welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Isabel Moreno
TémanyitásTárgy: Isabel Moreno Vas. Május 06, 2018 11:16 pm
Isabel Moreno
She didn’t know what the future held but she knew she was brave enough to walk towards it.
Gal Gadot
27
Spanyol
Királyi család
Barcelona -  Spanyolország
12.18.1990
hetero
Eljegyezve

Hamar rá kellett jönnöm a családfánkat nézve, hogy én vagyok az a személy, aki egy napon apám nyomdokaiba lép. Királynő leszek, ehhez kétség sem fér, már csak az a kérdés, hogy milyen. Szeretném jól csinálni, mégis, akárhányszor rá gondolok, összeszorul a szívem, hiszen ez azt is jelentené, hogy elveszítettem édesapám. Le is mondhat egy idő után a javamra, ez is benne van a törvénykönyvben, de akárhányszor leendő királynőként emlegetnek, csak az előbbi jut eszembe. Ilyen áron sosem akarnék királynő lenni, SOHA! Azonban az élet nem arról, szól, hogy igazságos lenne. Emlékszem kislányként sokszor futottam az édesapámhoz sírva, mikor ezzel jöttek a barátaim, (bár elég erős azokat a semmirekellő sznob beképzelt embereket annak nevezni) hogy én leszek egy napon a királynő, és milyen jó is nekem. Sok kialvatlan éjszakám volt ennek köszönhetően. Apám persze vigasztalt, hogy nagyon fontos vagyok neki, és sokáig még velem lesz. Utána pedig esti mesével altatott, és egy ideig be is vált, de aztán újra előjöttek a rémálmok. Egy idő után persze nem mutattam már ezt édesapám előtt, nem akartam még ezzel is terhelni. Elvégre én voltam a leendő királynő, aki egy napon egy országért lesz felelős, nem lehettek gyenge kislány…
***
A felelősség, az jellemezne engem egyetlen szóval. Hiába lázadtam az ellen, hogy szerelem nélkül menjek férjez, csak nem leltem meg, így édesanyám azonnal intézkedett, és újra elém hozta a leendő férjeket. Elég sok kínos vacsorát kellett végigszenvednem, és az egyik jelölt szánalmasabb volt, mint a másik. Komolyan ennyire eltorzult volna a társadalmunk? Nincsen hát a nemes emberek között nemes lelkű ember? Felhoztam neki azt is, hogy átlagembert kéne férjemnek, de természetesen azonnal el lett vetve az ötlet anyám által, amit a gyilkos pillantása követett irányomba. Hiába vagyok a leendő királyné, édesanyám szigorának sosem tudtam nemet mondani. Szóval végül így lett egy jegyesem… Andrew Danels, egy angol Lord, spanyol felmenőkkel. És igen, a hátam közepére sem kívántam, de még mindig ő volt a kevésbé ellenszenves abból a szánalmas bandából, akivel össze akart hozni édesanyám. Édesapám sem volt az ellen, hogy végre férjhez menjek, de kívánta nekem a boldogságot, és tudta, egy érdekházasságban sosem leszek boldog. Mégsem tehetett semmit, kellett az én trónörökösöm is…
Természetesen hatalmas bált rendeztünk a lord Andrew Danels tiszteletére, akiről hamar elterjedt a pletyka, hogy Spanyolország leendő királynőjének a férje lesz. Arról szó sem volt, hogy esetleg király lesz, ebben egyet értettem a szüleimmel. A királynő férjeként hercegi rangot kap, ennyi a maximum, valamint, hogy a családomat megajándékozza spanyol trónörökösökkel. Tisztára, mint valami középkori film, nem igaz? Szülnöm kell, az a kötelességem. Nevetséges. Természetesen szeretnék gyerekeket, de nem kényszer hatására valami angol beképzelt úri fiútól, de erről már lekéstem. Mire észbe kaptam eljött a bál ideje, nekem pedig az újabb találkozás a jóképű Andrew Danels-el. Ezt az apróságot kihagytam volna? Igen jóképű volt, és igazán jó parti, de egyáltalán nem kedveltem, és nem is fogom, bármennyire vonzó is.  
foglalkozás ❖ Trónörökös  

hobbi ❖ Zongorázás, táncolás, úszás, lovaglás, íjászat

becenév❖ Izzy, Bella

Család ❖
Camila - A királyné
Az édesanyám a család éltető szíve. Szigorú elveket vall, amiket habozás nélkül kötelességünk betartani a húgommal. Sokan úgy gondolják, hogy rá hasonlítok, ami talán igaz is, de nekem is megvannak a magam lázadásai irányába. Állandóan férjhez akar adni, aminek én rendszeresen ellenállok. Tudom, hogy a legjobbat akarja nekem, mégis akad vitánk, hiszen a kérők nem felelnek meg nekem. (Pipogya ficsúr mind). Szóval ebből sok vita keletkezik, de tudom, hogy minden ellenkezésünk ellenére szeret minket, és mi is őt.
Daniel - A király
A bolondos apa, aki a külvilág felé szigort mutat, de igazából, arany lélek. Olyan tűz ég benne, mint a húgomban. Nagyon hasonlítanak. Rám talán kicsit szigorúbb, mint a húgomra, de ezzel nincs is baj, hiszen én vagyok a trónörökös. Állandóan bölcsességekkel lát el az uralkodás fortélyait illetően. Nem ismerek nála jobb apát, és királyt.
Layana - a lázadó hercegnő
Az én imádnivaló kishúgom!   Annak ellenére, hogy különbözünk, nagyon jó a kapcsolatunk. Imádom őt! Valahogy van érzékem ahhoz, hogy kiszimatoljam, ha valami huncutságban sántikál, és bevallom, gyakran csatlakozom a csínytevéseihez. Ez természetesen nem illik a leendő királynőhöz, de Layana fontos számomra, és nagyon szeretek vele lenni. Legyen szó titkos kártya partykról, vagy a palota tiltott folyosóin lévő mászkálásról.
Krissy ❖ 26 ❖ multi
királyi család

avatar
Hozzászólások száma :
63

reagok :
5

Csatlakoztam :
2018. May. 03.

Korom :
27

Tartózkodási hely :
Barcelona, Spanyolország

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Isabel Moreno Hétf. Május 07, 2018 8:27 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Isabel!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: