welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty, Vincent Labelle

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Amber Rhodes
TémanyitásTárgy: Amber RhodesPént. Május 04, 2018 9:20 pm
Amber Rhodes
Ha a vágy nem homályosítaná el az elmét, akkor soha senki nem házasodna meg, nem lenne részeg és nem hízna el.
Emily Ratajkowski
22
angol
dolgozó
Liverpool, UK
1996.02.13.
heteroszexuális
szingli

Csendben ülünk egymás mellett a kanapén azzal a sráccal, akit úgy két órája ismerhettem meg a pár utcával arrébb lévő bárban. Lopott pillantásokat vetünk egymásra és ahelyett, hogy éppen a ruháinktól szabadulnánk meg, azt figyeljük, hogy a lakótársam, Cass, vajon melyik percben fog agyvérzést kapni. Nem tudom miért kapom tőle mindig ezeket a megvető pillantásokat, amikor én se szapulom őt az unalmas és eseménytelen párkapcsolata miatt. Tulajdonképpen miért is baj, hogy élvezem az életet?
Amikor a mellettem feszengő srác megköszörüli a torkát, rátekintek, hogy később az ajtó felé biccentsek, ezzel útjára engedve szerencsétlen párát. Ő pedig sajnálatos módon él is ezzel a lehetőséggel, bár hülye lenne, ha nem tenné. De akkor is vágyakozva nézek utána, mert tény és való, hogy állati jól csókolt és éppen ezért mérges is vagyok, hogy nem használhattam ki jobban a srác képességeit. Amint el is illan a pasi, Cass rögtön puffogni kezd, mint egy francia bulldog, aki a sok séta miatt nem kap levegőt.
- Elmondod végre, hogy mi bajod van? - kitör már belőlem a kérdés, mert nem szeretnék órákon át itt ülni és várni, hogy végre megmukkanjon. Járkál még fel-alá pár percig, aztán megtör és dalolni kezd.
- Tudod, hogy nekem semmi bajom sincs az... életstílusoddal, de ami sok, az akkor is sok! Nem fogok lábujjhegyen járkálni a saját lakásomban, míg te mindenféle pasit hozol fel ide, a francba is! Megértem, hogy most élvezed a nagy szabadságot, ami az öledbe hullott, de tudod egyeseknek dolgozniuk is kell. Holnap lesz az első tárgyalásom, nagyon szeretnék kipihent lenni, de az úgy nem megy, ha ti itt röhögcséltek hajnalban, aztán végighallgathatom még a kufircolásotokat is. Elegem van, Amber. - nagyon úgy tűnik, hogy a három hetes itt tartózkodásom alatt sikerült tökéletesen felbőszítenem az alvó sárkányt.
- Ez most mégis mit jelentsen? - nem akarom túlságosan felidegesíteni az első tárgyalása előtt az ügyvédnőt, de érdekel, hogy mit is jelent pontosan az előbbi kiborulás.
- Azt, hogy menned kell. - erre a válaszra nem számítottam. Még a szívem is megállt egy rövid másodperc erejéig és hirtelen azt se tudom, hogyan kellene erre reagálnom.
- Hova? - ennyire telt tőlem az adott pillanatban és fájt bevallanom, hogy rajta kívül senkit sem ismerek a városban. Tehát, ha nem nála húzom meg magam, akkor esetleg valamelyik híd alatt. Ennyire csodásak csupán a kilátásaim...
- Biztos találsz majd egy jó helyet. De te is érzed, hogy ez a garzon még egy embernek is szűkös, nemhogy kettőnknek. Vagy hármunknak, ha éppen felhozol valakit... - talán nem vagyok éppen egy álom lakótárs, vannak hibáim, vannak szeszélyeim, de attól függetlenül még nem hiszem, hogy rögtön kilakoltatást érdemeltem. De nem engedem, hogy lássa rajtam, mennyire szíven ütött ez az egész. Mély levegőt veszek, majd felállok a kanapéról.
- Oké, megértem. Holnap állásinterjúra megyek, úgyhogy drukkolj. Ha megkapom, pár napon belül kiköltözöm. - bevonulok a fürdőbe, habár hallom, hogy mond még valamit, jelenleg egyszerűen képtelen lennék tovább folytatni ezt a beszélgetést.
Leülök a kád szélére és onnan nézem a tükörképemet. Hihetetlen, hogy egy apró botlás mennyire mélyre taszíthatja az embert. Alig fél éve még mindenem meg volt és nem szorultam arra, hogy egy barátnőm kanapéján csövezzek. Akkor még volt egy jövőképem, egy biztos anyagi hátterem, most viszont semmim sincs. Vagyis... a jövőképem megmaradt, még akkor is, ha sokak számára a tánc nem fontos. Engem sose hajtott, hogy orvos legyek, ügyvéd, tanár, de még egy nyomorult Starbucksba se akartam baristának menni. Sokan elítélnek az álmaim miatt, pedig inkább azt kellene nézniük, hogy ez boldoggá tesz engem, de gondolom ilyesmit felesleges is lenne elvárnom.
Ha beírják a nevemet a Google keresőjébe, akkor nem találnak mást, csak azokat a bizonyos fotókat, amiknek azt köszönhetem, hogy ma ide jutottam. Részben siratom a múltamat, de abban igaza van Cass-nek, hogy a frissen kapott szabadságomat nem cserélném el semmi pénzért. A jövőt illetően meg aztán meg van a tervem, úgyhogy nem kell engem félteni. Ha sikerül bekerülnöm London legjobb night clubjába - már pedig miért ne sikerülne? -, akkor már csak egy karnyújtásnyira leszek attól, hogy a közelébe kerülhessek annak a képviselőnek, aki tönkretette a családomat és a jövőmet. Ha pedig a kezeim közé kerül... megbánja majd, hogy kiszivárogtatta azokat a képeket. Hiába tagadja a képébe vágott vádjaimat, jól tudom, hogy ő tette. Vagy ha nem is konkrétan ő, akkor valaki, akit ezzel ő bízott meg, hiszen azok a felvételek tőle származnak, ez pedig olyan biztos információ, mint az, hogy élek és lélegzem. Ezzel ugyan már nem tudnám a süllyesztőbe taszítani, de talán máshogy majd sikerül.
foglalkozás ❖ táncos  

hobbi ❖ táncolás, szórakozás, filmnézés, bosszúállás  

becenév❖ nem szeretem, ha becéznek, ezért egyszerűen csak Amber

Család ❖ Egy politikus apa árnyékában felnőni nem túl szerencsés eset, főleg akkor nem, ha valaki olyan botrányhősnő, mint én. Ami egyébként nem vagyok, de mivel ezt hozták le a pletykalapok, így az emberek szemében azzá váltam. Pedig csak egyszer hibáztam.
Tudom, hogy nem lett volna szabad ágyba bújnom apám ellenfelével, de volt valami abban a férfiban, aminek képtelen voltam ellenállni. Nem bántam meg, amit tettem, mert a vele töltött időt élveztem, csak épp nem számítottam arra, hogy majd pont ő fog engem kihasználni. A kiszivárogtatott meztelen fotóim és egy-egy pásztoróránkról készült videó felvétel órák alatt bejárta nemcsak az angol, de a nemzetközi sajtót is. De ahogy ez lenni szokott, ebben is csak a női fél, azaz én sínylettem meg a dolgot. A felvételeken csak én látszódom, így nyilván csak engem vettek górcső alá. Megvádolhattam volna nyilvánosan a partneremet, felfedhettem volna a nevét a sajtón keresztül, de jól tudjuk, hogy megy ez... Egyszerű, hülye kis bosszúnak titulálták volna és senki sem hitt volna nekem. Ennek az egész botránynak köszönhetően pedig apámtól elpártoltak a támogatói. Derékba tört a karrierje, politikai pályafutásának egy az egyben búcsút inthetett, a szégyen pedig, amit miattam érzett, egyenesen szívrohamhoz vezette. Bár állítom, hogy a mai napig jobban bánja azt, hogy nem őt választották meg képviselőjüknek a liverpooliak, mint azt, hogy rólam ezek a felvételek napvilágot láttak.
Egy szó, mint száz: a történtek után elküldött otthonról, kitagadott és kivett a végrendeletéből is.
Anyám pedig hagyta. Hagyott ő igazából mindent, amíg a saját megélhetését nem veszélyeztette semmi. Az már nem fájt neki, hogy a lányát többet nem láthatja.
Úgyhogy ezek ismeretében talán nem meglepő, ha inkább azt mondom, hogy nekem már nincs családom.
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
3

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. May. 04.

Korom :
22

Tartózkodási hely :
London

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Amber RhodesKedd Május 08, 2018 9:30 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Amber!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: