welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 3:51 pm
Szer. Dec. 12, 2018 5:10 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Alaris Mharaxia, Amélia R. Chevalier, Anaise Delacroix, Elif Clarissa Demirel, Henrik Morstad

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 2 5
angol 3 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 5
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 3 3
skót 1 2
spanyol 4 2
svéd 1 2
összesen 30 42

Noah Söderlund
TémanyitásTárgy: Noah Söderlund Kedd Május 08, 2018 8:55 pm
Noah  Söderlund
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
Chris Hemsworth
29
Norvég
Királyi család
Oslo, Norvégia
1989. Feb. 01
Heteroszexuális
Egyedülló

Nos, mi is lenne a züllött herceg története? Nem tudok mindenről mesélni, de igyekszem a lehető legpontosabb képet lefesteni önmagamról…
Születésem óta szigorúan neveltek, mindig a szánkba volt rágva, hogy mik a kötelességeink, különösen az enyém. „Egy napon király leszel, Noah, viselkedj mindig ehhez méltóan.” Mai napig ezt hallgatom apámtól, ez nem változott az évek folyamán. Mintha csak olyan egyszerű lenne, még esélyünk sem volt a testvéreimmel egy kicsit nyugodtabb életre. Tudom, örülnünk kéne, hogy ilyen kiváltságosnak születtünk, de mégis mit ér ez a hatalom, ha sosem lehet szabad az ember? Állandóan megfigyelés alatt vagyunk, és még a szórakozás, a saját kedvtelésünk is keretek közé van szabva. Tudom, sok a nélkülöző a világban, és szerencsés vagyok, hogy gazdagnak születtem, ezt beismerem. De vajon csak ez a két véglet létezik a világban? Vagy minden a tiéd, vagy semmi? Mindennek ára van, amit az ember megkap, még a mérhetetlen gazdagságnak is. A magány állandó úr az ilyen körökben, hiszen sosem tudhatod, ki mért barátkozik veled, vagy mit akar. Az életünk olyan, mint egy kötéltánc, bármikor leeshetünk, és akkor vége mindennek. A hírnév, a rang, a vagyon, minden oda lesz, egy szempillantás alatt. Talán nem is zavarna, végre szabad lehetnék, mégis, felelősséggel tartozom az ország, és a nép iránt, elvégre mégis csak trónörökös lennék.
Mindenki azt az oldalam látja, amelyiket akarja. Van, aki trónörökösnek tart, van, aki züllött hercegnek, esetleg művésznek, zseninek, hálátlan gyermeknek… és még sorolhatnám. Talán mind vagyok egyszerre, én magam sem tudom, de igyekszem egy napon jó király lenni. Annyira baj talán, hogy addig élvezni akarom az életet? Nem értem miért zavar ez bárkit is a családban.
+18
- Felség, így megfelel? – szakít ki a gondolataimból az előttem álló pucér modell. Meseszép nő. Barna, kékszemű, és tettre kész az ágyban. Látom a szemében, hogy alig várja, hogy végezzek az akt képpel, és rám vethesse magát. Nem hibáztatom, elvégre nagyon jól nézek ki, és az ágyban… nos elég lesz, ha engednek a pletykáknak, amik az országban járnak.
- Tökéletes. – felelem mosolyogva, mert hirtelen még a lány nevére sem emlékezem. Nem számít. Szélesen rám mosolyog, majd kezét picit megmozdítja a csípője mellett, és ismét észreveszem az apró tetoválást, amint egy pillangó van. Hm, élvezet lesz megkóstolni ezt a szépséget is.
- Meddig fog még tartani? – kérdezi türelmetlenül. Mit mondtam? Már alig várja, hogy rám vesse magát.
- Még egy kis türelem szépségem. Aztán a többi részletet, majd azután dolgozom ki, hogy alaposabban szemügyre vettem a tested. – mondom kacéran, és szinte hallom mekkorát sóhajt. Percekkel később elégedetten nézem a művem, már nem sok kell és kész is lesz. A női test bájai, elképesztő miféle csodát teremetett nekünk az Úr.
- Rendben, készen is vagyunk. Felülhetsz. – felelem a vászon mögött, még mindig, majd felnézek onnan, egyenesen a pucér nőre. A göndör barna haja a vállára omlik, és részben eltakarja a formás melleit. Kár. Odasétálok hozzá, és szinte látom, hogy szaporábban kezdi venni a levegőt. Leülök mellé, majd kisimítom a haját a nyakából, és a melleiről, majd csókokkal halmozom a nyakát, lassan lefelé haladva a mellei felé.  
- Ó, felség. – nyögi, majd finoman a hajamba túr, de ezt is remegve teszi. Ezután a kezeim elkalandoznak a két hamvas comb között, és igazi gyönyörben részesítik a ma esti kalandom. Nem is egyszer. Természetesen itt nincs még vége annak, amit még tőlem kap, és ami még fontosabb, én tőle, de tisztelem annyira, hogy ezt az eseménysort már ne osszam meg Önökkel.
Egy órával később már az ágyamban alszik a formás modellem, kimerülten. Én természetesen még nem vagyok fáradt, de vannak bizonyos rossz szokásaim, így az erkélyre megyek rágyújtani. A korlátra támaszkodva gyújtok rá a cigire, miközben élvezem a csendet. A palota már elhalkult, mindenki alszik. Ez a kedvenc napszakom, ilyenkor minden olyan békés… kivéve ma. Egy autót vélek felfedezni a palotához vezető úton, amit figyelmesen követek a tekintetemmel. Megáll a bejárat előtt, és a komornyik fogadja. Egy meseszép, szőke nő száll ki belőle. Felnéz, irányomba, és tekintetünk egy pillanatra találkozik a Hold által megvilágított éjszakában. A komornyik és a sofőr is követi a tekintetét, és kissé ijedten, de meghajolnak. Gondolom nem számítottak arra, hogy figyelem őket. Egy sor hajbókolás után nekiállnak kiszedni az autóból a hölgy bőröndjét. Szóval itt fog dolgozni vagy talán valami diplomáciai vendég lenne? Nem számít, viszont mindenképpen megvan a holnapi kalandom is.
foglalkozás ❖ Norvég trónörökös, illetve világhírű festő  

hobbi ❖ Festészet, motorozás, nők, autók, vitorlázás 

becenév❖ A királyi felség megteszi...

Család ❖
Minden család bonyolult, de a mienk, különösen az. Olyan akár egy puzzle, eleinte nehéz rájönni, hogy ki hová illik, de aztán lassan összeáll a kép.
❖ Édesapám, Norvégia királya: Szigorú elveket vall, különösen irányomba, hiszen egy napon én leszek az utódja, és szerinte bizony gyakran nem viselkedem uralkodóhoz méltóan. Elég gyakran összezörrenünk, de mindezek ellenére a legjobban tisztelem ezen a világon.
❖ Édesanyám,Norvégia királynéja: Az egykori finn hercegnő, akit túl fiatalon adtak apánkhoz. Kék szemeivel olyan szigorra képes, aminek legyünk bármennyi évesek a testvéreinkkel, nem tudunk nemet mondani.  
... és az én húgaim, a hercegnők:
Ylva Söderlund - A lázadó hercegnő, aki más éltre vágyik. Teljesen megértem őt, bár nem ártana jobban odafigyelnem rá, és, hogy kikkel barátkozik. Talán túlságosan is hasonlít rám, ha a lázadásról van szó. Persze a külvilágnak ezt az oldalát nem mutatja, mégis látom rajta, hogy más életet szeretne élni. Remélem ebben egy napon a segítségére lehetek.
Elida Söderlund - Az példás hercegnő megtestesítője. Kislányként ugyan igazán vadóc volt, de mára elcsendesedett. Mindene lett a kötelesség, és, hogy a rangjához méltóan viselkedjen, hiszen fontos számára a szüleink véleménye, különösen apánké. Bárcsak megértethetném vele, hogy mennyivel jobb, ha a saját akartunk irányít, és nem az elvárások.
Mathilde Söderlund - A legfiatalabb hercegnő, aki elszökött otthonról. Nem tudom éppen merre jár, de azt igen, hogy nagyon talpra esett, ügyes és, hogy helytáll a világban. Mindig is közel álltunk egymáshoz, afféle pajzsként védtem őt, de tudom, el kell engednem, had élje az életét. Bármennyire is hiányzik.
Krissy ❖ 26 ❖ multi
királyi család
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
Párizs, Franciaország

Hozzászólások száma :
7

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Noah Söderlund Szer. Május 09, 2018 1:29 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Noah!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
326

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: