welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

The prince charming bastard
TémanyitásTárgy: The prince charming bastardPént. Május 18, 2018 6:44 pm
the whole is up to you
A vér cinkossága ősi, bizalmas kötelék.
Te nem érezted soha, hogy valami hiányzik az életedből? Valami, ami megmagyarázhatatlan ürességgel tölt el? Nem érezted soha azt, hogy rejtélyes okból kifolyólag szorongás fogott el, indokolatlanul összeszorult a gyomrod, és hirtelen nem találtad a helyed a világban?
Születésünk pillanatában elválasztottak minket. Te kerültél apánkhoz és feleségéhez a királyi család birtokára, míg én egyedül anyámmal maradtam. Titkos, közös életük csúcspontjai voltunk, de a kékvérűség, a kötelesség nem tűrhette, hogy két fattyú is a brit királyok nevét viselhesse, hiszen még így is az a hír járta, hogy béranyát kellett fizetniük utódnemzés céljául. Neked jutott a fényűzés, a pompa, míg nekem a mocskos, piszkos lebuj. Téged uralkodásra, jó modorra neveltek, tökéletes úriemberré formáltak, aki mindig, minden pillanatban tudja, hogy mit kell mondania ahhoz, hogy lehengerelje a közönségét. Legyen az a lordok társasága, vagy éppenséggel a lordok lányainak armadája… Tipikus, elkényeztetett rangos srác vagy, aki csakis a felső tízezerrel érintkezik. Bulik helyett borkóstolókra jár, cigi helyett alkalomadtán egy drága kubai szivart szív el. Nem hord bőrkabátot, csakis sportzakót, nem ismeri a converse-t, csak a márkás bőrcipőt, ami más körökben –például a miénkben- kitesz egy éves fizetést. Azonban neked is van egy éned, ami ki szeretne törni ebből a tökéletességből, ebből az elvárásokkal teli világból. Le akarod vetni magadról a rangodat, legalább csak egy napra, hogy megismerkedhess az igazi Londonnal, nem csak azzal, amit a Buckingham palota legfelsőbb ablakából látsz.
De ugye mi még nem ismerjük egymást… Te abban a hitben nevelkedtél fel, hogy a nevelőanyád az anyád, én pedig soha nem ismerhettem meg az igazi apámat, így nem tudhatom, hogy pont, mint a tiédben, úgy az én ereimben is királyi vér folyik.
Nem sok választ el minket egymástól… hiszen a királyi família levelet küldött a Wahlberg családnak…

// Röviden és tömören ennyi volna   *___* Azt hiszem nem kell megmagyarázni, hogy miért kell, hogy Dylan maradjon a pb-alany  Szeretném, hogyha a kettejük személyisége ennyire eltérő lenne, de ha megismerkednek és elkezdik feltérképezni a másikat, akkor valamennyire belesimuljanak a másik világába, így hozva egyenlő szintre a két végletet  Szerintem sok izgalmas játék kihozható a mindig tökéletes herceg és az illemet nem ismerő alsó rétegbeli fiú kettőséből, úgyhogy naaagyon-nagyon várlak, öcskös És még Kai is tudna neked érdekességeket mondani  
play by
kor
csoport
rang
Dylan Sprouse
20
Angol
Herceg
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: