welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Celeste Williams
TémanyitásTárgy: Celeste WilliamsVas. Május 13, 2018 9:55 pm
Celeste Williams
a szépséggel háborúkat vívtak, birodalmakat építettek. akinek erénye a megnyerő küllem, máris hatalmat gyakorolhat mások felett.
Kate Upton
20
gazdag
angol
London
1998.01.04.
mindenevő
független

A spalettákon átsütő holdfény csak rétegesen világítja meg a hibátlan alabástrom bőrömet. Ujjaimmal belefésülök az aranyszőke fürtjeimbe, és szétválasztom az összegubancolódott tincseket. Oldalra döntöm a fejemet, és az átlátszó pongyolát a két mellem közötti völgybe simítom. A robosztus lábszárak, a tökéletes hasizom kiszárítják a számat. Kevés alkalommal történik meg, hogy többször essek ugyanabba a hibába, de Hudson kivételt képez ez alól. A mutatóujjamat az alsó ajkam peremére támasztom, és lustán rajzolom körbe az ívét. Hergel, és tudja, hogy őt nézem, de nem hajlandó megfordulni. A feneke ebből a távolságból is kerek, és amit a két combja rejt…tudom, hogy akar engem, de ő a vadász, és csak akkor engedi meg, hogy hozzáérjek, ha ő is akarja. Nem játszhatok kedvemre, és ez frusztrál. Már régóta nem vagyok kislány, főleg nem buta, akit apuci kedvencének tartanak. Alig múltam tizennégy, már túl voltam a mások által áhított első aktuson. Nem éreztem fájdalmat, csak ürességet utána. Ez lett volna az a hírhedt eset, melyről anya ódákat zengett..várjak vele az esküvőig…ha tudta volna, hogy nem teremtetett meg az a férfi, akihez nőül mennék, akkor már régen sírva állna a kertünk végében. London messze van, a hőség odakint óriási. Egy hét múlva haza kell utaznom a nyári szünet miatt, és otthon is kell maradnom, úgyhogy ez amolyan búcsúest közöttünk.
- Mennem kell…Celeste… - morran fel, és máris a nadrágja korcát igazgatja, de a hangja még karcos, és arról árulkodik, hogy repetázna, de nem adom könnyen magam. Minden együttlét fizetséggel jár, és ezt ő is tudja.
- Még nem mehetsz…megígérted. – sejtelmesen simítom végig a szirénhangommal őt, rabul ejtettem az első pillanatban, amikor meglátott a bárban, de ennek mennyi ideje is már? Nyolc hónapja? Számomra nem titok, hogy felesége van, és egy iskolás lánya, de ő nem tud rólam szinte semmit…ez sem teljesen igaz, mert előtte nem kell megjátszanom magam. Kiélhetem a sötét vágyaimat, ha a kedvem úgy tartja. A kezem lustán nyúlik előre, és marokra fogom a gyémántokkal kirakott nyakörvet.
- Mondd csak, ki fogod bírni nélkülem a nyarat? – fordul felém az égszínkék szemeivel, és nyersen mér végig, mintha egy darab hús lennék. Felizgat, ha a domináns énje kerekedik felül. Hudson az a férfi, aki nem titkolta, hogy az üzleti szférán kívül is szeret uralkodni az embereken, csak éppen nem tudta, hogyan csinálja…velem. Egy este, nem is tudom, hogyan történt, de előkerült egy póráz. Fogalmam se volt róla, hogy ilyenben utazik, de totál letaglózott.
- Ki fogom, ne aggódj. –felfelé görbülő ajkaim nem hazudnak, nem szoktam ácsingózni, játszópartnert bármikor találhatok, és a kötődés nem az én műfajom.
- De, most tegyél boldoggá. – tartom fel a magasba a kis játékszert, és megvárom, hogy odaérjen hozzám. A macskaszemeim egy őzgidáéra változnak át, és a sarkaimra ülve nyújtom át neki a drága ékszert. A nyakam köré illeszti, és a fülembe harap. A leggyengébb porcom találja el a nyelve hegyével, amikor hangosan felnyögök, és hirtelen szorítja el a nyakamat. Az oxigén fájón marad távol az orrüregemtől, és a számtól. Ellenkezni kezdek, de csak színjáték, el kell érnem azt az állapotot.
- Még erősebben…ugye, ez a te nagy álmod Celeste? – suttogja a fülembe, aztán egy kicsit enged rajta, de csak annyira, hogy levegőt kapjak, és máris megvonja tőlem a vérkeringésem legfontosabb összetevőjét. Harcolok, de fejben már régen feladtam…ott akarok megint lenni. A fény és árnyjáték különös aurát ölt, és az íriszeim előtt játszó fekete pöttyök összesűrűsödnek. A torkom kapar, a gégefőm beakad, és elérem az oxigénhiányos pillanatot. Most minden tökéletes, és láthatom…mert nekem ő kell. A valóságot elhagyom…egy másik univerzumban lebegek, ahol az időnek nincs hatalma. Örökké fiatal maradhatok, de az a férfi…őt kell megtalálnom. A sziluettje már látszik is, igaz a körvonalak homályosak, de tudom, hogy ő az. Éppen a kezemet nyújtanám felé, de eltűnik, és a helyébe a baldachinos ágy, és Hudson halálra vált képe kerül…aztán elsötétül minden. Már majdnem eljutottam hozzá, de ki az, és miért nem láthatom álmomban, csak ilyen áron?  

Néhány titok rólam:
1., Sokszor gondolok a halálra, kíváncsi vagyok, melyik halálnem állna jól nekem. A fiatalság igazi kincs, törékeny, ügyelni kell rá, ezért óvnám. Félek az öregedéstől, a szellemi leépüléstől. Hiú vagyok, soha nem tagadtam, hogy a testem jelenti a legnagyobb vonzerőmet.
2.,  Különleges férfiakkal fekszem csak le. A pénz nem minden, ennél sokkal többet ajánlhatnak fel.
3., Apakomplexusom van, erről részben a bátyám tehet, akivel elveszítettem a szüzességemet.
4., Az egyetem nem az én világom, főleg nem a művészetek…mi leszek, ha nagy leszek? Számít, ha a szépséggel mindent megkaphatok?
5., Van egy támogatóm, mások szerint szeretőnek kellene mondanom, de amennyire kifinomult az ízlésem, inkább maradok a pártfogó mellett.

foglalkozás ❖ tanuló  

hobbi ❖ alvás, szex, pénzköltés  

becenév❖ Celly

Család ❖
Kate Williams – Az édesanyám a tipikus gazdagok életét éli két majdnem felnőtt gyermek mellett. A bátyám már 25 éves, és igencsak elkényeztetett, mert mindent megkap, amit csak kiejt a száján. A drága mama a botox, és a szájfeltöltés híve, többet látogatja a plasztikai sebészét, mint apa ágyát. A hétköznapokban a pezsgő, és kaviár a legjobb barátja, na meg a sofőr, aki néha kielégíti útközben.

Arnold Williams – Az energiaipar mágnása, avagy a mindent elsöprő üzletember, aki nem kímél senkit, és semmit, ha a vállalatáról van szó. A botrányaink felett szemet huny, amíg nem veszélyeztetjük a hírnevét. Számtalan szerető birtokosa, valamiért hisz a házasság szentségében.

Connor Williams – A Williams família trónörököse, és egyben fekete báránya is. Apa nem szívesen bízná rá a másik „gyermeke” irányítását. Féktelen bajkeverő, de mit mondhatnék? Nekem a mesterem is.


név ❖ kor ❖ multi
gazdag

avatar
Hozzászólások száma :
12

reagok :
8

Csatlakoztam :
2018. May. 13.

Korom :
20

Tartózkodási hely :
Paris

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Celeste WilliamsKedd Május 15, 2018 10:20 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Celeste!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Rangot később kapsz majd Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  Wink
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: