welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

Moon Eun Young
TémanyitásTárgy: Moon Eun Young Szer. Május 09, 2018 9:21 am
Moon EunYoung
Life is never easy for those who dream.
Park So Dam
23
Külföldi
Diák
Seoul, Dél-Korea
1994.06.10.
Hetero
Fogadásvesztes

"Europe" felhasználó adatai:

Név: Moon Eun Young
Becenév: Europe
Kor: 24
Magasság:158 cm
Súly:49 kg
Hajszín: Fekete... És nem, soha nem fogom befestetni, ne is várd...
Szemszín: Barna, vagy fekete... Ki milyennek látja
Különleges ismertetőjegy: A vágott szemem annak számít? Egyébként nem tudom... van egy heg a bal lapockámon, mert gyerekkoromban eltörtem és meg kellett műteni. Amúgy nincs se piercingem se tetoválásom, még csak szeplőim sincsenek. Tök átlagos vagyok. Már amennyire átlagos lehet egy koreai lány itt Angliában.

Milyen vagyok...?
Nem is tudom, ide mit írhatnék... De gondolom olyanokra vagytok kíváncsiak, hogy mennyire kedves, segítőkész édes aranyos teremtés vagyok. Egy kisangyal, soha semmi rosszat nem tettem, és mintabarátnő lennék, ha megtetszenék a kép alapján is. Na hát sajnos ez nem igaz. Jó persze nem vagyok bunkó... annyira... Egy biztos, megvan a magam stílusa, ami egyesek szerint eléggé bicskanyitogató, de hát na... mindig kimondom a véleményem, soha nem köntörfalazok, és ez egyeseknek nagyon nem tetszik. És akkor gondolom most ettől a mondattól mindenki rám nyomta az x-et, na nem baj... Én azért folytatom... Koreai vagyok. Igen, ez azt jelenti, hogy engem is arra neveltek, hogy tiszteljem az idősebbeket, meg őrizzem a kultúrát és viselkedjek úgy, hogy mindig fedhetetlen legyek. Na hát ezt majdnem sikerült is betartanom... Azért néha nekem is vannak kicsapongásaim. De esküszöm a hörcsögöm életére, hogy nem cigizek, nem drogozok, és még csak nem is iszom. Vagyis... nem vagyok masszív alkoholista, de azért nem bírnék ki egy hónapot alkohol nélkül én sem...

"Mr. Park ismerősnek jelölt"
"Mit szeretne tenni?"Hm? Mr. Park? Hú hát... Jó öreg... De azért nem néz ki rosszul, sőt... De attól még öreg. Nem fognak a lányának nézni, ha találkozunk? Aish... Mit csináljak? Jó, tegyünk egy próbát. Végül is csak úgy lehet ténylegesen kipróbálni ezt az oldalt, ha nem utasítok el mindenkit, nem? Hát akkor csapjunk bele... Elfogadom a jelölését.

Üdv mindenkinek! Moon Eun Young vagyok, de hívjatok csak Europe-nak. Igen... Nem, semmi közöm ahhoz a kontinenshez, és nem, nem a szüleim akartak ennyire kicseszni velem. Én választottam ezt, mikor négy éve Angliába jöttem, mert nagyon megtetszett. Azt meg, hogy Eunyoung, itt nyugaton senki nem tudja kimondani, szóval inkább ezt használom, mert egyszerűbb. persze először még a csoporttársaim is hülyének néztek, hogy miért hívom magam egy kontinens nevén, és szóvá is tették. De ti inkább ne kérdezzétek... A lényeg, hogy így is napokig kerestem az illegális aangol nevem, szinte az összes internetes oldalt átnyálaztam, mire megtaláltam ezt. És szerelem volt első látásra. Tudjátok, mint azoknak a nagymellű plázacicáknak az újabb és újabb horror lábbelik, amikben én egész biztos a nyakamat törném. Legalább ez a szerelem ingyenes volt, nem úgy, mint azok...

"Új üzeneted érkezett!"


Jujujujjj!! Mr. Park rám írt... Nem hittem volna... Azt hittem, csak véletlen kattintott rám, de ezek szerint nem.
És hogy mit keresek egy ilyen oldalon? Apa tuti kitagadna, ha megtudná, hogy egy ilyesfajta társkeresőre regisztráltam. De héé!! Ne rám nézzetek, én csak az ártatlan áldozat vagyok. Pontosabban egy fogadás vesztese, És az egyik itteni barátnőm kényszerített, hogy regisztráljak, mert hogy most ő is kavar egy gazdag csávóval, és tuti jó lesz nekem is, ha kifogok itt egy helyes, pénzes pasit. Na meg persze szerinte így egyszerűbb lesz nekem, mert már nem bírja nézni, mit össze nem szerencsétlenkedem, már ami a hímeket illeti. Először nem is akartam ezt az egészet, de addig rágta a fülem, míg be nem adtam a derekam. De igazából nem kötöttem hozzá túl sok reményt, azt hittem, hogy még hetek, hónapok után is pangani fog a profilom az ürességtől. Erre már szinte a második nap megtalál valaki, és még rám is ír. De ki tudja, hogy meddig marad...

"Üdv, Kisasszony!"
"Öhm... Helló!"


"Az adatlapja elég hiányos, ugye tudja?"

Mi az, hogy hiányos? Pedig szerintem mindent kitöltöttem, amit kellett, mit akar még? A mellméretem nem fogom neki elárulni, azt el is felejtheti...

"Nem, szerintem nem..."

"Szerintem meg biztos tudnék kérdezni olyat, amit kifelejtett a lapjából..."
"Nem árulom el a mellméretem..."

"Nem is arra vagyok kíváncsi, Kiasszony."
"Igen? Akkor mire?"

"De akkor nem térhet ki a kérdéseim elől, értette?"
"Jó, jó... Nem fogok."

"Helyes... Maga koreai, ugye?"
"Félig... Anyám amerikai."

"Hmm... És mindig itt éltek Angliában?"
"Nem, az egyetem miatt költöztem ide..."

"Érdekes... Azt se írta le, hogy mit tanul az egyetemen..."
"Szociológia... Mesterszak"

"Hmm..."
"Hmm...?"


És így telt el még néhány óra. Teljesen el is feledkeztem az időről, talán ha Mr. Park nem zavart volna el aludni, szívesen elbeszélgettem volna vele még reggelig. Nem is hittem, hogy ez egyáltalán lehetséges... És mégis. Bár az egész beszélgetés alatt semmi konkrétat nem tudtam meg róla. Bezzeg Ő... Nem is tudom, hogy csinálta, de azon kívül, hogy tudom róla, piszok gazdag meg igen művelt, semmit nem tudok.
Na meg aztán itt van ez is...

"Szombat este hétre legyen a Liman Restaurant előtt. Nem tűrök ellenkezést, ott kell lennie, ha nem jön, úgy veszem, hogy ez a mai beszélgetésünk meg se történt..."

"Ja és... Mindenképp szoknyát vegyen fel, lehetőleg combközépig érőt..."


És én nem tudtam rá nemet mondani...
foglalkozás ❖ Egyetemista  

hobbi ❖ Egy fura társkeresőn lógni 

becenév❖ Europe

Család ❖ Koreai apuka, Amerikai anyuka, egy hörcsög, és egy hatalmas kutya... ezek sajnos mind Koreában maradtak... Hát na, nem fért be minden a bőröndbe.
K. ❖ 18+ ❖ nopei
diák
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
8

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Moon Eun Young Pént. Május 11, 2018 10:26 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Europe!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!

Plusz pont a név választás Wink
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
266

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: