welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 1 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Lorena Olivia Flores
TémanyitásTárgy: Lorena Olivia FloresVas. Ápr. 15, 2018 11:06 pm
Lorena Olivia Flores
Someday I'm going to eye roll myself into another dimension
Aimee Carrero
26
Spanyol
Média
Valencia
1991.07.13
Hetero
(El)foglalt

- Előzmények -
Játsszunk egy játékot! Egy pillanatra hunyd le a szemeidet és képzeld azt, hogy más ember bőrébe bújhatsz egy kis időre; napokra, hetekre, hónapokra..nem feltétlenül számít. Mit tennél legelőször? Kihoznád magadból a maximumot, hogy olyan életet élhess, amire eddig nem volt lehetőséged? Magam is látom ennek esélyét. De mi van, hogyha épp az ellenkezője szerint kellene cselekedned mindvégig? Őrületbe kergetni a másikat, a belső kisördögöt felébreszteni. Akkor is ugyanúgy bevállalnád?
Lassan négy hónapja már annak, hogy Sandy Mercer asszisztensének álltam az általa vezetett szerkesztőségnél. Ez alatt az idő alatt művészi vénámat kamatoztatva tanultam meg a telefonkagyló gyors és higgadt mozdulatának minden egyes fortélyát, mely bájos, egyben olyan hanghordozást követel, amely két eredményt hordoz magával: a vonal túlsó végén lévő fél hangos zokogások közepette vonalat bont avagy első pillanattól kezdve bizalommal fordul a szerkesztőséghez. (Ugye nem kell mondanom, hogy az utolsó a szerencsésebb eset?!) Adrian és Wilhelmina Flores egyetlen lányaként két esélyes volt az életem kimenetele. Követhettem apa pár hétig tartó énekes karrierjét avagy ugyanennyi időtartamot igénybe véve riszálhattam a hátsómat egy hullócsillag szintű banda háttértáncosaként. Nos bármennyire is visszautasíthatatlannak találtam az ajánlatokat, engem mindig jobban lekötöttek a szülővárosunkban keringő pletykák és botrányok, melyek miatt egy percnyi időm sem volt unatkozni. Nem is volt kérdéses ezek után, hogy milyen úton szeretném kamatoztatni a szülők által örökölt sikereimet, arra viszont magam sem számítottam, hogy én is egyfajta botrány főhősévé válok az idő múlásával. Jóformán kerültem a főnököm magánéletét és megpróbáltam kimaradni társaim magánakcióiból, akik végül az orrom előtt buktak el csúfosan minden egyes alkalommal, amikor Ms. Mercer kedvére próbáltak tenni. Noha hozzám is elért a pletyka a nő legutóbbi kapcsolatának körülményeiről, megpróbáltam tudomást sem venni róla, míg nem egy nap arra kért, hogy legyek teljes valómban a megoldása a kapcsolatában beállt problémáknak..


- Módszerek -
Két teljes napja lapul a táskámban a Ms. Mercer által átnyújtott szerződés, amin fekete-fehéren ott állnak a követelései. Vicces, nemde? Minél inkább kerülöd a problémát, annál mélyebben csücsülsz a közepében. És hogy miről is szól pontosan a főnökömmel való megállapodásunk? Titkos kapcsolatuk édes kis pillanataiban én lennék a csúnya, gonosz harmadik kerék, akit a végén mégsem vádolnak megcsalással, hanem teljes bedobással hátszélként támogatnak. Jól gondolom ez így nem sokat mond el, ezért fussuk tovább ezeket az eszement köröket. Kiderült ugyanis, hogy Ms. Mercer és rangjához megfelelő párja közötti tökéletes kapcsolatba a szülőknek is hatalmas beleszólásuk van. Igen, tudom, én sem igazán értem, de állítólag a pasas aláírt valami megállapodást anyucival meg apucival, miszerint az ősök felülbírálhatják egy szem kisfiuk döntését a jövendőbelijét illetően, ha az valamilyen úton-módon nem felel meg az elvárásaiknak. Abszurd, de tényleg létezik ez, bármennyire is agymenésnek bizonyul az egész. Az meg még egy lapáttal rátesz a helyzetre, hogy pont 'TökélyKétLábon' Sandy Mercer az, aki nem felel meg a feltételeknek. Itt jövök a képbe én, az egyszerű asszisztens, akinek a Legrosszabb barátnő címért való alakítás jut, oldalamon Mercer pasijával. Küldetésem: a szülők idegeire menni, míg Sandy a háttérből várakozik a legjobb pillanatra, ahol megmutathatja, hogy ő valójában csak a kisebbik rossz..


- Eredmények -
Debütáló est - a családi vacsora. Utálom. Minden. Percét. Ne essünk félreértésekbe, imádok enni. Reggelizni, utó-reggelizni, ebédelni, újra ebédelni, vacsorázni..szóval értitek. Azt viszont nem tudom elviselni, hogy két gyanúsan méregető szempár mered rám, miközben valami magyarázatra várnak az arcom oldalán díszelgő rúzzsal rajzolt minta kapcsán - direkt volt - amire nyíltan sosem kérdeznének rá. Harsányan nevetgélek, lelkesen mutogatós monológokat beszélek a semmiről, miközben Mercer-pasija úgy fújtat mellettem, mint valami bekrepálni készülő gőzmozdony. Eltelik öt perc, tíz is mire a Kócos - mert így hívom a srácot - fogja magát és megjegyzi azt, amit a szülei görcsösen szeretnének a tudtomra hozni egész este alatt. Szinte érzem, hogy a megkönnyebbültség kipukkanó buborékja körbeöleli feszült társalgásunkat, én pedig a szerepemet hozva viharzok ki sértődötten, miközben a srác azt magyarázza éppen a szülőknek, hogy fogalma sincsen mi ütött belém. Hazug!


- Következtetés -
Aggódva jelentem, hogy Sandy Helena Mercer teljesen elveszett a nagyszabású tervei folyamatában. Mindent felépített, cikket ír kettőnk színjátékáról és ha ez még nem lenne elég, követelte, hogy fontoljuk meg az összeköltözést a hihetőség jegyében, - noha szigorú kikötések árán. Nem feltétlenül boldogulok a két engem is túlnőtt bőröndömmel, amiket éppen áthúzok Kócossal való életünk közös lakásának ajtaján, miután egy teljes héten át Sandyvel történt titkos társalgásaink alatt azt firtattam mennyire nem lenne jó ötlet ezt meglépni, ő meg erre a fejemhez vágta, hogy asszisztenseként köteles vagyok minden szempontból a kedvére tenni.
Jó tanács: menekülj a főnököd elől, ha magánéleti-szerződésekkel kerget vagy ha már belementél, dacból kerüld őt, hogy sértettségedet minden módon tudatosítsd benne, amiért ilyen galád módon kihasználja főnöki státuszát.

foglalkozás ❖ újságíró asszisztens 

hobbi ❖ jóga, lakberendezés, kóbor kutyák befogadása 

becenév❖ Lori

Család ❖
Adrian Flores(apa) - a kiégett bandatag, aki még most is az első kiadott albumával a párnája alatt képes csak elaludni. A család humoristája és tipikusan az a személy, aki a közlekedésről is órákig tud énekelni. Jelenleg egy zeneiskolában adja tovább tudását vagy a múlt történéseit idézi fel. Nála ez egyre megy..

Wilhelmina Flores(anya) - a szeszélyes táncosnő, aki mindig többre vágyott, de csak Adrian bandájának háttértáncosáig futotta. Olykor maga a megtestesült káosz, máskor a két lábon járó szigete a nyugalomnak.


Wilow&Adrian(kettő egy csapásra) - Házasságuk olyan, mint a mesékben - egyszer volt, hol nem volt.. Gyorsan lángra kaptak, hamar kiégtek. Ehhez az sem segített hozzá, hogy kiderült Adrian a saját neméhez vonzódik, de annyira kétségbeesettek voltak, hogy együtt maradtak, mert külön-külön egyiket sem viselnék el. Mellesleg Adriannek lakásra, Wilhelminának meg a férfi főztjére volt szüksége. Kezdettől fogva jó barátok és meg nem értett szerelmesek voltak. Sosem akartak második gyereket, hiszen úgy gondolták belőlem egy is bőven elég.

- ❖ - ❖ multi(funkcionális)
média

avatar
Hozzászólások száma :
10

reagok :
6

Csatlakoztam :
2018. Apr. 15.

Korom :
27

Tartózkodási hely :
• Bristol •

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lorena Olivia FloresKedd Ápr. 17, 2018 4:11 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Lorena!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: