welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Daddy, where are you?
TémanyitásTárgy: Daddy, where are you? Csüt. Ápr. 19, 2018 7:36 pm
Samuel Liveert
Apa csak egy van.
Szigorú, erkölcsös, arrogáns. Ezekkel a szavakkal jellemezhetlek a leginkább. Mégis az apám vagy, és elfogadtalak olyannak, amilyen vagy. Az anyám már régen meghalt, még egészen kislány voltam, így többnyire egyedül neveltél fel. Azóta kétszer voltál nős, de egyik házasságod sem tartott túl sokáig, hamar rájöttél, hogy kevés olyan nő van, aki nem a pénzedre megy. Hatalmas üzletlánc vezetője vagy szerteszét Európában, a nevedet több helyen is ismerik már. Gondolom mondanom sem kell, hogy mindent megadtál nekem, amiről sokan csak álmodozhatnak. Amiről azonban nem tudok az az, hogy mindez csak a látszat. Valójában rengeteg piszkos ügyben is benne van a kezed, olyanokat láttál és hallottál, amit nem szabadott volna. Nem hiszed, hogy veszélyben lennél, de engem féltesz, ezért küldtél Olaszországba, egy eldugott iskolába tanulni, hogy biztonságban tudhass. Amiről azonban fogalmad sincs még az az, hogy jobban veszélybe sodortál, mintha otthon lennék. Az egyik ellenséged ugyanis rám bukkant, és oda küldött valakit az iskolába beépülni, mint diák. A célja, közel kerül hozzám, majd elrabolni. Talán már nem is áll messze tőle. Nem tudom, hogy mit fogsz majd tenni, de az biztos, hogy szükségem lesz rád.
Kapcsolatunk: szigorú elveid vannak, sosem lehettem igazán önmagam. Nem barátkozhattam a házunkban dolgozókkal, mindig azt mondtad, hogy nem hozzám valóak. Sőt... senkivel sem barátkozhattam addig, amíg te azt jóvá nem hagytad. Nem engedted, hogy az életemet éljem úgy ahogyan szerettem volna, mindig időben haza kellett érnem ha elmentem valahová, vagy el sem engedtél. Nem lehettem szerelmes, és nem tapasztalhattam meg az élet gyönyöreit. mégis imádlak, hiszen az apám  vagy, légy bármilyen is.

Röviden ennyi, minden mást a megalkotóra bízok. Nagyon várlak  
play by
kor
csoport
rang
Joseph Morgan?
40-42
Holland
gazdag
gazdag

avatar
Hozzászólások száma :
6

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Apr. 13.

Tartózkodási hely :
Firenze, Olaszország

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: