welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Alaris Mharaxia, Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

dusk till dawn // Eli&Kris
TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 5:36 pm


Kris & Eli
you think it's easy

Arra számít, hogy Kris hirtelen beájul és kiüti a tv-t, vagy esetleg arra, hogy bepipul és őt üti ki, esetleg ki is hajítja a lakásból végleg. Persze arról a képzelgésről sem tud lemondani, hogy rögtön szerelmet vall neki, összeborulnak, aztán elnyargalnak a naplementében... De ezt tartja a legkevésbé valószínűnek. Kris reakciója viszont meglepően normális, leszámítva, hogy végre nem nagymenőzik és Eli átlát rajta, látja, hogy össze van zavarodva és talán fél is, bár isten tudja, mitől. Ha Eli meg akarta volna erőszakolni, már lett volna rá alkalma, úgyhogy tőle aztán nem kell tartania...
- Csak ha ez valami ZS kategóriás meleg pornó - rúgja combon gyengéden a másikat, amiért ilyen olcsó beszólásokkal fárasztja. Tény, hogy Kris jóképűsége sokat számít, de Eli részéről ez még mindig inkább lelki dolog, és ezt most még kizárt, hogy beismerje. Semmi jó nem származna belőle, így aztán a kérdést is csak elneveti, nem válaszol. Krisnek nem kell tudnia az okát.
Értetlenül bámul a barátja után, fogalma sincs, hova vagy miért hívja. Ki akarja dobni az ablakon? Mi ütött belé? Néhány értetlenkedős pislogás után feltápászkodik a kanapéról, és kissé lemaradva követi Krist. Léptei egyre inkább lelassulnak és elbizonytalanodnak, ahogy látja, hol áll a másik.
- Ha meg akarsz verni, amiért tetszel nekem, a nappali jobb választás... Nagyobb a hely és könnyebben feltakarítod a vért - bök hátra a válla felett. Muszáj poénkodnia, mert Kris olvashatatlan arckifejezése megijeszti. Mégis mit álldogál a szobája küszöbén? Ez most felhívás lenne keringőre? Mégis mi a francért akarna keringőzni vele? Ezernyi kérdés cikázik a fejében, ahogy lassan eléri Krist. Behúzódik mellé az ajtóba, elég közel ahhoz, hogy pattogjon köztük a feszültség, de nem annyira, hogy egymáshoz érjenek.
- Mi ez, Morgan? Meg akarod mutatni a bélyeggyűjteményed? - Bár továbbra is mosolyog, hangja már egy fokkal komolyabb. Kékje kutatón vizslatja őt, mielőtt érte nyúlna, hogy a derekára simítva közelebb húzza magához, minimálisra csökkentve a távot kettejük közt.
- Tegnap azt mondtam, nincs okod félni tőlem... - idézi vissza a zuhany alatti "nem harapok" szóváltásukat, és bár az emlék mulattatja, nem mutatja ki, teljesen megbabonázza Kris kékje és a közelsége, meg az, amit ez a közelség talán jelenthet... - Most minden okod megvan rá, hogy ne engedj ennél közelebb...
Jobb, ha figyelmezteti. Csak azért, mert eddig jól viselkedett, nem azt jelenti, hogy nem bukik el, ha Kris próbára teszi.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 5:12 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Kis híján idegösszeroppanást kap, amikor barátja a tévével foglalkozik, miközben ő éppen értetlenkedik. A hangját nem emeli fel, de azért látszik és érezhető, hogy türelmetlen. A szája is tátva marad a másik pofátlanságán, de nem tágít. Nekitámaszkodik a falnak és vár. A vihar pedig hamarosan eljön...
Kihúzza magát, amikor látja, hogy Elliot magyarázkodásra készül. Karjait összefűzi mellkasa előtt, Kris nagyon nyeregben érzi magát! Érezte... Aztán Reed szavai becsapódnak és a fickó arcán nem marad más, csak a totális csőd jelei. Hebegve-habogva ácsorog Elliott előtt és bár nem ő vall, mégis olyan érzése támad ott állva, mintha megtenné. Pucérnak, meztelennek érzi magát. Ebbe a helyzetbe belekényszerítheti, hogy a másik csak hülyül? Ezen töpreng, amikor arcán hol felfut a mosoly, hol le. Képtelen ezt most felfogni.
- Miért? - kérdez bele, amikor Elliot szavalni kezdi, az okát. Ami végül elmarad és arra hivatkozik, hogy ez egyértelmű. Egyértelmű? Hogy a faszba lehetne ez egyértelmű? - Buksz a hetero pasikra, vagy trendi a lakótárssal pacsizni? - hangja remeg, talán a térdei is. Nem olyan magabiztos, mint az előbb volt. Hátrál egy lépést és közben nedvesít a torkán. Lehajtja a fejét egy pillanatra, majd nedvesít az ajkain is. Bólogat aprókat, aztán kékjei hirtelen Elin akadnak.
- Gyere velem. - mondja, majd minden további érzés kimutatása, vagy minden további magyarázat nélkül a szobája fele indul. A szíve a torkában. A bőre lángol. De a kékjeiben határozottság csillan. A birodalma ajtajában megáll és ott várja Elit...

till dawn
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 4:55 pm


Kris & Eli
you think it's easy

Tudja, hogy nevetségesen viselkedik, de más tudni ezt és más, ha az ember szemébe mondják. Azt remélte, a hálószobás beszélgetésük ott is marad, de Kris utána cipeli a nappaliba, amitől Eli rögtön elkezd pofákat vágni és irritáltan sóhajtozni.
- Kitakarod a tévét - mormogja jobbra-balra billegve, hogy ellásson a másik mellett, de ahogy Kris folytatja az okítást, feladja a próbálkozást. Ez így tényleg nagyon, nagyon, nagyon hülyén hangzik, meg egy kicsit nevetségesen is. Mit kéne erre mondania?
Látja a teljes értetlenséget a barátján és tudja, hogy sokáig ez így nem folytatódhat. Ha nem részegen kell őt összekaparni a városban, akkor megtiltja a másiknak a vasárnapi szexet, vagy épp azon veszekednek, hogy kinek mire állt fel a zuhanyban? Ez őrület, és ennek most véget kell vetnie. Felkészült a vitára.
- Oké - helyezkedik, mocorog, próbálja kényelmesebb ülőpózba helyezni magát, de esélytelen, hogy ebben a beszélgetésben bármi kényelmeset is találjon. - Csak azért akarok lefeküdni másokkal, mert veled nem tudok. És azért nem akarom, hogy te lefeküdj másokkal, mert azt akarom, hogy csak velem feküdj le. Mivel ez nem fog összejönni, mert te heteró vagy, én meg nem, ezért kénytelen vagyok azzal jönni, hogy vasárnap van és holnap meló. Így már tiszta?
Lehet, hogy nem a legszebben vagy a leggyengédebben adta elő, de a jelenlegi helyzetben pontosan ennyi telt tőle. Ezúttal nem menekül el, hanem állja a másik kékjét, már ha az rá mer nézni a vallomása után.
- És ha tudni akarod, miért akarok lefeküdni veled, hát azért, mert... - elakad a hangja, a bizonytalanság egy pillanatra úrrá lesz a vonásain, de aztán döntésre jut és folytatja. - Szerintem ez elég egyértelmű.
Mégsem teszi azzá és nem konkretizálja, csak ül ott és bámulja Krist, várva, hogyan dolgozza fel az infót.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 4:34 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Ugrik egy aprót, ahogy hirtelen a háta mögül meghallja Elit. A drámaiság kedvéért még a mellkasára is tapasztja a tenyerét. Egy percre mély levegővel telíti tüdejét, hogy nyugtassa sebesen verdeső szívét, aztán arcára hirtelen értetlen pofa ül.
- Mi? - grimasza csak torzul a rövid szócska végén. Eli hiába pakol hozzá újabb magyarázatot, Kris szemöldökei összefutnak és fejét lágyan rázza, nemlegesen. Próbálja talán mimikájával sugallni, hogy rohadtul nem érti a másikat, de lehet, hogy ez nem elég, mert a srác folytatja tovább. Aztán távozik és Kris még mindig az éppen felvert párnával a kezében nézi Reed távolodó hátát. Tekintete ide-oda ugrál, mintha a szoba egyik pontjától várna választ. Az értetlen grimasza nem változik meg. Most akkor mégse hív át senkit?! Vagy csak azt akarja, hogy Kris halljon mindent?!
Reed a szobájából a kanapéra huppan, Kris meg követi, csak sokkal lassabban - de nem ül le, csak ácsorog. - Mi volt ez az előbb? - kérdezi, totál értetlen pofával, amitől úgy néz ki, mint egy szefós. - Előbb közlöd, hogy dugnál valakivel.., mondom oké, aztán meg, hogy én nem tehetem, mert vasárnap van?! - tárja szét a karjait, de nem támadó, tényleg-tényleg-tényleg-nagyon-értetlen. - Nagy fiú vagyok, köszi, tudom, hogy holnap meló. Megoldom. - bólogat lelkesen, közben Reedet figyelve. - Mellesleg nem fogok itt ülni és hallgatni a ... - csápol Eli szobája fele, a megfelelő szavakat keresve, majd leejti karját és fintorog. - Mégis mi a franc bajod van neked? - támaszkodik egyik tenyerével a falnak, onnan nézve a másikat. Kris tényleg értetlenül áll a helyzet előtt. Most akkor mi van?

what about us?
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 4:17 pm


Kris & Eli
you think it's easy

Ahogy Kris elhagyja a nappalit, Eli lefejeli a szekrényt. Jó, nem olyan durván, de a homloka tompán puffan rajta. Mekkora idióta! De komolyan. Féltékenységében nem csak hülyét csinál magából, de még közelebb is löki Krist ahhoz a csajhoz. Ez az egész helyzet annyira, de annyira el van cseszve! De mégis mit kéne csinálnia? Üljön itthon a kanapén és bámulja egész éjjel az órát azon kattogva, Kris vajon hazajön-e vagy a legújabb luvnyájánál alszik? Nem, rohadtul elege van már ebből, meg a féltékenységből, meg a reménykedésből, meg minden másból is. Elég.
Első útja mégis Kris szobájába viszi, miután betegre itta magát vízzel. Az ajtóból figyeli, hogyan pakolászik a másik.
- Haza kell jönnöd - közli végül, és amint rájön, hogy ez így valahogy nem hangzott okésan, korrigálja magát. - Nem aludhatsz ott, holnap meló. Vasárnap van - emlékezteti a másikat, és ahogy halvány emlékek bekúsznak a ma reggelükről, akaratlanul is elmosolyodik, a grimasz azonban gyors halált is hal a képén. Túlságosan feszült ahhoz, hogy jópofizzon.
- Ma nincs kedvem szórakozni, tegnap elég volt, úgyhogy... Csak gyere haza, jó? - Meg sem várja a másik válaszát, csak kifordul az ajtóból és ott hagyja. Micsoda idióta, de komolyan! Az előbb megpróbálta féltékennyé tenni, most meg itt könyörög neki, hogy ne feküdjön le másokkal... Ehh.
Elment az összes étvágya, úgyhogy a konyha helyett a szobájába megy és átöltözik. Farmert húz, pólóba bújik, csak lazán, úgysem megy ma sehova. A kanapén fog ülni egész éjjel és az órát bámulja, mert egy jó nagy idióta, az... Be is fészkeli magát a tv elé és folytatja a Kris által megkezdett műsort.
- Ez a Bucky is jó nagy idióta... Hagyná inkább ott a Kapitányt, mint hogy magát gyötörje... - morogja a képernyőnek, összegömbölyödve a kanapé egyik sarkában.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 4:01 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

A tévé előtt bazsalyog. Élvezi a gondolatát annak, hogy Lizzy a városban van és megkereste. Jó pár éve (...három?) nem találkoztak már. Erős a barátságuk. Lizzy az egyetlen nő, akivel együtt aludt és mégsem vágta gerincre. Az igazság az, hogy úgy gondol rá, mint egy testvérre. Ezért is olyan nagyon közvetlen vele. Talán lehetőséget is lát benne arra vonatkozóan, hogy valakitől választ kapjon a kérdéseire.
Ücsörgésében Elliot hangja töri meg gondolkozása menetét. Válla fölött, a kanapé mögé bámul, majd nedvesít ajkain, mielőtt válaszolna. - Ja. - feleli egyszerűen és könnyedén, majd előre fordul, hogy megtudja mi lesz végül a Tél katonájának, meg Amerika Kapitányának végkifejlete. Tényleg érdekli! Persze azért jobb is azzal foglalkozni, mint a háta mögött matatóval. Könnyebb.
Felpattannak szemöldökei, ahogy meghallja az előbbi társasága nevét Eli hangján. Hallgatózott?!
- Igen, itt van a városban, úgyhogy összeülünk kicsit... - magyarázza meg az előbbi telefonhívást, persze nem mintha szükség lenne rá. Előre mered, de már nem tudja, hogy melyik Bundy és melyik Stephen.  A kérdésre már nyitná is a száját, hogy választ adjon, de az ahhoz fűzött szavak ledermesztik. Szó szerint kifagy! Tátog, mint a partra vetett hal. Nyel egy nagyot. Oké, ő engedte meg, vagy legalábbis ő nyögte oda Elinek, hogy hozzon haza bárkit, szóval kussoljon. És ő a hetero lovagrend címerén szereplő tökfej, úgyhogy csak ne puffogjon. (Mondani könnyű!) - Öhm, oké, persze... akkor majd nála alszok, nem gond. - von vállat lezserül, megköszörülve torkát és közben rendezi arcizmait. Ajkait morzsolgatva, összevonja szemöldökeit, figyelni próbál a filmre. Legalább azt lássa, túléli-e valamelyik csávó...
- Hétkor lelépek, utána tied.. tiétek a kecó. - javítja ki magát. Ha Lizzy le is koptatná idő előtt, az biztos, hogy Kris ma este nem jön haza. Majd felüti a névtárat, csak van olyan csaj, amelyik örülne a társaságának. Rohadtul nem segítene neki a hetero pályán maradni, ha azt hallgatná, hogy a szomszéd szobában kanok fröcsögnek.  - Van kaja a hűtőbe. - pattan fel a kanapéról, majd elbattyog lustán a szobájába, hogy beágyazzon, meg ilyenek. Főleg, "meg ilyenek". Ami azt illeti nem esik jól hallania, hogy amint kirakná a lábát a másik dugószobát rendezne be, de a kettejük életének ezen területei nem ütköznek. Mikor érted már meg, te barom? - gondolja. Felhúzza a redőnyt, ablakot nyit. Elidőzik a szobájában.

with kindness
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 3:41 pm


Kris & Eli
you think it's easy

Nagy szüksége van az alvásra. Bár a hiányérzet álmában sem szűnik Kris távozásával, de legalább több hely jut neki az ágyon, amit ezúttal teljesen birtokába is vesz. Összegyűri maga alatt a lepedőt a nagy forgolódásban-fetrengésben, a dereka köré tekeredik a takaró és a párnát is lebirkózza az ágyról. Úgy érzi, élete végéig képes lenne aludni, mégis meglepően könnyen és gyorsan felriad a telefon csörgésére.
Az agya lassan tisztulni kezd, ahogy meghallja Kris mély zöngéjét beszűrődni a nappaliból. Egyszerre több inger is tarkón csapja: tompa fejfájás, éhség, maró szomjúság, melege van és vizelnie kell. Utóbbinak adja meg magát először, kimászik az ágyból és kócosan, gyűrötten a fürdőbe vonszolja magát, menet közben szabadulva meg a felsőjétől, amit bevág a szennyeskosárba. Az ajtót sem csukja be maga után, és míg könnyít magán, hallgatja a telefonbeszélgetés részleteit. Nem sokat hall, de az a kevés is elég hozzá, hogy feltámadjon benne a féltékenység.
Kezet és arcot mos, aztán halkan a nappali felé indul. Mezítláb van, így nem csap nagy zajt, de Kris amúgy is úgy elvihog azzal a libával, hogy szerinte észre sem venné... A féltékenység jobban marja belülről, mint a szomjúság, és fogalma sincs, mit kezdjen vele. Azt hitte... Nem tudja, mit hitt, de abban bízott, valami mégis csak megváltozott köztük. Semmi oka nem volt azt remélni, hogy Kris felhagy a csajozással, de mégis megtette, és most megint premier plánban nézheti végig, hogyan bassza földhöz a csalódás.
- Elmész? - A hangja álmos és rekedt, az egész torka borzasztó száraz, csoda, hogy egyáltalán nyelni képes még. Köszörül rajta, mielőtt a konyhába indulna, hogy kiszolgálja magát. Nem tud egyetlen okot sem mondani rá, Kris miért ne mehetne ma este szórakozni, pedig nem akarja elengedni... Öntudatlanul is afelé terelődnek a gondolatai, milyen hülyeséget kéne csinálnia, amivel maradásra bírhatja, amivel elérheti, hogy Kris egyetlen órára se akarja levenni róla a szemét.
Hülyeség. Nem nyúlhat drogokhoz, valahányszor figyelemre vágyik.
- Lizzy? A szülővárosodból? - igyekszik könnyed, vidám hangot megütni, de az arcán látszik, hogy mindjárt elbőgi magát felindultságában. Még jó, hogy háttal áll Krisnek és a csapot feji. - Meddig leszel el? Csak ha áthívnék valakit... - megáll a kezében a pohár és a mosogatóba mered. Nem is rossz ötlet. A szex legalább legális.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 3:20 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Kris végül lemond a kávéról. Ráeszmél, hogy kár beleölnie energiát, ehhez túl fáradt. A teendői között nem szerepel túl sok minden - vagy legalábbis nem emlékszik rá. Miután visszarendezi a konyhát eredeti állapotára, felkap a hűtőből egy fél literes műanyag üveget és felhajtja a hűtött vizet. A kezében itókájával halad a szobája fele, ahol szemlátomást durmolását folytatja a másik és nincs is belőle más, csak egy rohadt nagy takaró-halom.
Kris neki támaszkodik az ajtófélfának és onnan figyeli az egyenletesen lélegzőt. Eljátszik a gondolattal, hogy visszamászik mellé, de ostobaság lenne a részéről. Kékjei rátapadnak az ágyában alvó alakjára. Az ablak felé kapva a fejét, lassan oda sompolyog ahhoz és még a redőnyt is halkan leereszti, hogy kényelmet biztosítson a hétalvó számára, majd kihátrál birodalmából és behúzza maga mögött az ajtót. Nem csoda, hogy alvásra van szüksége, totál kiütötte magát!
Kris teendői közé besorolandó, amíg a másik alszik: reggeli kocogás, zuhanyzás, ebéd. Eltelik már pár óra, amikor a nappaliban ücsörögve a tévét bámulja, valami ostoba szuperhősös filmet nézve abban. A telefonja csörgése ébreszti fel. Morgó hangot hallatva nyúl érte, nem akarná felkelteni még a másikat, pedig már a délután is jócskán elnyújtózott Reed feje fölött.
- Kris. - mondja bele, majd türelemmel várakozik, hogy a hívó megszólaljon. - Ki? - kérdezi értetlenül, de annyira érdektelenül, hogy még a tévét sem halkítja le. - Bocs, szerintem téves. - kezd magyarázkodni, amikor a női hang a túl végről végtelenül ismerősnek tűnik. Még a gyermekkori jó barátnője volt a csaj, aki hívja most! - Lizzy?? - a kelleténél talán több benne az öröm és a csodálat a nő felé. - Azt a rohadt! Hát hello kicsi lány. - örömködve némítja a tévét, majd felpattan és az ablakhoz lép. - Persze, totálisan ráérek! Mikor? - vigyorgása lemoshatatlan a képéről. - Oké. És hova menjek? - válla és arca közé fogja a telefont, amíg letép egy cetlit a hűtőfaláról és tollért kap. - Jó, jó, jó. Oké! - lelkesen motyogja, miközben levési a betűket - számokat. - Vágd csinibe magad, ezt az éjszakát sose felejted el velem... - kuncog, de aztán felnevet. Megfeledkezik a benn szunyókálóról, de a törzsével már ki lóg az ablakon, így talán nem olyan hangos. - Csók, bébi. Ott leszek! - nevetgélve teszi le a telefont, majd dúdolgatva, körbe táncolja a kanapét, mielőtt annak háta mögül vetődne az ülésre. Rögtön jobban érdekli a film.

where you at?
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 2:49 pm


Kris & Eli
you think it's easy

Kris érveivel gyakran nem tud vitába szállni, ilyenkor többnyire csak nevet rajtuk. Különben is, már túl álmos hozzá, hogy vitatkozzon, így csak befúrja magát a haverja oldalába és igyekszik minél normálisabban viselkedni. Elvégre nem mászott rá, nem ölelte át, nem tapizta le, nem feküdt rá! Ez még tök baráti! Az, hogy perceken belül elalszik és álmában a karját is átveti Kris hasán... Hát azért meg nem vonható felelősségre, mert már egyáltalán nincs tudatánál. Hosszú estéje volt, fizikailag és érzelmileg is megterhelő, az elmúlt néhány napról nem beszélve, amit Kris vad kerülésével töltött. Jó végre újra itthon aludni, ráadásul a közelében... Így Eli számára percek alatt megszűnik a világ, és egészen reggelig magához sem tér.

Van az délelőtt is, mire ébredezni kezd rá, hogy puha valami csiklandozza a nyakát. Öntudatlanul is belesimul a másikba, és apró, jóleső, álmos nyögést hallat. Az éjjel leharcolta a nyakából a törölközőt és valahogy bekiskiflizte magát Kris mellé; erre csak abból következtet, hogy amint Kris kiugrik az ágyból, elillan a háta mögül a támasz és a melegség is. Vakon, nyögve tapogatózik a takaró után, hogy valamivel pótolja a hiányát. Tompán eljutnak hozzá a szavak, de abból is csak annyi, hogy ez a barom kora reggel, másnaposan kiabál vele, pöcsözi és még itt is hagyta, amikor Eli szédül és fáj a feje és mindjárt telerókázza az ágyat, és semmire sem vágyna jobban, mint hogy Morgan még ölelgesse, szeretgesse és altassa egy darabig.
Hát igen, nehezen bírja a reggeleket, főleg a bepiálás másnapján, pláne, ha ilyen rosszul keltik.
- Dögölj meg, Morgan... - morogja, és amint a keze végre rálel a takaróra, hát egyből a fejére is rántja azt. - Még egyszer rám üvöltesz, lelőlek... - nyöszörgi bele a párnájába, ami az illatából ítélve nem is az övé, de kit érdekel, amikor a takaró melegsége végre újra beborítja. Innentől már arra sem figyel, hogy a másik mit kiabál odakintről, meg merre csoszog, Eli körülbelül három percen belül visszaalszik. Az utolsó gondolata, mielőtt belezuhanna a jótékony semmibe, hogy vajon szexeltek-e és ha igen, melyikük volt az aktív fél...
Ha Kris esetleg ránézne, csak a ritmusosan emelkedő takarókupacot láthatja, ami alól egyedül a lábfeje lóg ki.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 2:25 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Nyugalom telepszik köréjük. Úgy fest, hogy talán - képesek arra, hogy rendbe hozzák a sok szart maguk körül és rendes, normális élethelyzetekben mozogjanak egymás mellett. Krisnek fel kéne hagynia a beállítottságának megkérdőjelezőségét. Csak bebeszéli magának, hogy érez valamit, mert most éppen téma a meleg dolog... - ezzel mentegetőzik a fejében.
- Ha lehánysz, visszahánylak! - fordítja Eli felé a fejét, megjátszott komolysággal. Habár a fejében ez a kép tényleg így jelenik meg. Meglepi, hogy Reed felé fordul, de mantrája működik és a lábaik ütközése nem vonja úgy el a figyelmét, mint a combjának érintése az autóban. Nyugodt próbál maradni, csendes. A plafon felé fordítja a fejét, lehunyt szemei alól somolyog. - Ok. - tudja le ennyivel a dolgot. Nem igazán van kedve a ma este még hányást is pucolni, úgyhogy inkább belemegy a dologba, meg aztán ő ajánlotta fel - a hülye! Csukott szemmel bóbiskol, de az-az ostoba érzete támad, mintha a másik figyelné. Mekkora hülye!! Aztán megszólal Reed, mire Kris szeme sarkán át kikukucskál rá.
- Á, nem tesz... - kezd bele jókedvűen, őszinte barátként harsogni, amikor amaz belefúrja magát az oldalába. Kris ettől borzongni kezd és teljes felületén libabőrösre pettyezi Reed közelsége. - ...semmit. - teszi hozzá pár másodperces késéssel. Részeg. Szédül. Csak részeg. Semmi ez. Egy nagy büdös semmi. A fenébe! A plafonra mered, kipattannak a szemei. A bőrén érzi Eli leheletének csiklandozását. - Ja. - felel ennyit, majd nagyot nyel. És még legalább egy fél órán át mered a plafonra, alig véve levegőt is...

***
Késő délelőtt ébred fel. Arcát csiklandozza valami, ezért gyorsabban nyitja fel szemeit, mint általában. Az ébredés-leple alatt hirtelen nem állnak össze a darabkák. Édes kettes. Barna zuhatag. Nagy kifli. Meg egyéb nyalánkságok... amint azonban leesik neki, hogy kinek a nyakába fúrja ajkait puha csókot lehelve rá, rögtön felpattan az ágyból.
- El fogunk késni! - jó duma, jó kifogás, király vagy Kris! (Elvégre nem mondhatja, hogy megriadt Elitől. Az taplóság lenne annak beállítottságára nézve. Pedig így volt!) - Elaludtunk, pöcs! - kiált rá a másikra és nagy lendülettel caplat az előszoba fele, amikor a naptár mellett elsuhanva ráeszmél, hogy vasárnap van. Ráadásul pihenő nap! - Ahgggg. - fejeli le a falat puhán, majd nemlegesen rázni kezdi azt és a kávéfőző felé baktat. - Téves riasztás...Bocs! - kiabál a másikhoz, legyen az bárhol. Nem azért teszi a tejet a polcra és a bögrét a hűtőbe, mert arra gondol milyen finom volt Eli bőre. És nem azért kapcsolgatja a mikrót, kávét remélve tőle - mert kellemetlenül érzi magát. Á, nem.

a csókra hívó szavak...
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 1:48 pm


Kris & Eli
oh f*ck indeed...

Nyitja a száját, hogy lecsapja a magas labdát, de végül nem teszi. Az a célja, hogy megnyugtassa Kris zaklatott lelki világát és pátyolgassa őt egy kicsit, és lehet, hogy ezen egy "jó, vedd elő" féle válasz nem segítene. Így inkább csak belerúg a másik lábába, ahogy az ágyhoz ér, és ezzel le is tudja a "kapd be" témát.
- Francba, én akartam a rózsaszínt! - méltatlankodva horkant fel és megjátszott sopánkodással az ágyra csap maga mellett. Mosolya szélesre terpeszkedik az arcán, és bár a megbeszéletlen zuhany-történések még bosszantják kicsit, érzi a békét beáramlani a szobába, kettejük közé. Ellazulnak az izmai és látja, hogyan oldódik fel szép lassan Kris is mellette. Így kell lennie. Fátylat rá és lépjünk tovább.
- Csak le ne hányjalak az éjjel... - sandít a másikra, játékosan fenyegetve, mielőtt még az oldalára fordulna, párna híján a karját gyűrve a feje alá. Felhúzza a térdét, amíg Kris lábába nem ütközik, és összegömbölyödik, mint egy cica. A takarót nem veszi el a másiktól. - Ha már így felajánlottad, maradok. Megmozdulni sincs erőm... Tényleg telehánynám a szobád. - kézfejével áttörli a homlokát, bár a rosszullét nem olyan vészes, mint amilyennek beállítja. Ujjai árnyéka alól kékje megtalálja Krist. Tudja, hogy nem kéne bámulnia, de nem tudja levenni róla a szemét, úgyhogy bámulja, és csak reméli, hogy feleannyira sem vágyakozón, mint ahogy érzi magát.
- Kösz, hogy hazahoztál - böki ki végül, és épp csak annyira kúszik közelebb, hogy az arcát Kris oldalába temethesse, befúrva a bordáihoz. Nem zavarja, hogy vizes a haja és hogy kissé nyakatekert a póz; mint aki megtalálta a tökéletes helyét, így készül alváshoz. - Kösz, hogy nem léptél le - teszi még hozzá, félálomban belemotyogva a másik bőrébe.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 1:28 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Hallja a másik csoszogását, de nem sandít rá. Érzi, hogy a matrac húzódik lába felől - tehát Eli helyet foglalt az ágyon. Ó, pazar! Kris továbbra is az álmosságba kapaszkodik, de belső váza megfeszül a gondolatától, hogy Reed képes az előbbiek után utána jönni. A normális haverok fátylat borítanak az ilyesmire. Nem? (A normális barátok nem izgulnak fel egymásra, ez is igaz...)
- Kapd be... - motyog az orra alatt, kissé dalolva a két szót. Elliot nevetése ébresztgeti, de az igazság az, hogy nagyon is kényelmes a számára a kipurcant csávót játszani. Nem kell felelősséget vállalnia. A nagy szája ellenére, nincs akkora bátorsága.
Arra, miszerint ezt megbeszélték, kiereszt egy mélyről jövő sóhajt. Teljes szélességében megnyugszik tőle. Kimondatlanul pontot tettek az ügyre. Mosoly terül szét a képén, ahogy érzi a másik mocorgását. És már mondaná is a jó éjt' sablont, amikor érzi, hogy Eli úgy döntött inkább az ő ágyán tespedne. Felmorran egy 'aghhh' hangot hallatva, de aztán élvezi a csendet. Feszült, persze, hát Elliot puszta jelenlétének gondolata égeti a bőrét, de csendben igyekszik zuhanni álomföldére.
Amikor Eli megint beszélni kezd, Morgan szemei felnyílnak, unott pofát vág és még a plafon felé is szegezi pillantását. - Oké, nem akadnál le a témáról? - fordítja a fejét oldalra, a könyöke bökésére, de ahogy meglátja Reed önelégült vigyorát, ő is elmosolyodik. - A rózsaszínt. - visszafordítja a fejét a plafon fele, tovább somolyogva. - Te hülye... - lehunyja szemeit, de bazsalyog tovább. A feszültség lassan oldódik belőle, bár nem tudná megmondani pontosan miért.
- Ha itt akarsz aludni, akkor ajánlom, hogy ne horkolj. - ásít bele a mondandójába, közben karjait a feje alá csúsztatva. Haverok. Haverok. Igen. Pont úgy, mint a meleg-téma előtt. Haverok. Azok! Hát persze! Kris mosollyal az arcán adózik gondolatainak, kezd megnyugodni összezavart elméje. Most, hogy Reed ennyire jól kezeli a dolgokat, Morgan is alkalmazkodik szépen lassan.


make me feel the warm
make me feel the cold

törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 1:10 pm


Kris & Eli
oh f*ck indeed...

A "húzz el" még rendben van, ő is ideges, meg fél, meg még mindig sokkos az előbbiektől, de ahogy benyit és a másik beszól, hát az eldurrantja az agyát. Gondolatban legyilkolja Krist két különböző módon, és irritált grimasszal a képén az ágy széléhez botorkál. Levágja magát a szélére, és amíg a másik hisztériázik, a nyakában lógó törölköző végével nekilát áttörölgetni a haját, felitatja a kósza vízcseppeket a kulcscsontjáról és a karjairól.
- Ajánlom Floridát, úgy hallottam, kellemes ott ilyenkor. Dolgozhatnál kidobófiúként, vagy prostiként. És lehetnél Harold. Vagy Steve. Vagy BaroMarc. - Jót kuncog a saját beszólásán, és a válla felett hátrasandít Krisre. Látja, hogy teljes tagadásban van még és mindent megtesz, hogy kizavarja őt a szobából, de talán pont ezért sem hagyja magát. A körülöttük örvénylő szartenger ellenére barátok, és ezt nem adja fel.
- Szívás lenne beidomítani egy új társat, úgyhogy azt hiszem, ezt meg is beszéltük - Nem, rohadtul nem beszélték meg, Kris csak gyáván elmenekült az egész elől, de Eli nem fogja erőltetni. Feljebb mászik az ágyon és a hátára fekszik, a térdeit lazán felhúzva, ujjait pedig összefűzi a hasán. Egy darabig csendben elvan, de aztán csak nem bírja ki és megszólal:
- Szóval többet nem fürdünk együtt? Pedig arra gondoltam, legközelebb megmoshatnánk egymás haját. Csináltathatnánk BFF karkötőket is, kis glitteres csillagokkal - megjátszott komolysággal magyaráz a plafon felé gesztikulálva, aztán a könyökével meglöki Krisét, hogy figyeljen. - Melyiket szeretnéd, a kéket vagy a rózsaszínt?
Oldalra dönti a fejét, hogy a mellette fekvőre nézhessen, és próbálja letörölni a vigyort a képéről, de nem megy. Na, ez azért tényleg jó vicc...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 12:44 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Tehát elmondhatjuk, hogy Kris eljutott arra a szinte, ahol már nincsen lejjebb. Becsapja maga mögött az ajtót, a törölközéssel sem foglalkozik kifejezetten. Felkap egy gatyát és az ágyra dobja magát. - Barom, barom, barom... - motyogja, majd felkapja a párnáját és beleüvölt teli torokból. Felül. Felpattan. Járkál. Az ablakban áll. Támaszkodik a falnál, majd visszafekszik. Jó.., hát ízig-vérig férfi, nem nagy ügy más érintésére merevedni a meleg víz alatt, ha hónapok óta nem voltál senkivel... Lóf*szt! Mindkét tenyerét arcára temeti. Ó, lángol a képe.
Az ajtót bámulja. Fülel, hogy a másik mikor tér már nyugovóra. S, amíg gondolatok ezrei alatt mártózik, elhatározza, hogy azt fogja mondani, hogy egy nőre gondolt a zuhany alatt, hogy egy emlék jutott eszébe, bármi. Szánalmas. Hanyatt vágódik végül, lecsukja a szemeit és ujjait hasfalán egymásba fűzi. Az adrenalin ellenére elbóbiskol. Eli hangjára megrezzen, szúrós pillantást vet az ajtó felé.
- Húzz el! - álomittas hangon motyog, s már csukja is a szemeit, amikor Reed intése ellenére benyit a szobájába. A hang, amit ajtója megszokott nyikorgása eljuttat hozzá - felpattintja szemeit, de mozdulatlanul fekszik tovább, pont szemben azzal.  - Süket vagy? - arca kifejezéstelen, hangja viszont rekedtes. Hallatszik, hogy álmos és nagyon is kapaszkodik ebbe az érzésbe, mert így legalább halogathatja a magyarázatát.
- Ha nagy ügyet csinálsz ebből, esküszöm elköltözöm. És felmondok. Meg elköltözöm. És nevet is változtatok. - becsukja szemeit, úgy magyaráz a másiknak a francia ágya közepén. (Hiába a nőkhöz kell a kétszemélyes fészek!) - Menj aludni, hosszú éjszakánk volt. - el-elnyújtja a szavakat, de nem kukucskál, tényleg csukva tartja a szemét. Mozdulatlanul, érzelemmentes arccal fetreng. Elliot a barátja. Reed a haverja. Soha többé nem fordulhat elő a ma estéhez fogható. Nem!

f.r.i.e.n.d.s. HAHA!
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 12:32 am


Kris & Eli
oh f*ck indeed...

- Hát szerintem meg azért jutottunk ide, mert te képtelen vagy normálisan kikosarazni... - felesel, mert így, fél lépéssel odébb, anyaszült meztelenül már kezd megjönni az önbizalma. Érdekes, hogy minél józanabb, annál vakmerőbbnek érzi magát, de ezt Krisnek sosem vallaná be. Amíg azt hiszi, hogy részeg, könnyebben túlélik ezt az egészet. Nem hiszi el, hogy ilyen közel vannak egymáshoz! Látja, érzi, érintheti... Nehezére esik türtőztetni magát, hogy ne használja ki a helyzetet, de még mindig retteg tőle, hogy az a barátságuk végét jelentené. Pedig olyan nehéz megállni, hogy ne stírölje és ne akarja a nyelvével végigkövetni a vízcseppek útját Kris testén...
Még szerencse, hogy fél szemére megvakul, a fájdalom legalább elvonja a figyelmét az egyre szűkösebb zuhanyzóról. Mint aki lőtt sebet kapott, úgy panaszkodik, dühösen dörgölve öklével a szemét.
- Ne nevess, rohadtul csíp! Basszameg! - nyafogása azonban Kris egyetlen érintésére elnémul. Megdermed, ahogy megérzi felhevült bőrén a lapátkezeket, és ép szemét felnyitva harcol a belefolyó vízzel, hogy a másikra nézhessen. Csak elmosódott sziluetteket lát, kékje mégis levándorol a másik testén, és... Wow! Az ott nem a tusfürdős flakon, ugye? Nem mintha létezne ekkora flakon... Mire feleszmélne, hogy nem illik bámulni valaki merevedését, megtántorodik a lökésnek köszönhetően és a víz alá hátrál, hátát a falnak döntve. Hideg levegő áramlik be Kris helyén, Eli meg csak pislog, fél szemmel, a másikra megvakulva, és próbálja feldolgozni a látottakat. A történteket. Úgy az egészet.
Bő negyed órával később félszegen kopogtat Kris szobájának ajtaján. Hosszú szárú pizsoma nadrágban és atlétában van, nyakában még ott lóg a törölközője, leszorítva vizes fürtjei egy részét.
- Kris, bejöhetek? - A kilincsen habozik a keze, hangja gyermekien vékony. Nem lepné meg, ha a másik élből elutasítaná... De fontosnak érzi, hogy beszéljenek, így ha nemleges választ kap, akkor is benyit.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Hétf. Május 07, 2018 12:11 am

eli & kris
- Oh f*ck...  -

A háta mögött kiröhögik! Elliot kineveti. Kris pedig ahelyett, hogy tökösen odavágna, vagy vele nevetve, duzzogni kezd némán. Képes a tusfürdőt a fejére borítani, csakhogy ne kelljen interakcióba lépnie a másikkal. Épp puffogni kezdene, amikor Reed ujjai hirtelen a hajába túrják az elsőre hűvösnek tűnő sampont. Morgan szó szerint ledermed. Ahogy a férfi közelebb hajol hozzá és még susog is, lehetséges, hogy Kris öve tájékán élet van!
Bár harapnál... - összeszorított ajkai között valami ilyesmi után fohászkodhat éppen. Érzi a Reedről lepotyogó cseppeket magán és ez nagyon beindítja, de még azelőtt elhúzódik tőle a hajába túró, hogy Morgan hátrébb dőlhetne.
- De, ez elég ciki. - morogja kisfiús sértettséggel, a válla fölé beszélve. Nem olyan gyöngéd, mint Elliot, inkább makacs öszvér jellemző rá. - Ahhh, faszom, fogd már be! Ezek miatt a beszólások miatt jutottunk ide. - puffog határozottan tovább.
A vállára simul Elliot keze és ettől az ágaskodó része csak még intenzívebben kezd élni. Kris érzi, hogy a vér az arcába áramlik. Komolyan! Nem gáz felizgulnod a meleg haverodra, ha amúgy "hetero" vagy?! Épp csak féloldalt fordul, rávéve magát, hogy ... ő se tudja igazából mire, amikor Reed felkiált a sampon miatt.
- De béna vagy! - előbb vigyorra, majd aggodalmasra húzódik arcjátéka. Megragadja Elliot arcát, másik kezével a derekát, majd közelebb húzza magához, hogy a vízsugár alá terelje. Éppen csak azt nem veszi észre, hogy bökője befigyel! Igen csak befigyel. - Ó, baszdmeg. - mondja, majd elengedi a másikat, szinte belökve a víz alá, hogy ő aztán kilépjen onnan és felkapva a törölközőjét a szobájába csörtessen. Inkább ott szárítkozik és nem foglalkozik vele, ha a másik megvakul, csak legyen elég ebből. Mert neki aztán már rohadtul elege van ebből a napból!

like i do
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 11:53 pm


Kris & Eli
oh f*ck indeed...

Persze, hogy az ő hibája az egész, de ő menthetetlenül szerelmes és kétségbeesett évek óta, ráadásul részeg is, így ez igenis elnézhető neki. Krisnek viszont nincs mentsége adni alá a lovat és rendesnek lenni vele. Sokkal könnyebb lenne minden, ha egyszerűen megundorodott volna tőle és szétköltöztek volna - igaz, hogy Eli belehalt volna, de legalább egyetlen rántással kitépték volna a szívét ahelyett, hogy szép lassan elvéreztetik.
Csendben emészti Kris szavait, de a vihar a kékjeiben csitul kissé. Ahogy a férfi kiszabadul keze fogságából, hagyja menni és hátrébb is lép egyet, hogy teret adjon. Igaza van. Persze nem mindenben, de többnyire... Figyeli, hogyan zizeg a másik, mert erre nem tud jobb szót, mint hogy zizeg; figyeli a pánikszerű mosakodását és ahogy szétkeni a habot magán, és a gerince ívén végiggördülő vízcseppeket, amik pontosan a félgömbök közt tűnnek el... És csak áll ott és bámul, aztán leszegi a fejét és elkezd nevetni. Kiröhögi az egész helyzetet és magukat is, majd szó nélkül leemeli a maga tusfürdőjét a tartóról. Látja, hogy Kris inkább lemond a samponról, minthogy interakcióba lépjen vele, így felhagy a mosakodással, hogy kisegítse.
- Barom... - duruzsolja kedveskedőn, sampont nyomva a tenyerére, amit aztán Kris tusfürdős hajába dörzsöl. Ahelyett, hogy egyből elhúzná a kezét, éppen csak a vizes fürtökbe markol, finoman hátrébb húzva Kris fejét, hogy közel hajolhasson hozzá anélkül, hogy egész testével odasimulna. Nem biztos, hogy a másik értékelné, ha Eli mögé húzódna... - Nem harapok... - súgja oda, a hajából a vízcseppek Kris nyakára és hátára potyognak. Elengedi és elhúzza a kezét, hogy a saját haját is besamponozza.
- Legjobb haverok közt amúgy sem ciki együtt fürödni, nem? - igyekszik annyi könnyedséget hazudni a hangjába, amennyi csak belefér. - Gyerünk, nézz már rám... Ha sokáig fordítasz nekem hátat, a végén még félreértem és rád mozdulok.
Kris válláért nyúl, hogy szelíd erővel maga felé fordíthassa. Nem mintha szemből kevésbé lenne izgató a látvány, de talán enyhíti kicsit a feszültséget, ha meglátja az ismerős kéket és a borostás vigyort...
Vagy nem. Totálisan nem. Hülye ötlet volt. Csessze meg. Olyan meredten bámulja a másikat, hogy képes a szemébe folyatni a sampont.
- Basszus... - felszisszen, ahogy a fájdalom a jobb szemébe mar. Rögtön lehunyja a szemét és a kézfejével megpróbálja kidörzsölni a cuccot. A könnyei belekeverednek a vízbe, így legalább megőrizheti egy kicsit a férfiasságát...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 11:30 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

A négy fal között valami megváltozik. Kris nem képes érzékelni a határokat. Egyszerűen nem érzi, hogy honnan kezdődik a helyzet komolysága - súlyossága és hol ér véget a poén. Az, ahogy közelebb mozdul és letépi a pólóját, már határozottan csak kakaskodás a részéről. Egyfajta ingerültség is van benne. Elvégre azt se tudja, hogy mit érez. Hogy, amit érez, az-az-e, amit csak álmaiban mer kimondani. Közelebb mozdul Reedhez, aki pedig eltávolodik tőle. Morgan rámutatna szíve szerint, hogy "Loser!" - de végül nem teszi, csak büszkén, diadalittasan bevonul a fürdőbe (hogy aztán ott kétségbeesésébe kihordjon három infarktust!)!
Egészséges férfiak, normális helyzetben nem versengnek azon, hogy mernek-e együtt zuhanyozni egymással, ezért miközben Kris beáll a zuhanyzó fülkébe végig azon töpreng, hogy mégis mi a francot csinált az imént?! A barátja meleg. Ő meg képes volt magával csábítani zuhanyozni!? Oké, Reed kezdte! És határozottan ki akarta gúnyolni. Rendben van, hogy Kris visszavágna, .. vagy nem?!
Az ajtó becsukódik, de más hang nem érkezik vele. Kris elégedetten fújja ki a levegőt a tüdejéből, felszabadultan, győzedelmesen lehunyva szemeit egy pillanatra, hogy aztán kis híján tényleg-infarktust kapjon, amikor a függöny meglibben. Az álla koppan valahol a kabin fenekén. Értetlenül követi le, Elliot hogyan vonul be hozzá a fürdőbe, félretolva őt, rácsapva a meleg vízet jelentő forrásra. Kris megszeppenve húzódik hátrébb. Meztelen. Elliot nagyon meztelen. Krisnek állát szegnie kell kissé, hogy ne bámuljon lefelé. Szerencséjére a másik megszólal.
- Elliot... - kezdene magyarázkodásba, de a kezére fogó tenyér lendületesen igazítja őt a csempéhez, mire szavai torkán akadnak. Kékjeiben értetlenség lapul. Egy része továbbra is hergeli, hogy tartsa magát a szerepéhez, de egy másik mintha csak azt akarná, hogy magyarázkodás nélkül maradjon a másik.
- Te hívtál fürdőzni, ha ennyire feledékeny vagy, legközelebb ne igyál annyit, ez nem az én problémám, ha nem bírod az alkoholt. Legközelebb vedelj kevesebbet a barátaiddal... Ezt már mondtam, de talán ha duplán mondom eljut hozzád. - motyogja, szinte levegővétel nélkül, hogy aztán lesodorja magáról a másik kezét közel olyan indulatosan, ahogy a csempéhez kényszerítette az imént, majd előre lép, hogy közel merészkedjen hozzá. - Te mit csinálsz? Össze vissza beszélsz, húzol. Basszameg, ne engem hibáztass, mert nem hagyom magam. És nem érdekel, hogy részeg vagy! - még a mutatóujja is előkerül, hogy aztán hátat fordítson neki és a tusfürdőével kezdjen babrálni. - Nagyon gáz ez a helyzet. És végül te jöttél utánam, szóval csak fogd be és mosakodj meg. Legalább így tutira nem fejeled le a kagylót... - kuncog, ahogy a szivacsára tolja a citrus illatú folyékonyságot és kenni kezdi vele a testét, persze erősen iparkodva. Úgy remeg a térde, hogy csoda, hogy reflexből nem rúgja ki a fürdő falát. A gondolat, hogy ennyire szűk helyen vannak... Kris megbódul tőle!
- Hol az a kurva sampon? - keresi a saját térfelén, de amikor ráébred, hogy Eli oldalán lesz a fejére borítja a tusfürdőt.

water
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 11:08 pm


Kris & Eli
oh f*ck indeed...

Eljön az a pont Eli agyában, amikor a dolgok elkezdenek a helyükre kattanni. Ami az egyik pillanatban még teljesen értelmesnek és normálisnak tűnt, az a következőben merő hülyeség; Kris nagy önbizalma pedig merő hülyeség. Az, hogy Eli összes cukkolására ilyen nagy szájjal felesel, kezd gyanússá válni, hiszen jól ismeri a barátját, pontosan tudja, hogy a macsóságával meg a fecsegésével miket szokott elfedni... Úgyhogy ahelyett, hogy vele nevetne, vagy visszaszólna, vagy megsértődne, csak összeráncolja a homlokát és "mi van?" fejjel bámul rá, próbálván a nagyképű réteg alá látni, Kris bőre alá látni, hogy tudja, mit is gondol és érez valójában.
A lakásban azonban elszabadul a káosz. Barom volt, hogy zuhanyozni hívta Krist, és nem azért, mert az elutasítás olyan gáz lett volna, hanem mert az, hogy a fickó szabályosan rábólint, hatványozottan gázabb. Eli totál ledöbben Kris reakcióján, és ahogy amaz közelebb lép hozzá, néhány pillanatnyi fáziskéséssel hátrébb húzódik, menekül a másik közelségétől. Tekintete rátapad a lekerülő pólóra, és olyan elveszetten bámul utána, hogy valószínűleg elég szánalmas látványt nyújthat éppen. Ő a beszari, ezt teljes mellszélességgel vállalja.
A nadrág is követi a póló útját, és Reed száját elhagyja egy cifra káromkodás. Ahogy Kris a fürdőbe indul, ő ellentétesen fordul, idegesen a hajába túr, a száját rágja. Mi a francot csináljon? Egy félmeztelen Kris áll a fürdőjükben, és ő maga érte ezt el! Ez valami otromba vicc a részéről? Mi a fenéért nem kosarazta ki? Mire gondolt az az idióta, amikor rábólintott erre? Eli tisztában van vele, hogy most kéne kiiszkolnia a házból és lelépni a legközelebbi kocsmába, de kizárt, hogy ezt a lehetőséget kihagyja. Ha Kris csak szívatja is, hát most letöri az önbizalmát...
Kris hallhatja, hogy kérésének megfelelően az ajtó becsukódik, aztán csend ereszkedik a fürdőre, mígnem a függöny már-már felindult agresszióval félre nem csapódik, utat engedve egy igencsak pucér Elliotnak, aki lazán odébb tolja őt a törzsével, hogy befurakodjon mellé. Mozdulatai meglepően koordináltak ahhoz képest, hogy nemrég még járni sem tudott. Kvázi félretolja Krist, hogy mellette elnyúlva a csapra üssön, beindítva ezzel a fejükre zúduló meleg vizet.
- Mi a faszt művelsz? - Bár vonásai és villámló kékje fojtott indulatokról árulkodnak, hangja teljesen nyugodt és érdeklődő. Van benne valami heves, ahogy elkapja Kris karját, hogy annál fogva a csempéhez szegezhesse, mielőtt még úgy döntene, hogy meglóg a válaszadás elől. - Miért...? - képtelen befejezni a kérdést, csak tehetetlenül bámulja a másikat, míg haját egyre inkább arcába mossa a rájuk ömlő víz. Semmit sem ért.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 10:40 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Többre nem képes, minthogy megforgassa szemeit. Inkább csak úgy tesz, mint akinek nem szúrja a szívét az egész helyzet és a képek, amik Reed szavai után a fejébe szöknek, szépen sorra a mocskos csoportos kamatyról.
- Mitől? Hogy megfogod a seggem? -  remekül eltorzítja arcát, tényleg értetlen grimaszra húzódik arca. Micsoda előadás - kaphatná az Oscart! A szíve kiugrik a helyéről, ha belegondol a helyzetbe és az se kizárt, hogy menten' elájulna, ha tényleg megtörténne, de hát ő Kris 'NagyAPofám' Morgan.
Eli leejti a kulcsát, mire Kris segítségére siet. Nem igazán érti meg, hogy az egész trükk. Vagy, ha mégis - sem veszi komolyan. Elvégre a fickó eléggé részeg ahhoz, hogy egyetlen szó, vagy cselekvés se legyen a részéről komolyan véve. Az alkohol fedősztorinak mindig remekel. Lehet, hogy Eli annyira kiütötte magát, hogy még arra se fog emlékezni, hogy Kris része volt az estéjének. Mindenesetre, ahogy kezeik finoman elválnak egymástól, Morgan gyomra finom, kellemes bizsergésben bukfencezik egyet. Aztán persze Kris, finoman hozzá érinti körvonalát Reedéhez, amitől az egész intim és izgató lesz. Ja, határozottan izgató!
- Oké, akkor... - kapkodja a fejét, ám Eli kérdése ráfagyasztja arcára a mosolyát és fejéből leolvasztja a gondolatait. Ajkai elnyílnak, elképedve figyeli a másikat. Nincs rajta a humor jegye, sem lenyomata annak, hogy a fickó viccelne. Ez pedig pont elég, hogy Kris úgy érezze, menten elájul'. És ha ez nem volna elég, Elliot még közelebb is lép hozzá. Morgan persze, ahogy általában most is arra gondol, hogy ez egy poén. De, atyaég! Komolyan?! Ha az, hát akkor bele kellene ugrania. Muszáj lenne! Nem hagyhatja, hogy ő legyen Beszarimorgan!
- Ja. - von vállat, majd ledobja magáról a pólóját, közvetlen az oldalára hajítva, valahová a saját szobája felé a folyosón. - Na, és most ki a beszari? - lép közelebb Elihez, olyannyira, hogy már tényleg nincs közöttük távolság. A 'KicseszettKris képes lehámozni magáról a nadrágját és a fürdő felé indulni. Ahogy határozottan belép, rögtön arcára kiül a pánikolás jele. És ha az ajtó mozdul mögötte, valószínűleg őt a mentő fogja elvinni. A tükörképére pillant és csak egy dolog jut eszébe: Hogy rohadnál meg Morgan! - elég csúnya és kellemetlen a meleg barátjával ilyesmit játszani úgy, hogy az ráadásul be is jön neki. Miért ilyen bonyolult ez?! És ő még csak nem is részeg!
A következő másodpercben fejét nemlegesen csóválva beáll a zuhany alá, és ledobja magáról az utolsó takaróját is. - Na! Csukd be az ajtót, ha nem jössz! - kiabál, és hangja meglepően magabiztos ahhoz képest, hogy minden porcikája remeg!

in love
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 10:20 pm


Kris & Eli
so please have mercy on my heart

Szánalmasan gyorsan párolog belőle az alkohol, és minden egyes józanodó pillanattal egyre szerencsétlenebbül érzi magát. Egyre inkább a tudatába férkőzik Kris jelenléte és közelsége, ezért is próbálja elriasztani magától csipkelődéssel és határozottan kétértelmű megjegyzésekkel.
- Oh, hát én is szoktam a nyelvemet használni... Elég sokoldalúan. - felesel, ha már Kris így kíváncsiskodott, és szívesen felajánlaná, hogy ízelítőt tart, de úgy érzi, azzal már túlmenne egy határon, amire még részegen sem képes. Arra sem tesz megjegyzést, hogy szívesen bekapná.
- Halálra rémülnél - tiltakozik, bár láthatóan összezavarja a reklamáció. Kris a legheteróbb ember, akit ismer, akkor meg miért buzdítja arra, hogy próbálkozzon be nála? Mikor úgyis csak pofára esés lenne a vége... Eli ezt egyáltalán nem tudja feldolgozni.
- Túl nagy egó, Morgan - vigyorog, de tetszik neki Kris magabiztossága. A kulcsos trükkje azonban visszafelé sül el, és Elibe belefagy a szusz is, ahogy a másik elkapja a kezét. Ismét teljesen kifagy, csak bámul Krisre és próbálja elraktározni az érintés emlékét a kézfején, na és persze minden sejtjével azon van, hogy ne hajoljon oda és ne csókolja meg... Annyira kizökkenti az érintés, hogy még csak le sem csekkolja a férfi fenekét, inkább a hajába túrva elfordul tőle, hogy rendezze darabokra zúzott lelki világát. Nem sokat segít, ahogy a másik hátulról hozzásimul. Hátulról! Simul! Most szórakozol, Morgan?! Gerince öntudatlanul is belesimul a másik közelségébe, törzse domborít, hogy vázával a férfi mellkasához idomulhasson.
Hallja az ajtó nyílását, de képtelen egyből bemenni, kell egy kis idő neki, hogy úrrá legyen teste reszketésén és a vágyon, hogy most rögtön ágyba rángassa a lakótársát. Gyötrődő arccal, még némileg habozva lépi át a küszöböt.
- Aha... - motyogja, bár abban sem biztos, mi volt a kérdés. Ja, igen, a fürdő. - Jössz te is? - Jó vicc lehetne, de nem az. Se mosoly, se pimasz él, se kacsintás, csak fájdalmas grimasz, reménytől kéklő szempár és tétova kígyózás, ahogy közelebb lép Krishez, leszűkítve kettejük közt a távot. Az ajánlata, a kérése a lehető legkomolyabb, bár még könnyen ráfogható az alkoholra, de Eli egész élete függ a választól. Pedig tudja, tudja, hogy feleslegesen reménykedik...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 10:00 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Meglepetten hőköl hátra kissé - somolygással arcán -, amikor Eli megmagyarázza, miért is nem elég jó neki Kris. Nyilván részeg, de őszinte! És abban az undorát kifejező mondatban Kris választ is kap a kérdéseire azzal kapcsolatban, hogy be jön-e a barátjának. Nyilván nem.
- Mondja ezt a gyerek, aki kitudja mit csinált ott a sok kan között... - forgatja meg szemeit, ahogy felszedi szerencsétlen srácot a járda mellől. Persze továbbra is nevetgél rajta. A liftbe állnak, mire elhallgat a másik, de azért egy rosszalló pillantást vet felé. - Kabbe Reed! - fordul a gombok felé türelmetlenül, majd azokkal babrál. Amint meg van velük - sem fordul oda a másikhoz. Sértetten érzi magát a másik sértéseitől. A részegek néha elviselhetetlen taplók tudnak lenni. Ezt mantrázza magának, s le is nyugszik pár másodperc után. Kész rá, hogy megforduljon, ahogy lassan felérnek. Kékjei Eli kékjeibe fúródnak, s hamar kérdővé válnak. A barátja szavaira ledermed egy pillanatra, majd somolyogni kezd. Ez biztos olyan, mint a smaci-duma!
- Ahhoz képest, nem sokat teszel érte. - vonja magasra szemöldökeit, majd válla fölött a számokra pillant, amik mutatják, hogy megáll a lift - mert jó emeletre értek. Ekkor előre botlik Eli, Kris pedig feszesen megtartja kettejüket.
- Szeretsz veszíteni? - bár a másik közelségétől igen csak meg van rémülve, jól leplezi. Széles mosollyal, csibész tekintettel engedi előre a másikat. Meg kell hagyni, kell hogy legyen esélye - úgyse jut el az ajtóig, nyugtatja magát Kris. Lassan botorkál mögötte, aztán amikor az leejti a kulcsot, Kris sebesen segítségére sietne, hogy véletlenül se essen el, ha lehajolna érte és ennek az lesz a vége, hogy Morgan Reed kezére simítja ujjait, a kulcs helyett. Ő maga is meglepődik az érintés finomságán, milyen lágyan cirógatják egymást kezeik, noha véletlen és tompa találkozás. Megköszörüli torkát és felkapja a kulcsot. - Csak bízd rám. - suttogja, ahogy a másik mögött araszol el, annak derekára téve a kezét. Teljes hasfala végig simul Elliot hátán, ahogy utat kér - csinál magának az ajtóig. A kulccsal elbabrál, majd kitárva az ajtót, beleejti a tálkába a zörgő segédeszközt és bentről csukja a másik mögött az ajtót.
- Letusolsz alvás előtt? -  dobja le a kabátját, majd türelmesen ácsorog a fürdő előtt.

never
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 9:44 pm


Kris & Eli
so please have mercy on my heart

Hogy mit parancsolsz? Eli világa leáll egy pillanatra, de teljesen leáll, se kép, se hang, se szó, se levegő, semmi, amikor Kris azzal poénkodik, hogy megcsókolja. Szeretné elküldeni őt a francba ilyenkor, amiért feleslegesen kelt benne reményt, másrészt meg szeretne kijózanodni két pillanat alatt, hogy épkézláb eljuthasson a járdáig... Még akkor is, ha tudja, hogy csak szívatja. Aztán nem elég, hogy csúfos kudarcot vall, az a majom még ki is röhögi! Hát nincs benne semmi jóérzés?
- Kell a francnak a te smacid! Ki tudja, milyen luvnyákban matattál eddig a piszkos nyelveddel! - felesel, de az arca ég, a szíve pedig lángol, vagy talán pont fordítva, fene tudja... Durcásan felhúzza az orrát, ahogy a másik mellé lép, de elfogadja a segítséget, mert ha nem tenné, itt fetrengne reggelig.
- Aha... Most kell valami hasonlóan nagy, szőrös és puha, és figyelembe véve a sörhasat, amit az elmúlt hónapokban növesztettél, te tökéletesen alkalmas lennél a feladatra... - Jó hosszú mondat, és mire a maga félrészeg tempójában a végére ér, már a liftben álldogálnak. Ahogy a szerkezet megindul, a gyomra is ugrik egyet, mire kelletlenül nyög egyet. Feje enyhén megbillentve a lift falának döntve pihen, mindkét kezével a korlátba kapaszkodik, és míg társa a gombokkal babrál, ő élvezi a látványt, amit a felé kacsintgató hátsója nyújt. Jégkék szeme csak akkor talál vissza a rokonszín szempárhoz, ha Kris visszafordul felé.
- A fenekedet stíröltem - közli váratlanul, önelégülten somolyogva saját megjegyzésén. - Tetszett a látvány - teszi még hozzá, lehetetlenül szélesre húzva vigyorát. Eltolja magát a lift falától, pont akkor, amikor a szerkezet megáll, így egyensúlyát vesztve Krisnek esik, megtámaszkodik a mellkasán.
- Már tudok járni... Nem akarsz újabb versenyt az ajtóig? Csókért - ugratja, legalábbis ugratásnak szánja, de akkor miért hangzik olyan reménykedőnek a hangja? Eltolja magát tőle, saját lábán keresve egyensúlyt, és kilép a liftből. A zsebeiben matatva botorkál az ajtóhoz, meglóbálva a kulcsát, amit aztán egy elegáns és teljesen szándékos mozdulattal le is ejt a földre.
- Hupsz - Kékje pimaszul villan Kris felé, majd lejjebb, egyértelműen a zuhanyzó és a szappan esetét imitálva...


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 9:15 pm

eli & kris
- Oh f*ck...  -

Nem válaszol Eli kérdésére, csak kihúzza magát bárgyú vigyorral a képén. Kris szerint magától értetődő, hogy ő mindennek a szakértője. Aminek meg nem, majd lesz! Az út további részében Eli szundizik mellette, így ő csendben vezeti le a hazautat. Amint leáll a motor, tenyere a másik mellkasára simul, aki úgy fest ennek az ébresztési szokásnak nem híve.
- Hú, de morci valaki... - susogja, ahogy annak övével babrál. Kipattan az autóból és az autó túl oldalára állva várja, hogy Reed megpróbáljon magától kikecmeregni. - Megkapod a kibaszott csókod, ha eljutsz a járdaszegélyig két lábon, segítség nélkül... - kivirulva kuncog a másik nyomorán. Habár nevetése elmossa szavait, kissé értetlen mit felel. Reed kimászik az autóból, s meglepi vele Morgant, hogy szemezni kezd vele.
Nyelnie kell, rendeznie arcizmait, hogy ne látszódjon, hogy berezelt. Ja, Kris totál be van rezelve, amikor Elliot ennyire nyomulgat. Részeg, jó hogy nyomul rá! De ettől még ott vannak a kicseszett pillangók! Ellép tőle Eli és Kris már szólna is utána, hogy valami frappánssal visszavágjon, de az előre botlik. Erre Morgan felemeli magas térdemelésbe az egyik lábát és combjára csap. - Most úszott el a nyelves gyönyör, a francba Reed, így elcseszni! - hahotázik a látványon. Lassan, kissé bohókásan lép Eli mellé, hogy könyökhajlatába kapva felsegítse. Közben persze minden szót hall, amit Elliot motyog. Minden szót. A szíve olyan hevesen dobban, hogy attól tart az egész kerület felriad miatta. - Miért? Elveszett a mackód? - grimaszolva próbálja oldani a benne terjedő feszkót, majd a ház felé vonszolja magával a kábultabbat. Amint bejutnak, megtorpan egy pillanatra. Lift, vagy lépcső? Nyilván lift. Beáll vele - szerencsére lenn áll, nem sokan akarnak ilyen későn menni-jönni. - Mindjárt fenn vagyunk. - támasztja neki a másikat a lift belső oldalának, hogy aztán a gombokkal babráljon.


forever
törvény embere
avatar
Korom :
34

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
103

reagok :
83

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris Vas. Május 06, 2018 8:15 pm


Kris & Eli
so please have mercy on my heart

Hát még hogy bírna, ha... Még a gondolatot sem fejezi be, csak megnyalja az ajkát és igyekszik lejjebb venni a hőt a kocsiban, mielőtt spontán meggyullad. Biztos, hogy ez nem a piától van, de nem javítja ki a másikat, csak csipkelődve odaveti: - Mekkora szakértője vagy a témának... - Lehet, hogy van némi gondja az ivászattal, de azért Kris sem kíméli túlságosan a veséjét. Nem mintha bármelyik szervének az állapota Elire tartozna, de hát most csak ők vannak egymásnak, ki figyelne oda a melákjára, ha nem ő?
A színlelt alvás megkönnyíti a hazajutást, nem kell tovább beszélgetniük és Eli is kicsit a saját világába zuhanhat. Már-már tényleg elbóbiskol, mikor érzékeli az övnél matató kezeket és a mellkasát érő nyomást. Ketyegője máris felpörög az érintéstől, de nem nyitja fel a szemét, csak a vállába törli az arcélét és morog valamit, aminek talán értelme sincs, de a "bazd" és a "cseszd" különböző igekötőkkel lopva kivehetők belőle, tehát biztos valami kedves dolog.
- Aha, és hol a kibaszott csókom, hercegnő? - méltatlankodik, amikor Kris már az ajtóban áll mellette. Álmos pillantást vet rá hosszú pillái alól, mielőtt még megkapaszkodna a barátjában és kikászálódna a kocsiból. Ahogy szemmagasságba kerülnek, megtorpan egy pillanatra a másik kékjét keresve, és arcán máris szélesre kúszik egy pimasz vigyor.
- Mióta érdeklődsz ennyire a deréktáji anatómiám iránt? Kezdem azt hinni, akarsz valamit, Morgan... - megszorítja a férfi karját, csak úgy, búcsúként, mielőtt elhúzná a kezét, hogy meginduljon befelé. Természetesen a járdáig sem jut el anélkül, hogy el ne botlana a saját lábában. Az alkohol még dolgozik benne, hiába tagadja, de ha Kris a segítségére siet, akkor belekapaszkodik, máskülönben négykézláb kell folytatnia az utat az ajtóig, kicsit sem égetve le magát.
- Mondd, hogy nem ajándékoztad el a cuccaimat, amíg távol voltam... Nem mintha bánnám, ha veled kéne aludnom... - képtelen koordinálni a nyelvét, csak azt reméli, a végét elég halkan dünnyögte ahhoz, hogy Morgan ne hallja.


törvény embere
avatar
Korom :
31

Tartózkodási hely :
United Kingdom

Hozzászólások száma :
100

reagok :
82

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: dusk till dawn // Eli&Kris
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: