welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty, Vincent Labelle

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Princess Mathilde
TémanyitásTárgy: Princess MathildeCsüt. Ápr. 26, 2018 11:37 am
Mathilde Söderlund
like a flower made of iron
Danielle Campbell
18
norvég
királyi család (hercegnő)
Norvégia
1999. április 27.
heteroszexuális
eljegyzett

A lépteim kopognak a hatalmas palota előtti köveken. Egy egyszerű lovagló csizma van rajtam, egy farmer, és egy pulóver. A hajamat lófarokba kötöttem a tarkómnál, hogy ne zavarjon a nagy rohanásba. Egy nagy bőröndöt húzok magam után, ami halkan berreg, ahogyan a kereke a talajhoz súrlódik. Könnyek folynak végig az arcomon. Óvatosa ón megtörlöm a jobb kézfejemmel, vigyázva, hogy meg ne égessem magamat a hamvadó cigarettával, amit két ujjam között szorosan fogok. A kapuban már vár a kocsi, ami elvisz egyenesen a reptérre, hogy ott felszállhassak az első gépre, ami messze visz innen. Magam sem tudom, hogy hova megyek még. Őszintén szólva teljesen mindegy. Az angolt kiválóan beszélem, hála a magántanáromnak aki már három éves korom óta anya nyelvi szinten tanít engem és a testvéreimet.
Az órámra pillantok. Hajnali egy óra, három perc. A vállam felett visszapillantok a palotára, amit tizennyolc teljes évig az otthonomnak neveztem, s a levegőbe szipogok. Nem bírok itt maradni. Ez a mesebeli hely, ami annyit jelentett nekem, ami mindig óvott, és biztonságot nyújtott átalakult. Egy gonosz, és örült világgá nőtte ki magát, ami egészben akar engem lenyelni és felemészteni. A szüleim ellenem fordultak, a testvéreim pedig folyamatosan feléjük löknek, de nem tudom megtenni, amit akarnak.
Eldobom a cigit, és a sarkammal meg is taposom, hogy ne égjen tovább, szinte feltépem a taxi ajtaját, és magma mellé lököm a bőröndöt. Megigazítom a tincseim, és az arcomat is letörölgetem, majd beülök az anyós ülésre a sofőr mellé.
- Mathilde hercegnő, hova lesz a fuvar? - kérdezi udvariasan a számomra teljesen ismeretlen, középkorú férfi, és még egy fáradt mosolyt is elereszt.
- A legközelebbi reptérre, és kérem, taposson bele - fújom ki a szavakat, majd lehúzom az ablakot, és kipillantok még egyszer, és utoljára a palotára. A kocsi motorja beindul, egy lámpa felkapcsolódik az ötödik emeleten, mi pedig másodpercek alatt eltűnünk az éjszakába.

***

- Tessék?
- Jackson felnevet, látszik rajta, hogy nem bírja feldolgozni a helyzetet, amit elé tártam - tehát azt akarod mondani, hogy te a Norvég királyi család sarja vagy, ráadásul egy hercegnő, akit házasságba akartak kényszeríteni egy olyan férfival, akivel életében nem találkozott… - levegőt vesz, hogy folytathassa, és még a sörébe is belekortyol - ezért az éjszaka közepén összepakoltál, és leléptél otthonról? Ide, Angliába.
- Pontosan ezt mondtam, igen - válaszolok türelmesen. Az elmúlt három hónap alatt, amit együtt töltöttünk - csupán szigorúan lakó társakként, és barátokként - sikerült hozzászoknom a heves, és kissé szeleburdi természetéhez.
- Hát ezt nem hiszem el - felnevet - tehát ilyen egy neveletlen hercegnő.
foglalkozás ❖ pultos  

hobbi ❖ lovaglás 

becenév❖ Mattie

Család ❖ A Norvég királyi család. Az apám az uralkodó, anyám pedig egy Finn hercegnő, akit tizenhat éves korában hozzáadtak apámhoz. Három testvérem van, két báty és egy nővér. Már nem igazán jó a kapcsolatunk, mondhatnám nincs kapcsolatunk, mert csaknem három hónapja nem is beszélek velük.
Pannaja ❖ 20 ❖ (még)nincs
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
17

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. Apr. 26.

Korom :
19

Tartózkodási hely :
➔ Nagy-Britannia

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Princess MathildePént. Ápr. 27, 2018 6:38 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Mathilde!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: