welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

veda & milo
TémanyitásTárgy: Re: veda & miloVas. Ápr. 15, 2018 10:53 am
i want something just like this
veda & milo

Utálok késni, nagyon, így meg főleg, hogy pont vele lennék, és azt hiszem nevezhetem randevúnak azt ami ma lesz, de ő lehet nem így érzi. Kimondva nem lett, de szerintem éreztettem, hogy mit szeretnék, erre tessék, elkések. Akkor lett volna szerencsém, ha stílusosan késik ő is, ahogy általában a nők teszik, de ezt a reményemet a velem szemben álló férfi azonnal elrontja nem is kicsit, hiszen közli, hogy hát, már itt van. Remek... Szép kezdet, mondjuk ismer, csak tudja, hogy nem akarom felültetni, azt sosem tenném meg, vele nem, mert én tényleg kedvelem őt, nagyon is.
Arra, ahogy reagál nagyokat pislogok, sosem reagált még így semmire, és ez elsőre kicsit meg is ijeszt, így köpni-nyelni nem tudok szó szerint. Hiába nevetnék a funkcionális analfabétán és a többin, hirtelen nincs kedvem hozzá, mert tényleg lezajlik előttem, hogy igenis megbántottam azzal, hogy nem tudtam ideérni időben. Ez azért ijesztő főleg, mert a puszi után még el is lök. Hűha... Lehet már az elején elbasztam? Szóra nyitom a számat, amikor kérdez, de a vigyora után leengedek, látszik rajtam, ahogy a vállaim megereszkednek, és sóhajtok egy hatalmasat. - Hogy az a... Még egy ilyen és itt hagylak, komolyan - ingatom a fejemet, de lassan nevetni is kezdek, tényleg bevettem bassza meg, nem is kicsit, de annyira jól adta elő, hogy az valami hihetetlen. - Nem gondolkoztál még színésznői karrieren? Simám menne - ezek után lazán elképzelem róla, hogy síni is tud ha kell, mert ez brutál jó volt.
- Rendeltél már bármit? - ha igen tényleg baromi sokat késtem ami nem jó, a francba is nem akartam ennyire, de talán még menthető a helyzet, valahogy. - Ha nem itt van a legfinomabb sült krumpli egész Londonban, egyik sem jobb ennél - tudom, hogy azt ritkán eszik, én se nagyon élek ilyen dolgokkal, de tudom, hogy itt nagyon is jó, ami van, bátran ajánlom neki. - És tényleg ne haragudj, hogy késtem, valahogy kiengesztellek ezért - még magam sem tudom, hogyan, de muszáj lesz, nehogy már rosszul induljon az első randink, meg úgy amúgy is, szeretném, ha jól sikerülne, és nem pont az ágyban végzésre gondolok.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: veda & miloSzomb. Ápr. 14, 2018 10:57 pm
milo&veda

A szabadidőmmel gátat lehetett volna rekeszteni. Nem tudtam mivel töltsem el ezt a tömérdek időt, amely óvodai szabad foglalkozásnak volt mondható. A várost bejártam, az interjú megtörtént, a szerkesztéssel esténként bíbelődöm, hisz ráérek. Fotókat posztoltam magamról és a városról, hiszen tényleg csodálatos. Egyedül viszont nem sokra fogok menni itt.
Milo keresett meg tegnap. Kérdőre vont, hogy mégis hogyan képzeltem azt, hogy nem értesítem az ittlétemről. Nem, nem ment ki a fejemből a létezése, csupán annyit utazik, hogy hamarabb nyelem le a halálos mérget, minthogy azt mondjam, hogy itt van jelenleg. Az élet sosem úgy hozta, hogy mi egy városban tartózkodjunk, így inkább vesém, lépem és májam tettem volna fel tétnek arra, hogy valahol a világ másik végén van. Ezért nem kerestem meg, céltalannak véltem. Abban viszont igaza volt, hogy tiszteletkörként lefuthattam volna őt, maximum egy nemet kapok, de én nem szeretem a felesleges köröket. Amúgy is, ő a pasi, kezdeményezzen! Nehogy megtudja, hogy amúgy kedvelem őt. Vigyáznom kell, különben alatta találom magam újra.
Hamarabb érkeztem a találkozón, amin bizonyára megpróbál felszedni, amin ezernyi bókot fogok hallani, illetve lefogadom, hogy le fog taperolni. Őfeléjük ezt randevúnak csúfolják, énfelém inkább tapintatlan baromnak. De olyan jól néz ki! Olyan vicces! Édes... törődő.
Ha van egy ember, akit tényleg érdekel mi van velem, az ő. Milo Myers, teljes szívemből utállak is érte. Felnyomod az agyvizem, de egyben megolvasztod a szívem. Utállak.
Várom őt az étteremben, felvettem egy szebb ruhát, hiszen mégis meg kell adni a módját. Késik, de tudom, hogy el fog jönni, ó, ő sosem ültetne fel, engem biztosan nem.
Az ablakon bambulok ki, mikor megjelenik, így megugrom aligha láthatóan, és rápillantok. Most szemét leszek, amiért megvárakoztatott.
- Te funkcionális analfabéta! Hogy egy baszott időpontot nem tudsz megjegyezni, ennyi ésszel szabadlábon! - emelem meg a hangom, nyomatékosítva a felháborodásom, még a puszi után el is lököm óvatosan. Hihetetlen, hogy késett, de én nem ilyen vagyok, sosem dorgálnám meg emiatt. - Tudod te kivel ebédelnél? Tudod ki vagyok? - mutatok magamra, de aztán nézem őt. Az arca sok mindent elárul, mégsem tudom pontosan mi van, így a világ leghosszabb másodpercei után széles vigyor kúszik arcomra. - Bevetted, mi? - Elmehetnék színésznőnek.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: veda & miloSzomb. Ápr. 14, 2018 9:28 pm
i want something just like this
veda & milo

Az étterembe beszéltük meg a találkozót, mert most itt van ő is, és ezer éve nem láttam már igazából. Bevallom pontosan nem tudom mi van vele, vagy éppen velem, hiszen hatalmas a távolság, és nagy szünetek vannak a találkozásaink közben, de ez nem jelenti azt, hogy nem törődöm úgy vele, mint mondjuk az anyámmal. Minden nap érdeklődöm, ha éppen képben vagyok, és nem csak beborulok az ágyba egy fárasztó nap után. Eleinte tényleg nagyon könnyen szerzett pénz volt ez a modellkedés, jól kerestem vele, - mondjuk ez a mai napig meg van - de nem dolgoztam annyit, mint most. Nem mintha zavarna, az utazgatásokat is szeretem, hiszen sosem tehettem meg korábban, csakis Anglián belül utaztunk, ha lehetett azt is inkább kisebb távban, így most, hogy van lehetőségem nagyon igyekszem kihasználni.
A probléma ezzel csakis az, hogy nagyon messze lehetnek olyan emberek emiatt akik fontosak nekem, hiába teszek bármit is, az úgy lesz. Ilyen például Veda, hihetetlenül megkedveltem, és Franciaország még nem is lenne olyan messze, de mivel sokat vagyok úton, ahogy ő is, így nehéz összeegyeztetni, hogy mikor is vagyunk ugyanott. Most csoda, hogy itt van és egy fényképpel le is bukott előttem. Áldom az eget ilyenkor, hogy a modern technika ennyire be tud mérni minket, ijesztő, de most csak jót tett velem. Meg Veda is, hogy belement ebbe az egészbe.
Mégis csak egy egész rendes étterembe hívtam, foglaltam asztalt is, nem a középpontban van, így talán nem mászik senki az arcunkba, ez egy átok mindamellett, hogy áldás is, kezdem érteni Pókember mit érezhetett, mikor a képességeit használni kezdte. Csak még nem tudom úgy kezelni, ahogy ő. Az étterem miatt, úgy ahogy ki is öltözöm nyakkendőt nem veszek, rühellem őket,mindig úgy érzem, hogy valaki megakar fojtani vele, de azon kívül ráncba szedtem magam. Nem egy kimondott randi, de mégis adjuk meg a módját.
Kicsit késve érkezek a közlekedés miatt, pedig nem szokásom, időben is indultam, de mikor bemegyek és mondom a nevem, a pincér mondja, hogy már itt van a partnerem, ég is a pofám miatta. Basszus, ez nem a legjobb kezdés, az biztos, de ahogy tudok már megyek is, csaknem esz meg, nem olyannak ismerem. - Elnézést a késésért, elhúzódott a sminkem - próbálom egy poénnal elterelni erről a figyelmet, ahogy leülök vele szembe egy puszi után. - Ugye azért nem késte olyan sokat? - még az órámat is otthon hagytam a telefonom meg valahol elsüllyedt a zsebemben.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: veda & miloSzomb. Ápr. 14, 2018 8:56 pm
Résztvevők: Veda L. Beaufort és Milo D. Myers
Helyszín és plot: London szívében egy kis étterem (ami a játék során változhat), ahol "randevújuk" kezdetét veszi
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: veda & milo
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: