welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Briana Doherty

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 8:50 pm
Yesterday at 8:06 pm
Yesterday at 6:18 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Emma Kensington
TémanyitásTárgy: Emma KensingtonSzer. Május 16, 2018 10:23 pm
Emma Kensington
egy kellemes kis idézet
selena gomez
25
angol
dolgozó
London, Anglia
1993. február 1.
heteroszexuális
egyedülálló

Fél évvel ezelőtt...
Hangosan fújom ki a levegőt és próbálom megtornáztatni a nyakamat, de a srác úgy tapad rám, akár csak a bélyeg a papírra. Megfogom a kezét, hogy leemeljem magamról, de ezt érzékelve felébred és még jobban magához ölel. A legtöbb lány ezt cukinak találná, sőt, még örülnének is ezeknek a meghitt, nyugodt, bújós perceknek, de én mindjárt rosszul leszek ettől.
- Oké, figyelj csak, Pete, nekem ez nem fog menni. - óvatosan megütögetem a karját, hogy vegye az adást, majd egy egyszerű mozdulattal meg is szabadulok végre tőle.
- Patrick vagyok. - hoppá. Látja rajtam a zavarodottságot, de ahelyett, hogy most kiverné a balhét, inkább kiugrik az ágyból és valami reggeliről hadoválva eltűnik a konyhában. Legalább lesz időm meglógni...
- Máris mész? - szomorkásan pislog rám, de a kiskutya szemekkel nem éppen tudok mit kezdeni.
- Igen, dolgozni kell mennem. - hadarom és egyik lábam bent, másik már kint, s ott sem vagyok. Még valamit utánam szól ugyan, de azon vagyok, hogy minél előbb eltűnhessek és ne kelljen több kínos percet vele töltenem. Mint az előbb a mosdóból kifele jövet is, mikor virággal várt.

Kis késéssel esem be az étkezdébe, ahol dolgozom, kedves kolleginám, Stephanie már észre is vesz és azzal a lendülettel meg is indul felém.
- Emma... nem ez volt rajtad tegnap is? - tetőtől-talpig végigmér és kaján mosoly húzódik az ajkaira.
- Nem. - vágom rá gyorsan és már el is tűnök a hátsó öltözőben, hogy átvehessem a munkaruhám. De Steph nyilván nem vár, hanem rögtön követ és leülve az egyik padra rám szegezi a tekintetét.
- Dehogynem, te kis huncut! Na és milyen volt? Mesélj... - faggatni kezd, miközben abból a sült krumpliból falatozik, amit befelé jövet csórt el a szakács mellől.
- Eh... - megrántom a vállam, közben húzom is elő a szekrényemből a szoknyát, az inget és a kötényt, hogy még azelőtt átöltözhessek mielőtt a nagyfőnök megérkezik és észreveszi a késésem.
- Ennyire rossz? - elképedve kérdezősködik, még több információra szomjazva, mint valami rossz tini, akit csak a pletykák éltetnek.
- Nem volt rossz, csak... túl... gyengéd volt. Legközelebb emlékeztess, hogy hagyjam ki ezeket a hülye vakrandikat. - nem fogja érteni, milyen férfira vágyom és értelmesen talán el se fogom tudni magyarázni neki.
- Komolyan az a bajod, hogy a srác, akivel lefeküdtél, túl gyengéd volt? - mondom, nem érti. Megbotránkozva kérdez vissza, miközben szemeit forgatja és tolja magába továbbra is a sült krumplit. Amit egyébként reggelire eszik, hiszen még kilenc óra sincs.
- Nem! Nem. Nincs azzal baj, ha gyengéd, csak ő... - próbálom összeszedni a gondolataimat és minél érthetőbben elmondani, mire is gondolok pontosan.
- Ő mi? - értetlenkedik és türelmetlenül várja, vajon hogyan is magyarázom ki az elméletemet vagy a furcsa igényeimet.
- Hozzám bújva aludt el, reggel alig akart elengedni, még reggelit is készített és az alatt a húsz másodperc alatt, míg én meglátogattam a mosdót, még virágot is szerzett valahonnan. - kezdem sorolni a dolgokat, de így kimondva elég hülyének érzem magam. És valószínűleg Steph is pontosan ugyanezt gondolja rólam, legalábbis a tekintete nem árulkodik másról. - Ne nézz így rám, tudom, hogy a legtöbb nő ölne egy ilyen pasiért, de én ettől csak rosszul vagyok. - ez van és kész. Nem szeretem, ha egy pasi így viselkedik. Nyilvánvalóan nincs semmi fura fétisem, ami miatt erőszakra vágynék, még mielőtt ilyen badarságot gondolna, de ez a srác... Pete, nekem túl nyámnyila volt. Vagyis Patrick. Basszus, miért nem bírom megjegyezni?
- Te nem vagy komplett. - nevetve a fejét csóválja és megeszi az utolsó krumplit, amit pont próbáltam elorozni előle.
- Most miért? Vegyük például Ian-t... Vele minden sokkal jobb volt! - végre eszembe jut egy példa, akinek kapcsán talán meg tudom értetni Steph-fel, hogy mi vonzz engem a pasikban.
- Ian az a srác, aki egyik napról a másikra köddé vált a tévéddel és a laptopoddal együtt? - nyilván a rossz élményeket veszi elő és még véletlenül se próbál meg a jó dolgokra koncentrálni. Tipikus Stephanie.
- Igen, de most nem ez a lényeg. Benne volt tűz, vele volt szenvedély és nem volt egy bólogató kutya, volt saját véleménye és ez igen is fontos! Nekem nem papucs kell, hanem egy férfi! - egy férfi, aki ha kell gyengéd, ha kell, akkor pedig igen is határozott és tudja, hogy mit akar. Ez most miért olyan furcsa? Inkább élem le szenvedéllyel telve az életemet, mint meg sem mukkanva, unalomtól megőszülve.
- Mondom... veled valami nagyon nem stimmel. - tovább csóválja a felét és visszaindul a vendégtér felé, hogy tegyen egy kört a kávés kancsóval a kezében.
- Sajnálom, nem jönnek be a szőke hercegek... ez van. - mondom neki halkan, amíg még ott van velem a pult mögött. Stephanie gyors kört megy, hisz se perc alatt visszaér hozzám, mikor én még csak egy kis noteszt veszek elő a pénztárgép alól, s kezdek őrült keresésbe egy valamit fogó toll után.
- És mondjuk ahhoz a szőkéhez mit szólnál? - először fel sem nézek, csak mikor meglöki a kezemet és fejével az ajtó felé biccent.
- Úristen. - suttogom, mire Stephanie felém fordul, látom, ahogy szóra nyitja a száját, de még mielőtt bármit mondana, könyökömmel meglököm, hogy észrevegye, ez most nem az az időpont.
- Aiden? - szólalok meg meglepetten és némileg hitetlenkedve is, hiszen évek óta nem láttam őt, most meg egyszerűen csak besétál ide. És ezzel együtt vissza az életembe is.
- Szia Emma. - köszön és rám mosolyog én pedig lefagyva állok a pult mögött, le sem véve róla a szemeimet. Ez most tényleg megtörténik?
foglalkozás ❖ pincérnő  

hobbi ❖ fényképezés és táncolás, de különösebben egyikben sem jeleskedem  

becenév❖ Em vagy csak simán Emma

Család ❖ Az apám még kiskoromban meghalt, ennek örömére anyám csak kétszer próbálta megölni magát, de egyszer sem sikerült neki. A gyámügy viszont joggal vett el engem tőle, még mikor nyolc éves lehettem. Azóta nem hallottam felőle, s mivel nem keresett, gondolom nem érdekli, hogy élek vagy halok-e.
Sok nevelőcsaládot megjártam, míg végül kikötöttem Andersonék-nál. Eleinte nem volt semmi gond velük, vagy legalábbis nem tűntek komplett pszichopatának, ezt pedig én jó dolognak vettem. A kedves, meddő párocska, akik másra sem vágytak, csak arra, hogy végre családot alapíthassanak. Arra csak később lettem figyelmes, hogy a nő retteg a férjétől, majd egy nyári kirándulás alkalmával észrevettem a nő testét borító zúzódásokat és a hátán éktelenkedő cigaretta csikk nyomokat. A férj, hogy megdicsérje a kitűnő megfigyelő képességemet, majdnem megfojtott akkor a hegyekben. A kapcsolatunk pedig onnantól kezdve értelemszerűen rideggé vált és csak akkor adtuk elő a tökéletes és boldog család látszatát, ha feltétlenül muszáj volt.
Az egyetlen mentsváram a szomszédban lakó, velem nagyjából egykorú fiú, Aiden volt, aki nemcsak a legjobb, de igazából az egyetlen barátommá is vált. Amikor ő elköltözött, akkor őszintén azt hittem, hogy megőrülök a kedves nevelőszüleim mellett.
De pár évvel később én is elnyertem méltó szabadságomat, miután a férj meghalt, ráadásul a szerető feleségének kezei által. A nő önvédelemként adta el a sztorit, amit én sose hittem el, de a rendőrség legalább igen, és ez volt a lényeg.
Cutiepie ❖ húszon túl ❖ ő.ő
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
7

reagok :
4

Csatlakoztam :
2018. May. 16.

Korom :
25

Tartózkodási hely :
England

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Emma KensingtonPént. Május 18, 2018 8:15 am
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Emma!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
189

reagok :
111

Csatlakoztam :
2017. Nov. 24.

Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: