welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Alaris Mharaxia, Alexius Mharaxia, Anaise Delacroix, Celeste Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Lorenzo Belbo, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Noah & Ylva
TémanyitásTárgy: Noah & YlvaKedd Május 15, 2018 2:50 pm
Játékosok: Noah és Ylva Söderlund (ha szeretne, Elida is csatlakozhat)
Helyszín: az oslói királyi palota, Noah lakosztálya.
Időpont: Mathilde hercegnő eltűnése utáni reggel.
Kezdő szituáció: az idősebb testvárpár is megtudja, hogy a legfiatalabb hercegnő az éjszaka folyamán elhagyta a királyi palotát.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Noah & YlvaKedd Május 15, 2018 3:04 pm
Noah & Ylva

Amint kinyitom a szemeimet, úgy hasít éles fájdalom a fejembe. Nos, pontosan ezért nem jó másnaposnak lenni, hiszen minden apró hangot úgy érzékelek, mintha valaki a fejem mellett lévő falat fúrná. Az émelygést és az enyhe szédülést inkább már meg sem említem. Mindezek helyett elterelem gondolataimat az előző éjszakára és hogy milyen jól is éreztem magam Aksel társaságában. A baráti körömet nekem mindig is a testvéreim jelentették, hiszen aki ilyen magas rangba születik, annak jóformán már a barátait is megválasztják a születéskor. De ahogy felcseperedtünk, úgy távolodtunk el egymástól mind Noah-val, mind Elidával és mind Mattie-vel. Mindig is élt bennem egy idilli kép a családunkról, de az tényleg egy álomkép volt csupán, nem pedig a valóság. Éppen ezért örültem annyira az Aksellel kötött ismertségemnek. Vele ugyanis bármiről lehetett beszélgetni és szerencsére még azzal sem volt tisztában, ki is vagyok valójában. Ő azért kereste a társaságomat, mert szimpatikus voltam neki, nem pedig a hercegnői rangom miatt.
Magamhoz veszem a telefonomat és felidézve az esti emlékeket, megnyitom a galériát. Megannyi új kép szerepel benne a múlt éjszakai partiról, de nekem mégis az a kedvencem, amit akkor lőttem Akselről, mikor épp nem figyelt. Tagadhatatlan, hogy érzek iránta valamit, ez pedig egyszerre ijeszt meg és ad valami furcsa megnyugvást is a szívemnek.
De valami más is van most a levegőben, érzem. Nehézkesen kimászom az ágyból, hogy aztán magamra öltve a mai napra előkészített öltözékemet, kimerészkedjek a folyosóra és reggeli helyett a bátyám szobája felé vegyem az irányt. Mielőtt kopogás nélkül benyitnék az ajtón, hirtelen megtorpanok. Nem szabad benyitni kopogás nélkül, ezt jól tudom, mégis annyira belemerültem a saját gondolataimba, hogy majdnem megtettem. És azt sohasem bocsátottam volna meg magamnak. Ugyanis senki sem tudta, milyen látványban lesz részem, ha Noah "kéjbarlangjába" beteszem a lábam. Határozottan kopogok párat, majd szemeimet eltakarva benyitok.
- Itt vagy, Noah? Bejöhetek? - míg nem válaszol, nem lépek beljebb, sőt a kezemet se vonom el a szemeim elől, mert hát jobb a békesség. - Csak egy aszpirin kéne, mert mindjárt szétmegy a fejem. Vagy ha van, akkor bármi más, egyéb bevált módszered a másnaposságra. - nyűgösen hangozhatok, de tényleg borzasztóan érzem magam. Ilyen bajokkal pedig csak hozzá fordulhattam, hiszen a közöttünk tátongó szakadék ellenére jobban hasonlítottunk egymásra, mint az elsőre bárkinek szembe tűnhetett volna.
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Noah & YlvaKedd Május 22, 2018 1:07 pmNoah&Ylva
“Sometimes being a brother is even better than being a superhero!”

Mire reggel felkeltem, a kis esti kalandom, már felszívódott, hála az égnek, és az embereimnek, akik ezért felelnek. Fő a diszkréció, persze, és van, hogy ez nem sikerül, és jön a botrány. Hát ez van, mit mondhatnék, nem nagyon érdekel, de a származásom megköveteli, hogy legyenek erre embereim. Eleinte nem éppen örültem, de az atyám szava szent, és még a magamfajta lázadó is néha beadja a derekát a szigorú szabályoknak. Néha, nagyon ritkán.
Szóval miután felkeltem a bokszer alsómban és egy köntösben, valamint a kezemben a reggeli újsággal és egy nagy adag kávéval kiültem az erkélyre. Eléggé hűvös volt még, pedig már tavasz vége volt, de ez Norvégia. Mindezek ellenére imádtam az országot, sőt, ez volt az egyik kedvencem benne. Nem szerettem a túlzott meleget. Egy dolog, ami bejön a nyárban és az ilyen éghajlatú tájakban: a bikinis nők. Azért megéri elviselni néha a kánikulát. Azonban semmi más. Talán még egy jó adag sör. Talán nem ártana elutazni nyaralni, vihetnék pár embert magammal. Hm, Lena ideális lenne. Már úgy is régen vágyom rá, és eljött az ideális alkalom arra, hogy megszerezzem.
Teljesen elmerültem a gondolataimban, - főleg abban, mit teszek majd Lenával a nyaralás alatt- mikor kopogást hallottam, a húgom volt az, Ylva. Tegnap éjjel kiszökött szórakozni. Láttam, így már sejtettem, hogy miért is jött. Letettem az újságot az erkélyen lévő márvány asztalra, majd a lakosztályomon átsétálva ajtót nyitottam. A szemeit eltakarta a kezével, hogy ne lásson semmi olyat, amit nem akarna. Ennyire amatőrnek néz? Ahogyan említettem, még hajnalban elküldöm az aznapi szórakozásom.
- Nincs itt senki, nyugodtan elveheted a kezed a szemeid elől. – válaszolom neki a szemeim forgatva, majd az ágyamhoz sétálok, és előkapom az aszpirint az éjjeliszekrényből.
- Tessék Ylva. – nyújtom át neki egy huncut mosollyal. – Jót buliztál tegnap? – kérdezem tőle kárörvendőn. Még mielőtt válaszolhatna, kopognak az ajtón, ismét. Édesanyánk az. Amikor benyit, az arca, annyi fájdalom van rajta, amit még sosem láttam. Még a szokásos szemtakarás is elmarad nála.
- Mi történt édesanyám? – kérdezem tőle aggódva, és égkék tekintetében a fájdalom annyira éles, hogy több nem is jön ki a számon. Képtelen vagyok megszólalni.
- Mathilde elszökött. – válaszolja szipogva, majd a vállamra hajtja a fejét, és úgy zokog. Az érzéseim vegyesek, hiszen tudtam, hogy a húgom nem boldog, mégsem tettem ellene semmit. Azt is tudom, hogy boldogulni fog a nagyvilágban, hiszen kora ellenére nagyon talpraesett és ügyes, mégis szomorúság fogott el. Bárcsak szólt volna, bárcsak megbeszéltük volna… de ez helyett ő hátat fordított nekem, és a családnak. Mondom megértem őt, de mégis, azt hittem van köztünk annyi kötelék testvérként, hogy ennyit számítok neki.
- Nyugodj meg, édesanyám, nem lesz baja. Tud vigyázni magára. – válaszoltam nyugtatva, de nem éppen sikerült.
- Mégis hogyan mondhatsz ilyet? Nyugodjak meg? A lányom, a gyermekem kint van a nagyvilágban, ahol sok veszély leselkedik rá. Mi van, ha megtámadják, vagy rájönnek, hogy kicsoda és elrabolják? Hogyan nyugodjak meg Noah? Te egyáltalán hogyan tudsz az lenni? - akadt ki édesanyám, és minden dühét, és fájdalmát felém irányította.
- Mert ismerem őt, erősebb, mint hinnéd. - válaszolom higgadtságot színlelve. Most erősnek kell lennem mindenki helyett.  
Közben Ylvára néztem, hogy felmérjem, ő hogyan fogadta a hírt. Tekintete nem sokban különbözött édesanyámétól. Ez lesz, ha az emberre túl nagy terhet rónak. Mondtam, hogy ne akarják ilyen fiatalon hozzáadni senkihez. Hallgattak rám? Nem. Itt az eredménye, azonban nem akartam most még kiabálni a szüleimmel, az csak később lesz. Mindenesetre meg fogom keresni a húgom, legalább annyi időre, hogy tudjam, minden rendben van vele. Egyszerűen tudnom kell, így, megnyugtathatom a családot is, még, ha csak kis időre is.  
Vendég
Vendég
avatar

TémanyitásTárgy: Re: Noah & Ylva
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: norvégia :: norvégia temetõje-
Ugrás: