welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

lakótársam, mr. szemétláda
TémanyitásTárgy: Re: lakótársam, mr. szemétládaSzomb. Júl. 21, 2018 11:02 pm
-- archivált hirdetés --
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
352

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: lakótársam, mr. szemétládaSzomb. Ápr. 28, 2018 1:02 pm
Jackson akrámi
Add meg az esélyt, hogy megtörténhessen!
Oh, Jackson. Minek is nevezzelek? Idegen? Barát? Társ? Sátánfatyja? Mindegyik vagy te egyben. Szerencsémre, vagy bánatomra, Angliába érkezésem estéjén ismertelek meg. Egy padon ücsörögtem, és próbáltam kitalálni, hogy hogyan tovább, mit tegyek a jövőben, hová menjek, amikor csak úgy a semmiből odaléptél, és kértél egy cigit. Jól nevelt lány módjára persze adtam, és onnantól kezdve ha akartalak sem tudtalak volna levakarni magamról. Leültél mellém, és kérdezgettél, vagy amikor láttad, hogy túlléptél egy határon, hallgattál. Szép vagy, amikor hallgatsz, tudod?
Összebarátkoztunk, ha lehet ilyet mondani olyankor, amikor semmit nem tudsz a másikról, csak a kereszt nevét. Elmondtam, hogy mi a problémám. Hogy nincs semmim, főleg nem tető a fejem felett, mire te felajánlottad nekem a lakásod plusz szobáját, mondván, már egy ideje nem lakik benne senki. Persze arról mélyen hallgattál, hogy miért nem. Naiv kislány módjára megbíztam benned, és elfogadtam az ajánlatot. Attól a perctől fogva lakótársak vagyunk, bár még mindig nem tudok rólad semmit. Segítettél munkát szerezni, és még egy macskát is vettünk, a kérésemre, de fogalmam sincs arról, hogy ki is vagy valójában, és talán sosem tudom meg. És TALÁN éppen ez a bizonytalanság az, ami úgy vonz benned. Hozzád. Mert nem titok, hogy egy egészen kicsit, talán megőrülök érted. Tetszel, egyszerű emberi nyelven mondva. Az első férfi vagy, aki elnyerte a tetszésemet mióta Kai elhagyott engem… minket. Szóval legél büszke magadra, akkor is, ha neked nem tűnt fel csendes rajongásom,

Jövőjük; jelenleg ott tart a lányom élete, hogy Kai, aki a vőlegénye volt annó, majd kómába esett, és négy évig jelet sem adott magáról, Mattie pedig azt hitte meghalt, visszatért és megjelent a lány életében. Bár tőled függ, én szeretném hogyha Jackson és Mattie kapcsolata a játéktéren alakulna szerelemmé. Lehetnének háramas játékaink is Kai-al, szerintem benne lenne a drága.

Jacksonról; a múltjával, és a családjával kapcsolatban nem nagyon akarok megszabni semmit. Arra gondoltam, hogy a családjával elhidegült a kapcsolata, nem nagyon beszélnek. Szinte egymagára maradt a világban. A munkája legyen valami sötét. Mondjuk bérgyilkos, az izgi lenne. Vagy valami drog csempész, akár mi amit büntetnek, és amiről nem beszél a lánynak.

Az Usernek; a név változatható teljes nyugalommal, ahogyan a nemzetiség is. Viszont, a pb-k valamelyikéből (Nathaniel Buzolic or Daniel Sharman) nem engedek. Kettejük közül legyen valamelyik, légyszi.

Nagyon-nagyon várlak, kérlek gyere hamar, és ha megérkeztél dobj egy pm-et.
play by
kor
csoport
rang
Nathaniel Buzolic or Daniel Sharman
22
bármelyik
valami törvényen kívüli
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: