welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:17 pm
Yesterday at 9:03 pm
Yesterday at 3:14 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Lorenzo Belbo, Samuel J. Torres

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Dina Estella Vincent
TémanyitásTárgy: Dina Estella Vincent Szomb. Május 05, 2018 9:28 pm
Dina Estella Vincent
Ne a külsőség alapján ítélkezz, előbb ismerj meg! Éld az életem!
Elisabeth Gillies
25
francia
dolgozó
Chicago, USA
1992.08.06.
hetero
kapcsolatban a sokszínű állatommal

Tudják, mindenkinek megvan a saját nemzetisége, de mi van akkor, ha én nem tudom eldönteni, hogy melyikhez tartozom? Ez egy fura történet kezdete, de mi lenne, ha belecsapnánk a lecsóba, és elmesélném, hogy honnan erednek a gyökereim…nos akkor repüljünk el egy messzi galaxisba, amit úgy hívnak, hogy az Egyesült Államok, és Chicago. A szeles város sok mindenkiről híres, sorolhatnám napestig a neveket, de itt két idegen mennybéli egymásnak esése az igazi legenda, és az, amivé ez a két szerelmes vált annak idején. Gabriel Vincent a délszeg belga pilóta, és a hazafelé tartó ifjú archeológus Anne Dupont tekintetének találkozása sok jövőbeli sorsot döntött el, többek között az enyémet is. Így születtem meg én, a kis, és cserfes Dina Estella Vincent, aki egyszerre vallja magát belgának és franciának is. Borzalmasan nehéz helyt állni, és két állampolgársággal tengődni a hétköznapokban. A két ellenpólusom rendkívül ért ahhoz, hogyan kell egyszerre agyilag leszívni, és a szomorú pillanatokban feldobni. Egyke gyermekké avanzsálódtam, miután kiderült, hogy ez a két igencsak hagyományőrző, de személyiségben mást oldalt képviselő egyed nem fér meg egy dudában. Apa bohókás, és életkedvelő, a fellegekben érzi igazán otthon magát, nem retten vissza a kihívásoktól, miközben anya megfontoltabb, a régészet megszállottja…azonban egyben hasonlítottak. Egyikük sem tudott lemondani a munkájáról, és az álmai teljesüléséről. A delírium mámoros köde sem feledhette el velük, hogy kik is ők valójában, és ez a teher, mit jelent. Súlyos traumát okozott nekem is, hogy bejártam a fél világot, és az egyik hétvégét éppen az ausztrál tengerparton, a másikat meg valahol Kambodzsa eldugott ősi romjai között töltöttem (Vicc, mert imádtam utazni). A talpraesettségem ezután már borítékolható volt, a szende kislány bőréből kibújtam. Érdekességképp elmesélhetem a nagyérdeműnek, hogy folyékonyan beszélek franciául, németül, olaszul, angolul, spanyolul, és három majdnem kihalt nyelven is. Az édesanyám nyelvérzéke dübörög az ereimben, nem félek a kihívásoktól, sem a veszélyes környezettől. A bátorság a DNS-embe van kódolva, akár a konyhaművészeti tudásom, és a magasságoktól való félelemhiánya. A röghöz kötöttség, az igazi otthon fogalma számomra minden másban, de nem országban mutatkozott meg. Mindig is magamnak való voltam, öntörvényűen nevelkedtem, a szüleim egy percig sem biztattak arra, hogy fogjam be a számat. Nyersen őszintén tálalom, ha nem tetszik valami, nem szeretem, ha előítéletesen állnak hozzám, becsülöm azokat az embereket, akik ki merik mondani a gondolataikat, és elém állnak, ha nem értenek egyet az én véleményemmel. A problémamegoldó képességem tökéletes, a szarból is várat építek…és ez nemcsak mendemonda. Egyszer egy törökországi ásatáson unatkoztam anya mellett, és az állati ürülékből építettem egy nagyszerű felhőkarcolót. Anya totálisan kiakadt, de nekem dagadt a büszkeségtől a mellkasom. Néhány rövid titok még rólam:
- Két tetoválásom is van, az egyik a fenekemen, a másik az oldalamon, és ezek mind feliratok, egy indiai és egy japán mondással.
- Élek-halok a sushiért, és a tengeri herkentyűk bármelyik formájáért.
- Nem szeretem a pizzát…jöhet a megkövezés.
- Nagy állatbarát vagyok, de inkább az egzotikus fajokért rajongom, így nem csoda, hogy tartok egy kaméleont odahaza, akit Pascalnak neveztem el (megártott a mesemaraton).
- Nem bírok megülni egy helyben, ez azt jelenti, hogy még nem találtam meg életem munkáját, de voltam már villanyszerelő, taxisofőr, és az új hobbim a főzés.
- Bármiből képes vagyok főzni, még homokból is!
- Miért éppen Annecy? Na, nem éppen, mert a nyugalomra vágytam volna, de itt éltek a nagyszüleim, és úgy éreztem, hogy magamba kell szívnom az ősi kultúrát anya családi ágáról.
- Egyszer lovagoltam már elefántháton.
- Imádok énekelni, és közben a fenekemet rázva sütni.
foglalkozás ❖ kuktajelölt éppen, konyhai kisegítő

hobbi ❖ táncolás, főzés, repülés, megrögzött gyűjtögetés, állatkert látogatás, olvasás…ó igen, és nyelvtanulás

becenév❖ Din, Stella

Család ❖
Anne Dupont – Édesanyám a régészet királynője, a felelősség mintaszobra…ja nem. Minden hónapban egyszer minimum meglátogat, most éppenséggel az ő szülővárosában lakom, hogy megtaláljam önmagamat. Anya most…azt hiszem Görögországban van, vagy mégsem?

Gabriel Vincent – Édesapám a pilóták gyöngye. Minden héten utazik, sokkal kevesebb ideje van, mint anyának, emiatt ritkábban is látom őt, de ez nem jelenti azt, hogy a virtuális világ ne segítene be nekünk, mert a vasárnapi szeánszunk az örök a számítógépek sűrűjében. Apa imád fotózni, hashtag képekben üzenünk egymásnak, ha többre nincs idő. Na és ő…ja hajnal van még, de New Yorkban van.
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
Annecy

Hozzászólások száma :
38

reagok :
33

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Dina Estella Vincent Hétf. Május 07, 2018 8:05 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Dina!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
313

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: