welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Yonas T. Claes
TémanyitásTárgy: Yonas T. ClaesSzomb. Ápr. 07, 2018 9:13 pm
Yonas Thile Claes
And though it is much to be a nobleman, it is more to be a gentleman.
bryan dechart
28
norvég
dolgozó
Narvik
1989.04.10
hetero
agglegény

London; Tavistock utca 22., 2/b.
:: 2 éves szakmai gyakorlat,
:: 1 új tenyésztett petúnia faj,
:: A Duchess színház felújításának napja.Egyhangúsága mintha csak az esős napoknak lenne köszönhető? Kitekintve a virágos kertemre, az eső éppúgy nem hozza növekedésüket mint az emberek szakmai előrelépését. Szörnyű végignézni a fűtött helységben, hogy amik évhosszúság alatt gondos kezekre voltak bízva, egyszerűen megfulladnak a hömpölygő áradatban. A csalódástól messzebb próbál nézni az ember, ugyan nem a felhő mentes régiót keresi az égen. Hanem inkább azt, miként sikerült a napnak ismételten megvilágítani a város utcáit, fényesebbé téve az emberek előtti mindennapi célt. Munkába állni. Növényeim halála csalódottsággal tölti el korán kelő természetem, noha a hazaéréssel újult erővel foghatok annak amit már egyszer elkezdtem. Ezúttal a megszokott időjárás ellen csatára készülve.

Szakadó eső, köd, napsütés, tomboló orkán, szelíd tavasz, perzselő nyár, tarka ősz, zöldellő erdő, azúrkék óceán... Nem látod, nem tudod. Mert háttal ülsz. Háttal az ablaknak. Amin túl ott a világ. Szakadó esővel, köddel, napsütéssel, tavasszal, ősszel, tóval, óceánnal... annyi mindennel. De te nem fordulsz meg. Nem fordulsz meg, mert félsz. Félsz attól, hogy a látvány magával ragad, és netán majd ki akarsz lépni az ajtón. Ezért inkább háttal ülsz, és azt hazudod magadnak, hogy szebb az, amit magad előtt látsz, mint ami mögötted van. És hazudod tovább az életet.
Oxford; Walton Well út, Port rét.
:: 3 hetes Norvégia látogatás,
:: 10 éves osztálytalálkozó,
:: Ashmolean múzeumi körút,
:: Édesapám temetése.
Anyám nehezen engedett el. Számára mindig is a terrorizmus központja lesz Anglia, ahonnan legyen miért megmentenie egyszülött fiát, édesapja elhalálozása után. A látogatás alatt megvolt a szabványszerű szertartás. Mi más által mint a gyógyíthatatlan rákkal. A férfi ág nem bővelkedik hajlamossággal, de apám dohányzása és mérhetetlen stresszes életvitele előhozta a leghalálosabb kórt a szervezetében. Emlékszem, utolsó találkozásunkkor azt felelte: "Már te is kezded, fiam! Ne higgy el mindent, amit anyád hajtogat! Szivarral a számban is k*baszottul jól golfoztam, nem igaz?" A humora töretlenül mosolyra fakasztotta bármelyikünket a családban. A búcsúzás alatt is mosollyal az arcán temettük. Ő volt az, akit példaként követnem kell. Mikor visszatértem Angliába, egy múzeumi körútba fojtottam az elkeseredésemet az osztályommal. Kiket gimnáziumi csenevész koruktól az utolsó évükig a művészet bármelyik zeg-zúgába vittem magammal. A körútnak 3 nap után lett vége, melynek ideális befejezése volt a megszervezett osztálytalálkozó. Tíz év, még ígyis sokkoló belegondolni! Oxford falai valahogy nem a kemény fegyelmezettséget juttatják az eszembe, hanem a hajnalba nyúló olvasó társasságot, messze a kollégiumtól, a természet adta erdőség egy eldugott részén. Gyönyörű gyerekkorom volt. Aminek másik emlékezetes állomása ez Port rét volt. Itt ha nem is megfelelő indokkal, de mindig török egyet a virágokból, csakhogy felidézzem anyám parfümjét, aminek főesszenciája a levendula volt. Norvégia az otthonom. London mégsem csillapíthatja azt a vágyat, hogy újra a családommal lehessek. Ők a tovább tanulásomat választották London szívében, én pedig a hiányt, amit jelenlétük után érzek.

Eleinte a világ eléggé ijesztő helynek tűnhet, de néha elég, ha tudod, hogy a családod otthon vár rád.Westminster; Little Dean körút 3PF,
:: érettségibizonyítvány osztás,
:: az év legjobb tanárja díjátadás,
:: improvizációs költő-szakkör,
:: tanévzárás.
Egy újabb kiváló kilátások elé néző osztályt adtam le a kezem közül. Büszke vagyok a teljesítményükre, nem csak szakirányultságuk kiemelkedésükre, hanem a művészetek iránti hatalmas érdeklődésükre is. Jól esne minden évben ilyen hasonló osztályt végigvinnem, úgy, hogy nem vetik meg az elektronikus zsarnok időkben kezükbe emelni egy könyvet. Egy nyomtatott vagy egy általam kincsként kezelt kézzel írottat. A színházi látogatások, a megannyi múzeumi programok. Pedig jogásznak tanultak. Kívánok sok sikert számukra, hogy elérjék a céljukat, s elismeréssel az arcukon hagyják el az élőket mikor az idő szólítja őket. Teljesen váratlanul ért a kitüntetés, amit az intézmény össznépe demokratikus úton megszavazott a nevelő testületben. Az év legjobb tanára trófeája, mai napig ott díszeleg a könyvespolcom legtetején, a munkásságom legszebb éveit eszembe juttatva. Tanári pályám idestova 3 éve indult el útjára, de már is elérkezett egyik fontos állomásához. Az elismeréshez. A szakköröm némiképp ezért is örvend olyan nagy népszerűségnek. Az interaktív beleszólás, az improvizációs feladatok mind arra szolgálnak, hogy résztvevők ne csak az alkotók fejével gondolkozzanak, ha bevessék a sajátjukat. Használják a fantáziájukat, szóban vagy írásban jelenítsék meg azt, amit éppen akkor gondolnak. Alkossanak, váljanak alkotóvá az alkotók által! Tanári pályám egy legfelsőbb szándéka, hogy a tanulókat önálló gondolkodásra biztassam. S ez minden tanévzárás során összeállított statisztikában kitűnően megmutatkozik a külvilág számára!

Igazából nem a nagy dolgok fontosak, amiket mások találnak ki, hanem az apróságok, amiket mi magunk.


foglalkozás ❖ művészet tanár, animátor, költő.

hobbi ❖ múzeumonista, botanikus művész, humán habitus jegyző.  

becenév❖ Yonas, mister csodabogár, vagy egyszerűen a norvég pasas.

Család ❖
Rosemarie; az én féltve őrzött, minden különcséggel megáldott kishúgom. Aki a munkásságomat kritikus vehemenciával lekicsinyíti közös anyánknak, minden norvégiai látogatásom alatt. Bátyja iránti csodálása viszont néha kizökkenti a rá eső féltékenységéből, amiért őt kezeljük a legkisebbnek a családunkban.

Alexia; a művészkezű botanikus professzionalista. Miatta lettem én is a zöldellő élőlények megszállottja. Ő azonban nem csak dísztárgyként, hanem elsősorban házi orvosságként is hasznosítja tudását, mit Narvik apró 6000 fős lakossága szintén nagy becsben tart. Odaadását, viszont az mégjobban nyomatékosítja, hogy nagyszerű édesanya. Mindkettőnk számára.

Bernard; apám. A család-centrikus mindenes, aki egyszerűen már keletlenül is felcserélte gyerekei nevét szerszámai megnevezésére. A megállás nélküli munka szinte végigkísérte az egészét életét, minek késői szakaszában, a rák súlyos diagnosztizálása megálljt parancsolt. Hiányával többször eszembe jutnak, azok a napok mikor horgászni vitt, és a halakat Horatius ódáival csalogatta magához. Számomra ő volt minden-idők legjobb minta-apája. Mindörökre az marad.
Rougheat ❖ old enough ❖ no-multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
7

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. Apr. 07.

Korom :
29

Tartózkodási hely :
❖ Anglia

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Yonas T. ClaesVas. Ápr. 08, 2018 2:21 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Yonas!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: