amikor amaz önállósítja magát és fel meri emelni a táskáját egyedül. Kérdezhetné, Eli mitől óvja ennyire, mert az ép karja csak nem esik le attól, hogy... De igenis le fog! Az orvos szigorúan megmondta, hogy Krisnek pihennie kell és nem erőltetheti túl magát. Lehet, hogy épen egy táska kipakolása nem nagy dolog, de most nem ép, hála annak a nyomi újoncnak, meg Kris önfejű hülyeségének, meg az idióta karmának, és a vitájuknak, és... Szóval nem, Eli nem boldog Kris magánakciója láttán, de lenyeli és nem szól. Nem akar nagyon a nyakára mászni.
- Nem tesz semmit - feleli végül, és csak azért is a konyhába megy, hogy összeüssön valami kaját. Talán Kris most nem éhes, de később még az lesz, úgyhogy jobb, ha addigra főz valamit. A hűtő tartalmát méricskéli a lehetséges kimeneteleken agyalva, amikor meghallja az ismerős rikkantást. Ahelyett, hogy letudná a szokásos "ok"-kal, most egyből becsukja a hűtőt.
- Jövök! - kiált vissza, de még elpakol ezt-azt, mielőtt ténylegesen követné a férfit a fürdőbe. Akkor nyit be, amikor Kris a zuhany alá készül állni.
- Hohohó! Nem, cowboy, lassan a testtel! És azt mégis hogy gondoltad? Eláztatod a varratokat? Mássz csak ki szépen! Cicamosdás! - Nem zavartatja magát, amiért a másik meztelen, odatrappol hozzá és csípőre tett kézzel megáll mellette. Kicsit sem érzi kínosnak a helyzetet, hiszen most Kris egészsége a kérdés.
- Add csak ide szépen! - elveszi a kezéből a szivacsot és a feltűri a pulcsija ujját, hogy ne legyen nagyon vizes. Igen, azt tervezi, hogy segít mosakodni, és merje ettől bárki is eltántorítani... - Még hat a nyugtató, nem? Ne erőltesd túl magad, ha összeesel, nem tudlak átcipelni a szobádba... - Talán ez meggyőző érv lehet amellett, hogy engedje őt segíteni, talán nem. Mindegy, mert Eli bevizezi a szivacsot és máris Kris mellkasához nyomja, hogy áttörölje.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 11:03 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Oké, oké, oké. Talán nem volt szerencsés a társ-cserét annyira megkavarnia, hogy az egyik újonc mellett kössön ki. És az sem, hogy éles lőszerek közé nyomuljanak. Ahogy az se, hogy végül a testével védje a srácot. Szóval kapott egy golyót a karjába. Nagy cucc. Elmondhatja magáról, hogy egy hős! A szerencsétlen kölyökről leszerelték közelharc során a mellényét, esélye sem lett volna, ha Morgan nem óvja teljes testével. A fiúcska megfogadta, esküdözött a mentőautóban, hogy mindörökké az adósa marad Krisnek. Ki figyelt rá?
Eli lelkes a teendőkben körülötte, bár hiába félkarú, azért a kabátját még elbírta volna. (De!) Lassan, kissé még bágyadtan halad a lakásba a fájdalomcsillapító hat. Dönthetett, hogy benn marad, vagy hazajön, .. és lám-lám.
- Nem, kösz. Nem kérek semmit. - mosollyal a képén bólint a másiknak, majd a cuccaiért hajol, hogy azokat a szobája fele vigye. Nem halt meg, még csak nem is amputálták a karját, így hát azért annyira nem súlyos a felkötött kéz terhe, mint ahogy Eli képzeli.
- Kicuccolok. - szól a válla fölött hátra, miközben a szobája felé csörtet. - Kösz, hogy elhoztál. - őszintén mosolyog már a saját birodalmában állva. Lehajítja a bőröndnek érzett táskát és szépen sorban kiszedegeti a cuccokat belőle, hogy a helyére pakolhasson mindent, ami abból előkerül. Egy kicsit még émelygős a rengeteg gyógyanyagtól, de hát ez belefér. A vállára pillant, szabad kezével megmasszírozza. Eléggé csábítja a zuhanyzás gondolata, így hát neki indul.
- Tus! - rikkantja el magát. Sokszor jelez így a másiknak, hogy foglalt a fürdő. Ezúttal szintén. Befelé lépkedve húzza maga mögött az ajtót. Kissé körülményes levetkőznie, de megoldja. Beáll a zuhany alá, majd megindítja a vizet (Egész ügyes! Mondjuk egyébként sem hisztis fajta!), aztán szivaccsal próbálja megoldani.

it goes on
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 10:45 pm


Kris & Eli
keep holding you strong

Basszus basszus basszus. Bakker. De komolyan, miért bünteti őket a karma? Abba inkább bele sem gondol, hogy ha ő nincs ott, akkor Kris a párnával meg a takaróval műveli ugyanezt, mert ahelyett, hogy elborzadna a gondolaton, meglepően szexinek találja... Basszus! Mindketten egyformán szerencsétlennek tűnnek, szegény fickó a padlón, Eli meg a szoba túlsó felén. Eszméletlenül hülyén érzi magát, amiért felkeltette, felcsigázta, és most még itt is hagyja, úgyhogy igyekszik minél gyorsabban távozni, hátha akkor meg nem történtté tehetik az egészet. Na ezt most ezer örömmel elfelejtené, ha Kris még hajlandó szőnyeg alá söprögetni.
Kimenekül a szobából és az ajtó előtt átdörzsöli mindkét tenyerével az arcát. Te jó ég... Ez nagyon meleg volt, a szó összes értelmében és vonatkozásában. Körbenéz az üres lakásban, elmegy, csekkolja az ajtót, ami most már zárva, ahogy hagyta, aztán ledobja magát a kanapéra és csak néz ki a fejéből. Még csak el sem fekszik, ül és próbálja feldolgozni a történteket, és azt, hogy milyen jó érzés volt...
Az ismerős trappolásra nagyot ugrik, mint akit bűnös dolgon kaptak, szinte már szabadkozna is, ám Kris pillantása még időben belé fojtja a szót. Csak nem megint veszekedni akar? Komolyan, tényleg, legsötétebb és leghátsóbb szándékaiban sem állt az, ami odabent történt...
- Sajnálom, én tényleg nem akartalak... - elhallgat, ahogy a másik kézen fogja. Értetlenül pislog rá, de nem szól többet, hanem követi. Az ágy mellett kissé ideges lesz, de ahogy Kris a külön térfélre bök, tartása ellazul és halvány, hálás mosoly olvad szét az arcán. - Köszönöm... - Néhány pillanatig még ott marad, kiélvezi a mellkasában pattogó szikrákat, aztán megkerüli az ágyat és lehuppan a maga térfelére. Elfekszik, háttal Krisnek, karját a feje alá gyűrve, és próbálja kizárni a csábító suttogást a fejéből, hogy az alvásra koncentrálhasson. Ezúttal egyből sikerül.

***

Idegesen csapja be maguk után az ajtót, még mindig az események hatása alatt áll. Pedig nem is őt lőtték meg... Mégis úgy rontott be a kórházba, mint valami idegbeteg. Egész hétre átkérte magát máshova, még ha nem is váltak el haragban Krissel, de úgy vélte, egy kis szünet rájuk fér. Erre mi történik? Öt nyomorult napra hagyja magára, és mi történik? Titániumot lövet magába, az! Kapja a telefont, hogy a társa kórházban, és akkor ne rendezzen jelenetet! Soha többé egyetlen nyomorult percre sem hagyja magára. Soha. Többé.
- Kérsz valamit? Teát? Kávét? Vagy inkább éhes vagy? - fordul Kris felé, miközben lepakolja mindkettejük cuccait az előszobában. A félkarúnak azt sem engedte, hogy a kabátját hozzá.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: