welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Lauren Stanton
TémanyitásTárgy: Lauren StantonHétf. Ápr. 30, 2018 9:54 pm
Lauren Stanton
Nothing is more dangerous than a beautiful woman who is focused and unimpressed.
Kristin Kreuk
28
Angol
törvény embere
London
12.01. 1989
hetero
egyedülálló


A legtöbb kislány arról álmodozik, hogy hercegnő, énekes, színésznő vagy akármi is legyen a Disney filmekből, de velem ez nem így volt. Alig voltam öt éves, mikor kijelentettem a család előtt, hogy én rendőr leszek. Persze mindenki jót nevetett, és azt gondolták, csupán gyerek, még nem tudja, mit beszél. Akkor talán így is volt, de ez megváltozott. Gimnazista lehettem, mikor édesapám és édesanyám bejött az iskolába, mert valakinél fegyvert találtak, ami persze elsült... és kit talált el? Engem. Az egész város, sőt, ország fel volt bolydulva, és benne is voltam a hírekben, Edward Westonnal együtt, aki lőtt. Mit mondjak erre? Nem fogadta el a nemleges választ a randira, és így jártam. Egy randi miatt. Szomorú nem? A világ már akkor is mocskos volt, tele olyan emberrel, akit meg kell fékezni. Ez a fájdalom a legtöbb embernél súlyos lelki sebeket, és PTSD-t (poszt traumatikus stressz szindróma) eredményezne, és nálam is ez lett a vége. Azonban ezen kívül még valamit előhozott, mégpedig elhivatottságot, hogy rendőr legyek, és meg tudjak védeni másokat attól a fájdalomtól, és védtelenségtől, ami engem ért.
Sok fájdalmat kellett még elviselnem, mire elértem a célom, de megtörtént, felvettek az akadémiára, én pedig elszántabb nem is lehettem volna a céljaim elérése érdekében.
Szóval rendőr lettem. Nem volt könnyű, főleg nőként. Bármilyen liberális világot élünk, mai napig sokan rossz szemmel nézik, ha egy nő olyan munkát vállal, amit a társadalom szerint férfinak kéne. Szóval megküzdöttem. Elengedtem a fülem mellett az összes sértő, hímsoviniszta megjegyzést, és nem 100%, hanem 120%-at nyújtottam mindenből. Ennek eredménye az lett, hogy osztályelsőként végeztem az akadémián.
Hamarosan a Scotland Yard köreit élvezhettem, és hamar sikerült beilleszkednem. A család büszke volt, én pedig végre a megérdemelt helyemen voltam. Szerettem a munkám, és a karrierem felfelé ívelt. Párkapcsolati szinten is remekeltem, Sebastian nevű francia pasimmal igazán jól megvoltunk, de aztán a munka, a sok stressz lassan megölte a kapcsolatunk, ő pedig visszaköltözött Párizsba. Nekem pedig fontosabb volt a munkám, és a családom. Ha ő nem tisztelte ezt, és nem volt hajlandó áldozatokra, sajnálom. Én már éppen eleget tettem meg érte, és sok mindenről maradtam le. Természetesen ez a munkám miatt is volt, nem azt mondom, hogy Sebastian hibája teljesen, de elegem lett. Elvárta, hogy feladjam a munkám, az életem és kirakatfeleség legyek? Na, arról szó sem lehet! Egy napon férjhez megyek, talán, de sosem akarok egyetlen férfitől sem függni. Olyan szörnyű ez? Kétlem. Szóval szakítottunk, és nem mondom, hogy nem fájt, mert nagyon, de nem volt más választásom. Ez után persze a munkámba, és értelmetlen egy éjszakásokba temetkeztem, aminek meg lett az eredménye. Mármint az előbbinek, az utóbbinak csak sok jó orgazmus lett, (de ez most nem téma tárgya).

Szóval a sok munka, és kitartás, a sikeres akciók (szerte Európában és a világban, összedolgozva más országok bűnügyi ágazataival) azt eredményezte, hogy felfigyelt rám az MI6 (Military Intelligence Section 6) és az életem újabb fordulatot vett.
Közel három hónapja dolgozom nekik, és ismét újabb és újabb nehézségekbe ütközöm, de nem zavar, szeretem a kihívásokat. Ez teljesen más életforma, mint, amit megszoktam. Nem sokban hazudtak azok a Bond filmek. Koktélok, partik, (pasik), beépülés, és a fedett ügynök mindennapjai várnak rám. Azonban még csak várnak. Próbaidőn vagyok, és ha eljön az a bizonyos KÜLDETÉS, és megfelelek, vége lesz, illetve végre elkezdődik az itteni életem úgy, ahogyan kell. Beépülve, életeket mentve, rossz fiúkat kiiktatva, azonban addig marad az irodai munka.  Nem panaszkodom, ilyen fiatalon már nagyon rég került be valaki az MI6 köreibe, szóval szerencsésnek tudhatom magam. Aztán ki tudja, talán nemsokára eljön az én időm, hogy bizonyítsak az említett küldetéssel.
foglalkozás ❖ Titkosügynök  

hobbi ❖ Lovaglás, íjászat, futás, ökölvívás, olvasás, táncolás, művészetek  

becenév❖ Laurie

Család ❖
Mit is mondhatnék el a családomról... Nem volt könnyű, és nem is az a részének lenni. A szüleim Walter és Nancy igazán boldog gyerekkort biztosítottak, de egykeként túl sok elvárásnak voltam kitéve. Mindig azt mondták, hogy egy napon nekem kell átvennem a családi vállalkozást, az éttermet, és hallani sem akartak arról, hogy esetleg rendőr legyek. „Túl veszélyes Lauren.” „Egyszer már majdnem elveszítettünk.” „Ne tegyél ki minket ennek Lauren.” A bűntudatkeltéshez, akárcsak a tökéletes étel megalkotásához, volt érzékük, de én nem erre az életre vágytam. Tiszteltem, és szerettem őket, és a mai napig így van, de a saját életemről én akartam dönteni. Szóval elköltöztem otthonról, és egyenesen Henriett nagymamához, menekültem. Ő gazdag, és nem bírja édesapám, mivel a lányának jobbat szánt. (Régi történet) A lényeg, hogy ő támogatott a terveimben, fizette az iskola költségeit, és hála neki lehettem az, aki ma vagyok, egy olyan nő, aki nem fél követni az álmait. Természetesen tartom a kapcsolatot a szüleimmel, még ha ez sok vitát is eredményez. Szeretem őket, és hálás vagyok nekik is, hiszen boldog gyerekkorom volt. Azonban a nagyi tudta azt, amit ők nem: Hagyni kell engem kibontakozni, mert ki tudja, egy napon mire leszek képes, mint az ártatlanok védelmezője.  Tudom elég túlzóan hat, de akkor szentül hittünk ebben. Nos, az élet kiszámíthatatlan…
Krissy ❖ 26 ❖ Multi 
törvény embere
avatar
Online
Korom :
29

Tartózkodási hely :
✩London, Egyesült Királyság✩

Hozzászólások száma :
27

reagok :
7

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Lauren StantonKedd Május 01, 2018 11:02 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Lauren!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
352

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: