welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Briana Doherty, Faith Terner

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 11:41 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 9:31 pm
Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 8:00 pm
Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 5 5
dán 3 1
francia 3 -
görög - 1
holland 1 -
ír 3 4
külföldi 2 2
német - -
norvég 2 2
olasz 1 1
portugál 1 -
spanyol 1 -

Veda L. Beaufort
TémanyitásTárgy: Veda L. BeaufortPént. Ápr. 13, 2018 10:15 pm
Veda Lorayne Beaufort
Chacun voit midi à sa porte
Alexandra Daddario
23
Francia
Média
Marseille
1995.04.03
Hetero
Egyedülálló

Újraalkottam a csillagokat. Átírtam a nagy Sorsot. Módosítottam a véletlent az ínyemre valóra, illetve általam újjászületett az emberi akarat. Az egyetlen szerencsém az, hogy a horoszkópot nem változtattam meg, különben szegény napilapok...

Gondoltál valaha az álommelóra? Mindig azt mondják: ott helyezkedj el, amit szeretsz, így a munkád egyenlővé válik a hobbiddal. Furfangos mondás, hiszen valahogy szemét módon a szülőket elkerüli ez a szállóige, így a fiataloknak hallgatniuk kell a karácsonyi vacsorán az eredetük megszemélyesítőitől, miszerint elszúrták az egész életüket. A szülők, a nagyszülők szégyenkeznek miattunk, amiért elvesztegettük a tudásunk, de még a szépszülők, dédszülők és a családfa első tiszteletbeli tagjai és forognak a sírjukban, hogy nem bírtunk rendes helyen kopogtatni a sikerért. Mekkora szégyen!
Apám mindig orvosnak szánt, majd egyre szürreálisabb szakmákat sorolt fel, mint esetleges lehetőség, amely szerinte kiváltja a Franciaország első számú hercegnője címet, amit ő szánt nekem. Voltam már a jövőképben ugye agysebész, a rák ellenszerének a felkutatója, női asztronauta, diplomata, bölcsész, könyvelő és az ügyvédet átugorva bűnügyi bíró is. Egyik sem szerepelt a repertoáromban, de még az én merész álmaim is meghaladta az ami ma vagyok. Újságíróként láttam magam a médiában csak. Az egész csak egy poén volt, ami ma a kenyérkeresőm.
Eleinte csak az elfogadható felbontású kamerába beszéltem, ami a telefonomba volt beépítve. Okoskodtam erről-arról, mivel lány voltam, a szépítkezésről. Az ég, a genetika, a mindenség megajándékozott hamvas és szép arcbőrrel, amelyre valójában soha a büdös életben nem használtam terméket. Ehhez képest, mint a világ legnagyobb hazudozója, kritizáltam a fürdőszobában megtalált termékeket, amikhez maximum édesanyám nyúlt valaha. Én nem akartam megvezetni senkit, csupán mondtam valamit, paródiaként. Hazudtam. De jól tettem!
A kenceficék leszólása valahogy elért pár embert. Inkább utáltak, mint szerettek. Megosztottam a népet két oldalra, így úgy gondoltam kár lenne most abbahagyni, hiába van az a nép elég kevesen. A félretett pénzem arra költöttem, hogy felvásároljam a legdrágább sminktermékeket, mellé pedig olcsókat. Drogériásakat és rendes, neves sminkeket a sminkpiac nagykutyáitól. Fele arcomra egyik fajta, másikra a másik, ezt összehasonlítottam. Itt szintén papoltam a rossz dolgokat, de a kellő humorom megvolt hozzá, ezért sokan a negatív pártról átálltak a pozitívra.

Mégsem olyan hülye ez a csaj, csak rosszul indított.
Igen, ez az életem szlogenje.

Évek munkája árán lettem elég híres az országomban. Feliratkozóim legnagyobb bánatára a videóim egy idő után átváltottak angolra franciáról. A kamera már profi, mikrofon, minden van. Egy zöld hátteret is szereztem egész jó áron. Még nem tudom mire fog a hasznomra válni a rikító színű vászon, de már eljátszadoztam a gondolattal, hogy akár sminkelhetem magam Bangkokban, akár egy buszmegállóban, vagy a Mount Everest legtetején, ahol egy oxigénpalackos fickó épp zászlót lenget a háttérben.
Apa ezt csak úgy emlegeti, hogy képzeletbeli barátaim vannak, azokkal társalgok és azok előtt kecsegtetem a tehetségem. Illetve folyton imádkozik, hogy szakadjak már le a számítógépről, a telefonról, a technikai eszközökről. Azt mondja, hogy így az az egy használható agysejtem is meg lesz gyilkolva galád módon, de azért még szeret.
A blogom barátnőmmel indítottam. Ott a bőr -és hajápolásokról írtunk cikkeket. Ilyenkor kezdtem el különböző termékeket használni, hiszen az alapozó, korrektor és púder miatt a bőröm mégsem volt már olyan legyőzhetetlen és tökéletes. A pórusaimat eltömítettem, tönkretettem kisebb időre. De hogy adjak olyanról tanácsot, amihez nem értek? Próba. Alkoholos tonik próbája, utána kecskeszappan, majd csináld magad arcpakolások a kamrából. Volt már az arcomon ecet, élesztő tejfellel elkeverve, méz, tojás. Két lábon járó palacsintává avanzsáltam magam. A legextrémebb a fogkrém volt. Egész fejre, majd nem használatos fogkefével beledörgölni teljes erőből, fent hagyni, dörgölni újra. Hatásos volt, de könnyek nélkül nem bírná ki a legerősebb nő is. Még a szibériai konyhás néni is sírva fakadna tőle, nemhogy a törékeny virágszál apuci lánya.
A blog hatalmasra nőtt. Mire hozzáértők lettünk, én a youtube karrieremmel már pénzt kerestem, hiszen amennyire külső ápolási analfabéta voltam, úgy tudtam bánni a sminktermékekkel. Domain nevet vásároltunk, többen írtuk már az egészet, webdizájnert fogadtunk. Egy év után nívós oldal lettünk, amit elegáns hölgyek is olvasnak. Ott nincs viccelődés, nincs komolytalanság, hiszen szakmai profiknak gondoltak minket, holott csak egy csapat 20 éves lány voltunk, akik próbálnak segíteni. Ekkor már öt éve csináltam. Tanfolyamokat végeztem el drága pénzen, a legjobbaktól. Többre vágytam. Azt akartam, hogy olyan gazdag legyek, hogy eurót nassoljak éjszaka is. Euróban fürödjek, sőt, euróból legyen a szőnyegem is, de ezt mind tisztességes munka árán.
Elkezdtem hírességek után kutatni, én voltam a zaklató interjúvoló, akit nem szívesen engedtek be. Mindig makacs lány voltam, nagy akaratokkal, amikből nem engedtem, így hamar kikerült jó pár interjú a weboldalunkra. Közben a youtube csatornám csak nőtt, s nőtt...
Portfóliókészítésre fizettem be. Vittem ügynökségekhez a képeket, amin úgy vigyorgok, mint a majom aki méteres banánt kapott a gondozótól. Nagy mellek, nagy fenék, karcsú derék, szép arc, hatalmas kék szemek, ápolt külső. Ki ne csapott volna le rám? Betörtem a köztudatba, most már ténylegesen. Instagram fiókot nyitottam, amit promótáltam youtube-on, illetve a linkem a weboldalhoz is csatoltam. Hamar túlnőtt rajtam a sok dolog, amit bevállaltam. Lélegzetvételnyi időm sincs, mégsem cserélném semmiért.
Ma már még vakmerőbb vagyok. Hamarosan egymilliós követésű leszek, a nevem mellett a pipák ékeskednek. Saját vállalkozásba kezdenék, saját sminktermék. Még több siker, még több hírnév, még több pénz, vakuk fénye az arcomban, paparazzók a hátam mögött, címlapfotók magazinokon, tömeg, amely a nevem sikítja... Ezt akarom. A világot. Mert ahogy mondtam, átírtam a csillagokat, s az irányítás az én kezemben van, a határ pedig a galaxison kívül.
foglalkozás ❖ Sminkes, beauty guru (youtuber, blogger), termékkritikus (szépítkezési, -és sminktermékek), fotómodell  

hobbi ❖ A munkám 

becenév❖ Veda

Család ❖
Famille
egy társadalmi kiscsoport, amely szilárdan tartja a lelki egyensúlyt;
beforrasztja a sebeket.

Maela Beaufort ;
Édesanya. Monitoros pöttykorszakom kezdetétől az ő hangja az, amely a benső rendet helyén tartja. Édesanya... Édes, mint a méz. Sosem szólt, mikor elvettem az utolsó szelet süteményt, hiába vágyott rá maga is. Mindig én és testvérem voltunk az elsők számára, hiába egy gyönyörű nő, aki csapot-papot otthagyhatna és új életet kezdhetne egy húsz évvel fiatalabbal. Igazi háztartásbéli asszony, aki örömét leli a vacsorák üde ízét élvező családjában, aki egy emberként tekintetükkel hálálkodva csodálják. Ő a legjobb. Legjobb anya, legjobb barát, legjobb zsebkendő, mindenben egyszerűen csak a legjobb. Áldott volt miatta a gyermekkorom.

Matthieu Beaufort ;
Édesapa. Kevésbé édes, de a maga módján szerethető. Keménykezű, forrófejű, de sosem a saját érdekeit nézte. Tizenéves koromban igenis az agyamra ment, hogy a markában volt a láthatatlan póráz egyik vége, másik pedig nyakam körül feszült, és feszült, ahogy messzebb próbáltam evickélni erősen kapálózva. De miatta, ó, csakis miatta a sodródás mindig szemben volt velem, így a nagy viharokban a hullámok mindig hozzá úsztattak vissza. Utána jött sík terepen a hegyi beszéd; akárhogy taglaltam, hogy mi nem vagyunk hegylakók, csak mondta és mondta. Ma már sokat köszönhetek neki.

Léon Beaufort ;
Testvér. Mégpedig a legrosszabb felállásból. Minden lánynak az az álma, hogy egy erős bátyja legyen. Igaz idősebb, percek híján ugyan, de az. Ugyanakkor nem tudom szellemileg mégis hogy a fészkes fenébe tudott ilyen szinten lemaradni. Igen, leányálom a nagy testvér, egy bátyó, aki megvéd a rosszaktól, megveri a fiúkat akik a közeledbe mennek, illetve pátyolgat, ha szükség adódik. Na meg okos! Meg nem piszkál! Igen, ez itt is így va... hagyjuk.
Ezektől elfüggetlenedve, mégis az egész életem rábíznám.
Rea ❖ 20 ❖ -
média

avatar
Hozzászólások száma :
8

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Apr. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Veda L. BeaufortSzomb. Ápr. 14, 2018 4:19 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Veda!

Nekem tetszik az et-d, szerintem olvasmányos az írásod, jól fogalmazol és olyan könnyeden írsz. Hibát nem találtam, így sajnos nem tudok belekötni Very Happy (vicc volt) Irány a játéktér, foglalózz előtte persze , amit kell Smile
Vendég
Vendég

avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: