welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

aksel sørensen
TémanyitásTárgy: aksel sørensen Pént. Május 11, 2018 12:26 pm
Aksel Sørensen
Until the the sun rises above the world I wanted to protect you
chris wood
26
norvég
dolgozó
bergen
1991.11.14.
hetero
tagadásban

Ylva Söderlund.
Mi jut eszembe róla? Tisztán emlékszem, hogy az első gondolatom az volt, amikor először találkoztam vele, hogy milyen gyönyörű a mosolya. Láttam már róla képeket, hivatalos megjelenéseken készült fotókat, újságban leközölt cikkeket, miközben a nyilvánosság szeme előtt fiatal lányból felnőtt nővé érett, de őszintén mosolyogni aligha láttam azokon. Amikor feladatul kaptam, hogy inkognitóban felügyeljek az épségére, azt hittem, hogy egy jéghercegnő mellé osztottak be, ám nagyobbat nem is tévedhettem volna. Abban a pillanatban, hogy az egyik lepukkantnak is nevezhető bárban egymás mellé sodort minket a sors - legalábbis ő akkor úgy hitte -, rá kellett ébrednem, hogy mennyivel több rejlik benne. De az önfeledt mosolya! Azt sosem fogom elfelejteni.
Amikor az ugyan sikeresnek nevezhető küldetés másnapján a biztonsági főnök az irodájába hivatott, meg sem lepődtem. Az elárultság- és becsapottságérzet, amit tükröződni láttam Ylva… a hercegnő szemeiben mostanáig kísértenek. Tisztában vagyok, hogy eljátszottam a bizalmát, még ha a saját érdekében is tettem, és egyáltalán nem lepne meg, ha az elbocsátási levelem fogadna az irodában. Azonban tucatnyi érvvel vértezem fel magam, mert nincs az az isten, amikor a nagyapám szemébe nézek, és megmondom neki, hogy fél évvel azután, hogy felküzdöttem magam ebbe a pozícióba, máris kirúgtak a palotából. Úgyhogy felszegett állal kopogok be az irodába, majd amint engedélyezik a belépésem szembenézek a veterán katonából lett biztonsági főnökkel. Váltunk néhány szót a tegnap történtekről, kiemel néhány részt a jelentésemből, én pedig továbbra is hallgatok arról, hogy milyen közel táncoltunk Ylvával és mennyire imádom a parfümjének édes illatát. Mivel a cuccaimra szerelt mikrofonnak hála nagyjából minden beszélgetünk részleteit tudják, ezek azok az apróságok, melyeken önzőn megtartok magamnak. Meg azokat a pillantásokat, melyek egyszerre támasztottak fel benne bűntudatot és reményt valami lehetetlenre.
A beszélgetés elhúzódik, egyre idegesebb vagyok, érzem, hogy közeledik a nagy “DE”, amikor a főnök elővesz néhány lapot egy paksamétából. Nagyon nyelek és rákapom a tekintetem.
- Amikor elfogadta az állást, megesküdött, hogy az életével is óvja a hercegnőt, és ezt a feladatod kifogástalanul teljesítette az elmúlt félévben. A hercegnő bízik Önbe...
Már nem, fut át az agyamon, és nem bírom ki, hogy az aggodalmat magamban tartsam:
- Minden tisztelettel, uram, de…
- Ne szakítson félbe! - mordul rám a férfi, én pedig nyelek egyet, a cipőm koszos orrát bámulva. - Tehát mivel elnyerte a hercegnő bizalmát, bármennyire is megingott az, Őfelsége úgy látja jónak, ha továbbra is Ön magad a kisasszony személyi testőre. Mivel már nincs szüksége inkognitóra, így minden megjelenésnél számítunk Önre. Hogy ezt megkönnyítsük, felajánlunk Önnek egy helyet a palota személyzeti lakosztályai közt…
Mi? Tágra nyílt szemekkel nézek fel a főnökömre. Komolyan beszél? A férfi a részleteket mormolja, a sok szabályt, amit az eddigieken felül be kellene tartanom, és egy szerződést nyom a kezembe.
- Gondolja át, vállalja-e ezt az elköteleződést, mert nagyra viheti még itt.
Beköltözni a palotába? Szinte 0-24-ben Ylva mellett lenni? Megtisztelő és nagy felelősséggel járó feladat, de tudom, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan, mint volt. Sosem mosolyoghatok rá ugyanúgy, nem fogunk a csillagokról beszélgetni vagy hogy miért iszok gyenge söröket, miközben annyival jobb koktélok vannak a bárban, nem dicsérhetem meg, hogy milyen csinos és érhetek hozzá, ha nincs veszélyhelyzet vagy nem kapok engedélyt rá. Az inkognitóm nélkül a köztünk fennálló korlátok és falak hatalmasabbak, mint valaha. Mégis a gondolat, hogy ne lássam soha többé, fájóbb és úgy sem akarom hagyni a kapcsolatunkat, ahogyan maradt: hazugságban, összezavarodottságban, lezáratlanul.

foglalkozás ❖ Ylva hercegnő személyi testőre

hobbi ❖ edzés, billiárd, autószerelés, csak sétálni a tengerparton

becenév❖ próbálkozz csak

Család ❖
nagypapa: rokkant nyugdijas, a világháborúkban szolgált, mindig is nagy példaképként tekintett rá az egész család. ő az, aki belém nevelte a “haza az első” életérzést
apa: rendőr, szigorú, csendes típus, de ha bármi problémám van, bármikor fordulhatok hozzá
anya: pedagógus, mindig kedves, mosolygós, egy angyal és bármennyire is félt a munkám okén, apa miatt már megszokta és ő is nagyon büszke, hogy a királyi palotában dolgozhatok
cserfes húg: aki rendszeresen a nem létező szerelmi életemmel zaklat. ó ha tudná, milyen bajokba keveredhetek a szívem miatt!
kati ❖ 22 ❖ nope

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽

you are here yet i miss you
like i miss spring days


dolgozó
avatar
Korom :
26

Tartózkodási hely :
ylva közelében

Hozzászólások száma :
12

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: aksel sørensen Vas. Május 13, 2018 6:49 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Aksel!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
266

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: