welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

A legjobb biliárdos
TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Hétf. Júl. 30, 2018 8:22 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Nagyon jól estek azok a szavak, amiket Jay mondott. Még jobban meghozta a bátorságomat, és a kellő motivációt ahhoz, hogy hamar elérjem azt a szintet, amit ő képviselt. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, és valószínűleg nagyon sokáig fog tartani, de akkor is. Ha legalább a kedvem és az iránymutatásom meg volt hozzá, akkor csak egy dolgot kellett tennem. Nem feladni. Oké, mondjuk kettőt, mert a gyakorlás is elég meggyőző tudott lenni, még akkor is, ha ez a kettő talán kézen fogva járt ezúttal. Abban pedig biztos voltam, hogy ez már egy jó emlék lesz. Lehetett Lisa akármilyen undok is.
Abban is biztos voltam, hogy amit tenni készültem kevesebb bűntudattal járt a későbbiekben, mintha nem mondtam volna el neki, miért volt az egész csipkelődés és gúnyos utalások a barátnőm részéről. Az sokkal jobban fájt volna, ha megbántanám bármilyen cselekedetemmel Jayt, így hát a bárpultnál ki is öntöttem a lelkem. Meglepően könnyen jöttek a szavak, és bár féltem a reakciótól, abból ítélve, hogy mennyire figyelmes volt eddig velem, talán felesleges volt ez a félelem.
Egy pillanatra hallgattam csak el, mikor a pincér meghozta az italokat. Azonnal magamhoz is vettem a sajátom, aztán mosolyogva néztem fel a mellettem állóra.
- Ez tökéletes alap lesz egy barátsághoz, főleg ha magadat adod. Nem kérem, hogy kibújj a bőrödből – emeltem koccintásra a poharamat, majd meg is húztam, de nem annyira, hogy el is tűnjön. – Egy új ismertségre.
Nem titok, örültem annak is, hogy Trevet megismertem, de valahogy úgy éreztem még ennyi ismertség után is Jay állt közelebb hozzám. És nem csak azért, mert itt állt mellettem, míg barátja az asztalunknál instruálta éppen az én barátnőmet.
- Köszönöm, legközelebb te vagy a vendégem.
Néha nem tudtam elviselni, ha meghívtak egy italra, de most más volt. Más, és ez jó érzéssel töltött el. Nem csak az italtól olvadtam fel kicsit, hanem a hallott szavaktól. Mindentől, amit ma este kaptam. Tudtam nagyon jól, hogy naiv voltam. Egész életemben az voltam, de néha ez a naivság mutatott meg nekem olyan dolgokat, amikről egyébként lemaradtam volna.
- Hidd el, láttam mit gondoltak néha rólam az emberek úgy, hogy nem tudják mi áll a háttérben. Főleg egy szórakozóhelyen.
Azért örülök, hogy nem bántottam meg, és azt is, hogy sikerült tisztáznunk a helyzetet. Így már nyugodtan mentem vissza az asztalunkhoz, ahol látszólag türelmetlenek voltak. Már csak abban reménykedtem, hogy Lisa nem mondott semmit, amíg távol voltunk. De biztos voltam benne, hogy ezt úgyis hamarosan meg tudtam volna.
- Azt hiszem, az ott menni fog – mutattam egy szinte a lyukon lévő golyóra.
Alig kellett meglöknöm a fehéret, az simán bele is pöccintette a kívánt helyre a másikat. Szélesen mosolyogtam Jayre, még akkor is, ha ez úgymond könnyű menetnek számíthatott. De hát megszereztem életem első pontját, és ez mindennel felért. A következő probléma viszont ekkor merült fel bennem. Az asztalon végignézve egyértelmű volt, hogy nincs könnyű dolgom. Helyezkedtem jobbra, helyezkedtem balra, de sehogy sem ment. A szomszéd asztalnál viszont megláttam egy fura dákót. Olyan x volt az egyik végén.
- Az mi, és hogy kell használni? – mutattam felé, aztán visszavándorolt a tekintetem az asztalra. – Ezt így nem fogom tudni megoldani, nem tehetem arrébb a fehér golyót?
Természetesen csak poénnak szántam, de a kétségbeesésem legalább tükrözte. A korábbi örömöm mégsem tudta lelombozni. Tanulok, és segítségem is volt, tudtam, hogy meg fogom tudni oldani valahogy.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Pént. Júl. 27, 2018 1:35 pm

Lia & Jayden
Áldozat a billiárd oltárán

Hát mondanom sem kell, mert nem volt tervben, hogy ma párosan fogunk játszani, de a szép lányoknak sosem tudtam nemet mondani, főleg nem azoknak, akik még játszani is akarnak. A legkönnyebben úgy lehetett behálózni, ha valaki egy kis érdeklődést mutatott a hobbim iránt, és Lia ezt nagyon jól megragadta, ma este mégsem vadászni voltam itt, hanem szórakozni, és így álltam a lányokhoz is. Nem kezdtem ki velük, mondjuk a barátnője nekem egyáltalán nem is volt szimpatikus, Trev...meg, neki jöhetett bármilyen punci, aki kicsit is jobban figyelt rá. A felosztás hamar eldől, én még egy okítást is tartok előtte a partneremnek, hogy minden világos legyen neki. Lia okosnak tűnik, és hamar felfogja a szabályokat is. A kezdőlökés nem sikerül rosszul, de szerintem ahhoz képest, hogy amatőr, nagyon is ügyes. A dicséret jár, és át is adjuk a lehetőséget a többieknek. A csipkelődést nem akarom figyelembe venni a két lány között, de nem kerüli el a fülemet, és bizony a szimpátiám még jobban csökken Lisa irányába. Meg is érintem a hátát egy kis biztatás gyanánt Liának, de érzem, hogy mennyire merev a tartása, azonban nem fogom szóba hozni, mert nem az én reszortom. A játék lassan folyik, és rám kerül a sor. Nem fogom megjátszani magam, és ez másodperceken belül ki is derül, mert belökök egyszerre két golyót. A haverom fogja a fejét, mert idáig nem igazán nyert ellenem, de talán…nem soha. Meghagyom abban a tévhitben, hogy van esélye, de biztos vagyok benne, hogy ez a játszma már eldőlt. Utánam természetesen a másik lány jön, és arrébb is húzódunk a térfélről, meg az asztaltól is.
- Nem is az a lényeg, hogy az én szintemen játsszál Lia, egyszerűen élvezd, és akkor jó emlék marad. – helyeselek, aztán próbát teszek rá, hogy oldódjon egy kicsit a társaságomban, ezért félrehívom egy italra, ha elfogadja. Nem kell sokat várnom a pozitív válaszra, így mi ketten elmegyünk a pultig, és hagyjuk érvényesülni a többieket is. Még időm sincs kikérni a kört, mert komolyan pillant rám, és nem akarom félbeszakítani.
- Mit szeretnél mondani? – érdeklődök tőle, és féloldalasan felé is fordítom a törzsemet, hogy jelezzem, nem fogok elmenekülni.
- Igen, észrevettem, de nem akartam szóba hozni, ez a te ügyed. – emelem fel a kezemet tartózkodóan, és magamnak is kikérek egy sört az ő vodka martinija mellé, de mikor folytatja az eszmefuttatását, akkor kicsit ledöbbenek. Nem baj, ha az ember őszinte, de arra nem voltam felkészülve, hogy ennyi idős ismeretség után történik minden ez.
- Figyelj, nem tudtam, és nem ha nem szeretted volna elmondani az sem lett volna baj. Nem fogunk tiszteletlenek lenni, és megígérem, hogy ma este úriember leszek. Mit szólnál egy barátság alaphoz? – mosolyodom el, és ha megkapjuk a rendelésünket, akkor ki is egyenlítem a számlát, és az üvegemet az ő poharához érintem.
- Az új ismeretségekre Lia. – koccintom neki az övének, és már éppen indulnánk, amikor megakaszt.
- Engem nem bántottál meg, és ne hidd azt, hogy mindenki rosszat akar, vagy rosszat gondol rólad. Tudom, hogy nehéz eltanulni, de ha gondolod, akkor ebből bőven adhatok leckét. – kacsintok rá, és odasétálunk a többiekhez.
- Tudom, mi jövünk, pontosabban Lián van a sor…na hajrá…szeretnéd, hogy segítsek? – kortyolok bele még egyszer az üvegembe, és megvárom, hogy válaszoljon.dolgozó
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
41

reagok :
36

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Talán egy kicsit elizgultam az első lökést, és azért nem sikerült úgy, ahogy én akartam. De utólag már kár volt sírni miatta, ezért nem is kerestem a kifogásokat tovább. Így sikerült ebből kellett építkeznünk a társammal. Azoktól a szavaktól viszont, amiket Jaytől kaptam, elöntött a melegség, és tudtam, hogy nem lesz baj. Sikerült egy olyan társat kapnom magam mellé, aki tényleg nem azzal volt elfoglalva, hogy a lehető legjobban megalázzon. Bár, szinte biztos voltam benne, hogy Lisának se ez volt a szándéka, mikor eljöttünk ide, csak a fiúk kicsit megkavarták a fejét. És ezt az bizonyította a legjobban, hogy a dicsérő szavak után csöndben is maradt. Inkább csak magában örült mindennek. Azt leszámítva, mikor sikerült kicsit jobban elhúzniuk. Akkor láttam rajta, hogy örül. Nem tud veszíteni, ezt mindig is tudtam.
Nekem viszont más ragadta meg a figyelmem, és sajnos nem is tudtam eltekinteni tőle. Mikor megéreztem Jay kezét a hátamon, mintha áram futott volna végig rajtam. Igyekeztem uralkodni magamon, de biztos voltam benne, hogy ezt az estét nem úszhattam meg beavatás nélkül. Előbb viszont elképedve figyeltem, ahogy az én gyengének mondható lökésem után olyan gyorsan lyukra megy az egyik golyó. Nyeltem egy nagyot, mert most még inkább úgy éreztem, hogy szükségem lenne egy kis szerencsére. Egy kicsivel nagyobbra, mint eddig.
- Rendben.
Tekintettemmel keresni kezdtem a csíkos golyókat az asztalon, de nagyon szét voltak szóródva, és látszólag mindegyik pont rossz helyen foglalta el a helyét az asztalon. Hogy fogunk mi ebből jól kijönni? Nem is kellett sokat várnom a válaszra. Partnerem kettőt küldött egyszerre lyukra. Nekem szó szerint nyitva maradt a szám a látványtól még akkor is, mikor mellém lépett.
- Hűha – jegyeztem csak meg. – Soha nem érem el ezt a szintet még sok gyakorlás árán se. Az életemet kéne itt töltenem, de nem baj. Ígérem, megnyerjük ezt a menetet.
Elhatározás csillant a szememben, éreztem, hogy elönt az újdonsült erő, amit nem is tudom honnan kapartam elő megint. Közben barátnőm az asztalhoz lépett, és az első golyót sikerült is lyukra küldenie, de a másodikat már nagyon nézegette, hogy melyik legyen és milyen szögből. Pont ezért örültem is neki, hogy elszabadulhattunk az asztal mellől.
- Persze, kérek. – Felkaptam a poharam, hogy visszavigyem a bár pulthoz. – Van valami, amit szeretnék mondani.
Úgy gondoltam, hogy a jobb együttműködés miatt tisztáznom kellett vele egy nagyon fontos dolgot. Pont ezért igyekeztem úgy elhelyezkedni a bárpultnál, hogy a csapos ne hallja a beszélgetésünket, de tudjunk rendelni is.
- Szeretnék valamit mondani, amit Lisa már pedzegetett korábban. Biztos észrevetted, hogy amennyire lehetett kerültelek téged és Trevet is. Persze, miután én mentem neked ezt nehéz elképzelni, de attól még így volt – elmosolyodtam és közben ki is kértem a vodka tonikomat. - Szóval nem olyan régen volt egy kellemetlen afférom egy férfi ismerősömmel. Pontosabban a mostohaapámmal, és azóta nem tudom elviselni a férfiak közelségét. Ez így nem fedi a valóságot. Inkább azt, hogy hozzám érnek. Legyen az csak egy olyan kedves érintés, mint mikor hozzám értél.
Talán látszik is, hogy már a gondolat miatt is kirázott a hideg, de igyekeztem eltakarni a karom, ami vagy sikerült vagy nem. De azt akartam, hogy tudja, nem miatta volt ez az egész. És le akartam tesztelni azt is, hogy mennyire tudok már beszélni róla. A jelek szerint elég könnyen ment. Azt sem tudtam volna letagadni, hogy fejlődtem az események óta. Tényleg jobb, hogy így alakult és most, mint pár hónappal korábban.
- Sajnálom, ha valamivel megbántottalak.
Pont időben fejeztem be, mert megérkezett a pincér és azt is láttam, hogy az asztalunk felől integettek vagy legalábbis szuggeráltak, hogy ideje lenne visszamennünk.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Kedd Júl. 17, 2018 3:48 pm

Lia & Jayden
Áldozat a billiárd oltárán

Általában nem megyek bele, hogy újakat trenírozzak, mert nekem is új fogadalom, hogy csak hobbiként tekintek a biliárdra, pedig, ha őszinte akarok lenni, akkor ez inkább már életszemlélet a részemről, és nemcsak egy kikapcsolódási forma. A csajok „véletlenül” kerültek a látókörünkbe, de nem bánom, mert így legalább van egy kis plusz kihívás abban, ha az ember elveszik a péntek estében, na meg természetesen a páros játék sokkal izgalmasabb, és egyből felötlik bennem, hogy milyen is volt márciusban, amikor paktumot kötöttem az ördöggel, és itt vehetjük szó szerint a pokol úrnőjét, mert vörös, és azt hiszi, hogy körülötte forog minden. Mindenesetre most nem az a feladatom, hogy Briana hollétével törődjek, hanem, hogy felvegyem a tanár szerepét, és Lia mellett megmutassam az előnyeit ennek a sportágnak, ami nem annyira népszerű, mint a társai, de ha valaki rákap az ízére, akkor nem lehet lemondani róla. A szabályokat gyorsan elhadarom, ha már megvan mindenkinek a társa, és várok egy kis visszajelzésre a mellettem állótól, de hamarosan meg is kapom, és egy mosollyal jutalmazom a gyors észjárását.
- Akkor rendben. – nem ellenkezem, mikor végül úgy dönt, hogy az övé lesz a kezdőlökés, és meg is könnyebbülök ettől, mert van egy kis spiritusz a csajban, és imponál, ha valaki bátor, és megmeri mutatni azt, ha valamiben még nem annyira jó, de szeretne fejlődni. Nem sürgettem a lányt, azonban helyettem megtette a barátnője. Nem akartam beleszállni a cicaharcba, mert nem az én stílusom, de azért egy csúnya nézés még járt mellé. A türelem egy jó kezdést is adhat, én meg örültem volna, ha ma nemcsak jártatom a számat, hanem valaki profitál is belőle. Nem ment le elsőre semmi, de meg kell hagyni, hogy erősnek mondható volt a nyitás.
- Azt hiszem Trev. – állok közelebb az asztal azon részéhez, ahol a legjobb helyzet van, de megint jön az élcelődés, mielőtt egy dicséret is kicsúszhatna a számon. Ilyen az én szerencsém. Nem kérdés, hogy ebből még hajba kapás lesz.
- Ez a kezdés nagyon is megfelelő volt Lisa, ha engem kérdezel. Lia szépen használta a dákót, és nem kapkodta el. Trev hajrá. – biccentek a haverom felé, és félreállok, de közben a társam lapockájára simítom a tenyeremet, és a fülébe suttogok.
- Ne foglalkozz vele. Szerintem jó volt. – kacsintok is egyet, aztán a kékjeimet az asztalra vezetem, és a folytatást lesem. Trev megint hozza a formáját, és játssza az eszét a lányok előtt, de már megszoktam, hogy ez így működik nála. Veszek egy mély levegőt, mielőtt beleinnék a sörömbe, de bumm…nem vagyunk kezdők, így Trev az egyik telit máris lyukra teszi.
- Akkor mi leszünk a csíkossal. – jegyzem meg egy korty után, és meg is nyalom az ajkaimat, mert itt megáll a tudomány, és rajtam van a sor. Kicsit bekrétázom a végét a dákónak, aztán behajolok, és kettőt küldök le egyszerre.
- Köszönet… - a harmadik már nem sikerül, de jól haladunk, így rápillantok a nem túl tetszetős másik nőneműre.
- Te jössz…aztán hajrá. – odasétálok Lia mellé, és a falnak támasztom a dákómat, végül felé fordítom a törzsemet.
- Kérsz addig inni valamit? – tudakolom meg hátha szomjas, és valljuk be, nem vagyok egy paraszt sem.dolgozó
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
41

reagok :
36

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Pént. Júl. 06, 2018 7:04 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Muszáj volt úgy tennem, mintha vérprofi lennék. Nem fért bele, hogy megremegjen a kezem, pedig nagyon is ez történt. Mikor meghallottam, hogy mennyi ember szeret ilyen helyekre járni alig tudtam elhinni és pont ezért áldottam is a sorsom, hogy nem egy ilyen forgalmas időszakban tévedtünk be. Lisára néztem, és elmosolyodtam, ahogy ő is. Szerintem kitalálta, hogy mire gondoltam. Vagyis a viselkedéséből inkább én jöttem rá, hogy mire gondolt ő. Igyekeztem gyorsan lezavarni az elmaradt bemutatkozást. Egyre izgatottabb voltam azzal kapcsolatban, milyen lesz majd játszani. Pont ezért a tudásom lényegi részét is gyorsan hadartam el.
Meglepődve tapasztaltam néhány új részletet, de igyekeztem ezeket is elrejteni egy jó pókerarc mögé. Bólintottam az információk hallatán, aztán persze hangot is adtam neki.
- Igen, minden világos. Ha mégsem vagy kérdésem merül fel menet közben, akkor zaklatlak velük.
Magamat ismerve, biztosra vettem, hogy majd lesz. A kérdés csak az volt, mikor. De ettől még a kezem remegése kicsit megmaradt. Visszagondolva kicsit meggondolatlan voltam ezzel a kihívással, de ismerem magam, és pont ezért tudtam, hogy nem kell majd sok idő, hogy belerázódjak. Először el is akartam utasítani a kezdő lökést, nem akartam leégetni magam, aztán meggondoltam. Jobb az elején túl esni rajta, és ha valami nem stimmelt, akkor kijavítani, mint később egy beidegződést módosítani.
- Nem, kezdek én.
Figyeltem, ahogy mellém lép, vettem egy mély levegőt, majd kezemet az asztalra helyeztem. Próbáltam rájönni, hogyan lehetne a legjobban. A pók pozíció és a fityisz között váltogattam, amíg végül meg nem találtam a helyest. Igyekeztem kényelmesen elhelyezkedni, de lassan úgy éreztem, hogy ennyit a tükör előtt nem illegettem magam a mai nap folyamán, mint itt. Lisa rám is szólt, hogy ideje lenne löknöm, mert lemegy a nap. Csak egy megvető pillantást küldtem felé.
Végül persze összeszedtem magam, egy mély levegőt vettem és löktem. Sikernek könyveltem el, hogy nem szakítottam fel a szőnyeget az asztalon, meglöktem a fehéret, az meglökte a többi golyót. Csillogó szemmel néztem, ahogy néhány színes megmozdult, de a közepén lévők nem mozdultak csak pár millimétert. Talán.
- Azt hiszem, ezt még gyakorolnom kell. Ki jön?
Azt tudtam, hogy nem mi, mert nem ment le színes golyó egyik lyukon sem, de abban nem voltam biztos, hogy Lisa vagy Trev. Barátnőm aztán átadta a lehetőséget.
- Ilyen gyenge kezdés után azt hiszem csúnya lenne, ha nem húznánk el kicsit, igaz, Trev?
Párja felé fordult, majd bátorító mosoly kíséretében át is adta a helyét az asztal mellett. Biztos voltam benne, hogy csak megfigyelni akart, de jobb is volt így. Ha már vegyes párost alkottunk, akkor jöjjünk is vegyes sorrendben. Közben én Jay felé fordultam.
- Csak annyit mondj, hogy nem volt olyan katasztrófa, kérlek.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Vas. Jún. 24, 2018 12:36 pm

Lia & Jayden
Áldozat a billiárd oltárán

Én szeretem, ha a biliárdot komolyan veszik mellettem, mert az egyik kedvenc kikapcsolódásom. Trev és Sam kivételes helyzetben vannak, mert gyerekkorom óta ismernek, és ezért bármikor szívesen térek be velük együtt egy szalonba, hogy kamatoztassam a tudásomat, de ez is csak akkor esedékes, ha nincs a közelben ellenfél, vagy ismerős, aki tudna a múltamról. Egy időben nagyon is komolyan űztem az ipart, és eléggé tehetségesnek bizonyultam, de aztán egy megbundázott meccs után úgy döntöttem, hogy egy időre felhagyok a versenyszerű őrülettel, és csak akkor térek vissza, ha hobbiról van szó. A múltkori kalamajka után jól esik egy kis kanos este, ahol nincs jelen Bree meg a barátnői hada sem. Kikészít idegileg, és ha fejben ott akarok lenni a következő találkozónál, akkor be kell tartanom a szüneteket, és a távolságot is. A vöröske keménydió, de nekem tökéletesen megfelel a tervem megvalósításához. Ma este nem beszélünk róla, hiszen tudom, hogy a haveromnak bejön, és a legutóbb is bepróbálkozott nála, de nem olyan erősen, hogy abból figyelemfelhívás legyen. A játékunk ökörködéssel zajlik, mikor feltűnik, hogy a másik asztalnál állók közül az egyik lány minket néz. Nekem is jön, szóval hamar túlesünk a bemutatkozáson, és azonnal ki is derül, hogy ez az első este, hogy biliárdot játszik, és nem tudja még, hogy mi fán teremnek a szabályok. A barátnője nem túl lelkes, csipkelődnek is, mintha nem lenne meg közöttük az összhang. Nem teszem szóvá, folytatjuk egy darabig a megkezdett játszmánkat Trevvel, de aztán szóba kerül a közös játék. Nem ellenkezem, látom, hogy nem profik, és örömmel segítek egy újoncnak, hogy megjöjjön a kedve a biliárdhoz. A helyről csevegünk egy keveset Liával, és meg is lepődik azon, hogy mekkora forgalmat képes lebonyolítani egy ekkora hely.
- Hát igen, majd egyszer érdemes lenne, ha lejönnétek, akkor is. Nagyon jó hangulata van a versenynek. – támasztom alá a mondandómat, aztán lökök egyet, Trev legnagyobb szerencsétlenségére. A páros meccs előtt átcsábítjuk a lányokat a mi asztalunkhoz, és Lia hamarabb is csatlakozik, így már nem fejezem be az előzőt, de ki más állt volna nyerésre, ha nem én. A csapatot is elosztjuk, nyilván az a lényeg, hogy egy kezdő ne a másikkal legyen párban, így magam mellé állítom őt, és mindent megteszek annak érdekében, hogy jól érezze majd magát. A dákóm végét krétázom éppen be, mikor egy újabb feszültséghullám bontakozik ki a két lány között.
- Helló Lisa. – kacsintok rá, hogy enyhüljön a sértettsége, de azt hiszem ez a lányoknál pár napig eltart, ha az egyikük háttérbe szorul . Megkérdezem, hogy tisztában van-e a szabályokkal, és akkor bele is merülünk az alapokba. Bólogatok az állítások helyességén, holott néhány részletben hiányos ez a tudás.
- Ez lenne az alap, valóban. Az első lökés határozza meg a játékot, és hogy melyik golyóval leszel. A fehér az irányadó, de előfordulhat, hogy kezdetben mindkettő lemegy, akkor tetszőlegesen döntheted el, hogy melyikkel leszel. A végén valóban a fekete nyolcast kell lelőni, de az utolsó golyóddal ellentétes lyukba, különben elveszíted a játékot, ez így világos? – egy mosollyal ajándékozom meg, és felkészítem az asztalra a háromszöget, amibe belerakom a színes golyókat is.
- Csak lazán, nem kell félni akkor sem, ha tévesztesz. Átadjuk nekik a kezdőlökést, vagy lenne kedved kipróbálni? Persze segítek. – leveszem a háromszöget, és átmegyek a fehér golyó mögötti területre, ha Lia eldönti, hogy mit szeretne.dolgozó
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
41

reagok :
36

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Vas. Jún. 17, 2018 6:08 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Ha valamiben gyenge vagyok, akkor az az érvelés. Soha nem tudtam úgy megfogalmazni semmit, hogy végül az úgy alakuljon ahogy én akartam. De másban viszont jeleskedtem. Így nem is csoda, hogy az otthoni dolgokban is amíg ténylegesen be nem következett a baj, addig hiába mondtam bármit is. Amíg itt volt a bátyám nem is volt probléma, meghallgattak, de mióta elment, azóta mintha nem is léteznék. Csoda hát, hogy hamar elhagytam én is a szülői házat?
- Tényleg? Nem is gondoltam, hogy ekkora forgalma lehet egy ilyen helynek.
Oké, ha eddig nem buktattam volna le magam teljesen azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem értek és nem tudok semmit ezzel a sporttal kapcsolatban, akkor most tuti megtettem. De ki a fene gondolta volna, hogy ennyire népszerű ez a játék. De azért örültem, hogy sikerült összehozni egy páros meccset. Mondjuk így egyénileg lehet, hogy kevesebb időm volt a gyakorlásra, viszont mégis egy profi oktatott, ami azért barátnőmről nem mondható el.
- Szuper, örülök neki – megfogtam a dákómat és az italomat, majd átpártoltam a fiúk asztalához.
Le se tudtam volna tagadni mennyire örülök ennek a lehetőségnek. Hiszen annyi minden más mellett tudtam volna dönteni, és mégis ezt választottuk. Ki tudja, egy napon még én oktatok majd mást. Nem, ezt azért kizártnak tartottam minden lehetőség átgondolása után is. De a gondolattal mégis jó volt eljátszani.
- Oké, akkor veled leszek – elmosolyodtam, mert így biztos mi leszünk majd a nyerők.
És mintha ez járt volna barátnőm fejében is, de miután gyilkos pillantásokat küldött felém, kezdtem kapizsgálni, hogy valami más problémája lehet. Végül sóhajtott egyet, aztán ki is nyögte, hogy mi az pontosan.
- Lisa vagyok – biccentett mind a két fiúnak. – Ha már elfelejtettek engem bemutatni.
- Bocsi, nem volt szándékos.
- Persze – hallatszott a hangjában, hogy mennyire pesszimistán mondja ezt. – Tudod, ha nem lenne az a problémád, akkor most biztosan mást gondolnék.
Eljött az ideje, hogy én küldjek felé egy gyilkos pillantást. Nem értettem, miért kell ennyire megalázni főleg egy kis apró botlás miatt. Most komolyan, talán szét kellett volna kürtölnöm? Így is elég feltűnő volt, hogy minden fiútól legalább két lépés távolságot tartottam.
- Azt hiszem valami kellene. Nem bízok abban a nőszemélyben ott, hogy mindent jól mondott el – mosolyodom el, mire barátnőm kinyújtja a nyelvét. – Azt tudom, hogy a fehérrel kell meglökni a többit és a dákónak a segítségével. Az nyer, akinek előbb elfogy a golyója és a végén a feketét is belöki az egyik lyukba. És akkor váltunk, mikor valaki nem talál bele a lyukba a saját golyójával.
Elmondtam mindent, amit az elmúlt pár órában megtanultam, és meg is jegyeztem. Az én kezdő szintemhez szerintem ennyi elég is volt, de persze lehet, hogy ennél sokkal bonyolultabb volt a helyzet.
- Van még valami, amit kihagytam és jó lenne tudni róla?
Magamhoz vettem az italom, és kortyoltam is belőle még egyet, majd hagytam, hogy eldöntsék ki is kezdjen. Ha Lisa és Trev egy szinten vannak, akkor biztos vagyok benne, hogy egy picit hátrányba kerültünk.
- Akkor partner – néztem fel Jayre. – Ígérem, a legjobb tudásom szerint fogok játszani. Nem akarom, hogy büntetésnek éld meg, hogy a párom vagy.
Úgy álltam meg az asztal mellett, mint aki éppen háborúzni készülne, és a fegyvere a kezemben lévő dákó lett volna. Valahol egy ilyen meccs az is volt, szóval tényleg mindent bele kellett adnom.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Hétf. Jún. 11, 2018 7:25 pm

Lia & Jayden
Áldozat a billiárd oltárán

Trev és én csak jöttünk, hogy lökjünk párat, ha már nálam tölti a hétvégét. A tervemet elő kellett készítenem, hogy a sírba tegyem Bree-t, de ez még egy kicsit váratott magára, mert ma este levedlettem az összes álcámat, és csakis a hobbimnak éltem, ami történetesen nem más, mint a biliárd. Már az évet sem tudnám megmondani, hogy mikor kezdtem el, de miután rájöttem, hogy mennyire tehetséges vagyok benne, utána próbáltam belőle előnyt kovácsolni, és néhány versenyen részt venni. A mai este egy kis nosztalgia is, mikor belém jön egy lány, és elnézést kérve hirtelen a mi játékunk nézőjévé válik, de cseppet sem zavar a történet, és úgy vagyok vele, ha már itt vagyunk, akkor némi ismerkedés belefér. A lökéseim után meg is kérdezem tőle, hogy miért éppen ezt választotta a barátnőjével, amikor válaszra méltat. Figyelmesen fordulok felé, és a játékot is felfüggesztem erre az időre, hogy ne tűnjek bunkónak.
- Nem rossz érvelés, de ez most mázli kérdése volt. Ha verseny lenne, akkor nem lehetne elférni. A szombatok általában zsúfoltabbak, mint a péntek, de az is előfordul, hogy a vasárnap izmosabb. Látom minden adott egy jó partihoz. – mosolyodom el, és a haverom bénázását figyelem, de nem teszem szóvá neki, mert különben a végén megsértődik és lelécel nekem, aztán meg hajnalban kereshetem, mert nálam kellene aludnia, és nem ismeri olyan jól Londont sem. A másik csajszi bele is vág a közepébe, és játékra invitál bennünket. A pillantásom összeakad Trevvel, ha ő benne van, akkor nincs akadálya. Meg is kapom a zöld utat, mikor közénk helyezkedik az előbbi beszélgetőpartnerem.
- Nem kell veszekedni lányok. Benne vagyunk, de úgy a kiegyenlített, ha nem a lányok játszanak a fiúk ellen, hanem vegyes csapatokat alkotunk. – teszem mellé, hogy ránézek. A kis élcelődése még tetszik is, emiatt felbátorodom.
- Legyen ez az asztal, gyertek át nyugodtan, és nem is fogsz meglökni, mert velem leszel. – intek nekik, hogy pártoljanak át ide, én meg simán kikerülöm őket, és a söröm után nyúlok, hogy kortyoljak belőle egy keveset. Az ajkaimat megnyalva helyezem vissza a kis állványra, aztán végigmérem a négyesünket.
- Kell egy gyorstalpaló, vagy kezdhetünk is? Szeretném, ha tisztában lenne mindenki a szabályokkal. – itt elsősorban a lányokra célzok, nehogy később legyen belőle összezördülés, mert okoskodni akarnak, aztán az meg nem úgy van, így csendben várok a riposztokra.
dolgozó
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
41

reagok :
36

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Csüt. Május 24, 2018 6:57 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Igen, ezek nagyon jó kérdések voltak. Röviden elég lett volna annyit mondanom, hogy mert érdekelt, de ennél sokkal kevésbé prózaibb oka volt annak, hogy pont itt voltunk.
- Sziasztok! Örülök, hogy találkoztunk.
És akkor hamar rá is térhettem arra, amit már elkezdtem gondolatban fejtegetni. Miért pont a billiárd? Bár a lökést látva először elfelejtettem válaszolni, és csak egy „Azta.” csúszott ki a számon. Végül azért megadtam azt is, ami elmaradt.
- Hát, igazából két oka van. Az egyik, mert szerettem volna kipróbálni. A másik, hogy kellett egy hely, ahova bemehetünk, nincs tömeg, jól lehet szórakozni, esetleg van alkohol is és erre esett a választásunk a barátnőmmel – mutattam Lisa felé, aki pont előkészítette az asztalt.
- Mit szólnátok hozzá, ha párosban játszanánk?
Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy a két fiú között legyek kellő távolságban, mikor Lisa is csatlakozott hozzánk.
- Persze, mert a te alap tudásoddal majd bárki lenne veled egy csapatban.
- Hé, tanulni akarok, és neked se sokkal jobb a tudásod, legalább is, ahogy elnézem a fiúkat.
Egyesével mind a kettejükre rámosolyogtam. Talán sikerült is meggyőznöm őket, hogy legalább egy kör erejéig játszunk egy közöset. Ha az kellett volna hozzá, hogy fogadjak, akkor akár azt is felajánlom. Tényleg, mi lenne, ha eleve így indítanék? De akkor nem gondolhatták volna azt, hogy nyomulok? Főleg úgy, hogy a férfiak társaságát újra kellett szoknom? Mégis hogy nézett volna ki, ha előhozakodnék egy ilyennel, aztán meg kihátrálnék?
- Mi menjünk csak vissza a saját asztalunkhoz, aztán majd ha jobban tudsz már lökni, akkor bárkit kihívhatsz. Most még örülsz neki, hogy a golyókat eltalálod.
- Köszi – morogtam kicsit. – Kezdő vagyok, de nem béna.
Fújtattam egyet, de akkor sem mozdultam, amíg a másik páros válaszát meg nem hallom. Szóval, jöhetett bármi, azt úgyis emelt fővel fogadnám el. Aztán persze jöttek volna a hosszú beszélgetések. De azért tettem még egy próbát.
- Ha játszunk egyet, garantált, hogy nem löklek meg megint – kacsintottam egyet.
Ezt már tényleg nem kellett volna, így félrenéztem és inkább beletemetkeztem a poharam tartalmába.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Szer. Május 23, 2018 4:08 am

Lia & Jayden
Áldozat a billiárd oltárán

Az otthon töltött hétvége után már kellett egy kis elszakadás, és nem is terveztem, hogy egy ideig hazalátogatnék, aminek részben a pénzhiány volt az oka, a másik, hogy a húgom is a városban volt, és ő volt a másik ellátóm. A héten pizzákat szállítottam ki, meg besegítettem az egyik haveromnak, de hétvége révén nem bántam, ha egy kicsit kikapcsolódhattam, és az egyetlen szabadnapomat arra akartam felhasználni, amit előszeretettel csináltam, és az nem más, mint a biliárd, vagy a snooker. Utóbbihoz új szalont kellett volna keresnem, hát maradtam a régi beváltnál, és Trevet átcsalogatva az esős oldalra invitáltam meg erre a jeles weekendre az angol fővárosba. Több időt töltött odahaza, mert ott segített be a családi vállalkozásba, ami konkrétan egy élelmiszerboltot jelentett Belfastban. Elmosolyodom azon, hogy mennyire kifordult önmagából a St. Patrick napi mulatság óta, mert mindenáron a fejébe vette, hogy szervez egy randit Dohertyvel. Nem akartam elrontani a lelkesedését, és túltettem magam azon, hogy bejön neki a vöröske. Az én alkum úgyis más reszortra tartozik, ezért nem is fáradtam, hogy beavassam. A délután folyamán eldöntöttük, hogy az egyik legnevesebb helyre megyünk, ahol ő fizeti a biliárdot, én meg a piát. A pultos csaj szinte azonnal évelődni kezd velünk, pedig csak két sört kértem ki. A szalonban új arcok is megfordulnak, de nem igazán foglalkozom a környezettel, amíg befoglaljuk a kilences játékasztalt, és megszerzem a legjobb dákókat is.
- Én kezdek, mert neked az nem megy. – ugratom a barátomat, és egy kicsit meghegyezve a dákóm végét, fel is állítom a háromszöggel a golyókkal, és a fehéret magammal húzom az asztal elejére. A behajlás nagymestere vagyok, a kezdőlöketre összpontosítok, mikor valaki meglök, és ezzel elrontom. Majdnem elkáromkodom magam, de aztán felemelem a fejemet, és meglátok egy csajt, aki úgy kér bocsánatot, hogy vétek lenne az ördögi oldalamat megvillantani előtte.
- Helló…semmi gond. – hagyom rá, miközben Trev már iszonyúan röhög, de hogy kárpótoljam érte az első körben három golyót is beengedek a csíkosak közül.
- Mit mondtál? – tartom a fülem elé a kezemet, de ő csak megrázza a fejét, és legyint egyet, mert tudja, hogy ellenem nem sok esélye van. A folytatásban nem számítok rá, hogy meg is szólít az előbbi „bajkeverő, de egy mosollyal adózom az irányába, és két lökés között a kezemet nyújtom felé.
- Jay, ő meg itt Trev. – a haverom már kuncog, és belekortyol a sörébe. – Hát sosem késő elkezdeni, és jó móka, ha belejössz. Miért éppen a biliárd? – tudakolom meg tőle, és sarokra küldöm a következő áldozatomat.

dolgozó
avatar
Korom :
29

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
41

reagok :
36

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos Szomb. Május 19, 2018 7:25 pm

Lia & Jayden
Áldozat a biliárd oltárán

Ha már átugrottam Londonba, akkor kihasználom az időt. Barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy billiárd szalonba. Ő elég ügyes már ahhoz, hogy taníthasson engem, de én csak egy szinttel vagyok feljebb annál, aki hülyén néz egy dákóra. Szóval, semmi esélyem nem lenne egy meccsen, de azért, hogy ne csak otthon üljek esetlegesen, arra pont jó időtöltés volt a mai napra.
Miután foglaltunk magunknak egy asztalt, és magunkhoz vettünk egy kis italt is, Lisa a barátnőm elkezdte magyarázni az alapokat. Arról, hogy melyik labda mennyit ér, milyen sorrend van, miért van kétféle golyó stb. Én pedig ittam minden szavát, egészen addig, amíg ténylegesen a kezembe nem adott egy dákót, hogy kezdjek.
- Csak arra vigyázz, hogy ne szakítsd fel lökés közben a borítást.
- Miért lehet olyat is csinálni?
- Persze, de te ne csináld meg, ha kérhetem.
Egyelőre nem tudtam elképzelni hogyan lehet feltépni azt a borítást, de ha szerencsém van, akkor talán egy másik asztalnál meglátom majd. Hiszen van bőven itt másik asztal. Az egyik ráadásul nagyon is közel, aminek nem örülök. De igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne zavarjuk egymást lökés közben.
Persze, az elsőt mindjárt elrontom, éppen csak megpöccinti a fehér golyó a színeseket, így figyelhettem, ahogy barátnőm az állítólagos kis tudásával majdnem meg is nyeri a meccset.
- Hé, ez nem fair – durciztam kicsit. – Azt hittem ennyire nem vagy jó.
- Lehet néha szerencséje az embernek. De látod, most te jössz.
Hatalmas vigyor jelent meg az arcán, én pedig puffogtam kicsit. Szerencsére az egyik golyó olyan könnyű helyzetben volt, hogy akár bele is fújhattam volna, azt nem sikerült elrontanom, de a többit már igen. Ráadásul olyan lehetetlen pózokban kellett löknöm, ami már képtelenséggel ért fel. Az egyik ilyen rákészülésnél sikerül is a meglöknöm a szomszéd asztalnál álló nálam kicsivel idősebb srácot.
- Bocsánat. Remélem, nem okoztam nagy galibát.
Már léptem is egyet hátrafelé, hogy ne kerüljek a közelébe. No, nem mintha ne lenne helyes, de ha valaha vissza is tér a bizalmam a férfiak irányába, az még nem érkezett el. Addig is maradjon a három lépés távolság.
Viszont az ő párosuk sokkal profibbnak tűnik, ezért átkukucskálok kicsit, barátnőmet faképnél hagyva, amíg lejátssza a kis partiját és újra felállítja a golyókat.
- Lia vagyok, szia! – köszönök az ismeretlennek. – És most ismerkedek a billiárddal, nem túl sikeresen.
lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: A legjobb biliárdos Szomb. Május 19, 2018 4:42 pm
Jayden & Lia
Egy londoni billiárdszalon titkai


lord
avatar
Korom :
23

Tartózkodási hely :
Waterford

keresett :
Bátyus

Hozzászólások száma :
23

reagok :
14

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: A legjobb biliárdos
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: Európa szíve :: anglia-
Ugrás: