Welcome to Europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.


 
belépés
a végtelen univerzumba
Felhasználónév
Jelszó
Automatikus bejelentkezés
Chatbox
közhírré tétetik
jelenléti ív
erre sündörgünk
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss emlékek
életünk állomásai
Yesterday at 5:18 pm

Kaiden&Lia nagybevásárlása
TémanyitásTárgy: Lia bevásárlásaKaiden&Lia nagybevásárlása EmptyPént. Május 18, 2018 10:37 pm

Lia & Kaiden
Nagybevásárlás

Úgy döntöttem, teszek egy kiruccanást Londonba, ha már muszáj vennem magamnak néhány ruhát. Meg nem csak ruhát, csak szeretnék eltölteni egy kis időt Waterfordtól távol. Az bátyám nyaggatása elég fárasztó, az anyám hisztije pedig még annál is inkább az. Még hogy vonjam vissza a feljelentésem, mert mit tudom én mi történik? Hát nem, ezt az ügyet akkor is végigviszem, és a végén be fogja látni, hogy igazam van.
Sóhajtok egyet, ahogy leparkolok a kocsival. Azért jöttem ide, hogy kikapcsolódjak, nem fogok örökké ezeken a dolgokon kattogni. Elindulok kifelé a garázsból, ahogy elsüllyesztem a kulcsot a táskámban. A mai napom legalább olyan káoszra sikerült, mint az öltözködésem is, ahogy tükrözi. A rózsaszín kiskabátom mellé, fekete cipőt húztam, fehér nadrággal és lila blúzzal. Legalább a táskám passzol a cipőmhöz. A hajamat felfogtam lófarokba, nem igazán volt kedvem ezzel bajlódni, tudtam, hogy hosszú út elé nézek. Szerencse, hogy a két ország ilyen közel van egymáshoz, így igazából bármikor átugorhatok ide. Estére szobát is foglaltam, nem akarok hulla fáradtan hazarohanni. Majd megvár a szobámban az eper és a pezsgő. Már csak valami társaság kéne hozzá, mert így nagyon unalmas és egyhangú lesz. És nem akarom filmsorozatok nézésével tölteni az estémet.
A Selfridges felé menet még igyekszek kikerülni néhány feltűnő fiatalt fiút. Valahogy nem akarok most ilyenekkel találkozni, mostanában nincs kedvem hozzájuk egyáltalán. Hangosak, feltűnőek és némelyiknek esze se sok van. Szóval, csak nyugodtan, nem fordulok meg akkor sem, mikor utánam fütyülnek. Még csak hízelgőnek sem találom. Valami baj lehet velem, ha már eddig eljutottam. Én azért megnézek néhány nőt, akinek sikerült reggel normálisan felöltöznie. Mennyire irigylem most őket.
Egy pillanatra megállok az ajtó előtt, majd belépek a színpompás épületbe. Évtizedek óta nem változott szinte semmit, és pont ettől olyan lenyűgöző. Ha jól tudom, néhány távolabbi angol rokonom is ide jár vásárolni. Feltéve, ha lehet őket távoli rokonnak nevezni a 16. századi kapcsolódás miatt. Legalábbis mintha ezt mondták volna a nagyiék még gyerekkoromban az egyik nagy kékvérűek összejövetelén.
De most igazából nem is ez a lényeg. Határozott léptekkel indulok meg a ruhák felé, legalább a többiek higgyék azt, hogy van valamilyen elképzelésem arról, amiről valójában nincs. Egy kedves hölgy meg is kérdezi, hogy segíthet-e, de elküldöm, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon tudna. Sorban veszem ki a ruhákat, aztán akasztom is vissza a helyükre. Egyik sem igazán ihlet meg. Tovább megyek a következő részhez, ahol parfüm felhőbe ütközök. Meg is állok, hogy megtudjam melyiknek van ennyire finom illata. Szinte elsőre megbabonázott. Veszek is belőle egy tusfürdőt is tartalmazó készletet. Éppen haladok egy másik ruhás rész felé, mikor hirtelen megbotlok, a parfümös táskám kirepül a kezemből. Hatalmas csörömpöléssel törik szét az üveg és ennek következtében árasztja el a környéket parfüm illattal.
Ahogy kell, néhány eladó már ott is terem a közelemben és megpróbálnak segíteni, de a kitört cipőmnek a sarkán már nem igazán tudnak. Egy nagyon elegáns úr is megjelenik, és összeszedi a csomagomat, majd el is tűnik vele, mielőtt még bármit is mondhatnék. Nekem viszont egy fiatalemberen akad meg a tekintetem. Kibújok a másik cipőmből is, már úgyse tudom majd használni. Így legalább a színeket tudom kompenzálni kicsit. Hamarosan egy papuccsal jelenik meg egy eladó.
- Kérem, ezt vegye fel. Nem szeretnénk, ha mezítláb mászkálna itt.
- Köszönöm – válaszolom, majd bele is bújok a kényelmes lábbelibe.
Természetesen ez már ki kell majd fizetnem, ha nem is ragaszkodnak majd hozzá. Nem szeretnék csak úgy használni valamit, még akkor sem, ha esetleg megtehetem. Én nem vagyok ez a fajta nő. Nem szeretem kihasználni a rangom és a befolyásom sehol sem. Habár ez a kitüntetett figyelem tényleg jól esik.
Szóval, a fiatal ember felé indulok, aki jelenleg mankóval tud csak közlekedni. Hallottam az állítólagos balesetéről pletykákat, de ezek szerint talán nem is csak pletyka volt.
- Szia, Kaiden! Örülök, hogy látlak. Mi történt veled?
Lassan elkezdem vezetni a kávézóhoz, mert biztos nem itt az útban fogom megbeszélni vele a történteket. Aztán majd talán együtt is nézünk még valamit. Ruhát, cipőt, másik parfümöt valamit.
Amélia R. Chevalier
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus
Lachie

Hozzászólások száma :
64

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

Kaiden&Lia nagybevásárlása Empty
TémanyitásTárgy: Kaiden&Lia nagybevásárlásaKaiden&Lia nagybevásárlása EmptyPént. Május 18, 2018 8:14 pm
Kaiden & Lia
Selfridge áruház


Kaiden&Lia nagybevásárlása 7c5f90b1db7839c1f8c36717c642bf64
Amélia R. Chevalier
Korom :
24

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus
Lachie

Hozzászólások száma :
64

reagok :
45

Felhasználó profiljának megtekintése

Kaiden&Lia nagybevásárlása Empty
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia :: anglia temetõje-
Ugrás: