welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 1 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Agent Jensen
TémanyitásTárgy: Agent JensenSzer. Május 16, 2018 12:06 am
Marie-Jane Jensen

Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi.
hayley atwell
27
Külföldi
törvény embere
Amerika, Bronx
1991. október 23.
heteroszexuális
özvegy

“ MJ már gyereknek is furcsa volt. Érdekelték a fiús dolgok, és nem riadt vissza a kegyetlenségtől, vagy épp attól, ha fájdalmat kellett okoznia valakinek. Babák helyett kardokkal játszott, és ahelyett, hogy velem főzőcskézett volna, inkább az öccsével ment ki az udvarra, hogy nyilakat gyártson szögekből, és botokból. Akkoriban még nem gondoltuk volna, hogy a mi lányunk ilyen messzire fog kerülni a szülői háztól. Hogy ilyen sokra fogja vinni. Az apja is volt katona, de még abban az időben mikor kiképzésre járt kiderült, hogy sajnálatos módon epilepsziás, és így nem szolgálhatja a hazáját. Harvey akkor nagyon megtört, de sosem felejtett el mesélni a fiának arról, hogy milyen is katonának lenni. Ki gondolta volna, hogy a lánya fog eme pályára lépni, a fia pedig táncos lesz?” - Marie Jensen, 44, anya.

“Nos, Marie-Jane nehéz eset. Mindig is az volt. Tudom, mert a tanára voltam négy évig. A középiskola úgy ment neki, mint a karika csapás. Hamar rájöttünk, hogy fotografikus memóriával rendelkezik, ami miatt nem tudott rosszabb dolgozatot írni négyesnél. Emellett jeleskedett a sportokban is, bár mi - a tanári kar - mindig azt hittük, hogy nagyhírű tudós, biológus, vagy orvos, ügyvéd lesz belőle. Szerettük is volna errefelé terelgetni, de makacssága nem ismert határokat. Már másodévesen versenyekre járt, futott, lőtt, és vívott, még birkózott is két teljes évig. A tanárai imádták, rengeteg érmet szerzett az iskolánknak, nagyon sajnáltuk, amikor elvesztette a férjét. De hát ha az élet ad valamit, akkor el is vesz.” - Mrs. Evangeline Dustburry, 54,  biológa-kémia tanár.

“Ó, igen. Persze, hogy emlékszem rá. Ő volt az iskola üdvöskéje. A pompom csapat kapitánya, és még a diáktanácsban is részt vett. Őszintén, akkoriban nagyon utáltam. Irigykedtem, de ezt nem vallottam be magamnak sem. Mára már inkább csak csodálkozom, hogy hogy bírt el egyszerre ennyi mindennel. - Rosie McDoughall, 27, Marie-Jane osztálytársa volt a gimnáziumban.

“MJ a legjobb barátnőm. A katonaságnál ismerkedtünk meg, a kiképzésen. Rajtunk kívül szinte nem is voltak nők a csapatban, és mi rögtön egymáshoz csapódtunk. Védtük egymást, és kiálltunk a másikért, mindig. Minden helyzetben. A parancsnokaink szerették, sőt, egyenesen oda voltak érte. Szépsége, és esze minden férfinak elcsavarta a fejét. Nem csoda, hogy David Deveroux-nak is. Mark, sosem fogom elfelejteni, a legjóképűbb, legférfiasabb tiszt volt a táborban. Magas volt, és szikár. Széles vállakkal, és barna hajjal. A szeme is barna volt. Mikor megszületett majdnem meghalt, ezért a szegycsontja kitüremkedett, és kidudorodott a mellkasából. Mindannyian oda voltunk érte, csak Marie-Jane nem. Vagyis, ő is, de ő nem mutatta. Túl jól nevelt volt ahhoz, hogy ott legyeskedjen David körül. Aztán csak összeházasodtak. Nem is olyan régen, azt hiszem, négy éve.  Egy évvel később David eltűnt Afganisztánban… mester lövész volt. Nem találták meg sem a testét, sem a dögcéduláját. Egyszerűen csak felszívódott. MJ nem tudta elviselni, majd beleőrült a fájdalomba, ezért leszerelték. Azóta nyomozóként dolgozik Angliában… nem láttam hónapok óta…” - Amelie Hart, 26, Marie-Jane barátnője.

“Marie-Jane Jensen… igen, megvan. Tudom. Ő az a bronxi lányka, akit a katonaságtól helyeztek át. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. Jól végzi a munkáját, egy héten többször is túlórázik, és nekünk a legfontosabb, hogy felgöngyölítsük a kényes ügyeket. Egy szó, mint száz, örülök, hogy az én csapatomban kapott helyet.” - Augustus Hoop, 45, rendőrfőkapitány.
foglalkozás ❖ ex-katonai parancsnok, jelenleg rendőrségi nyomozó  

hobbi ❖ vívás, lövészet, balett  

becenév❖ MJ

Család ❖ Harvey és Marie Jensen első gyermekeként született az Amerikai Egyesült Államok béli Bronxban. Szülei mindenben támogatták és segítették már egészen kicsi kora óta. Vérszerinti testvérei nincsenek, ám van egy fogadott nővére, Amelie Hart személyében, akivel a katonaságon a kiképzőtáborban ismerkedtek meg, és váltak elválaszthatatlan barátokká. Rajtuk kívül még ott van Moosey, a németjuhász, és Prinsesse a hófehér egyiptomi mau.
név ❖ kor ❖ multi
törvény embere

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. May. 15.

Korom :
26

Tartózkodási hely :
❖ London ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Agent JensenSzer. Május 16, 2018 1:32 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves és harcos Marie-Jane!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, gyönyörű fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!
Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: