welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Anaise Delacroix, Dorcas Macdonald, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad, Ronja Butler

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

dusk till dawn // Eli&Kris
TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 10:09 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Igazából fel sem tűnik neki, hogy az átölelt 'takaró' és a csókolgatott 'párna' meleg, mozog és nagyon is illatos. Olyan mély és nyugodt álom telepszik rá, annyira magába szívja az alvás, hogy ez csupán félkómás mozdulatok tömkelege. Még a hangok sem jutnak el hozzá. Csípője ficánkol, hiszen férfiassága vele ellentétben nagyon is érzi a hőt és nagyon is akar érintkezni azzal. A hangok valahol félúton megtörnek egy láthatatlan védőfalon. Kómás. Totál kóma a srác.
Aztán felnyitja a szemeit és Eli alakját pillantja meg maga előtt. Nem is akárhogyan! Nyilvánvalóan előbb csak az arc az, ami magára vonzza a tekintetét, de más igen csak ismerős és látványos produkció is van a jelenlétén kívül, amire Kris az ágyról lezakózva is csak alig vesz tudomást. Kikecmereg a köré csavart takaró halmazból és ott térdelve figyeli a másikat.
- Mihhhh... ez... ó... - reagál szép sorban, de mintha ágyékát védené, úgy görnyed ott. Talán védi is. Úristen! Mindketten merevek lettek pusztán attól, hogy összesimultak alvás közben?! Kris úgy érzi ég az arca. Elég kínos, hogy a párnájával nyalakodott, amiről kiderült, hogy nagyon is él és nagyon is az, akinek képzelte ott a menedékbirodalomban. Nyelnie kell, kiszáradt a torka. Látja, hogy Eli mennyire kétségbeesik, pedig igazándiból mindketten kínos helyzetbe kerültek.
- Nemmmö, semmi.... semmi... ahhh, oké, jó... jó. - magyarázza, miközben nézi, hogyan távolodik a másik az ajtaja felé. Egyszerűen képtelen még józan gondolkodni. Basszus, egy perce még aludt! Komótosan feltápászkodik és a takarót gombóccá hajtogatva vissza hajítja az ágyra. Az ágyra, ahová aztán visszadől és meredten bámul maga elé. Még nem tudja, hogy álmodta-e, vagy tényleg megélte-e az előbbit.
- Basszameg... - temeti tenyereibe az arcát az ágyon, ahogy ráébred, hogy ez - megtörtént. Tényleg dugást imitált Elivel és tényleg őt csókolgatta. Tényleg képes lett volna előkapni és... - felpattan és kisétál a szobájából egészen az előszobáig, ahol rápillant az asztalon heverő fegyverre, majd Elit keresik szemei, legyen bárhol.
- Eli... - nyögi a nevét, majd oda battyog hozzá és megfogja a kezét, hogy aztán ellentmondást nem tűrően magával cipelje. Vissza, az ágyba. Ha már ennyire elbaszottak, legalább aludjanak jól. Az ágya végében elengedi a kezét, és rámutat arra a térfélre, ahol aludt eddig, közben ő ledobja magát a sajátjára. Elfordul tőle, háttal van neki és már csukja is a szemét. Semmi élet! - mantrázza lefelé!


sweetdreams
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 9:48 pm


Kris & Eli
keep holding you strong

Kris mellett megnyugvásra lel, még ha kényelmetlen is az ágy szélén kuporogni és a résnyire nyitva hagyott ajtón beszűrődő holdfény zavarja is kicsit. Meglepően gyorsan újra elalszik, bár álmai most is zavarosak és nyugtalanok, míg a melegség közelebb nem férkőzik hozzá és a karjába nem zárja. Halk, álmatag sóhajjal bújik közelebb, belesimulva az erős karokba és élvezi azt a nyugalmat, ami elárasztja; meg azt a furcsa feszültséget, ami újra és újra végigszáguld a testén. Hát ez meg mit művel? szinte hallja saját gondolatait és még bosszankodik is, ahogy a különös, lökő mozdulatok és az ágyékában gyülekvő feszültség kiszakítják az álomvilágból, ami épp csak kezdett békéssé válni Kris ölelésében.
- Ember... - motyogja álmosan, úgy billentve a fejét, hogy több helyet adhasson a becéző ajkaknak. - Hagyj már aludni... - nyafog, de hát pár óra múlva kelniük kell és a teste jobban igényli az alvást. Egyelőre. Mert ahogy Kris tovább bökdösi, meg tapogatja, meg csókolgatja, hát nem csak az agya kezd el ébredezni, hanem deréktájon is megmoccan valami, és a végén már arra eszmél, hogy ellentétesen nekifeszül a másik mozdulatainak, jobban dörgölve magát hozzá. Talán egy gyors kör...
Mi. Várjunk. Nem. A felismerés és a józanság egy pillanat alatt belécsap. Krisnél van, ő meg...
- ...te alszol...? - ráhunyorog a másikra, próbálja kivenni a sötétben az alakját. Egek, nem gondolta volna, hogy a társa ennyire kanos még álmában is. Megpróbál felülni. Nem akarta felkelteni Krist, de bepánikolt és az járt a fejében, hogy minél előbb kimeneküljön a szobából. Nem ezért jött át, nem akarja, hogy Kris félreértse, és különben is, már erőteljesen sátrazik odalent... Ám túl hirtelen cselekszik és Kris felriad, ahogy pedig kimondja a nevét, Eli szeretne egyből a föld alá süllyedni.
- Nem tudtam aludni... Vagyis tudtam, csak rosszat álmodtam. Nem akartam oda visszamenni, ezért... Ne haragudj. Nem tudtam. Nem gondoltam... Nem akartam - kezd el szabadkozni, miközben a másik lezúg az ágyról a túloldalt, így ez jó lehetőség neki, hogy maga is kimásszon az ellentétes oldalon. - Bocs, tényleg, hülye ötlet volt... Itt sem vagyok... Alszom a kanapén... - Idegesen a hajába túr, miközben végignéz magán. Egy kimelegedett, felizgult káosz... Remek. Még elmotyog pár bocsánatkérést, mielőtt az ajtó felé iparkodna.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 9:13 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Nagyon barátira sikerül a búcsúzás, így Kris már őszinte mosollyal a képén tér nyugovóra. Ami azt illeti hamarabb bealszik, mint máskor. Nyugodt és egyenletes légzése telíti a szobát. Alig-alig moccan. Álma nem túl eleven, ezért nem is ficánkol. Jóízűen alszik. Tényleg, jóízűen! Aztán elnyomja hátát az ágy és oldalra gördül, hogy tovább bújva hasára feküdjön, csak hogy ahelyett, hogy sikerülne az elképzelt és megálmodott póz, valami puhába botlik. Az álmosság, az ébrenlét hiánya miatt persze rögtön közelebb húzódik ahhoz.  Kris hullámozva simul Elliothoz, mindegy az hogy fekszik éppen, Kris addig igazgatja, amíg hátára nem fekteti, vagy szembe magával. A fickó totál álomnak gondolja, túlságosan mélyen alszik ahhoz, hogy ezeket a mozdulatokat ébredés után számon lehessen kérni tőle.
Keze ölelőn húzza magához a másikat, ágyékát is annak feszíti. Csípője előre-hátra mozog, imitálva egy bizonyos mozgást, közben orrát Eli nyakához fúrja és álmos csókokkal kezdi elhalmozni annak finom illatú bőrét, egészen a füléig. Hol elbóbiskol, hol aktívabban csinálja, de csinálja.
- Ahhhhwww kívánlak... - susogja a másik bőrébe, és bár tapogatja itt-ott, meg van győződve róla, hogy a takarója az és ezért nem baj, ha fogdossa. A tudatába beleivódott az elválásuk pillanata. Még szép hogy, nem gondolja, hogy Eli belopózott hozzá!
Közelebb húzza magához a másikat és ajkaival Reed arcát csiklandozza, bele-belesomolyogva az érintésbe, aztán... felnyitja a szemeit és lapos pillantást vet maga elé. Hát amit talál, az nem egy megtömött párna!
- Eli? - rekedtes a hangja, hátrébb húzódik, kezét rögtön elhúzza és úgy kukacozik hátra a takaróba ragadva, mint egy parton kászálódó fóka. Addig araszol így, amíg le nem huppan az ágy széléről. Mi a franc?!

every, every, every
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 8:47 pm


Kris & Eli
keep holding you strong

Kris ölelése jobban esik neki, mint kéne, hogy essen. Most pacsiztak le, mint barátok, meg most egyeztek meg, hogy időt adnak, ő meg rögtön azon agyal, milyen jó érzés a karjaiban lenni és mennyire lenne feltűnő, ha beszívná az illatát... Le kell nyugodnia. Nem megy könnyen, ahogy Kris még ott tartja, és Eli akár ezer plusz percet is neki ajándékozna, még csak kérnie sem kéne. Szorít hát az ölelésen és belebólint a vállába, és nem is húzódik el, csak amikor a másik úgy érzi, elég volt.
- Igen, ez igaz - elmosolyodik a másik jókedve? láttán és megkönnyebbülten belesóhajt a közéjük beálló csendbe. Nem gondolta, hogy képesek lesznek "megbeszélni" a dolgot, s bár még mindig idézőjeles, de az első lépést legalább megtették, és ennek őszintén örül. Hálás Krisnek, amiért végre összekapta magát, és jó látni, hogy mosollyal válnak el.
- Jó éjt - közelebb lép, hogy barátian Kris vállába öklözzön, aztán a szobája felé indul. Felesleges lenne ezt az estét tovább húzni, így is késő van és holnap reggel meló. A küszöbről egyszer még visszanéz rá, aztán belép a szobájába és meg sem áll az ágyáig. Kavargó gondolatokkal veti magát a párnák közé, és a kimerültség hamar úrrá is lesz rajta, mély álomba zuhan...

...néhány röpke óráig. Aztán zavaros, idétlen álomképei szörnyek masszájává olvadnak össze és egyik rémképből a másikba dobálják. Valós emlékei vetekednek kitalált fikciókkal, forgolódik, vergődik, és amikor végre szabadulni tud a börtönvilágból, kimerültebbnek érzi magát, mint mielőtt lefeküdt aludni. Ziláltan, megviselten botorkál ki a nappaliba, és igen, baljában ott szorongatja fegyvertáskába bújtatott biztonságát. Az előszobába lépked, ellenőrzi az ajtót, ami természetesen nyitva, úgyhogy bezárja, aztán tesz egy kört a konyhában, iszik, megmosakszik. Légzése és szívverése lassan helyreáll, de a rémképek még élénken vibrálnak a fejében.
Fegyverét a konyhapulton hagyja, ahogy visszaindul, ám nem viszi rá a lélek, hogy visszatérjen egyszemélyes vesztőhelyére. Olyan halkan nyomja le Kris ajtajának kilincsét, ahogyan csak tudja. Még a matrac sem rugózik nagyot, ahogy ledől barátja mellé, bekucorodik az ágy szélére és úgy tesz, mint aki ott sincs... Nem bújik hozzá, nem mászik rá, csak érezni akarja a közelségét és azt, hogy most már fegyver nélkül is biztonságban van.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 8:08 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Nem áll meg a szobája fele, hiába hallja a nevét lepattogni Eli ajkain. Egyszerűen nem akarja ezt folytatni. Ha most is olyat mondott, ami már sok, vagy amit nem tud elviselni Reed, akkor borítsa a nyakába holnap. Aztán karjára a másik keze simul, de nem erőszakosan, ezért Morgan is csak puhán, lassan fordul felé. Ha verekedni akarna, Reed erőszakosabban nyúlna utána!
Meglepetten csapódik bele Eli ölelésébe. Előbb tehetetlenül a levegőben lógnak kezei, nem is akarja, nem is meri, nem is tudja, hogy ölelje-e. De ahogy a másik is bocsánatot kér, arcát annak vállába temeti. Szinte reflexből kandúrrá formálja a másik közelsége, puhán bújja őt. Meg is feledkezik az ölelés miértjéről, mintha a hurrikán odabenn egy szempillantás alatt csitult volna. Kissé remeg, hogy ennyire közel tudja a másikat, de aztán tenyerei végig simulnak Elliot hátát, húzza magához a férfit. Beleidomul a mellkasába. A veregetés, az elválás megakadályozásra kerül, ugyanis Kris még egy percig magához láncolja Elit. - Még egy perc. - motyogja annak vállába lehunyt szemei alól. Tényleg szüksége van erre az ölelésre. Ha buzis, ha nem buzis. Ha béna, ha nem. Ha cikis, ha nem. Amint feltöltődik, kihátrál óvatosan és kékjeit a másik kékjeibe akasztja.
Morgan úgy kezd el bazsalyogni, mint egy jutalmat látott kiskölyök. Csípője szinte észrevehetetlenül jobbról-balra ring, mikor Reed azt mondja örül, hogy első lehetett. Kris szíve felrobban! Igen, határozottan! - Akkor jó. - mély levegőt vesz, de nem fordul el a másiktól, úgy áll ott barátja előtt, mintha várna valamit, de közben nem vár semmit. Szemöldökei lágyan összefutnak Eli ajánlatára, majd nedvesítve ajkain arrébb csoszog, hogy a falnak támaszkodjon a hátával, pont a szobája ajtaja előtt.
- Ha gondolod, hogy ... úgy könnyebb, vagy valami, akkor okés. - ránt vállat finoman, de ami azt illeti, egyébként is találkoznak műszak végén, így is-úgy is. - Nekem mindegy. Amúgy se tudjuk egymást elkerülni, ugyebááár. - int körbe lustán, a közös otthonra utalva. - Megyek, lefekszem. - von vállat megint, ajkait felhúzva, lágy mosollyal az arcán. Ezt komolyan bejelentette? Lassan hátrálni kezd, ahogy eltolja magát a fal biztos támaszától. - Jó éjt. - böki oda a másiknak.


you are
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 7:37 pm


Kris & Eli
what the hell, man

A sírás, főleg két felnőtt férfi esetében, nem old meg semmit, de hát mindegy, Eli mennyire igyekszik, ő sosem volt olyan erős, mint Kris. Van az a pont, ami után már hiába védené a lelkét, mert az érzelmei túlnőnek rajta és átveszik az uralmat; főleg, ha vele van, mert megtanulta, hogy Kris előtt nem kell túlságosan megjátszania vagy visszafognia magát. Megbízik benne annyira, hogy sírjon előtte. Nem is főként az sok neki, amit Kristől kapott, hanem amiket ő vágott a fejéhez. Nem volt fair dolog, hisz belement a kalandba, pedig pontosan tudta, hogy semmi érzelmi alapja sincs, így aztán a bocsánatkéréstől bűntudata támad, hiszen nem Kris hibázott. Ketten cseszték el.
- Kris... - Hangja bűnbánó, és mielőtt még a másik messzire jutna, a karjánál fogva húzza vissza, hogy sziluettjébe simuljon. Karjait lazán a dereka köré kulcsolja, gyengéd ölelésbe vonva. - Ne haragudj - ismétli az utolsó szavakat, állát Kris vállára támasztva, fejét az övének döntve. A szobaajtót bámulja a barátja mögött és azon mereng, hol cseszték el.
- Nem akartam hisztérika lenni, csak... Tudom, hogy idő kell. Igazad van, nem kellett volna sürgetnem és pampognom. Sajnálom. - Néhány pillanatig szorosabbra fonja Kris körül a karjait, jobban összepréselve körvonalaikat. - Annyi időt kapsz, amennyit csak szeretnél. Ha össze vagy zavarodva, csak beszélgessünk... Az érzéseidről, a gondolataidról, meg minden "buzis dologról", amiről nem szoktál - megveregeti a férfi hátát, mielőtt még elhúzódna tőle, hogy egymásra nézhessenek. Talán a helyzetük végre javuló tendenciát mutat és nem kéne elcsesznie, de nem tudja reakció nélkül hagyni Kris szavait. Muszáj kockáztatnia, úgyis annyi hülyeséget vágtak már egymáshoz, hogy még egy nem számít...
- Örülök, hogy én voltam az elsőd. Egyáltalán nem bánom, hogy így alakult - kihúzódik a másik aurájából, elhátrál tőle, hogy kényelmes, beszélgetős távolságot vegyen fel.
- Átkérem magam a hétre valaki más mellé... Megértem, ha most nem ücsörögnél velem egy autóban. Meló után úgyis találkozunk itthon - veti fel, bár pillantása kérdő, fogalma sincs, Kris mit akar, és segítene-e bármit is a helyzetén, ha nem kéne érintkeznie Elivel egy darabig. Bármit is válaszol, Eli eldönti magában, hogy ezen már nem fog megsértődni. Amúgy is nagyon jó a várakozásban, így ha idő kell, hát ad...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 7:06 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

- A büszkeségem benned hagytam.... rajtad. - javít, pontosít. Türelmetlen, fáradt, úgy érzi, hogy ennek az egésznek nincsen vége. Szó szerint vége. Mintha felültek volna egy vonatra, ami végállomás nélküli járat. Végtelen és örök.
A fejét csóválja, ahogy röpködnek a vádak. Képtelen elviselni a vita súlyát. Túl nehéz az egész, amit jelent. Már bánja, hogy hazajött. Nagyon, rohadtul bánja.
Szó szót követ, Morgan pedig arra buzdítja kettesüket, hogy hagyják hátra, ami történt. A szex csak bonyodalmat szül a barátságukba. Főleg így, hogy talán Krisben felébresztették a szunnyadó meleget, bit, vagy legyen bármi is. Ám amint kimondja, hogy mit akar, Eli arcának játéka miatt rögtön megbánja. A válasz egyértelmű, Kris csak felsóhajt hallva azt.
- Ahogy akarod. - nyögi halkan, figyelve, hogyan hátrál a másik. Azok könnyek? Morgan elfordítja a fejét, nem tudja nézni a másikat összetörten, de nem is tudja azt mondani, hogy 'Jól van akkor, szexeltünk, éljen!'.
Nem válaszol semmit. Úgy érzi, hogy nem kell. Az egész helyzetet eldöntötte a veszekedés, így elfordul Reedtől és a szobája felé indul. Túl sok mindent kell átgondolnia. Aztán Elliot megint beszélni kezd. Kris csak megtorpan, lehunyja a szemeit és sóhajt - fohászkodik az égiekhez, hogy ez az egész érjen véget. Eli szavai szúrnak és fájnak neki.
- Akkor voltam seggfej, amikor behívtalak a szobámba. - lassan fordul a másikhoz, de nem kiabál. Nyugodt, türelmes a hangja. Kékjei érzelemmentesek, ahogy arcának játéka is.  - Nem kellett volna megtörténnie, de megtörtént. Igazad van, nem tehetünk úgy, mintha nem történt volna semmi. - von vállat lazán, szemöldökeit felhúzva, bágyadt, fáradt állapotban.  - Rajta leszek az ügyön, hogy eltudjam fogadni, hogy mi történt, hogy mi történik velem. Az, hogy paraszt vagyok... az azért van, mert én így védekezem. És most rohadt védtelennek érzem magam ebben a szarban. Az egész családom, az egész életem elve megkérdőjeleződött pár órája, úgyhogy ... a nyakamba borult fossal nem tudok jól reagálni, valószínűleg semmire. - lehajtja a fejét, kékjei a lábfejeit fürkészik.  - És sajnálom, hogy ez rajtad csapódott le, hogy rajtad csapódik le. Nem veled kellett volna átélnem ezt az egészet és akkor nem lenne ennyire nehéz. - von vállat, majd félmosollyal felpillant.  - De veled éltem át, szóval ezt így ahogy van, meg kell oldanom. Csak ne várd tőlem, hogy rögtön tudjam, hogy most mi a helyes, meg mi a jó. Te tudod, ahogy mondtad is, hogy tökéletlen vagyok, nekem ez még új... - a hangja megremeg, valahol a belső váz felborul.
- Ne haragudj. - nem egyértelmű, hogy miért kér bocsánatot, habár nagyon valószínű, hogy az első lépése miatt. Az első lépés - ami a szobájában történt pár órája. Kris még egyszer vállat ránt, majd elfordul, hogy a szobájába menjen. Áztatná a párnáit. Elég volt ebből...


inner
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 6:30 pm


Kris & Eli
what the hell, man

- Nem, te csak saját magadat meg azt a rohadt nagy büszkeségedet mented! - Valahogy kicsúszik a kezei közül ez az egész vita, már azt sem szelektálja, mit vág Kris fejéhez, a lényeg, hogy üssön. - Ja, itt vagy, mert kvázi kirángattalak a szobádból... - hátat fordít Krisnek, a fallal szemezve próbálja lehűteni magát. Valami hülye fénykép lóg kettejükről a falon, azt bámulja, de nem sokat segít az indulatain, csak a mellkasa kezd el pluszban sajogni az emlékektől. Tudja, hogy még mindig nem játszik nyílt lapokkal, de ha elmondaná Krisnek, hogy tényleg mit vár tőle, csak rosszabb lenne ez az egész. Egy sima szexet nem tudnak jól kezelni, mihez kezdene, ha még azt is a nyakába borítaná, hogy többet akar tőle?
- Miért olyan nehéz ezt beismerni? Rajtad kívül senki nem gondolja, hogy tökéletes vagy. Senki nem várja el tőled, hogy ne legyél összezavarodva - visszafordul Krishez, hogy ismét farkasszemet nézhessenek, kék a kékbe csapódva. Nem, nem boldog, mert ezt eddig is sejtette, inkább mérges, amiért úgy kell ezt kirángatnia a másikból. Minek barátok egyáltalán, ha képtelenek megnyílni egymás előtt? Ez a gondolat pedig jobban fáj, mint bármi más, amit eddig egymás fejéhez vágtak.
Egy pillanatra visszavesz a hévből, megsajnálja Morgant. Látja, hogy pontosan azon megy át, amin ő gyerekként - jó, a részletek különböznek, de a sebezhetőség, a kétségbeesés és a bizonytalanság ugyanaz. Nem akarja átlökdösni ezen Krist, hanem szeretne rajta tényleg segíteni, de nem tud, ha amaz nem hagyja. Nem tudja, mihez kezdjen vele, tényleg nem. Egy része meg szeretné őt óvni ettől, vigyázni rá és pátyolgatni, egy másik része viszont arra buzdítja, hogy ideje saját magával és a saját lelki világával foglalkoznia. Szerencsére? Kris eldönti helyette a vitát.
Szúrják a szemét a könnyek, mélyeket kell lélegeznie és nagyokat nyelnie, hogy uralkodjon rajtuk. Sejtette, hogy fájni fog, de azt nem, hogy ennyire, és most már tényleg fogalma sincs, mit reagáljon. A dühe elpárolgott, de a feszültség és az indulatok nem, ugyanúgy marják belülről. Egyik lábáról a másikra billen, megtörli az orrát.
- Nem - feleli végül a falakat fürkészve, mielőtt kékje megállapodna Krisen, hogy megismételje az ítéletét. - Nem. Nem akarok és nem is fogok úgy tenni. Elegem van a hülye játékaidból. Megtörtént és nekem sokat jelentett. Te úgy kezeled, ahogy akarod, de ebben én nem veszek részt. - A szobája felé hátrál. Ezt a vitát már felesleges tovább folytatni, a lényeget úgyis egymás fejéhez vágták.
- Játszd a magad színjátékát, ha ettől jobb neked... Óvd azt a ragyogó, heteró egód... - nedvesség csorog végig az arcán, dühösen letörli a kézfejével. Már épp eléri az ajtaját és be is lökné, amikor az indulat újra fellobban benne. Keze néhány pillanatra az ajtón nyugszik, aztán ellöki magát tőle és újult lendülettel visszafordul Krishez. - Egyébként meg mi a franc bajod van? Előadod, hogy semmi bajod velem és a hozzám hasonlókkal, mégis halálra rémülsz már a gondolattól is, hogy akár te is vonzódhatsz a saját nemedhez. Mintha akkora bűn vagy szégyen lenne mindkét nem felé nyitni. Tudod, mi a szégyen? Full melegnek lenni. Szembenézni a ténnyel, hogy anyám nem kapja meg sem az unokáit, sem az álomesküvőjét az álommenyével. Az a ciki. Rájönni, hogy te elvagy mindkét oldalon közel sem olyan gáz. Ijesztő, igen, de ez nem jogosít fel rá, hogy seggfej legyél. - elmosódott foltokat lát csak a könnyeitől, de még tartja magát, nem akar pont itt, pont most és pont így összezuhanni.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 5:48 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Felmorran, amikor meghallja a másik szavait. Úgy pördül vissza, mintha szélütést kapna (a szó szoros értelmében). Kris mellkasa emelkedik, érzi, hogy ez a vita már nem elkerülhető. Hát kellett bűvölniük azt a kurva kígyót...
- Én is ezt pofázom, épp a barátságunkat próbálom menteni, te gyökér! - int felé az utolsó szónál. A harsogásuk eddig még sose érte el a szintet, pedig előszeretettel kiabálnak filmnézés közben, vagy ha brahiból az ablakból valakit megtréfálnak, de ez most más. Őszinte méreg mindkettejükben. Reed szavai ütnek, mert igazak, de közben meg Morganben ott a büszkeség, fene vinné el! - Igen, kurva nehéz lett volna hazajönni, végülis most sem vagyok itt! - förmed rá, újra közelebb battyogva hozzá, teljes testén annak jelével, hogy kész a vitára - ó, nagyon kész. - Nem kell kerülgetned, mondtam, megmondtam, hogy fátylat borítok rá. Te pattogsz itt, mint egy nem normális, de azt még mindig nem mondtad meg, hogy mit akarsz, hogy mit vársz, csak fröcsögsz itt a hülyeségről. Bocs, hogy nem ültem le melléd a kanapéra és nem kezdtem a hajaddal babrálva mondogatni, hogy "kösz, jól esett, akkor minden okés, marad a régiben?" Hol élsz te? - Kris nyakán az ere már kidudorodik. A fickó tényleg idegösszeroppanás szélén áll és sejti, hogy ez a vita nem fog jól elsülni.
- Jelentett. - nyögi halkan, de ekkor nem néz Elliot szemébe. - Nem tudom, hogy mit mondjak, oké? Fingom nincs, hogy mit kell mondani ilyenkor. Most boldog vagy? - csapja szét a karjait, kékjei kétségbeesetten csillannak fel. Látszik rajta, hogy sebezhető és e percben őszinte, baromira őszinte.
Aztán Reed olyasmit vág Morgan fejéhez, ami hirtelen sok és nagyon-nagyon-nagyot üt. A becézéssel díszített mondat olyasvalami, ami miatt marcangolja már magát egy ideje és most, hogy hallja, valami változik benne. Talán felfogja.
- Akkor talán mégis kéne egy-két telefonszám... - morran fel, de ez már a sebzett, mintsem ideges férfi. Elfordítja a fejét, mély levegőt vesz. Igen, hallja a másik vallomását, de ez az egész már fáj neki. Tényleg fáj. Felfogni, hogy valóban nem hetero többé, ez nem egy egyszerű dolog. Ahogy az sem, hogy talán épp emiatt veszíti el azt, akit mindennél jobban szeret. A legjobb barátját. Hosszú másodpercekig nem szólal meg, csak ott áll a szobája felé nyíló folyosó elején, előre réved, valahová maga elé, mint egy megszidott gyerek.
- Nem volt különleges. - csóválja a fejét, de nem pillant a másikra rögtön. - Csak szexeltünk... - hangjában maradéktalan gyengédség, ahogy kékjei a másikat nézik, arcán pedig a belső vívódásának jegyei láthatóak. - Lehetne, hogy ezt elfelejtsük? - ekkor már valahová kettejük közé pillant, mint a vesztes fél szokása. Kris képtelen rá, hogy elfogadja, hogy beismerje, hogy bevallja azt magának, ami tényleg történt és történik most is. - Csak tegyünk úgy, mintha ez nem történt volna meg. Akkor talán nem lesz ennyire ciki ez az egész. - mutogat kettejük közé, hogy aztán kihúzza magát.

don't
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 5:17 pm


Kris & Eli
what the hell, man

- Igazad van, az is nagy szó, hogy egyáltalán hazajöttél! - dobja vissza az utánahajított labdát. Még ha volt is némi halványka szándék Eliben, hogy elkerülje a vitát, teljesen semmivé foszlott mostanra, ahogy a pumpa egyre feljebb megy benne.
- Nem minden a szexről szól, te hülye! - mozdulatai tükrözik a másikét, ő is vadul gesztikulál, csak neki több helye van, úgyhogy még járkál is össze-vissza a lakásban, hogy levezesse az idegességét. A szomszédok biztos örülnek, hogy a kiabálásukat hallgathatják, de csak azért sem megy közelebb. - Olyan kurva nehéz lett volna nem elrohannod egyből, vagy hazajönni, leülni mellém és megbeszélni? Nem egy útszéli liba vagyok, akivel "ennyi és nem kell túlagyalni". Együtt élünk, baszd meg, én nem foglak még egyszer kínosan kerülgetni napokig, mert te nem vagy hajlandó kommunikálni!
Talán nem szép dolog már eltemetett dolgokkal előhozakodni, de hát a legutóbbi vitájukat sem volt túl sok idejük rendezni. Azt is csak a szőnyeg alá söpörték, és Eli szőnyege már nagyon tele van, nem fér be alá több csak azért, mert Kris esetleg fél konfrontálódni.
- Te viselkedsz úgy, mint akinek semmit sem jelentett az egész! Nem ajánlgatok másokat, ha nem érezteted azt, hogy csak egy új csatornára kapcsoltál a tv-ben. - Amúgy sem engedné Krist másokhoz. Épp elég elviselnie, hogy nőkkel kavar, a biszexuális ébredését már biztosan nem nézi végig, csak ha részt vehet benne.
Gúnyosan horkant, valahogy a bók is sértésnek hangzik Kris szájából most. A fejét csóválja csak, széttárva karjait.
- Szívem, te pár órája már vesztettél heterónak maradni. - Gonosz dolog vagy sem, dühös, és dühében az emberek nem vágnak szép dolgokat egymáshoz. Eli utálja, nagyon gyűlöl minden egyes sértést, ami elhagyja a száját, de ettől még nem áll le. Most már nem. - Puszta kíváncsiságból nem fekszel le a legjobb haveroddal. Ha meg igen, akkor legalább annyi gerinc legyen benned, hogy utána nem sumákolod el. Attól még, mert sokan voltak előtted, nem jelenti, hogy nekem nem volt... nem vagy különleges - elhalkul a végére, legalábbis normalizálódik a hangereje és már nem is kalimpál annyira, csak áll a lakás közepén és a másikat bámulja.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 4:44 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Tehát igyekszik nyugodtnak, érdektelennek és lazának tűnni. Ezt a barátságukért teszi! Meg azért is, hogy ne zavarodjon bele ebbe a meleg témába még inkább. Hiába hallja azt a vékony, tiltakozó hangot fejében, ennek nemet kell mondania. Elliot némasága egyébként elég ijesztő. Morgan érzi is a libabőrösre pettyezett bőrén! Reed egyébként is az a csendes-gyilkos-a-sarokban, hát még ha elhallgat egy vita közben!
Kérdőn pillant az ajtóba, amíg Eli nincs ott, miközben épp a fogkrémjét keni fel a kefére. A szájába veszi azt, de kis híján megfullad, amikor meghallja a másik kérdéseit. Köhögnie, krákognia kell, végül csak köp és öblít higgadtan. Leoltja őt, aztán elviharzik a fürdőtől Eli. Kris csak bámul utána értetlen pofával. Most mi van?!
- Miért? Mit vártál tőlem? Hogy rózsával meg bonbonnal jövök haza?! - vágja a csap(ba) a kefét kezéből, kézfejébe törölve a képét, hogy aztán a nappali felé harsogjon Elliot után. Karjait is szét csapja, hangja ideges, az ő kékjei is szikrákat szórnak - de nem biztos, hogy a másikra mérges.
- Barátok vagyunk, baszd meg! Mit akarsz, hogy hogyan reagáljak?? Mit mondjak? Dugjunk minden vasárnap, hátha rájövünk, hogy erre rámehet a barátságunk?! - értetlenül néz, hevesen gesztikulálva közben. Előre lép párat, hogy közelebb mehessen a másikhoz és már igenis felveszi azt a kurva szemkontaktust.
- Te vagy a rohadék, hogy rögtön más seggeket dugnál alám, holott jól tudod... tudtad, hogy ez volt az első nekem. - az utolsó pár szónál csendesebb. Újabb emlékek, illatok, érzések kavarognak körülötte, mintha egy finom, örvény cirógatná.  - Fantasztikus volt, ja, csodálatos és páratlan... - kiabál rá a másikra, hogy aztán faképnél hagyja.  - Ismételjük meg holnap a kocsiban is, nehogy véletlenül hetero maradjak! - fordul vissza, a mellkasára csapva közben hevesen. A hangja már tényleg átüti a mércét. Ideges, baromira ideges. Olyan helyzetbe került, aminek súlyát nem bírja el.

I can't
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 4:24 pm


Kris & Eli
what the hell, man

Jó, nem várt érdemi választ egyik sms-re sem, de szerette volna tudni, hogy minden rendben van-e köztük. Még most is tudni szeretné, hiszen bármi is történjék, számára a barátságuk az első. Szeretné hinni, hogy ezzel Kris is így van, úgyhogy nem riad meg a csukott ajtó láttán, hanem beront utána. Érzi a vita szelét a levegőben, de hülye lesz visszahátrálni. Ezt most nem hagyja rá a másikra.
Ennyi. Ja. Végül is csak élete egyik legjobb szexe volt. Nincs miről beszélni. Szerencsére jól ismeri Krist ahhoz, hogy tudja, a tahósága egyfajta védekezés, de attól még, hogy ezt jóindulatúan feltételezi róla, az nem azt jelenti, hogy el is kell néznie neki.
- Aha - összegzi a hallottakat, és csak ott álldogál egy jódarabig, mielőtt egyáltalán Kris után fordulna. A hallgatagsága önmagában vészjósló lehet, ahogy a nyugalma is, és az, hogy csak jócskán lemaradva indul utána a fürdőbe, a lehető legművibb mosollyal az arcán.
- Na és milyen volt? Bejött? Dugunk máskor is? Vagy kipróbálnál más seggeket is, adjak pár telefonszámot? - mintha az időjárásról beszélnének, olyan felszínes higgadtsággal áll meg a fürdőszoba ajtajában, karjait összefonva a félfának támaszkodik.
- Át szoktad amúgy gondolni azt a sok szarságot, ami elhagyja a szádat? Van egy füzeted és abban gyűjtögeted a sértéseid, vagy ösztönösen vagy ekkora paraszt? - megjátszott kíváncsisággal mered a másikra, csak a jégkék szemekben tomboló vihar és arcának merev vonásai utalnak rá, hogy eléggé felhúzta magát.
- Akkora egy pöcs tudsz lenni néha... - veti még oda, mielőtt kifordulna az ajtóból, hogy inkább a nappaliban várja meg. Túl erős az inger, hogy belenyomja Kris fejét a mosdókagylóba... Jobb nem kockáztatni.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 3:59 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Ahogy megérkezett, már menne is a dolgára. Ha tudja, hogy Eli így kitol vele és már csak azért sem alszik, amíg haza nem esik, akkor korábban is jöhetett volna. Mindenesetre nem foglalkozik Eli jelenlétével látszólag. Látszólag. Nagyon is hallja annak számonkérő hangját, ahogy mögötte caplat, de csessze meg! Kris egyébként is érzelmi téren lassú felfogású, nehezen emésztő. Ne már!
Bevágja az ajtót és tényleg képes még odabenn is úgy vetkőzni, mintha az előbbi meg sem történt volna. Csak amikor Eli úgy dönt, hogy nem hagyja nyugodni a Morganben dúló háborút, akkor dermed le, már félmeztelenül ácsorogva az ablak előtt. Onnan fordítja a fejét a betoppanó felé, de azért kerüli a szemkontaktust. Nem csak a megfogalmazás, de a felbukkanó emlékek ereje is összehúzzák Kris gyomrát. Feszülten egyenesedik ki, mély sóhajt szívva tüdejébe, de még így is a szoba minden pontja érdekesebb Elinél.
- Az első háromnál, utána csak szimplán kikapcsoltam... - duma. Kamu, a hatodik után kapcsolta ki. Megköszörüli a torkát, majd ledobja a nadrágját is magáról. Matat, pakol. Pótcselekvés gyanús.  És fel sem pillant közben. Arca arról mesél, hogy el van foglalva - de ez nem igaz. - Rohadtul nincs miről beszélni... - kapja ki a szekrényből a holnapra szánt darabokat. - ... dugtunk egyet, és ennyi. - von vállat, hogy aztán a fürdő felé induljon, pont Reed mellett menve el közben. Kékjét annak kékjébe fúrja közben és az este kijelölt magyarázathoz ragaszkodik pillantásában. Persze teste megremeg annak közelségétől, de nem foglalkozik vele. Nem lehet! Nem. És nem. Nem!
- Te tudni akartad, hogy milyen velem... Én meg kíváncsi voltam, hogy milyen egy pasival. - már Eli csak Kris hátát láthatja, ahogy az ezt-azt magához vesz és vissza tér velük a szobájába. - Nem kell ezt túl agyalni, Reed. - von vállat, majd amint lerakta a motyót, a fürdőbe indul ismét, hogy fogmosásnak essen.

I don't see myself upon that list
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 1:32 pm


Kris & Eli
what the hell, man

Egy végtelenségig üldögél azon a kanapén, és már kezdené beadni a kulcsot és feladni ezt az egészet, amikor meghallja végre az ajtó nyílását. Fejét egyből a hang felé kapja, látja elillanni az összes bátorságát Kris mellett. Talán mégsem olyan jó ötlet megbeszélni ezt a dolgot... Késő van már, nem?
Az üdvözlésre értetlenül áttúrja barna fürtjeit, majd hanyagul vállat von.
- Szösz' - kíváncsian figyeli, Kris mire jutott az elmúlt pár órában, nyomokat, jeleket keres rajta, ám amaz rögtön a szobájába indul. Ugye nem akar egy "jó éjttel" eltűnni egész éjszakára? Eli türelmesen vár, hogy meggondolja magát, de amikor látja, hogy Krisnek tényleg ez a terve, egyből felpattan a kanapéról.
Jó, nem megy az olyan fitten deréktól lefelé, de na...
- Kristopher S. Morgan, ne merészeld rám csapni a... - durr. Eli csak áll az orrára vágott ajtó előtt, elszámol magában tízig, mielőtt kopogás nélkül benyitna. - Nem fekszünk le addig, amíg ezt meg nem beszéltük - vágja a másikhoz az ítéletét a létező legszigorúbb hangján, aztán kissé elbizonytalanodik, amikor rájön, milyen szerencsétlenül fogalmazott. Ezzel nem igazán segít a helyzetükön, nem igaz?
- Írtam sms-t. Túl elfoglalt voltál válaszolni? - összefonja karjait a mellkasa előtt és igyekszik nem túl gyerekesnek tűnni, de ez elég nehéz, amikor épp számon kéred a barátod arról, miért nem jelentkezett egész este...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Kedd Május 08, 2018 1:07 pm

eli & kris
- Oh, f*ck...  -

Konkrétan három órája elváltak Lizzyvel. A csaj lelépett, mert még elég sok ismerősével kell összehoznia a több éves átlag talit. Kris meg aztán amúgy is már abban a passzban érkezett, hogy azt se tudta hol van. Emiatt össze-vissza makogott. Hiszen miféle kérdések hangzanak el? 'Na, és hogy vagy? Most dugtam meg a legjobb haverom. Van munkád? Ja, a legjobb haverommal dolgozom. Mondtam, hogy most dugtam meg? És van-e valakid? Hát ez érdekes sztori,... most dugtam meg a legjobb haveromat! - Tehát elmondhatjuk, hogy nem igazán sikerült úgy a találkozás, ahogy azt pár órával korábban Kris még lelkesen előadta a telefonba, de Lizzy előtt nem kellett hazudnia. A nő szerencsére átlátta a helyzetet. Mondjuk nehéz is lett volna nem észrevenni a jeleket. Folyton rugózó lábak, áramló kék tekintet, folyamatos bambulás. Épp csak annyit füllentett a csajnak, hogy nő van a dologban.
Elindult hazafelé, de aztán elkanyarodott az utca végén. Inkább mindenfelé mászkált. Bejárta az egész környéket. Szó szerint. A telefonja folyton csipogott. Feltűnt neki, hogy Eli keresi, csak hát felébredve a szex előtt és közben történő kábultságból már nem hazudhatta azt, hogy kíváncsi volt. Pedig ennyivel letudhatnák az egészet. Kíváncsi volt. Megkapta, amit akart. Egy részét. De nem tudta, hogyan boldoguljon az új helyzettel. És igazából most sem tudja, ahogy felfelé szedi a lábát lépcsőn...
Késő van. Abban bízik Reed már durmol. Az ajtó nyitva, így könnyen bejut, de amint meghallja a tévé hangját, egy néma 'Baszd meg.' azért tátogásra kerül a szájáról. Csalódott. Habár a reggel sem lenne könnyebb. Ez a helyzet sosem az.
- Szoszi. - köszön oda a kapcsolgatónak, majd becsukja maga mögött a bejáratit. Nem zárja be. Ő egyébiránt sosem szokta. Ha valaki betörne, rosszul járna két ilyen faszi lakásában. Hangja érzelemmentes, ahogy oda szól. Nyilván annyi esze volt, hogy a hatodik sms után kikapcsolja a telefonját, így hát arra hivatkozhatna. - Jó éjt! - indul a szobája fele egyenesen, félúton ledobva a cipőit. Bár fejét a másik irányába fordítja egy pillanatra, nem néz Elire. Képtelen rá. Ha a másik meg is állítaná, mint aki se hall, mint akinek se kép, a szobájába csörtet, ahol maga után csukja az ajtaját.

tulipán
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 11:24 pm
+16

Kris & Eli
love will tear us apart

Sosem érzett még ilyet - bármilyen klisésen és nyálasan is hangzik, soha. Egyszer sem volt ennyire jó, mint Krissel, ami nem lehetne igaz, hiszen tök tapasztalatlan ilyen téren, bénázniuk kellett volna és kiröhögni egymást... Nem volt tervben, hogy ennyire jó lesz. És ez gáz, mert Eli már most függőjévé vált. Kris olyan szeretettel és erővel bánik vele, mintha olvasna a gondolataiban és tudná, hogyan teheti minden mozdulatát még jobbá. A testük izzik, és teljesen szinkronban mozog. Egyáltalán nem bánja a másik önzőségét, már az, hogy magában érzi a robbanást, elég hozzá, hogy átszakítsa a csillagfoltos eget és belerobbanjon maga is az univerzumba, nem törődve vele, hogy ez nem a saját ágya és teljesen összekente maga alatt... Még bele is fekszik, arra nincs ereje, hogy két métert odébb guruljon - elterül ott, ahol van és próbál levegőhöz jutni. Belesimul a másik bújásába, domborít, hogy egész hátával beleidomulhasson, aztán ahogy a melegség elillan mögüle, elnyúlik az ágyon és lassan az oldalára fordul.
Annyi érzelmet lát kavarogni Kris arcán, a legijesztőbb mégis a totális pánik, mielőtt azonban bármit is mondhatna, hogy megnyugtassa őt, a férfi már itt sincs. Ilyen gyorsan még a bűnözők után iramodni sem látta, mint ahogy megteszi a távot a fürdőig és eltűnik az ajtó mögött. Aztán mire végez és beszélhetnének, már az ajtónál jár. Eli csak pislog, arra sincs ideje, hogy kérdezzen vagy elbúcsúzzon, úgyhogy az első dolgot kiáltja utána, ami eszébe jut:
- Majd hívj! - hallgatja a lakásra telepedő csöndet, aztán elkezd röhögni, de úgy, hogy az oldalára kell gördülnie, nehogy belefulladjon. Ez az egész helyzet, Kris pánikolása... Eli csak fekszik együttlétük romjain és nevet.

Egy röhögő- és egy sírógörccsel később, zuhanyzás, tiszta ágynemű felhúzása és szellőztetés után, egyszemélyes vacsorája elkészítésével végezvén (gondolja, Kris meg az a Lizzy biztos esznek valamit) a tv előtt gubbaszt és valami romantikus vígjátékot néz. Nem mondhatnánk, hogy ül, inkább féloldalasan fekszik, és igen, Krissel határozottan el kell majd beszélgetniük bizonyos dolgokról... Feltéve, hogy egyáltalán hazaér, mert későre jár, és Eli már 6 sms-t írt neki, hogy mikor jön és kér-e enni és minden oké-e és most ők is dugnak-e a csajjal, vagy mi (felhúzta magát, na), de egyikre sem kapott választ, szóval egy kicsit ideges és nem tudja, mit csináljon. Inni nincs gyomra, a fél napot átaludta, így nem is fáradt, szóval kapcsolgatja a tv-t és virraszt.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 10:46 pm
+18

eli & kris
- war of hearts  -

Egymásba fűzi ujjaikat, miközben teljesen a másik fölé tornyosul és eltorzult, izgalommal telt ábrával igyekszik kielégíteni vágyait, közben persze Reedét is. Türelmetlenül hajszolja az élvezetet és persze, hogy erőteljes minden hullám, amikor Eli ilyen szavakat nyög közben. Eggyé olvadnak, nincs látható körvonala egyiknek sem. Kris folyamatosan csókolja, érzékien szereti. Nem basz, ahogy a nőkkel szokta. Szeretkezik Elivel... Cirógatja, húzza, vonja magához, édesgeti. Aztán, mintha csak képtelen lenne megállni - belerobban a másikba. Ujjai rámarnak Eli kezeire, ahogy feje két oldalára csúsztatja azokat. Lök még egyet. Aztán még egyet. És még kettőt... Kris most önző. Nem figyel rá, hogy Eli is ott jár-e, ezt most rábízza.
Pihegve fekszik, elterül rajta. Dörgölődzik fölötte, akár egy kandúr. Bújja a másikat, aztán puhán elhúzódik. Izzadtan, nyögdécselve, sóhajtozva az ágy szélére telepszik, lehúzva magáról a nedűvel telt apró tasakot. És ahogy válla fölött a másikra pillant - elindulnak a hangok. Basszameg!
Kétségbeesik. Becsapódik a felismerés. Egy férfival volt együtt! A barátjával. Egy férfival. Mit szól majd az anyja? Mit szól a családja? Ő mit szól ehhez? Kapkodva veszi a levegőt, de még mielőtt a másik megszólíthatná, vagy esetleg megérinthetné, felpattan onnan. Nem szól semmit, csak összeszedi a ruháit és a fürdőbe hasít. Ott magára csukja az ajtót és elidőzik pár percig.
- Léptem. - kiált a bejáratiból vissza, olyan sebességgel rohanva ki azon, mintha égne a ház.

friends...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 10:07 pm
+18

Kris & Eli
love will tear us apart

Türelmetlenül várja, hogy Kris visszaérjen az óvszerrel. Bár úgy gondolta, butaság lenne kapkodni, de képtelen tovább lassúzni, be fog kattanni, ha nem egyesülhetnek hamarosan. Így aztán pillantásával sürgeti, hogy jöjjön már közelebb, de hogy a tanító jellegét megőrizze a dolognak, úgy dönt, bevonja amazt is a felkészítésbe. Ez egy fontos lépcső, ki tudja, Krist merre viszi tovább ez a tapasztalat... Jobb, ha tudja, hogy erre oda kell figyelnie. Megmosolyogtatja a másik zavara, de nem tesz rá megjegyzést, nem akarja még kínosabb helyzetbe hozni, csak magában somolyog azon, hogy nagydumás barátja bizonyos értelemben mennyire prűden tud viselkedni... Ezt az információt elkönyveli a későbbiekre.
- Köszönöm - vigyorogva veszi el az óvszert, hogy törzsével Kriséhez simulhasson. Homloka a férfi vállára zuhan, sóhajai megszaporodnak, ahogy egyre inkább hozzáidomul teste a táncoló ujjakhoz. Magára hagyja, amint elkapta a ritmust, mert mindkét kezére szüksége van az óvszer felhelyezéséhez. - A számmal is fel tudom tenni... Egyszer megmutatom - súgja Kris fülébe, mielőtt puszit nyomna az arcára. Persze nem hiszi, hogy ennek az estének lenne folytatása a jövőben, de ezzel még ráérnek foglalkozni... Addig meg jó azt gondolni, hogy igen.
Engedelmesen megfordul, hogy háttal legyen Krisnek, gerince rögtön felveszi a törzsének vonalát, ahogy hozzásimul. Halk, nevetésszerű szusszanást hallat a szavaira, és hátranéz a válla felett, röpke csókért kutatva a becéző ajkakat.
- Igenis... - dörmögi pimaszul, aztán csak néz kettőt, ahogy hirtelen hason találja magát. Mire megkérdezhetné, hogy mégis mi történik, máris megérzi a feszítő érzést, aztán hopp, Kris már benne is van. Hát Eli nem egy pitypangvirág, aki annyira pátyolgatáshoz meg szeretgetéshez szokott, de ez azért kissé váratlanul éri, artikulálatlan nyögéssel markol fel maga alatt lepedőt, takarót, bármit, amit éppen talál. Homloka az alkarján puffan, kivehetetlen, motyogó mantrázásában legalább ketten szerepelnek Krisen túl: Jézus, meg Szűz Mária. El kell majd beszélgetnie Krissel néhány technikai dologról... De annyira forró és kemény és nagy és awhhh, hogy jelenleg képtelen bármiről is beszélgetni, csak kapaszkodik, nyög és idomul, és felsorolja az összes szót véletlenszerű sorrendben, ami eszébe jut, be-betoldva Kris nevét: még, Kris, jó ég, basszus, Kris, igen, ott, Jézusom, Kris...
Keze vakon keresi Krisét a csípőjén. Ilyen tempóban és hévvel nem kell neki sok, hogy elérje a gyönyört, de igyekszik minél tovább húzni, hogy minél inkább összeidőzíthesse kettejük beteljesülését.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 9:36 pm
+18

eli & kris
- war of hearts  -

Szavak nélkül felel minden mozdulatával. Könnyedén idomulnak egymáshoz és ahogy egyre jobban felfedezi a kettesükben rejlő lehetőségeket, annál nyugodtabb, annál komfortosabb minden egyes rezdülése. Letérdel az ágy mellé és úgy veszi a szájába Elit. Mohón falja, de azért igyekszik törekedni rá, hogy érzéki és finom is maradjon közben. Amikor a hajába áramlanak az ujjak és közelebb, mélyebbre követelik, ő megadja magát és amennyire tudja, torkára veszi. A szemei könnybe lábadnak, elvégre nagyon új az élmény, de hagyja, hogy a másik úgy járjon ajkai között, ahogy jól esik neki.
Ahogy vezetéknevét nyögi Eli, elhúzódik, kézfejével törölve a szája körüli zamatot. Felpattan engedelmesen és az éjjeliből rögtön előkapja az apró tasakot. Egy pillanatra megdermed azzal a kezében. Elnézi egy darabig, majd nedvesít ajkain - pótcselekvés, hiszen az előbb szopott, van ott nyál bőven!
Kékjének pillantása az ágyon heverő felé kérdő, óvatos. Fogalma sincs, hogy mi következik, hogy mit vár tőle a másik. Álla gyengéden oldalra bicsaklik, ahogy szét tépi a tasakot és az apró gumit a tenyerében tartva, térdelve oda mászik Elihez.
- Miben aka... - még el sem kezdi, máris csókokkal bombázza Reed, ő pedig készségesen belefullad azokba az ajkakba. Elfeledkezik róla, mit tart a kezébe és a félelmei is elillannak, ahogy a másik teste az övéhez simul. Kezére kéz fonódik, irányítva őt. Lelassulna annak férfiasságán, de annál tovább húzza ujjait. Nyelnie kell, Kris rettentően zavarba jön és ezt nem tudja arcáról eltüntetni, sem akadozó mozgásán. Természetesnek kellene lennie, de nyilvánvalóan számára ez új. Mindenesetre élvezettel ismerkedik Reed melegével és a szűk hely nagyon is bejön neki!
- Nesze. - somolyogva csókolja meg a nyakát Elinek, ezzel is lazítana rajta, közben szabad kezével annak mellkasába nyomja a gumit, hogy arra kérje - tegye fel neki. Amíg ő ellazítja Reedet, addig ne hogy már az lustálkodjon! Kris elhúzza a kezét, amikor már úgy érzi, ellazult a másik és fenn a gumi, hátrébb araszol egy picit, hogy megfordítsa a másikat.
- Lazulj el. - bújja arcát a másik tarkójába, egyelőre még feszesen hozzá dörgölőzve hátulról. Kris nem hisz abban, hogy finoman és lassan kell dolgozni, őszerinte hatékonyan a hirtelen, gyors és meglepetés szerű ... nos, behatolás a legkedvezőbb (persze benne még nem jártak!). Így előre löki Elit, hogy az a hasára puffanjon. Csípője alá kap, enyhén megemeli azt, majd farkát annak melegéhez dörgöli, hogy aztán egy jól irányzott lökéssel behatoljon. A nyögése erős és mégis halk, igazán férfias. A másik érzése megbolondítja, kába lesz tőle. Domborít, hogy felvegye Eli vonalát és nyakát csókolgassa, amíg mozgása gyorsabb és egyenletesebb nem lesz...

minden porcikám
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 9:01 pm
+18

Kris & Eli
love will tear us apart

Leírhatatlan érzés, hogy Kris tényleg teljesen átadja magát neki. Hiába legjobb barátok már hosszú évek óta, még soha nem érezte ilyen közel magát a másikhoz, még akkor sem érzett a részéről ekkora bizalmat, amikor nap mint nap vállt válnak vetve üldözték a bűnt. Tudja, hogy a bizalmuk egymás iránt kölcsönös és Kris bármikor rábízná Elire az életét, de azt sosem gondolta volna, hogy a lelkét is hajlandó megnyitni előtte. Ez elmondhatatlanul jó érzés.
Mondhatnánk, hogy Elinek könnyű, hiszen tapasztalt, de pont úgy érzi magát, mintha az első alkalom lenne. Hiszen Krissel ez az első, és olyan régóta ábrándozik már erről, olyan régóta akarja tudni, milyen íze lehet... A válasz pedig cinkos mosolyt csal az arcára, amit elfojt az, hogy épp tele a szája. A kicsalt nyögések rá is hatással vannak, bár a nadrágja még jól takarja egyre türelmetlenebbül növekvő vágyát.
Lecuppan róla és felemeli a fejét, hogy szembenézzen Krissel, ahogy megérzi az érintését. Négykézlábra tolja magát és épp tiltakozna, mikor látja felé közeledni, de elkésik a figyelmeztetéssel, mert máris csókok armadája támadja le a száját, és ha Eli bánja is egy pillanatig - hiszen épp most szopta le, na, hát heteró barátjának azért ez nem lehet túl romantikus! -, mégsem tiltakozik, inkább átadja magát a hálás ajkaknak.
Eli kész rá, hogy tovább lépjenek egy szintet, de Kris látszólag valami mást akar, így tétován követi annak eligazítását és segít a nadrágjából is kibújni. Egyensúlyát veszti, ahogy az ágy szélére húzzák, de időben megtámaszkodik maga között.
- Kris... - hangja kérdő és tiltakozó egyszerre, hiszen úgy véli, ez még korai, és csak azért, mert ő csinálta, nem kell rögtön Krisnek is... Nem akarja semmi olyanra rávenni, ráerőltetni, amire nem áll készen vagy amihez nincs gyomra. Végül a hangos tiltakozás és lebeszélés helyett csak aggódva annyit kérdez: -Biztos?
Gyengéden megcirógatja Kris arcát, ujjait a rövidre nyírt fürtökbe túrja, és ha a férfi tényleg ezt szeretné, átadja neki a terepet. Ahhoz képest, milyen magabiztosan irányította eddig az együttlétüket, most kocsonyássá olvad egyetlen érintéstől. Lehunyt pillái alatt színek és fények robbannak, nem sokat kell dolgozni rajta, vele, hogy vágytól telve duzzadjon. Csodálattól elhűlve figyeli, hogyan tűnik el Kris ajkai között, és már képtelen némán tolerálni. Reszketeg sóhajaiba kéjes nyögések vegyülnek, combjai reflexszerűen meg-megrándulnak, ujjait szorosabbra fűzi a másik hajában, még közelebb húzva-vonva a fejét, amennyire csak engedi...
Te. Jó. Ég. Kizárt, hogy Krisnek ez legyen az első. Ki van csukva, hogy ennyire jó legyen, és ő ennyire élvezzen mindent, amit vele tesz...
- Morgan... - nyögi, finoman meghúzva a haját, hogy felhívja magára a figyelmet. Nem bír tovább várni. - Óvszert. Most. - És bár Eli mindent megadna érte, hogy Krisben lehessen, az első alkalmat nem akarja túl meredek szintre emelni. Így ha a másik szót fogad és kerít gumit, akkor addig Eli visszagördül az ágyra és ott várja.
- Segíts... - Feltérdel, hívogatón kinyújtja a kezét Krisért, hogy őt is az ágyra húzza, magával szemben, és míg egymás előtt térdelve csókokat lopdos tőle, végigvezeti magán Kris kezét, le a combjai közé, még annál is mélyebbre... Nem kell hosszú előjáték, csak egy kis felkészítés, de Eli nem húzza vissza a kezét, segít Kris ujjainak célba találni és ritmusra állni.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 8:25 pm
+18

eli & kris
- war of hearts  -

Elliot minden mozdulata, minden szava és cselekvése tökéletesen zongorázza le Kris lelkének idegességét, hogy finoman átfordítsa azt megnyugvásra. Egyszerre pihentet és rohadt izgató, ahogyan formálja az alatta fekvőt. Mintha frissen nyert agyagot alakítana mestere...
- Oké. - bólogat hevesen, ahogy a másik kékjeibe réved. Reed páratlanul tehetséges abban, hogy kapcsolgassa Morgan érzelmeit. A csókokba bele-bele csücsörít, de mire teljesen megfeledkezhetne magáról, Eli mindig elhúzódik. Szemeit lehunyja, engedelmeskedik a fölötte mászónak. A sötétségbe veszve lebegni kezd a lazulás egy eddigi ismeretlen terén. A tudat, hogy legjobb barátja az, aki elbűvöli testének minden porcikáját, egyszerre hízelgő és gyilkos.
- Eli... - nyögi a másik nevét, ámbár olyan halkan, hogy talán a szívének kedves név tulajdonosa nem is hallja. A férfiassága lüktetni kezd, szinte azonnal, ahogy Reed érintése megtörténik. Nem kell sok, hogy minden vér elszálljon a fejéből és ágaskodjon, látványosan bizonyítva azt, hogy valóban kívánja Őt. Mindez nagyon nehéz neki. Igyekszik ellazulni, talán jól is megy neki. Alsó ajkát beharapva, egyik keze Elin tapogat végig, simogatja, míg a másikkal a lepedőbe mar törzse mellett, erősen és megmagyarázhatatlan pózban. Aztán Eli ajkai közé veszi őt... Kris hangosan felnyög, fejét hátraveti. Beleőrül a másik gyengéd, de mégis mohó mozdulataiba. Ökölbe szorított kezét megemeli, feje fölött, az ágytámlába kapaszkodik. Arca menthetetlenül eltorzul a gyönyörtől. Úgy érzi képes lenne rögtön robbanni, de mégis nyújtja és húzza a pillanatot, mert amit Eli ad, ... az tényleg a legjobb. Remegésén persze nem segít, ha lehetséges, csak még jobban reszket. Érzi, hogy súrolgatja a beteljesülés finom, pihe határát, így finoman Reed arcára simítja kezét, miközben felsegíti öle közeléből.
Kékjei bódultak, kábultak, mámoros pillantás, ahogy közelebb húzódik és belecsókolja minden érzelmét abba a két, megduzzadt rózsaszín csodába. - Én... - susogja az ajkakba, ahogy - ha engedi neki Reed - feligazgatja az ágyra őt. Kris hamar annak ágyéka köré tekeredik, pontosan az ágy mellé térdelve, Elit combjainál fogva húzza oda magához. Számára ismeretlen a terep,.. de azért minden elképzelését beveti. Előbb kezével, majd nyelvével ismerkedik Eli férfiasságával. Nem utasít közben, nem kér semmit, csak némán, kimondatlanul időt, hogy felfedezhesse. Ha Reeddel találkozik a tekintetük, akkor a szájába veszi őt, és olyan játékba fog, amire ezelőtt még nem volt példa Morgan életében...

to me
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 8:00 pm
+18

Kris & Eli
love will tear us apart

Kris sebezhetősége szinte már neki fáj. Tudja, hogy baromi óvatosnak kell lennie, hogy ezúttal neki kell vezetnie és ügyelnie kell rá, hogy az a gyengéd, törékeny váz, amit nagypofás barátja magabiztossága rejt, épen maradjon. Baromi nagy felelősség és kicsit stresszeli is Elit, de ahogy újra magán érzi azokat a csókolni való ajkakat, a nyugalom egyből szétárad a testében. Kapkodó mozdulatai lelassulnak, sokkal türelmesebben, puhábban érinti a másikat, vakon eljátszadozva az övvel és a gombokkal. Csókjai elvándorolnak Kris szájáról, hogy bejárják a nyakát és a kulcscsontja ívét.
- Tudom... - felpillant rá, kékje a másikét keresi, ha kell, az arcára simít, hogy maga felé fordíthassa. Érzi a másik remegését, a pánikot, és keze máris Kris mellkasára vándorol, hogy gyengéden visszanyomja a matracra.
- Cssshh. Figyelj rám! - duruzsolja, apró csókot lehelve Kris járomcsontja fölé, és ha a pillantásuk összekapcsolódott, rámosolyog.
- Jó. Most hunyd be a szemed és lélegezz - Két tenyere közé simítja Kris arcát és lehajol hozzá, gyengéd csókkal pecsételve le kérését. Tincsei cirógathatják a másik arcát, de lesni akkor sem ér! Eli megvárja, hogy a férfi eleget tegyen az utasításnak, csak aztán folytatja, amit megkezdett, és térdelésbe emelkedik. Öle fájdalmasan jelzi, hogy nem szívesen szakad el az alatta hullámzó melegségtől, de türelemre inti magát. Ő még ráér, előbb Kris...
- Tartsd csukva. Lazíts - Apró csókot lehel Morgan arcélére, majd az állára, aztán puhatolózó ajkaival lefelé indul a mellkasán. Egyik kezével letámaszkodik maguk mellett az ágyon, a másikkal pedig a megbontott nadrág alá simít, ujjait céltudatosan Kris férfiassága köré kulcsolva. A tenyerébe fogja, lusta simításokkal ismerkedik vele, elámul azon, milyen forró, nagy, élő, mennyire tökéletes... Keze egy pillanatra sem áll le, gyúrja, dörzsöli, cirógatja, míg elég életet nem sikerül lehelni belé annyira, hogy kiszabadítsa az alsónadrág alól is. Lejjebb mászik az ágyon, helyezkedik, hogy jobban fölé, köré, odaférjen. Kris érezheti a meleg levegőt, ami már közvetlenül cirógatja, és Eli puhán morzsolgató tenyerét, egészen a tövénél. Egyetlen szívdobbanással később nedves forróság zárja körbe, jó mélyen elnyeli Krist, nyelvével simogatva tovább. Eli olyat akar adni neki, amit még senkitől sem kapott... Csakis a legjobbat, úgyhogy minden trükköt bevet, amit csak a szájával tud.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 7:25 pm
+16

eli & kris
- war of hearts  -

Ajkaik szolid csattanása akár a csillagütközés. Kris szíve felrobban, darabjai tovább robbannak, apró, fénylő pontokként körülöttük. A háttér elmosódik, a hangok elcsendesednek, nincsen más, csak ők ketten. Morgan teljes erejét, szívét és lelkét belepréseli a csókokba, amikkel felfedezi milyen kellemesen bizsergető érzés Elliot ajkaival megismerkedni. Szemei lehunyva, de nem erőszakosan, csak puhán. Annyira puha, annyira izgató, annyira kellemes és megbocsáthatatlan, ami miatt szinte szédül.
Épp csak kékjei felnyílnak, hogy a csendjét követelőre pillantson. Szemöldökei szomorú ívbe húznak, de ajkain mosoly pattan le, ahogy elválnak. A pólóját hámozza Reed, ő pedig készségesen segédkezik benne. Ahogy Eli magáról tépi, Kris csak türelmesen nyomul közelebb hozzá, figyelve őt mozdulatai közben. Toporzékolnak benne az érzelmek, reflektorfényt követelve, de Kris nem figyel rájuk. Nem tud...
Az ágynak ütköznek, összegabalyodva, félmeztelenül. Eli elpillant a matrac fele, Kris addig annak nyakára csókolja bűnös és kimondatlan vágyait. Felnyög, amikor váratlanul ő kerül közvetlenül a matracra, onnan figyeli a másikat. A szíve egyre hevesebben ver. Gerince mentén felkúszik a bizsergető érzés, akár egy hűvös kígyó, mégis kellemes. Sóhajt, ahogy Eli fölé telepszik. Légzése gyorsul, a másik éppen jókor tornyosul fölé, hogy a megfelelő szavakkal illesse. - Eli... - nyögi annak nevét, ebbe belecsomagolva száz és még egy érzést, szót, kérést, és könyörgést. Ahogy testének barázdái között halad Reed, tenyere annak arcára simul, majd tarkójára, bele annak tincseibe, húzza-vonja magához. Hagyja, hogy lehámozza róla a nadrágját a másik, de végig beharapja ajkait. Arcán a magabiztosságnak jele sincs. Reszket. Ő még soha nem volt férfival. - Tudod, hogy... - halkan, remegő hanggal mondja, állát szegezve, a párnák felé pillantva. Rettentően ideges, fél. Oda a nagy pofája! Ebben az intim pillanatban Elivel, minden ... más. Ő is. - Én lehet, hogy nem is tudom, hogy mit... - makog össze-vissza, enyhén megemelve mellkasát, hogy a másik kékjeit megkereshessék szemei. Jól akarja csinálni. Sosem akarta még ennyire jól csinálni. - ez látszik rajta. Elliot érezheti, hogy Kris teljes teste szinte reszket alatta. Hiába igyekszik uralkodni magán, olyan érzés ez, amivel nem tud megbirkózni. Még.

game
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 6:34 pm
+16

Kris & Eli
love will tear us apart

Ironikus, hogy ki nem állhatja, amikor Kris minden komoly dolgot elviccel, most mégis a fél veséjét odaadná egyetlen mosolyáért. A helyzet komolysága baromi ijesztő, hiszen már nem csak egymás agyát húzzák, hanem komoly dolgok forognak kockán kettejük közt, és Eli ezt a játékot nagyon nem akarja elveszíteni. Krist nem akarja elveszíteni.
Kris hangszínének lágysága gyomron vágja. Olyan régóta vágyik rá, meg erre az egészre, és most, hogy szó szerint itt állnak a küszöbén, sebezhetőbbnek érzi magát, mint bármikor. Egyszerűen retteg attól, mi lesz a következő lépés, és retteg attól is, amit a rokonszín kékségben lát. Vágy lenne, vagy csak kíváncsiság?
- A részeg ember őszinte... - felesel, de már csak suttog, felesleges hangosabban beszélnie, hiszen épp csak leheletnyire vannak egymástól. Ahogy Kris a félfának préseli és váza felveszi a fa vonalát, tekintete levándorol az igéző szempárról a telt ajkakra. Mielőtt akár csak megfordulhatna a fejében, hogy mennyire rohadtul kívánja, a vágyott ajkak már az övét simogatják és Eli egész bensője beleremeg a csókba. Mintha összeomlana körülöttük az egész világ, miközben a lelkében újra egésszé áll össze minden. Az összes nyomorult része, amit szilánkosra tört az elmúlt években, kiteljesedik Kris egyetlen csókjától, amit újabb és újabb követ. Ahogy a levegő egyre forróbbá válik kettejük közt és a csókok is hevülnek, úgy Eli is egyre inkább aktivizálja magát. Mohón és éhesen felel, vágyódón és annyi szeretettel, hogy attól fél, menten felrobban.
Az a bocsánatkérés egy kicsit szíven üti, hiszen tudja, mennyire padlón lesz, ha megteszik. Bármilyen szándék is vezérli Krist, úgyis az lesz a vége, hogy Eli beletörik. Mégsem áll meg, hagyja, hogy a másik az ágy felé terelje.
- Shhh... - lecsókolja az összes kétséget és sajnálomot Kris szájáról, keze még mindig a derekán, és csak annyira mozdul el onnét, hogy felgyűrje róla a felsőt. Bármi is van a férfin, Eli kapkodva lehúzza róla és elhajítja, hogy aztán saját pólójáért nyúljon és attól is megfossza magát. Ahogy a lába nekiütközik az ágykeretnek, hátrapillant a matracra. Arcán átsuhan egy mosoly, mielőtt még újra elkapná Kris derekát, hogy fordítson magukon, és ha amaz nem ellenkezik nagyon, Eli az ágyra löki. Nem hagyja, hogy nagyon kényelembe helyezze magát, mert már mászik is rá, térdei közé fogva, egyenesen az ölére ülve, hogy lehajolva hozzá ott folytassák a csókcsatát, ahol abbahagyták. - Minden oké... Ez is oké. - Nem, nagyon nem oké, hogy a heterónak hitt barátja rajta kísérletezik, ő meg kihasználja, de hát erre majd később visszatérnek... Most fontosabb dolga is van, például hogy végigcirógassa a kidolgozott mellizmokat, és a Kris hasán végigfutó szőrcsíkon zongorázva elkezdje kibontani őt a nadrágjából.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 6:01 pm
+16

eli & kris
- war of hearts  -

Az ajtóban ácsorog. A gyomra bukfencezik. Nyelnie kell, muszáj nedvesítenie torkán, mert kiszárad az idegességtől. Magabiztosságot sugall kiállása, arcának komorsága is, ahogy figyeli a hozzá közeledőt. Ez az egész abszurd. Kris elveszti az irányítást és olyasvalaminek enged teret, amit eddig elfojtott, amit eddig meggyilkolt minden alkalommal, ha előbukkant. Ám ezúttal Reed vallomása bekapcsolt valamit. Vagy éppen kikapcsolt valamit.
Nem válaszol Elliot poénkodására. Türelemmel, hívogatóan figyeli a hozzá közeledőt. Képtelen mosolyra húzni ajkait, valami megmagyarázhatatlan veszi át hatalmat a feje fölött. A tiltakozó, elítélő hangok pedig szépen lassan elhalnak fejében. Az ajtóban állva puhán arrébb húzódik, hogy Eli is mellé férjen. Tekintete jól láthatóan alaposan végig fut a férfi arcának minden pontján, majd elcsodálóan annak egész testén. Kris sóvárgását nem leplezi, miközben ajkait morzsolgatva felpillant a kékekbe.
- Nem... - hangszíne lágysága még sosem simogatta meg Eli előtt ezt a szintet. A derekára húzódó kézre pillant, majd elmosolyodik. Reed közelebb húzza magához, mire finom bukdácsolás mellett Kris engedelmesen annak szférájába áramlik.
Eli hangja cirógatja Kris minden porcikáját, a szavaira figyel, de mégis kékjei már Reed ajkain futkároznak fel-alá. Még átsuhan agyán a gondolat, hogy ha ez megtörténik, talán minden megváltozik közöttük, de perpillanat annyira vonzza a másik, hogy nem tud foglalkozni a lehetséges következményekkel.
- Tegnap részeg voltál... - közelebb hajol hozzá, orrának hegyével annak arcán szánt végig, testével Reedet a félfának préseli. Mosolya lágy, hamar elillanó. Ajkai felfutnak közel Eliéihez, majd finoman, ismerkedőn, lassan összeérinti rózsaszín puhaságaikat. Tenyere barátja arcára áramlik, majd egy árnyalattal mohóbb csókot lop magának. Majd egy újabbat. És még egyet, ami már követelőzőbb. Szabad keze Eli derekán, szorosan rámarkol, hogy testeik egymásba fulladjanak, ahogy eggyé tapadva behúzza magával az ajtón belülre.
- Sajnálom... - nyögi, ahogy belöki az ajtót, kékjei bocsánatkérőek, de ajkai tovább csókolják Elit, s közben céltudatosan az ágy felé tereli őt. Szemlátomást tényleg bánja, amit művel - csak éppen nem érdekli.

come to me
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: