welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Jasmijn Liveert
TémanyitásTárgy: Jasmijn LiveertPént. Ápr. 13, 2018 7:23 pm
Jasmijn Liveert
Talán a legnagyobb büntetés, ha bűn nélkül fosztanak meg a szabadságodtól.
Daria Sidorchuk
18
Holland
diák, gazdag
Amsterdam
2000. január 5.
hetero
egyedülálló

Megállva az apám dolgozószobája előtt, már épp emelem a kezemet, hogy bekopogjak, amikor azt hallom, hogy veszekszik valakivel. Nem mintha ez furcsa lenne tőle, hiszen az amúgy is erélyes hangjával minden alkalmazottját sikerül félelemben tartania. Ez azonban valami más. Nem nyitok be, csak a csukott ajtó mögött hallgatózok, ami egyébként egyáltalán nem vall rám, nem erre nevelt. Most mégis hatalmasabb rajtam a kíváncsiság, semmint sarkon forduljak.
- Jasmijn nem tudhatja meg soha. - hallom a nevemet az ajtó túloldaláról, amire csak még inkább a beszélgetésre összpontosítok. Választ nem hallok, csend lesz, innen következtetek, hogy egy telefonbeszélgetés tanúja vagyok. - Meg kell védenem a lányomat. - hallom ismét a már jól ismert férfi hangot, és a kíváncsiság még jobban úrrá lesz rajtam. Mégis mitől kéne engem megvédeni? - Nem érdekel, hogy hogyan, de hozd helyre a dolgot! - a hangja egyre dühösebb, én pedig nem várva tovább, benyitok az ajtón. Az apám arca elfehéredik, ahogyan rám néz, majd kinyomja a telefont, és szigorúan figyel.
- Apa? - kérdem közelebb lépve hozzá, Ő pedig hátat fordítva nekem bámul ki az ablakon.
- Jasmijn. Mi dolgod neked itt? - kérdi, még mindig nem nézve rám, én pedig vállat vonok. Tudom, hogy nem kérdezhetek rá arra a beszélgetésre, hiszen iszonyúan dühös lenne tőle, amiért kihallgattam a beszélgetését. Így hát nem is teszem szóvá.
- Tudod ma van az a szülinap, amit mondtam. Azt mondtad, hogy átgondolod, hogy mehetek-e. Szóval tudod az ma lenne, és szeretnék elmenni. - mindig nehezére esett elengednie bárhová is, gyakran úgy kezel, mintha valami porcelán baba lennék. Próbál megvédeni a széltől is, és szerinte úgy tud a legjobban megvédeni a gonosz világtól, ha bezárva tart. Hosszú távon pedig unalmas a négy fal között lenni. Már kiskorom óta meg kell válogatnom a barátaimat, nem segíthetek főzni a szakácsoknak, hiszen az apám lánya vagyok. És ahogyan az majd illő lesz, és eljön az ideje, majd férjhez megyek egy olyan férfihez, akit az apám hozzám méltónak talál. Bele törődtem a sorsomba, mégis szeretnék végre kitörni, és szabad lenni. Megtapasztalni az élet igaz szépségeit.
- Nem mehetsz. Este vendégeink jönnek. - szólal meg végül hosszas gondolkodás után, én pedig nyelek egyet, hogy vissza tudjam fojtani a folyni készülő könnyeimet. - Amúgy is megvettem neked a repülőjegyet Olaszországba. Jövőhéten indulsz abba a magániskolába, amit a múltkor mondtam. Jobb lesz neked ott. - a hangja magabiztos, nem tűr ellentmondást. Én pedig nem is ellenkezhetek, hiszen nincs jogom szembe szállni az apámmal. Mégis reménykedtem abban, hogy elfelejtette azt a buta ötletet a magániskoláról, amiről egyébként engem meg sem kérdezett. Bólintok, aztán kilépek a dolgozószobából, hiszen nincs több mondanivalóm a számára.
foglalkozás ❖ tanuló  

hobbi ❖ festés, lovaglás, olvasás, sorozatnézés  

becenév❖ Jas, Jasmi

Család ❖ Az anyám meghalt még egészen pici koromban, talán nem lehettem több 5 évesnél.Csak halvány emlékeim vannak róla, meg egy képem, ahol az ölében ülök. Ha akart volna sem tagadhatott volna le, szinte a kiköpött mása vagyok. Aztán egy baleset elragadta tőlünk.
Testvérem nincs, pedig az apám anya halála után még kétszer nősült meg, de egyik házassága sem volt hosszas. Így nekem csak Ő a családom, neki pedig én. Üzletláncai vannak szerteszét Európában, így mondanom sem kell, hogy nem szenvedtem hiányt semmiben. Mégsem voltam elkényeztetve soha, ezt talán az apám szigorúságnak köszönhetem. Mindig is szerette a rendet és fegyelmet, sosem szerette, ha bárki is ellenkezik az akaratának, még akkor sem ha éppen a lánya az. Szigorú elvei vannak, amiket követnem kell. Néhány hónapja küldött tanulni ide az Isten háta mögötti iskolába is, csak azért, mert szerintem az a legjobb nekem. Nem mintha kikérte volna a véleményemet róla. De már mindegy. Hiszen Ő az apám.
név ❖ kor ❖ multi
gazdag

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Apr. 13.

Tartózkodási hely :
Firenze, Olaszország

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Jasmijn LiveertVas. Ápr. 15, 2018 8:38 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Jasmijn!

Tetszik, ahogy fogalmazol, olvasmányos volt a lapod. Hibát sem találtam, ezért nincs más hátra, mint hogy elfogadjalak. Foglalózz, és irány játszani!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: