welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Nastya Zhdanova
TémanyitásTárgy: Nastya ZhdanovaHétf. Május 21, 2018 12:17 am
Anastasiya Vladimirovna Zhdanova
бедa никогдa не прихoдит однa
Madelaine Petsch
28 év
orosz
törvény embere
Szentpétervár
1990. február 1.
biszexuális
szingli

Nem számít semmi és senki.
Az életem a lángok martaléka lett, s kizárólag a munkámnak élek, hogy minden gazemberről lerántsam a leplet. A megszállottja lettem, pedig fényes éd boldog jövő állt előttem. Egészen pici koromtól fogva táncoltam, a kategóriámban minden díjat elvittem. A szüleim büszkék voltak rám, én voltam az egyetlen reményük. Nem sokkal a születésem után anyámnál méhrákot diagnosztizáltak, így azt tartotta az egyetlen jó megoldásnak, ha kiveteti a méhét. Ezután már nem lehetett gyermeke. Mindent rajtam akart kiélni, ami kezdett felemészteni. Kezdetben én is szerettem a balettot és úgy láttam, hogy lehet jövőm ebben a szakmában. Mindez így ment egészen tizenhét éves koromig, amikor egy görbe estén a barátaimmal kocsiba ültünk. Hazafelé tartottunk, mindnyájan erősen ittas állapotban voltunk, a sofőrt is beleértve, így egy árokban kötöttünk ki valahol Szentpétervár szélén. A kocsi kigyulladt, mindenki meghalt a helyszínen, engem kivéve, aki valamilyen csodával határos módon ki tudott szabadulni a kocsiból. Nem emlékszem sok mindenre, ezt a részegségnek és a sokknak tudom be. Annyi maradt meg az egészből, hogy másnap felkelek és a szüleim az orvossal beszélgetnek az ágyamnál a kórteremben az operációmról. A mai napig sántítok ennek köszönhetően, de próbálom eltitkolni, ami valljuk be, nem mindig sikerül.
Nem túl jó dolog tizenhét évesen tervek, célok és álmok nélkül maradni. Mindössze egy évem volt, hogy eldöntsem mégis mit is szeretnék kezdeni az életemmel. Kezdetben csak ültem a szobámban és mindenféle könyvet kezdtem olvasni. Először fantasztikus regényeket, de rájöttem, hogy ez túlságosan eltér a valóságtól, így nem tudtam teljesen átélni. Aztán Agatha Christie művei után nyúltam, amelyek már jobban felvillanyoztak. Egyszerűen nem tudtam letenni a Poirot novellákat és Miss Marple is rendkívül megfogott. Később megtudtam, hogy Miss Marple-t az írónő a saját nagymamájáról mintázta, s én aki egyik nagyszülőmet sem ismertem szerettem eljátszani a gondolattal, hogy legalább az egyik nagymamám olyan menő volt, mint a regények főhőse. Ő inspirált engem abban, hogy írni kezdjek, s a hősei pedig arra, hogy az igazságügyben helyezkedjek el.
Sok-sok év tanulás után megnyitottam a saját irodámat. Apám rengeteg pénzzel támogatott, amiért rendkívül hálás voltam neki. Nem akartam rendőrségen dolgozni, a saját magam ura akartam lenni első perctől fogva, aminek nem mindig voltak jó kilátásai. Nem tellett sok időbe, mire az emberek rájöttek, hogy tényleg értek ahhoz, amit csinálok. Egyre több felkérést kaptam, mire elértem az első gyilkossági ügyemhez. Eddigre már a munka megszállotja lettem, s csak a megbízásaimról tudtam beszélni. Azoknak éltem, s ez a mai napig így van. Ha van egy ügyem, akkor még este is azon kattogok ahelyett, hogy végre egy kicsit kikapcsolódnék. Szinte az irodában élem az életem nagy részét.
Ez a megbízás merőben különbözött az addigiaktól. Tudtam, hogy megbíznak bennem és engem akarnak. Eddig mindig csak rablásokkal vagy különböző bántalmazásokkal foglalkoztam, így amikor meghallottam, hogy gyilkosságról van szó nem túl szép módon megörültem, s felvillanyozódtam. A helyzet a következő volt, egy férfit brutálisan meggyilkoltak, megcsonkítottak mindössze egy nappal azelőtt, hogy átvette volna a több millió rubelt, amit a fekete piacon való csempészésért kapott volna. Ez az ügy lekötötte minden időmet. Most már visszagondolva sokkal egyszerűbb és logikusabb az egész, mint akkor gondoltam. A férfi és apám nagy riválisok voltak, mikor közöltem az utóbbival, hogy mi a helyzet csak csendben bólogatott. Annyira izgatott voltam a megbízás miatt, hogy fel sem tűntek az árulkodó jelek. Minden szál összefutott mégis hónapokig tartott, hogy fényt derítsek az igazságra. Szándékosan elkövetett emberölésről volt szó, s az elkövető nem volt más, mint Vladimir Zhdanov, aki nem más, mint az édesapám. Mikor erre rájöttem nem éreztem semmi csalódottságot, csak örömöt, mint egy beteg ember, aki végre elkapta a prédáját. Hideg vérrel jutattam börtönbe az apámat és a mai napig nem érzek semmit ezzel kapcsolatban. Az sem érdekel, hogy az anyám nem áll velem szóba. Biztosan tudta, hogy ez történt, még ha nem is volt a bűntársa. Nem keresek neki mentséget, a szememben ő is ugyanúgy bűnös és ha lenne indíték, akkor őt is szemrebbenés nélkül csukatnám le.
S hogy pontosan mi is történt? Apám és ez a férfi egymás ellen csempésztek különféle drogokat Oroszországba. A férfi megkapta élete megbizatását, ami által olyan szinten megszedte volna magát, hogy soha többé nem kellett volna tennie semmit. Apám is ezt akarta, ez volt az álma, s mikor megtudta, hogy mindezt elveszítheti megölte a férfit, aki évek óta a vetélytársa volt. Ebben az egészben az a legszebb, hogy én sosem tudtam, hogy ezzel foglalkozik. Az én szememben egy diplomata felnőtt volt, aki járja a világot, de mint kiderült ennek semmi köze a valósághoz.
Miután sikerült megoldani ezt az ügyet a világ minden részéről záporozni kezdtek különféle ajánlatokkal. Mára már annyit kapok, hogy válogatnom kell közülük, hiszen nem vállalhatok el mindent, mert akkor összeszakadnék a sok munka alól. Van egy ügy, amelyen már hónapok óta dolgozom, de egyszerűen nem jutok a végére. Egy lány brutálisan megcsonkított holttestét találták meg egy erdőben elásva, s a szülei felbéreltek a gyilkosa megtalálására. Hónapok óta nyomozok, de semmire sem jutok. Mindössze egy gyanúsítottam van, de egyszerűen nem találok ellene bizonyítékot, pedig az életem rá merném tenni, hogy az a lány volt. Mindenhova követem, próbálok a közelébe férkőzni és megtörni, hogy aztán börtönbe juttassam, de úgy érzem, mintha körbe-körbe szaladgálnék. S az a legszörnyűbb az egészben, hogy akkor sem biztos, hogy lecsukatnám, ha sikerülne összerakni a puzzle minden darabjait, hiszen van valami Moira Whalerinában, amit egy épeszű ember nem tud szavakba önteni.
Talán én is kezdek megőrülni.
foglalkozás ❖ magánnyomozó  

hobbi ❖ írás  

becenév❖ Nastya

Család ❖ Nadezhda Zhdanova – édesanyám és én sosem jöttünk ki valami jól egymással. Többnyire csak a veszekedés ment kisebb koromban, s egy idő után már egyáltalán nem mondtam el neki semmit. A folytonos veszekedések mindössze annyit értek el, hogy egyáltalán ne tudjak bízni a nőben. Mióta apámat rács mögé zárattam úgy tesz, mintha nem is léteznék.
Vladimir Zhdanov – mindig is felnéztem rá, tiszteltem, ő volt a példaképem, s hatalmas törést hozott az életembe, amikor két évvel ezelőtt felbéreltek egy gyilkosság felderítésére, s minden szál apámhoz vezetett. A mai napig összeszorul a szívem, s görcsbe rándul a gyomrom, ha belegondolok, hogy meggyilkolta az üzlettársát. Minden reményem, s az emberekbe szánt hitem elszállt akkor.
név ❖ kor ❖ multi
törvény embere
avatar
Tartózkodási hely :
☾ traveling

Hozzászólások száma :
10

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Nastya ZhdanovaHétf. Május 21, 2018 9:17 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Nastya!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, csodaszép fogalmazással megfűszerezve - bevallom, már korábban olvastalak -, úgyhogy utadra is engedlek (hisz Moira is már biztos nagyon vár téged, meg aztán kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz veletek), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  
Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
50

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: