welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Veda & Sarah
TémanyitásTárgy: Veda & SarahVas. Ápr. 15, 2018 10:34 am
Egy híresség az iskolában, akinek az előadására kutya kötelesség elmenni.
Veda & Sarah
Találkozás egy hírességel


Ma nagy nap van az iskolában, valami híresség jön tanácsokat adni nekünk. Az igazgatónő ismerőse ez a nő és azért hívta meg. Legalább is ezt mondják a rossz szájak, hogy csupán munkát akart szerezni az ismerősének.
Nekem nincs sok kedvem elmenni erre az izére, nem szeretem a szépségápolással kapcsolatos dolgokat. Inkább hallgatnék végig egy biológiával kapcsolatos előadást, mint egy ilyent. Otthon nem maradhatok, a szüleim agyon is ütnének ha kihagynék egy iskolai napot és azért én sem szeretnék lemaradni a tanulásról. Az iskola igazgató kötelezővé tette ezt az előadást így muszáj elmenni arra. Ráadásul a fiúk is ott lesznek, köztük River is. Nem tudom nekik miért kell eljönni, hisz őket az ilyesmi úgyse érdekli, de az igazgatónő ragaszkodik hozzá. Valahogy túlélem.
Mindenki csak erről a dologról tud beszélni ebben az iskolában. Kivéve talán engem. Én csak csendben fülelek, hátha megtudhatok valamit arról, hogy ki ez a híres ember aki ma ide jön. A lányok háromnegyede, be van zsongva mint egy őrült, még aláírást is akarnak kérni tőle. Nem értem. Sose értettem az ilyesfajta rajongásokat egy ember iránt. Igen. Ők is csak emberek, érző és gondolkodó emberek. Akiknek megadatott a lehetőség, hogy abból keressék meg kenyerüket, hogy más emberek előtt szerepelnek.
Nagyot sóhajtva vonulok végig a diákseregen akik elállják az egész igazgatói iroda előtti folyosót. Úgy hallották, hogy Veda már ott van, azt várják, hogy találkozzanak vele, mielőtt megkezdődik az előadás. Hihetetlen, hogy mire nem képesek az emberek. Szinte összetapossák egymást, valamit neki mennek egymásnak. Furcsa és ijesztő.  
Még van egy kis idő az előadás megkezdéséig, de órákat már nem tartanak, mivel a diákok nagy része az igazgatói iroda előtt ácsorog inkább, minthogy órára menjenek. Nem értem őket. Tanulás helyett inkább választják a tekergést, akkor meg miért járnak iskolába? A könyvtár felé veszem az irányt, szüneteim nagy részét ott szoktam eltölteni. Ez is most egy ilyen időszak.
Leülök az egyik asztalra kezemben tartva egy könyvet, amit el szeretnék olvasni. Imádom a kalandos, romantikus regényeket valamint a tudományos könyveket. Most éppen egy National Geografic által kiadott lap van a kezemben, amit ez idő alatt szeretnék átnézni.
A fenébe! Pattanok fel gyorsan a székből. Annyira belemerültem ebbe a könyvecskébe, hogy elfelejtettem, körülbelül 10 perce már a díszteremben kellene lennem. Szélsebesen rohanok ki a könyvtárból, úgy veszem be a kanyarokat mint valami tornádó. A díszterem ajtajánál megállok és fülelni kezdek. Csak a diákok hangos beszélgetését hallom. Ezek szerint vagy szerencsém van, hogy még nincs itt az előadó, vagy pedig csak még nem kezdték el. Benyítok. Remélem senki sem figyelt fel arra, hogy most jöttem csak be. Kezembe a könyvel egy helyet próbálok találni magamnak. Végül látok egy helyet ahová gyorsan leülök. Látom az előadó is és az igazgatónő is itt vannak. Remélem nem vették észre, hogy késtem.
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: