welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Marco Alexeev
TémanyitásTárgy: Marco AlexeevKedd Május 01, 2018 5:27 pm
Marco Alexeev
The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Stephen Amell
30
Orosz
Gazdag
London
02.11. 1988
hetero
eljegyezve


Vannak emberek, akik átlagosnak születnek. Élik a szánalmas kis életük, munkába járnak, gyereket nevelnek, kertészkednek, moziba járnak, és így tovább. Velem más a helyzet. Még mielőtt megszülettem volna az apám, és akkor még nagyapám eldöntötte mi lesz a sorsom: Átvenni a helyüket egy napon a családnál. CSALÁD! Bizonyára már leesett, hogy nálunk ez mást jelent, mint másoknál. Nem csupán a fontos vér szerinti kötelékről szól, hanem a kötelességről a munka, a hagyományok és a parancs betartása felé. Ha az ember ilyen helyre születik nem nagyon van más választása, hacsak nem akar meghalni. A legkisebb ellenszegülés is halállal jár, legyen bármilyen rokoni szála is az illetőnek.
Már gyerekként kemény kiképzést kapunk egy szervezetben, ami a családunkkal fontos összeköttetésben van, a neve Árnyak ligája. Egy elit harcost képző, ahol csak a legkeményebbek élhetik túl. Tizenhárom éves koromban kezdtem, és huszonhárom évesen végeztem el. Tíz évnyi kemény küzdelem a túlélésért, és a családod elismeréséért, hogy egy napon te legyél az elit elitje. Megcsináltam, elvégeztem, és azóta aktívan részt veszek a család üzleteiben. Még saját vállalkozásaim is vannak, és apám büszkébb sem lehetne. Azonban van neki egy olyan oldala, ami túlságosan kapzsi, és gyakran veszélybe sodorja a családot.
Ennek a kapzsiságnak köszönhetően estünk el a Dubai részvényektől, és több millió angol fonttól. Kiakadt, ez nem vitás, és olyan lépésre szánta el magát, ami rám is kihatott. Talán a büszkesége volt az, ami ehhez a döntéshez vitte, vagy a hatalomvágya, de megtette. Csapdát állított annak, aki megelőzte, és az illető természetesen belesétált, rendesen. Lord Jonas de Clare angol nemes azonnal megbánta a tettét, amint apám előjött a feltételével. Kicsit nyomozott az üzletember után, és hamar rájött a gyenge pontjaira. Ez lett a kiindulópontja annak, hogy én, Marco Alexeev, Igor Alexeev elsőszülött fia, és leendő örököse vőlegény lettem. Eleinte nem voltam nagyon boldog ettől, gondolom ezt mondanom sem kell, de aztán beláttam apám terve zseniális volt. Nem csupán a részvényeket kaptuk így vissza, de beházasodhatunk (pontosabban én) egy előkelő angol nemesi családba, ami még több befolyással, és pénzzel járna. Előbb utóbb úgy is meg kell nősülnöm, egy felszínes kis örökösnő pedig pontosan megfelel erre a célra. Legalábbis ezt gondoltam. Utána jártam a leendő feleségemnek, és éppen az ellenkezőjét mutatta annak, amire számítottam. Victoria  de Clare ugyanis művelt, okos, hiszen jogra jár, másokon segít, kiváló sportoló, kész főnyeremény. Elvileg. Nekem nem ilyen feleség kellett, (főleg nem egy leendő jogász, aki az ostoba törvényeket akarja majd betartatni) de nem volt visszaút, a terv elkezdődött, én pedig szívesen teljesítettem a kötelességem ismét apám, és a család felé.
foglalkozás ❖ Maffiózó/Üzletember  

hobbi ❖ Több küzdősport, futás, íjászat, úszás

becenév❖ Inkább ne...

Család ❖
• Apám Igor Alexeev, orosz maffiafőnök. Feljebb már bemutattam. Szigorú, hatalom, és pénzéhes. Ő vezeti a családi vállakozást, és terelget engem azon az úton, hogy egy napon a nyomdokaiba lépjek.
• Édesanyám Natasha Alexeev, a háziasszony, de ne tévesszenek meg a külsőségek, nagyon kemény asszony. Ha kell, ő is fegyvert ragad a család védelmének érdekében. Egy gazdag orosz családból származik. Apám csak a pénzért vette el, de ezt egyikünk sem tagadja.
Gregori Alexeev, az én drága öcsém. Jobban szereti ha Gregnek szólítjuk. Elég lazán kezeli a családdal járó kötelességeket, mivel nem ő az örökös. Én azonban igyekszem a lehető legtöbb munkába befogni, még ha neki ez nem is nagyon tetszik.
Krissy ❖ 26 ❖ multi
gazdag
avatar
Korom :
30

Tartózkodási hely :
London, Egyesült Királyság

Hozzászólások száma :
9

reagok :
6

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Marco AlexeevKedd Május 01, 2018 10:04 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Üdvözöllek az oldalon Marco!  

Egy orosz karakter! Ha jól halad a szavazás, akkor már majd saját csoportot is kapsz, de addig sajnos a külföldiek szürkés színével tudlak csak felruházni. Nagyon érdekes karaktert alkottál, egy maffiózó.. Aztán még kötődsz is egy jelenlévő lánykához is méghozzá nem is akárhogyan. Biztosan érdekes szál ez, és a karaktered előtt is megannyi lehetőség van, úgyhogy engedlek is utadra, hogy kihasználhasd ezeket. Foglalózz, utána pedig játssz bátran!    
gazdag
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
♡ europe

keresett :
♡ bloody victims

Hozzászólások száma :
106

reagok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: