welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Prinsesse Elida
TémanyitásTárgy: Prinsesse Elida Vas. Ápr. 29, 2018 10:44 pm
prinsesse elida bernadotte söderlund
sealed with a kiss.
blake lively
20
norvég
királyi család
oslo
97/05/06
heteroszexuális
eljegyzett

Egy csók a homlokomra, ennyi volt, és tudtam, mit kell tennem, mint amikor a bárány elnémul nyírója előtt - apám bölcs, megdöbbentően világos szemébe néztem, a ráncokkal keretezett vonásokra, mennyi fáradtság és kétség, mennyi odaadott perc és könnyű alázat, mennyi minden, amit annak idején, mikor a térdére ültetve lovagoltatott, vagy nagy ritkán mesét olvasott, még nem láttam. De tudom, a játszma számomra eldőlt, tudom, mert eszem ágában sincs ellenkezni vele, mikor ilyen bölcsen, ilyen jóakarattal néz rám - ennek a tekintetnek elhiszem, hogy boldog leszek, és elhiszem, hogy ő semmi mást nem kíván nekem, mióta émelyítő éberséggel elhagytam anyám méhét.

Az életünk csupa kötelesség. Valahol, idebent, még visszhangoznak a szavai, bár még csak hétéves voltam, mikor rúgva, sikoltozva Ingrid, a nevelőnő - ezen a címen a negyedik - karjába haraptam, visítva, mint egy hízott kismalac, hogy nem, én nem vagyok hajlandó felvenni a kék ruhát, én nem megyek arra a buta ünnepségre, pedig családostul meg kellett jelennünk a köztársasági elnök beiktatási estélyén.  Az életünk csupa kötelesség, Elida. A helyzetünk kiváltságos, éppen ezért kell minden erőnket megmozgatnunk másokért, mondta apa, és én felvettem a kék ruhát, szipogva, csúnya szavakat dünnyögve hagytam, hogy Ingrid befonja a hajam, és soha, soha többé nem ellenkeztem. Mert az életünk kötelesség, az igát mindannyian együtt húzzuk, mama sem élvez ez alól mentességet, nem, még akkor sem, ha cherryt iszik a vacsorához.

Biztosan elragadónak fog találni. Ne aggódj! Hiszem, hinni akarom, hogy így lesz, hogy a boldogságom pusztán karnyújtásnyira vár rám, és én okosabb leszek, mint anyám volt, én nem fogom megvetni a férfit, még gyenge pillanataimban sem, de még lenézni sem, nem fogom kritizálni, nem fogom ócsárolni, nem, és nem, mert már láttam, milyen ráncokat ró vágytól tiszta arcokra az uralkodás. Okosabb leszek, mint a húgom, aki elszökött mindannyiunk közös igája elől, aki elhagyott minket, és akinek talán ezt sosem fogom megbocsátani igazán. Jobb leszek, mint a bátyám, aki szinte fájó nemtörődömséggel emeli fel a vésőt, hogy újabb ráncokat vágjon vele apa arcába. És talán, de csak talán, jobb leszek még Ylvánál is - sóvárgás nélkül fogom szeretni az életemet, elfogadva mindazt, amim van, nem kérve és nem követelve többet, mert ezt az igát kell együtt vontatnunk végső soron. Ez a kötelességünk.
foglalkozás ❖  prinsesse 

hobbi ❖ mosolyogj a kamerába!  

becenév❖ elida

Család ❖ Egy csók a fejem búbjára, apám szeretetének jele, egy mozdulat, puha és csendes, amitől hirtelen mind gyermekek leszünk, oktalanok, és ziláltak, nevelőnővel a nyomunkban. De anyám, az ő csókja csupa igazgyöngy, csupa hideg fenntartás, mert szeretlek, ha szép vagy, ha szépen viselkedsz, ha nem fújsz buborékot a kakaódba, és ha nem lóbálod a lábadat akkor sem, ha a szék túl magas neked - szeretlek, mert a testemből vagy, talán túlságosan is, talán mindük közül te leginkább, és ezért nem szoríthatlak elég messzire magamtól.

Sigurd unott arckifejezése az újabb fejmosás után, nem vagyunk már gyerekek, igazán nem, és mégis a végsőkig ismerős köröket futjuk, ha nem vigyázunk, átesünk egymáson, lehorzsoljuk a térdünket ebben az ostoba játékban, amiről mind szeretjük azt hinni, hogy a való életünk - és hisszük, hisszük még akkor is, amikor dühtől zihálva elfekszem Ylva ágyán, amikor követelem a figyelmét, az övét, bárkiét, még talán Mattie-ét is, akit mindig őszintén szeretni akartam, és talán éppen ezért sosem vettem igazán komolyan. Meg fogok szökni, mondta, és én a fejemet csóválva igazgattam a melltartóm pántját, mert olyan lehetetlen volt, olyan hihetetlen, valahol egészen rémisztő, hogy a világ, odakint, egészen más dallamra kering, mint ami az én fejemben szól. Sosem hittem volna, hogy Mattie lesz az, aki megunja a fogócskát, és nem rohan többé, az oldalát szorítva, hogy azután diadalmas vigyorral elkapjon engem, Ylvát, Sigurdot, bárkit.
crème brulée ❖  fontos lenne? ❖ v.v.
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. Apr. 29.

Tartózkodási hely :
Oslo

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Prinsesse Elida Hétf. Ápr. 30, 2018 8:43 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Elida!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: