welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty, Vincent Labelle

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Ylva Söderlund
TémanyitásTárgy: Ylva SöderlundVas. Ápr. 29, 2018 11:31 pm
Ylva Söderlund
I can swear, I can joke, I say what's on my mind, If I drink, if I smoke, I keep up with the guys
Nina Dobrev
21
norvég
királyi család
Oslo
1996.06.21.
hetero
egyedülálló

Lehunyt szemeimmel igyekszem kizárni a külvilágot és minden erőmmel csak a körülöttem dübörgő zenére próbálok koncentrálni. Hagyom, hogy a testem felvegye a dallam ritmusát és végre elengedhessem magam, de nem megy, hiába minden erőfeszítésem. Nem számít, mennyi felest ittam már meg, hányszor szívtam bele abba a körbejáró füves cigibe, most semmi sem segít rajtam. Az ellazulás, a gondolataim kikapcsolása ezúttal nem jön össze. Nem tudok másra gondolni, csak a húgomra és arra, hogy vajon most hol lehet, hogy vajon biztonságban van-e. De már túl késő ezen gondolkodni. Az igazság az, hogy sohasem voltam jó testvér. Bár gyerekként mintha közelebb álltunk volna egymáshoz. Akkoriban még talán mindannyiunknak tetszett is ez az élet, amibe beleszülettünk. Vagy még ha nem is voltunk odáig érte, játéknak fogtuk fel. Ám ahogy nőttünk, úgy nem csak egyre nagyobb figyelem kísérte minden léptünket, de a kötelességeink is felhalmozódtak, ezzel egy időben pedig eltávolodtunk egymástól. Lehetne ezt tagadni, bár fölösleges volna.
A női mosdó tükréből egy ismeretlen arc tekint vissza rám. A szőke fürtök, amelyek arcomat szegélyezik, nem is valósak. Ámítás, csalfa káprázat, olcsó kis paróka, hogy elvegyülhessek a tömegben. A sminkem is erős, ajkaim színe elüt a szemhéjam festékétől, de nem is az a célom, hogy megcsodáljanak az emberek, sokkal inkább az, hogy elbújhassak közöttük. Mert ez vagyok én: a norvég király legidősebb lánya, akinek hírnevén csorba nem eshet. Aki pontosan tudja az etikett és a protokoll összes kis szabályát, kezdve attól, hogy miként kell kinéznie egy uralkodói terítéknek, s a poharakat a tányér jobb felső sarkánál milyen formában kell elhelyezni, egészen addig, hogy melyik eseményre milyen ruhában illik megjelenni. Akinek ajkaira mosoly ül ki, ha a király ezt kéri, még akkor is, mikor valójában a lelke ezer darabra szakad. És akinek legnagyobb hibája az, hogy nem tud olyan tökéletes lenni, mint a húga, Elida.
De a lány, aki a tükörből néz rám, az is én vagyok. A lány, aki huszonkettedik születésnapja előtt mást sem kíván, csak azt, hogy normális élete lehessen. Hogy elmehessen szórakozni a királyi testőrség és az undorító lesifotósok nélkül, s talán még azt, hogy hibázhasson. Hiszen utóbbi nincs megengedve neki, köszönhetően nemesi vérének.
De tulajdonképpen miért is váltott át a lány harmadik személyű jellemzésbe, mikor magáról beszél? Talán mert úgy érzi, hogy külső szemlélője saját életének. Egy olyan életnek, melyre sokan vágynak, hiszen csak a csillogó és derűs oldalát látják. De a színfalak mögötti részletek az egyszerű emberek számára örökké rejtve maradnak, így érthető, hogy ilyen élet után vágyakoznak. Ám ha tudnák mennyi lemondással jár mindez, meg sem fordulna a fejükben, hogy erre éhezzenek. 
foglalkozás ❖ a "hercegnősködés" számít?

hobbi ❖ úszás, bowlingozás, bulizás, naplóírás

becenév❖ Ylva

Család ❖ A norvég királyi családot senkinek sem kell bemutatni, hiszen az egész életünk a nyilvánosság előtt zajlik. Édesapám Norvégia uralkodója, édesanyám pedig egy finn hercegnő, akit tizenhat éves korában már hozzá is adtak apához.
Három testvérem van, egy bátyám és két húgom.
A bátyám, Sigurd, a trónörökös, akit nem mellesleg festőként is elismer a világ, így nem csupán hercegi mivoltja miatt hevernek nők milliói a lábai előtt.
Idősebbik húgom, Elida, az igazi hercegnő megtestesítője. Szépsége páratlan, hiszem, hogy milliónyi kérője akadt volna, ha apánk nem ígérte volna oda Elida kezét a spanyol hercegnek.
És ott van a kishúgom, Mathilde, akit már hónapok óta nem láttam. Egyáltalán nem tudom azért hibáztatni, mert elszökött itthonról, sőt, teljességgel megértem. Egyedül az szomorít el, hogy nem tudtam a tervéről és hogy nem mehettem vele.
b. ❖ 20 ❖ nincs multi
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
22

reagok :
4

Csatlakoztam :
2018. Apr. 29.

Korom :
23

Tartózkodási hely :
Oslo

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Ylva SöderlundCsüt. Május 03, 2018 10:30 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Ylva!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: