welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 4:32 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 12:28 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Faith Terner
TémanyitásTárgy: Faith Terner Hétf. Ápr. 09, 2018 2:17 am
Faith Terner
Az ördög nem fél attól, hogy a pokolra kerül.
Amber Heard
26
Ír
Gazdag
Waterford
1992.04.02
Hetero
Özvegy

Hogy ki vagyok én ? Két teljesen különböző férfi remekműve,egy tökéletesre fejlesztett kitaláció, amiben ott rejlik a hazugság mérgező varázsa. Egy ritmusosan megírt vers,amiben én adom a rímeket . De legfőképp egy aljas ,számító,szívtelen dög ,aki  a hatalomért bármire képes.  De kezdjük a legelején ,nem akarom ,hogy kilétemet teljes homály fedje. Gyermekéveim a család teljességében teltek,míg nem egy szép napon a szüleimet ,brutális módszerekkel ..a szemem láttára megkínoztak ,és végül megöltek. Ekkortájt lehettem öt éves,bár ezek után nem nagyon emlékszem semmire. Néha úgy érzem ,hogy az emlékeimet elzártam egy ládába ,és csak akkor nyitottam fel ,ha nagyon szükségem volt rá. Én azok közé a "szerencsések " tartoztam ,aki egy templomban koptathatta a padot ,és ihatta magába a hazug szavakat. Míg a felnőtté válás romos kapujába nem érkezett. Csak hogy az odavezető út nem volt túl könnyű. Egészen addig ,amíg be nem töltöttem a 18. életévemet. Akkor találkoztam VELÜK. Azzal a két férfival,akik saját képükre formáltak majd a nagyvilág elé tártak ,és egy olyan utat egyengettek számomra ami egyenesen a pokolba vezetett. Mondanám hogy  retúrjegyem volt ,de nem ...Na de lássuk a főattrakció.

A pap

- Dan,három napja locsolom ezt a szerencsétlen botot ! Ez egy bot ,ebből nem lesz fa ...sem semmilyen  csoda amit Te vársz ! - Faith ártatlan arcára  ki ül a színtiszta düh. Rendkívül élveztem ,amikor valamilyen érzelmet kiváltott belőle valami,mert ez igen ritka jelenség volt az Ő esetében.- Türelemmel kell lenned Faith ...- közelítek felé szelíden ,majd végigsimítok hófehér bőrén . Annyira szeplőtlen ,de mégis volt benne valami ,ami teljesen másra emlékeztetett. .- Akkor sem értem a feladat lényegét !- zsörtölődik tovább ,és csüggedten engedi le a  kezében lévő kancsót ,amivel minden nap kijárt ide és meglocsolta ezt a szimpla fa darabot,csak azért mert ,én azt kértem tőle.  - Mert nem nézel a dolgok mögé,és nem állsz meg egy pillanatra sem. Te mindent rögtön akarsz,pedig mindenhez türelem  és idő kell. .- engedek meg magamnak egy mosolyt ,de a reakció csak egy morcos fújtatás .
- Ez így nem igaz ...- áll egyik lábáról a másikra,majd kihúzta magát ,gondolom egy magabiztos nő képét akarta lefesteni előttem ,de még csak 18 éves volt..aligha lehetett nőnek nevezni.- Csak haszontalannak érzem az egészet amit csinálok .- jelenti ki magabiztossággal a hangjában ,erre csak oldalra hajtom a fejemet,és elidőzök a tekintetében.- Akkor talán olvassuk át újra a bibliát ..- kezdek bele komolysággal a hangomban,de  arca mindent elárul.
- Istenem,csak azt ne ...
- Faith! - dörrenek rá , a reakció  pedig a szokásos ,grimaszba rándul az arca amin észrevehető a gúny jele is. Soha nem tanul ,de az volt a helyzet nem is kellett neki ,mert túlságosan is dörzsölt volt a korához képest. - Tudom mit akarsz elérni ,de ez így nem fog működni,ezt Te magad is tudod .- lépek hozzá most már egészen közel ,és úgy nyomatékosítom a szavaimat.- Szerintem nem tudja mit akarok elérni...- hajol  hozzám vészesen közel,és szinte a számba leheli a szavakat . Mire újra kimondhatnám a nevét,hogy figyelmeztessem ,már ott sincs. Én pedig olyan ábrándokat éltem meg ,amiket soha nem szabadna ,de ami késik nem múlik.

Az uralkodó
+16
- Hunyd le a szemed ,bízz az ösztöneidben .- söpröm félre könnyed mozdulattal a szőke hajzuhatagot.
-  Bízom bennük Noah ,csak egészen nehéz úgy koncentrálni,ha közben a Te állatias ösztönöd a fenekemnek nyomódik. -kijelentésére elmosolyodom ,és erőteljesebben meglendítem a csípőmet . - Neked nem erre kéne figyelned .- suttogok a fülébe ,és ajkaimmal enyhén játszadozni kezdek a fülcimpájával. Bár ,ha Dan erről tudomást szerezz ,tuti a fejemet veszi,mivel arról volt szó ,hogy a francia nyelv gyönyöreire tanítom a lányt. Viszont ez ügyben, az én elképzelésem igen csak más volt. - És amúgy miért is kell lehunynom a szemeimet ? - kérdezz vissza,és ficánkolni kezd a karjaim közt .
- Hogy jobban átérezz mindent.- hintek el egy apró csókot a nyaka tövében ,és a reakció igen csak egyértelmű volt,minden egyes porcikáját megrengette a vágy. Lehet ,hogy ez a leányzó még csak 18 ,de nagyon jól ért az erotika nyelvén. - Nem is tudtam ,hogy a francia nyelv ennyire bonyolult .- gyermeteg kuncogást hallat. Ez többnyire felrázz a mámoros állapotból ,de rosszabb  esetben átlendít a gátlásaimon. - A német talán kedvedre való lesz.- hangomból érződik a szórakozottság . Az lett volna a feladatom ,hogy segítsem ,Faith tanulmányait ,de egy kis szórakozás még belefér nem igaz ?!
- Talán .- fordul hirtelen felém ,és abban a pillanatban fürkészni kezdi az íriszeimet . Mintha ki tudna olvasni belőle valamit . Kis kíváncsi. Ezt mihamarább ki kell belőle nevelni.
- Te tényleg nem tudod kivel állsz szemben ...- rázom a fejem ,mert még a felét se tudta annak amit terveztünk vele ,és annyi mindenbe nem volt beavatva,mégis kezes bárányként viselkedett. Valami nem stimmelt ,és erről az-az ördögi fény a szemében,még biztosabbá tett.

Az Ír  bestia
Milyen ember lesz abból,akit a legjobb alvilági "játékosok" tanítottak ? Aki különleges helyet foglal el ,két bűnös szívében ? A válasz itt van előtted .  Egy olyan ember lesz belőle ,aki mindenkit kihasznál csak ,hogy feljebb jusson . Persze ha ezt megfűszerezzük a bosszúszomj mámorító ízével,egészen más képet kapunk. Arra vagy kíváncsi ,mi lett a történet vége ? ..A helyzet az ,hogy még közel sincs vége.
Foglalkozás❖ Maffia szervezet feje.  

hobbi ❖ Nem jellemző

becenév❖ [/b-

Család ❖ Volt egy férjem ,de mit ad isten meghalt szegény..
név❖ kor ❖ multi
gazdag
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
England

Hozzászólások száma :
57

reagok :
35

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Faith Terner Hétf. Ápr. 09, 2018 9:29 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Faith!

Nagyon megleptél, mert volt egy elképzelésem, hogy jön egy dögös táncos Lorenzo barlangjába, és aztán kiderült, hogy nem is akármilyen leányzó vagy, hanem egyenesen a maffia nagyasszonya. Tetszett, hogy mások szemszögéből írtad meg Faith-et, szerintem ötletes volt. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a játéktéren Smile Nem is húzom tovább, elfogadlak, foglalózz és játszhatsz is!
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: