welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

Chloe Rosalie Dumont
TémanyitásTárgy: Chloe Rosalie Dumont Szer. Ápr. 18, 2018 4:36 pm
Chloe Rosalie Dumont
A fiatalság jellemzője, hogy az élet rövidségéről nem vesz tudomást, merész vágyait az időre bízza, s azt hiszi, majd mind valóra váltja.
Maia Mitchell
17
holland
diák
Key West, Florida
2001. 04. 27.
hetero
egyedülálló


Útmutató Chloe Dumonthoz

Ha azt akarod, hogy eme gyönyörű hölgyemény téged válasszon, és boldogan maradjon melletted, akkor elsősorban tisztelettel kell beszélned vele. Ezzel kivívhatsz nála némi szimpátiát, viszont ha nem így cselekszel, könnyen megorrol majd rád, és ignorálni fog. Nem bosszúálló típus, ne félj... Egyáltalán nem fog veled foglalkozni, mert ő nem pazarolja az idejét senkire. Ha nem így tettél, akkor lépj előre egy mezőt! James, te ne tedd, te kimaradsz a következő körből!

Mindezek után már észre fog venni, és pozitívan, kedvesen fog viselkedni veled, ha továbbra is tartod vele a hangsúlyt. Ne feledd! Még nem vagytok barátok, csak ismerősök, akire kedvezően gondol. Ha ezen a mezőn is kedvesen viselkedtél, akkor lépj előre még egyet, és húzz egy szerencsekártyát! Gratulálunk! Így tökéletesen sikerült megnyerned Chloe Dumont szimpátiáját, és most már nehezebb lesz elveszítened azt, esélyed van a társasjátékban nyerni. Jutalomból még egyszer dobhatsz.

Ha hatot dobtál, akkor az innen ekkora távolságra lévő mezőn ajándékot kell venned neki. Figyelj oda arra, amit az eddigi játék során tanultál és olyat vegyél, ami tetszeni fog neki! Nem szeret ruhát kapni a születésnapjára, viszont ha sütsz egy tortát, azt nagyon fogja értékelni. Ha az apukája vagy, akkor viszont javaslom, hogy autóval ajándékozd meg, ha nem akarod, hogy az arcodba nyomja azt. Igen, imád téged, de pontosan tudod milyen régóta vágyik arra, hogy saját kocsija legyen!

James, ha jól látom időközben te is Chloe Dumont kedvesebb ismerősei között találtad magad! Na látod, ez a lány egyáltalán nem gonosz, csupán csak megvédi magát azoktól, akik ártó embereknek tűnnek számára. Lépj előre két mezőt! A kitartásod természetesen jutalommal jár: eltölthetsz Chloe Dumonttal egy napot a lovardában, ami a kedvenc helye.

Viszont ne feledkezzünk meg a másik játékosról, aki sikeresen választott ajándékot, és megsütötte a kedvenc répatortáját. Neked mindezek után már nincs dolgod, csak annyi, hogy jól kezeld a lány makacsságát, és ne szúrd hátba, mert akkor kiesel a játékból! Chloe Dumont a cserbenhagyást nem viseli jól, és nagyon nehezen emészti meg. Mondhatni bármit meg tud bocsátani, de ezt nem. Lehet, hogy vékony és törékeny lánynak tűnik, aki mindenből viccet csinál, és sok barátot gyűjtött maga köré az elragadó stílusa miatt, de ugyanúgy megvannak benne a házi sárkányra emlékeztető vonások is, ami minden nőre jellemző, így jobb nem ujjat húzni vele, mert éreztetni fogja veled, hogy te vagy az, aki rosszabbul jár végül és nem ő. Csak azt szeretné, hogy figyelj oda rá is, és ne legyél mindig önző vele, mert akkor ő is ezt teszi, a segítségedre lesz, meghallgat, és melletted fog állni. Chloe Dumont nagykanállal habzsolja az életet, s bár jellemző rá a megfontoltság is, mindennek ellenére bolondos személyiség, aki mellett jól fogod érezni magad, ezért a játék is élvezhető lesz számodra. Ha mindezt tudod vállalni, és nem dobsz rosszat a kockáddal, akkor a végén te érsz először célba, és te leszel a nyertes játékos. Ez egy olyan játék, aminek több nyertese is lehet, mert csak a figyelemről és a szeretetről szól. A legjobb társasjáték a világon, ugye?


Így öltöztesd fel Chloe Dumontot!

Most, hogy már barátok vagytok, és a lány hozzád tartozik, jöhet a játék második köre, amiben fontos, hogy a lány véleményére adj. A feladat: játssz makeover játékot Kang Ha Nával! Egy szál köntösben áll előtted, a fején törölköző, az arca nincs kifestve. Különböző alkalmakra kell felöltöztetned, de ha nem tetszik neki az, amit összehoztál, akkor veszítesz, szóval vigyázz! Ehhez szolgáltatok neked némi segítséget, hogy ne legyen ennyire nehéz a dolgod. Vágjunk is bele!

Szürke hétköznapok:

Sokan szeretik feldobni ilyenkor az öltözéküket, de ez a lány nem ilyen. Ő inkább a kimért, egyenes divatot, a letisztult külsőt kedveli. Szóval a piros sál nem lesz jó megoldás az esetében, gyorsan cseréld ki egy szürkére, amibe ezüstszín cérnával varrt részek is vegyülnek, és csillognak a napon! Ehhez keress egy sima farmert hidegebb, melegebb idő esetén egy testhez álló, egyszerű mintás szoknyát, esetleg egy lenge, nyári ruhácskát, ami elegáns hatást kelt. Fontos, hogy ne legyen se a-vonalú, se harang fazonú, mert az mínusz 25 ponttal jár. Ha ezzel megvagy, akkor csak egy csinos hosszú, vagy rövid ujjú blúzt adj a szereléshez, amik lehetőleg egyszínűek, esetleg csíkosak, de mindenképp passzolnak az alsó darabhoz. Nincsen feltűnő színük, azaz fehér, szürke, vagy fekete árnyalatban játszanak. Most használhatjuk fel a sálat, és ékszernek csak egy apró ezüstórát használj, illetve a kis gyémánt fülbevalót, amit édesapjától kapott születésnapjára. Ezek után a haját mindenképpen vasald ki, és hagyjad, hogy az arca körül lengedezzen, esetleg ha illik a szereléshez, akkor egy konty még belefér. Ha kifejezetten csinosra sikerült az összeállítás, akkor a hajvéget hullámosítsd be. Hajszínnek gyakorlatilag bármilyet választhatsz, ami nem kifejezetten rikító, de a középbarna árnyalatot kedveli a legjobban. Ezek után már nincs másra szüksége, csak a méteres magassarkú cipőjére, és a hatalmas fekete táskára, amiben még a macskája is elférne. Arcát finoman fesd ki, és ne feledkezz meg a barackszín pirosítóról, ami a kedvence, illetve a rózsaszín szájfényről, amit mindig használ. Nem hátrány, ha mindez ajakdúsító.

Lovaglás:

Szóba sem jöhet a szoknya, mindenképpen sötétkék lovagló nadrágot válassz, mert az a kedvence! A blézer pontosan ugyanilyen árnyalatú legyen, és ez alá fehér, fodros inget szokott venni. Haját rendszerint lófarokban hordja, és a csizmájának egy pici sarka szokott lenni. Ha melegebb az idő, akkor a kabát elhagyható, ilyenkor egy rövid ujjú inget szeret hordani, ami szintén kissé fodros a mellrésznél. A smink jelen esetben csak ajakápolót jelent, hiszen a bőre viszonylag szép és egyenletes, így nincsen szüksége alapozókra a sport mellé.

Elegáns rendezvények:

Lehetőleg térdig érő, barack vagy halvány rózsaszín ruhát válassz! Ilyenkor díszítésnek belefér egy-egy fodor vagy csipke, de csak a jó ízlés határain belül, itt is érvényesül a felállított „kevesebb néha több” szabály. A ruha alá a harisnya testszínű legyen, és szinte kötelező darab, csak úgy, mint a fehér színű magassarkú. Ugyanebben az árnyalatban játszó laptáskát fog magával hozni, ami semmiképp nem latex anyagú! Kabátnak tömött vállú, kosztümkabátot venne fel a legszívesebben, de valami halvány árnyalatban, mondjuk krémszínben. A haját ilyenkor mindig érdemes hullámossá varázsolni, és egy-egy tincset hátracsatolni, esetleg az egészet a tarkóján laza, de elegáns kontyba fogni, ami megmutatja a szolidan kifestett arcát. Egy kis tusvonal belefér, és a rózsaszín szájfényt le lehet cserélni natúr árnyalatú rúzsra. Kiegészítőnek apró, lógós fülbevalókat kedvel, illetve a vékony, ezüstből készült karpereceket. A nyakába csak akkor válassz láncot, ha a ruha V kivágású, és kissé lengébb fazonú!

Bulik:

Ilyenkor csak a fekete szerelés megengedhető: fekete, pánt nélküli felső hosszúnadrággal, vagy pedig hollószín ruha, aminek az egész felülete csillog. Általában ezeknek a cuccoknak mind testhez kell simulniuk, de nem lehetnek feszülősen kényelmetlenek. Elegáns pénztárca funkcionál táskaként, és a kezébe nyugodtan varázsolj oda egy koktélos poharat, mert nem ártatlan bárányka, szokott alkoholt fogyasztani ő is! Ilyenkor a haját rendszerint kivasalva viseli, esetleg valami különleges fonatban. Megengedett az erősebb smink is, például a cicás tusvonal, ami nagyon jól áll a szemének, illetve a vörös rúzs, ami kiemeli a húsos ajkait. És ez alkalommal nyugodtan aggass rá sok ékszert. Merész, lógós fülbevalót, ami érhet akár a válláig is, sok vékony ezüst karperecet gyűrűkkel. A cipője extra magas sarkú, és fekete, a ruha hossza pedig nem lehet hosszabb a combja felénél!

Otthon:

Mindegy mi, csak kényelmes legyen. A legjobb a melegítő, bármilyen színben, vagy pedig a pizsama, és az arcára semmilyen sminktermék nem kerül, maximum egy lemosható arcmaszk uborkákkal. A kezébe könyvet tegyél, haja kócos kontyban van a feje tetején, amiből jó néhány szál kiszabadult már. A kanapéra érdemes odatenni divatmagazinokat és a tv távirányítóját, meg a mobilját. Ezeken kívül nem sok dologra van szüksége.

Minden érthető számodra? Akkor indulhat a játék!
foglalkozás ❖ diák  

hobbi ❖ gitározás  

becenév❖ Chloe?

Család ❖ Sokan valahol irigyelnek, valahol pedig sajnálnak a családom miatt. Irigyek rám, mert a szüleim miatt, mert tökéletes harmóniában és szerelemben élnek együtt a mai napig. Mivel mind a ketten normális embernek mondhatóak, gyakorlatilag nem hallottam őket veszekedni, mert mindig úgy intézték a dolgot, hogy lehetőleg véletlenül se lehessek fültanúja a civakodásuknak. Sosem akarták, hogy válasszak közülük, mind a ketten egyformán szerettek, és talán egy kicsit el is lettem kényeztetve, amiért egyetlen lány voltam a családban. Sőt, nem csak lány, egyetlen gyerek is. Mindig szerettem volna egy testvért, de apám munkája túl nagy rizikót jelentett volna. És itt jön be a képbe az, hogy miért sajnálnak: ugyanis apám katona. Ráadásul általában veszélyesebb helyeken szokott állomásozni, így sosem vagyunk biztosak abban, hogy visszajön. Elég jó kapcsolatom van vele, így mondhatni beledöglenék abba, ha egyszer nem jönne haza. Illetve sokan beszélnek arról, hogy anyám biztosan megcsalja apámat, de én ebben nem hiszek. Tökéletes béke van nálunk otthon, és úgy vélem, hogy a legtöbben ezt irigylik tőlünk.
húsklopfoló ❖ 150 év ❖ ...

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

•••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• ••••
Tinédzser korodban az a legrosszabb dolog a világon, ha valamiben különbözöl a többiektől, de minél idősebb leszel, annál jobban megérted: éppen a jellegzetességed az erősséged, a fegyvered, a páncélzatod.

diák
avatar
Hozzászólások száma :
7

reagok :
3

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Chloe Rosalie Dumont Pént. Ápr. 27, 2018 6:50 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Chloe!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
266

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: