welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Layana Moreno
TémanyitásTárgy: Layana MorenoCsüt. Május 03, 2018 11:03 pm
Layana Moreno
egy kellemes kis idézet
Eiza Gonzalez
25
Spanyol
Királyi család
Spanyolország - Barcelona
1993.03.11.
Heteroszexuális
Hajadon

Layana 5 éves...
-Hercegnő,hányszor mondjam el magának,ha nincs itt magával senki ,akkor nem hajolunk ki az ablakon ! - Maria szorosan a kezemre fog,és magával húzz,míg én szomorúan tekintek vissza a nyitott ablakra .- Én csak megnéztem ,hogy milyen messze vagyok a naptól.- motyogok az orrom alatt ,és miután a fésülködő asztal elé ültet  morcos grimaszba rándul az arcom. Még a kezemet is összefonom ,csak hogy még jobban tudtára adjam ,hogy mérges vagyok.  - Kisasszony ,a naptól mi nagyon messze vagyunk ,túlságosan messze . Veszélyes amit most csinált ,akár ki is eshetett volna ! - méltatlankodik ,azt hiszem most azt csinálja. Anyukám sokszor használja ezt a szót .  És anyukám is sokat méltatlankodik miattam. - Maria ? - szólítom meg a nevelőnőmet,míg Ő azzal  van elfoglalva ,hogy a hajamból kifésülve a csomókat.- Mi az hogy méltatlankodik ?

Layana 15 éves ..

- Egy hercegnő ,mindig alázattal viseltetik mindenki iránt ..- anyám teljese beleéléssel gesztikulál a kezeivel,és persze kecses lépteinek kopogása most is betölti a szoba borongós csendjét . Soha nem bírt egy pillanatra sem megállni ,csak magyarázott és magyarázott . Még ha nem is értettem egyet a mondandójával ,szerettem őt hallgatni,szerettem a hangját . Mindig arra emlékezettet ,ahogy bebújt mellém az ágyba ,és egy mesét elregélt nekem. Természetesen annak is voltam valami tanulsága. Soha nem egyszerű történetekkel jött ,és ezt csodáltam benne a legjobban. Aztán egy idő után rájöttem ,hogy a hercegnők élete nem olyan ,mint ahogy anya meséiből ismertem őket. Leginkább szabályok tömkelege amit ha nem tartasz be ,elítélnek.- Szóval egyszerűre lefordítva ,mindenkivel nyájasnak és kedvesnek kell lennem. - jegyzem meg,és gyors mozdulattal pattanok is fel a székről. - Köszönöm anya ,ma is sokat tanultam ,mindenkivel alázatos és finom úrhölgy leszek ,de most már eleget tanultam mára .- vigyorodok el ,de az Ő ajkain még csak pillanatra se láttam mosolynak bármilyen jelét. Szemei  olyanok voltak akár a készülő vihar,ezt a tekintetett még szerintem Koatlikve ősanyánk sem tudhatta magáénak. Persze ,mint minden alkalommal felvettem vele harcot ,és hasonló modorban néztem rá ,de a győzelem mindig az övéve volt.  Sóhajtva huppantam vissza a székre ,ami már háromnegyed órája is ültem..és izgága mozdulatokkal helyezkedtem el rajta ,mintha csak most ültem volna le . - Helyes ...- metsző tekintette a kezeimre téved ,én pedig csak szem forgatva ,az illem által előírt kéztartást veszem fel. - Megjegyezném ,ez így nagyon kényelmetlen .- szólalok fel ,míg az arcomon nem tetszés jelei jól kiolvashatóak. Anyám ajkai pedig mosolyra görbülnek,ami szinte már-már ördögi.- Ez nem erről szól Ana ...- hát valóban nem erről szólt .
Layana 25 éves..

- Herold olyan kedves ,és roppant bájos ,a humora is elragadó..- áhítozik  Arabella ,míg szemmel tartja az éppen szóban forgó úriembert. Egy pillanatra arra fordítom a tekintetemet ,de valahogy a sütemények iránt nagyobb érdeklődést mutattam. Kezem önállósodva nyúlnak is az egyik,habos sütemény felé ,amikor megérzem magamon AZT  a tekintett . Óvatosan anyám felé,fordulok,aki a távolból intően megrázza a mutató ujját .  Tudtam,hogy nem éppen a süteménnyel van a baja ,hanem leginkább az én mértéktartásommal. - Isabel,Te figyelj a húgodra ...Layana ,Te pedig kérlek az istenért ne habzsolj! - jutnak eszembe anyám pár órával elhangzott szavai. Alsó ajkamat beharapva fontolóra veszem ,és még  szemezek vele egy ideig ,majd elveszem onnan a mancsomat . Ennyit a süteményről. A vendégsereg felé fordulok ,az idő többnyire ilyenkor azzal telik el ,hogy mindenki tiszteletét rója le előttünk . Ez általában még hosszadalmas,és ez apám arcán is meglátszott . Unott kifejezés ül az arcára ,amit próbál árnyalni némi mosollyal,de én jól ismertem.  Kuncogni kezdek ,hisz valóban mókásan festett az egész. Mí anyám kitűnően viselkedett ,apám olyan volt mellette ,mint aki nem kapta meg az ebédje mellé járó süteményt. Igazából átérzem ,mert én se kaptam meg. Pár lopott pillantást vetek néha a könyvtár szoba felé,majd újra a szüleimre ,akik ugyan nem figyelnek  a nővérem viszont annál inkább. Együtt érzően lágyulnak el a vonásai ,és alig láthatóan biccent a könyvtárszoba felé. Így meg is iramodok . Általában ,pár perc múlva Ő is utánam jön ,és  kicsit megmenekülve a vendégsereg elől . Alkalomadtán elővesszük a kedvenc kártyajátékunkat ,és játszunk.   Nem azt mondom ,hogy a hercegnők élete csupa nehézség ,mert nem így volt egyáltalán ,de egy olyan rideg környezetben élni ,ahova Te nem illesz be. Igazán nehéz volt ...ami még nehezebb volt ,hogy nem lehettem soha önmagam mások előtt. A könyvtárba érve kifújom a levegőt ,és abban a pillanatban meg is szabadulok a magaskarumtól,így kényelmesen kinyújtom a lábfejem és kicsit megtornáztatom.  Míg körül nézek a szobán. Szerettem itt lenni ,nyugodt volt és senki nem követett ide . Ráadásul senki nem is keresett. Kivéve az én egyetlen bűntársam Isabel. Most viszont éreztem ,hogy valóban nem vagyok egyedül..azt is tudtam ,hogy nem Isabel..hisz Ő még kint van...- Hahó .- szólalok meg barátságos modorban ,de egyenlőre semmi válasz. Ki a manó szemelte ki magának a rejtekhelyemet ?
foglalkozás ❖ Hercegnő..vagy mi.  

hobbi ❖ Száguldozás

becenév❖ Ana

Család ❖
Camila- A királyné

"Az embert nem az teszi igazi hőssé, hogy milyen erős a karja, hanem hogy milyen erős a szíve."  
A család éltető szíve .Édesanyám az -az ember ,akivel folyamatosan harcban állunk. Míg Ő próbál , a jó irányba terelni addig én egy éles kanyarral,indulok el a másik irányba. Kapcsolatunkat inkább szeszélyesnek mondanám ,hisz soha nem lehet tudni mikor milyen hangulatban vagyunk éppen. Ő az akiből minden egyes pillanatban ,valamilyen megmagyarázhatatlan erő sugárzik,és ha valami akaratának  nem meg felelően történik...ne akard meg tudni.

Daniel-A király
"A sorsunk bennünk él, csak elég bátornak kell lennünk, hogy szembenézzünk vele."
Anyám nagy bánatára ,édesapámra ütöttem. Ő is ugyanolyan megzabolázhatatlan hévvel,próbálja ellenállását kimutatni ! Csak hogy kevesebb sikerrel ,hisz Ő a király. Ennek ellenére az a jól ismert tűz benne is megvan ,amit hiába próbál  csitítani az ember ,ettől talán csak még nagyobb erőre kap! Mind emellett viszont ,egy remek király ,aki talán néha egy elvétett pillanatban  túlságosan is közvetlen ,de azt hiszem a mi rideg valóságunka elkél.

Isabel- Az örökös
"
A szeretet azt jelenti, hogy valaki másnak a szükségletei sokkal fontosabbak, mint a sajátod."
A nővérem,az aki talán többet tud rólam ,mint néha én saját magamról. Megmagyarázhatatlan okoknál fogva ,sokkal gyakrabban tudja előre megjósolni,hogy éppen mikor  fogok valami "hercegnőhöz" nem méltó csintalanságot  elkövetni. Így gyakran óvva int ,de ennél gyakrabban a védelmemre kel ,anyámmal szemben. Ő az akinek talán több teher szakadt a nyakába  azzal,hogy a legidősebb . De ezt a terhet is kiválóan viseli magán,mint ahogy minden mást . Olyan mint ,egy tündöklő hóval beborított hegy . Mindennek ellenáll ,és minden viszontagság ellenére ,ugyanolyan magabiztos ,és magasztos értékrendet képvisel. De azért nem árt vigyázni ,akármikor jöhet egy hólavina...
név ❖ kor ❖ multi
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. May. 03.

Korom :
25

Tartózkodási hely :
Barcelona

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Layana MorenoHétf. Május 07, 2018 7:47 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Layana!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: