welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Bree & Veda
TémanyitásTárgy: Re: Bree & VedaHétf. Ápr. 16, 2018 11:36 amveda&bree
Tell me what's on your mind

Huzamosabb megfigyeléseim során könnyen észrevehetővé vált, hogy rengeteg téma érdekli az embereket és minél inkább botrányosak vagy nem éppen hétköznapiak, annál inkább felkeltik az érdeklődésüket. Jómagam igyekszem a 'jó kislány' szerepkörben megmaradni és nem hírhedtté válni, hogyha egyszer ilyen sok mindent elértünk. Nem én akarok az a személy lenni, aki mindezt aláássa. Noha élvezem az élet kalandosabb oldalát, de bizonyos mértéken belül teszem azt és nem is kívánok másképp cselekedni a továbbiakban sem.
Veda kedves lánynak tűnik, épp ezért válok engedékenyebbé, kevésbé kötözködővé. Bevallom, jó párszor olyan énem jött elő egy interjú során, amit szerettem jó mélyre elzárni magamban, de a jó kapcsolatainknak köszönhetően ez sosem került napvilágra. Mindenki a maga módján marad fent a felszínen, míg mások inkább az első adandó alkalommal elsüllyednek a saját hibáik kárán tanulva. Első körben beleegyezésemet adom annak a lehetőségnek, amit felajánlott és amit megcáfolhatnék, most mégsem teszem. Nekem is sok dolgom van, úgy gondolom ő sem szeretne órákat pepecselni az interjú elkészítésével, így egymásnak teszünk szívességet azzal, ha nem az írásos verzió mellett tesszük le voksunkat.
- Látod, ebben teljesen egyetértünk. - reagálok az unalmas kimenetelt boncolgató szavaira, mielőtt olyan megjegyzést tehetnék, melytől Veda is lelkesebbé válik még a kérdések sorozatának felsorolása előtt. Engedek magamnak egy alig észrevehető mosolyt feltűnni arcomon reakciójának hatására, majd végül én is hangos véleménnyé formálom saját gondolataimat.
- Meglátom mit tehetek. Lássuk be, a kérdésektől és a témáktól is függ mennyire tudom ezt betartani. - teszem hozzá azért, hogy ez nem feltétlenül csak rajtam múlik, de ha valami megragad vagy éppenséggel a haragomat kiváltja, és fel kell lépni ellene, akkor nem én leszek az, aki visszafogja magát a végeláthatatlan csacsogás kapcsán.
Kényelmes helyezkedések árán jutok el végül abba a pozitúrába, ami számomra is megfelelő és ugyanebbe maradva hallgatom meg első kérdését, hogy ezután másodpercnyi időre a gondolataimba feledkezzek.
- Igen, ez így van. - erősítem meg a kezdeti információkat, mielőtt az elhangzottak második felére reagálhatnék kissé hosszabban elmerülve a témában. - Úgy gondolom ez két esélyes dolog. A hagyományos egymásra találás is végződhet rosszul, így semmi sem garantálja azt, hogy egyik vagy másik verziónál a vége nem negatívan avagy pozitívan alakul majd. - kezdek bele, de nem térek ki a kérdés elől. - Azt tapasztaljuk, hogy a többség vágyik a szerelemre, azonban állandóan falakba ütközik, ez pedig többnyire lehangolóan hat a próbálkozásokat tekintve. Az ilyen esetekben jövünk a képbe mi, akik több tényezőt figyelembe véve segítünk két embernek az egymásra találásában. Sok mindenkinek ez őrültségnek hangzik, de a számok magukért beszélnek és szerencsére egyre több kapcsolat szövődött a mi cégünk falain belül. - folytatom tovább és elfojtok egy sóhajt, hogy átfussam fejben a mondandómat.
- Tagadhatatlan, hogy a látatlanba történő kezdeti kutatásoknak megvan a maga veszélye, azonban mi egészen másképp működünk. Segítünk legyűrni a kezdeti izgalmakat, önbizalmat adunk az egyik és a másik félnek is, felkészítve őket a nagy találkozás pillanatára. Sokallta összetettebben működünk, mint a manapság elterjedt lehetőségek, és talán ebben rejlik a nagy különbség. Mi tényleg ott vagyunk az emberekért, és nemcsak egy-két kattintással járulunk hozzá két ember életéhez, hanem a hátramaradó részben is segítjük őket. - fejtem ki véleményemet a témáról, mielőtt lezárhatnám az első kérdésére adott válaszomat.
- A kérdésedre visszatérve, úgy vélem mindenki saját maga dönti el melyik verzió mellett marad, de azért jó, ha a kezdeti érzéseken van aki átsegít. Én személy szerint magunk mellett döntök. - teszem hozzá elmosolyodva, hiszen ha szigorúan nézzük, egyik kategóriába sem vagyunk sorolhatóak.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Bree & VedaVas. Ápr. 15, 2018 4:37 pm
bree&veda

Még vállaim is ereszkedésnek kezdenek, ahogy beleegyezik a béna kémfilmekbe illő lehallgatóeszközöm használatába. A táskámban kezdek kotorászni és természetesen valahol két galaxis között találom magam. Tipikus női táska. Ritkán ürítve, hiszen csakis a legfontosabb dolgok lehetnek benne, így felesleges folyton kiszedni, visszarakni, majd újra. Ühüm. Tudnám miért tartok egy dugóhúzót olyan fontosnak, hiszen a vörösbor hiába egészséges, fogyasztása nem éppen tartozik a napirendembe. Hiába minden, a hasznos eszköz mellett ott hever a diktafont, amit a dohányzóasztalra helyezek és benyomom egyik gombját a beindításhoz.
- A hagyományos sokszor unalmas - újra arcát vizsgálom, miután már a diktafon a helyére került és teszi a dolgát. Szerintem a hagyományos rohadt unalmas tud lenni. Persze most nem kérném arra, hogy három dupla szaltó között főzzön nekem kávét, de majd igyekszem feldobni, hogy ne legyen olyan szakmai és idegtépő.
- Ó, a társalgósabb énnek örülnék! Én sem érezném olyan monotonnak. A statisztikák alapján az olvasók jobban szeretik, ha gördülékeny az interjú, nem túl száraz. Kár, hogy minőségi stúdióm nincs, akkor még videó is készülhetne - Ez egy jó ötlet. Ugranának rá. Lehet megmozgósítom a köreim, hogy ez megvalósulhasson. - Egy szó, mint száz... örülnék, ha sokat mondanál.
Böngészni kezdem a kérdéslistát újra, valami lazábbal. Remélem nem gondolja, hogy egészen a hálószobájáig fogok matatni a magánéletében, de dögivel vannak itt privát kérdések is. Hamar bulvárlap szerkesztőjeként találhatom magam, ha megölöm a macskát ezernyi alkalommal is.
- Az első kérdés... - húzom ki magam, szeretném azért, hogy meglegyen a maga kérdez-felelek hangulata is a dolognak, ne csak két ismerős bájcseveje legyen. - Ugye te és legjobb tudomásom szerint a nővéred egy elég érdekes céget futtattok a nevetek alatt. Pontosabban társkeresőt. Miből gondolod, hogy a társkeresők által felkínált lehetőségek felülmúlják a régimódi ismerkedést? Sikeresebbnek gondolnád a modern módját a kapcsolatkeresésnek? Hiszen ahogy én tudom, az ilyen platformok lehetnek veszélyesek is, sőt, legtöbbször különválással végződnek, vagy el sem kezdődik az adott párkapcsolat. Neked mik a tapasztalataid? - dőlök hátra, majd a teámba kortyolok. Engem ez a téma valójában nagyon is érdekel. Magam is voltam társkeresőn, több kudarccal, mint sikerrel, s általában ez a jellemző az ilyen cégekre. Neki vannak statisztikái ezekről, ha minden igaz, így könnyebben átlátja ennek a pozitív és negatív oldalát is.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Bree & VedaVas. Ápr. 15, 2018 1:20 amveda&bree
Tell me what's on your mind

Ha valami nem túl hétköznapit alkotsz, jobb esetben felfigyelnek rád az emberek, melyeknek kétségkívül vannak előnyei és hátrányai is. Jasmivel a cégünk az elejétől kezdve kényelmes helyet foglalt el a szívemben és ez ennyi idő elteltével sem változott meg. Noha sokan nem értettek egyet a módszereinkkel és egyenesen tiltakoztak az ellen, hogy akár egy másodpercig is higgyenek abban, amit csinálunk, hiszen állításuk szerint gyermeteg gondolat két ember szerelmének befolyásolásában hinni. Jobb esetben meghallgattam ezeket, sőt voltak napok, amikor esti mesének elolvastam pár véleményt vagy szórakoztattam magamat, ha éppen olyan hangulatban találtam meg őket. Ők nem hittek, mi igen és velünk együtt a számok növekedése is hasonlóképp a mi oldalunkon állt, így igyekeztem a pozitívabb velejáróit élvezni ennek az egésznek. Ennek egyik szelete az interjúként felcímkézett beszélgetéssorozatok voltak, melyeket különös kedvencként tartottam számon. Néha egészen jól esett magamat fényezni vagy éppenséggel olyan témát boncolgatni, amit a környezetünkben élők csakis azért hallgatnak, mert muszáj, nem pedig azért, mert érdekli is őket. Bár ez nyíltan sosem került kimondásra, azért elég látható jelek támasztják alá ezt.
Veda az egyik zártkörű rendezvényünk által került velem kapcsolatba, és már aznap jót beszélgettünk egymással, így miután felkeresett azzal, hogy hivatalossá is tegyük további társalgásunk menetét, eszembe sem jutott kitérni a lehetőség elől. Csupán nagy vonalakban ismertem a részleteket, de tartottam annyira fairnek, hogy nem akar majd totál lehúzni az interjú során, így a megérzéseimre meg a kezdeti bizalomra hagyatkoztam.
A megbeszélt napon Veda pontosan érkezett, én meg vendégszerető oldalamat helyeztem előtérbe leginkább és kísértem be a nappalinkba, ahol az interjú zajlik majd. Italaink társaságában helyezzük magunkat kényelembe, én pedig eligazítom térdemen szoknyám szegélyét, azonban egy percre sem hagyom figyelmen kívül őt.
- Ez teljesen elfogadhatónak hangzik, így részemről ennek semmi akadálya. - burkoltan egyezek bele az elhangzottakba, ha már az engedélyemet kérte, de a továbbiakban mosoly kerekedik az arcomra a megjegyzéseinek hatására és csak ezután hozom tudtára saját gondolataimat. - Biztosan egyedi fordulata lenne az interjúnak, de maradok a hagyományos kérdezz-felelek verziónál, mindenféle szünetek nélkül. - véleményezem szórakozottsággal egybekötve mondandómat, végül a fejemet ingatom a másik verzió kapcsán.
- Ugyan, annyira azért nem vagyok kegyetlen, hogy megnehezítsem a dolgodat. Nehéz lenne lépést tartani velem, ha a társalgósabb énem eluralkodna rajtam. - teszem hozzá maradva az eredeti ötleténél, azonban igyekszem visszafogni kíváncsiskodó természetemet, hiszen ebben a helyzetben ő az aki a kérdéseket uralja, az én terepem a válaszadások lesznek. Ezt figyelembe véve viszont nincs más dolgom, mint gondolataimat összeszedve várni a témakör megismerésére.

Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Bree & VedaSzomb. Ápr. 14, 2018 10:04 pm
bree&veda

Pár napja Londonban lógattam a lábaim. Összeírtam a kérdéseket, melyeket Bree-nek tennék fel, ha megengedi. Hoztam a diktafonom, hogy felvehessem az egészet, majd később visszahallgathassam. A memóriám hiába jó, ismerve magam elferdíteném a dolgokat, miket mond, s akkor biztosan megdorgálna ő maga, ha a kéket pirosnak írom.
A város nagyon tetszik. A látványosságok valóban szebbek, mint képen, ahogy ez otthon Párizsban is igaz. Hamarabb mentem volna az interjút elintézni, de úgy döntöttem, ha már itt vagyok akkor közbenézek. Apa nem volt boldog, hogy elmentem, szó nélkül. Senki sem tudott róla, hiszen a függetlenségem szeretném nyomatékosítani azzal, hogy utazgatok saját keresetből. Ha bárki kérdezi merre vagyok, mondják nekik: várjanak ott, mikor a csillagok eltűnnek, visszatérek.
Ennek a városnak nem vagyok semmi, de nekem több, mint csodálatos. Több, mint tökéletes.
Tanakodtam a saját létezésemen. Most üldözöm a hírnevet, de miféle áron. Eldobok mindent, amit magaménak tudtam rég. Nincs magánélet, s nem az esetlegesen engem követők miatt. Nincs, mert kizárom. Nincs, mert nekem nincs időm barátokra, családra, szerelemre. Eltűntem. Ismernek, de csak egy szellem vagyok. Megéri? Reggel még az interjú lemondásán vívódtam, hisz talán nincs is az a csillag, amely azt parancsolta nekem felettem állva, hogy ez az utam. Van egy utam, de nincs ki bejárná velem. Már tudom mit vesztegetek, kockáztatni viszont félek. Társas lényként az egyetlen társam a felszerelésem.
Nincs mit vesztenem egy beszélgetés végett. Eljöttem, már teával kínált, amit el is fogadtam, de most a füzetem vizsgálom, vagy ezer kérdésem van.
- Beleegyezéseddel szeretném felvenni a társalgást, hogy később visszahallgathassam. A cikk megjelenése előtt pedig átküldeném neked a kész irományt, csakis az engedélyeddel jelenik meg - emelem rá tekintetem, majd ártatlan mosolyra húzom ajkaim. Minden fair amit csinálok, minden meginterjúvolt fél olvassa először a róla készült írást, és természetesen bírálhatja is végül. Megkérhet arra, hogy valami ne kerüljön bele, a törlése annak a bekezdésnek pedig csakis a jóindulatomon múlik. - Mindent amit mondhatsz beleírhatok, szóval óvatosan menj ki, miszerint pisilned kell, mert könnyen belekerülhet egy pisiszünet az írásba is - kuncogok, hátha oldom az eleve úgy ahogy jó hangulatot. A partin tudtunk beszélgetni, úgy tűnt elég könnyen egy hullámhosszra kerültünk. Reményeim szerint ez most sem lesz másképp. - Ha a felvételt nem szeretnéd, akkor viszont kérek egy tollat, mert pszichológus szinten kell majd jegyzetelnem minden szavad - még egy vigyort is megengedek magamnak, volt, hogy írnom kellett. Könyörgöm, csak azt ne!
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Bree & VedaSzomb. Ápr. 14, 2018 9:07 pm
Résztvevők: Briana Doherty és Veda L. Beaufort
Helyszín és plot: London, Bree lakása, ahol az interjú fog folyni Bree életéről és vállalkozásáról.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Bree & Veda
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: