welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Hamvas Lenke
TémanyitásTárgy: Hamvas LenkeHétf. Május 21, 2018 3:33 pm
Hamvas Lenke
i'm gay and useless
Marilyn Lima
21
külföldi
diák
Magyarország
1996.10.3.
hetero leszbikus
elvileg kapcsolatban

2013. május 3.
A menzát kellemetlen szag lengi körül. Valahogy olyan, mintha az összes diák ma fogyasztott ételét összeöntötték volna, jobban bele gondolva, talán tényleg ez történt. Egy szendvicsen rágódom, amihez egyáltalán nincs étvágyam. A saláta kissé megpunnyadt benne, a sajt elolvadt, majd megszilárdult és maga az egész nem nyújtott étvágykeltő látványt, így jobb ötlet híján eltulajdonítottam egy marék chipset Saviótól. Erre egy mérges pillantás a jutalmam, majd maga felé húzza a zacskót, mire én csak megrázom a fejem.
— Tudod, hogy én bármikor adnék neked a chipsemből, meg úgy bármiből — keresztbe fonom a karjaim magam előtt és tetetett haraggal összehúzom a szemöldököm, de igazából nem vagyok túl jó az ilyen játékokban, így elnevetem magam. Megpróbálok még egyszer belenyúlni a chipses zacskóba, már csak úgy idegesítés miatt is (már, ha Saviót lehet egyáltalán idegesíteni), de a fiú túl gyors és elkapja előlem a burgonyaszirmokat. Beletörődve, hogy bizony ebből nem lesz ebéd fanyarogva beleharapok a szendvicsembe, amit meg is bánok. Miután leküzdöttem a falatot, Savióra összpontosítom a figyelmem. Néhány elsőéves lány elpirulva figyeli, ahogy beletúr hosszú hajába, ami mindig kócosan az arcába lóg. Tudom, hogy jól néz ki, azért van szemem, mert nem éppen hozzá vonzódom. Kinyitom a szám, majd becsukom, olyan hülyén érzem magam. Szeretnék vele beszélni egy igen fontos kérdésről, de egy picit félek, hogy hogyan is fog reagálni, hiszen azért nem kis dolog, amire kérem. Nem tudom, hogy én belemennék-e, ha más kérne meg erre.
— Mi van? — néz rám. Kérdően pillantok rá. — Tátogsz, mint egy hal.
A szám elé kapom a kezem, igazán hülyén nézhetek ki, és kissé le is égettem magam, de azt hiszem ez már szokásommá vált, és kezdem egészen jól kezelni ezeket a dolgokat.
— Izé… — Mi lenne, természetesen csak egy alkalomról van szó, ha nem tetszik nem kell tovább csinálnod, de — most már annyi mindent összehordtam, hogy ki kell mondanom, nincs visszaút. —, eljátszanád a pasimat az idei családi találkozón?

2017. július 22.
— Könyörögve kérlek vedd le azt a Nagy Magyarországos pólót — idegesen járkálok a szobámban, megpróbálok mindent bepakolni, még ha én magam még fel sem öltöztem igazán. Nem zavartatom magam, hálóingben, mezítláb szaladgálok a kis lakásunkban, miközben próbálom meggyőzni Saviót, hogy öltözzen át. — Senki sem járkál így az utcán, apáék szivatni akarnak — bedobok egy melltartót a bőröndbe — Hidd el, ez jobb lesz — dobok a fiú (akarom mondani férfi) irányába egyet a kedvenc felsői közül. Mormog valamit arról, hogy ebben úgy is kényelmesebb repülni. Megkönnyebbülten sóhajtok fel, hogy ezt legalább sikerült elintéznem. Valahogy ahányszor hazajövünk Budapestről, egy újabb giccses turistáknak szánt ajándékkal érkezünk haza, sőt a szüleim támogatják ezt az őrületet, és karácsonyra megleptek minket ilyen aranyos dolgokkal, mint ez a Nagy Magyarországos fölső. Ki nem állhatom, már tettem néhány ígéretet, arra, hogyha még egyszer meglátom Savión ezt a borzalmat elégetem. Úgy tűnik lassan be is válthatom ezt az ígéretet.
Miközben ezen gondolkozom, hatalmas harcok árán, de sikerül becipzározni a bőröndöm. Nagy mosollyal az arcomon Savióhoz fordulok, mire ő csak rám néz és azt mondja:
— Nem kéne neked is felöltöznöd?
Az orrom alatt káromkodva nyitom ki, majd dúrom át a bőröndöm, majd a kezembe a kiválasztott ruhákkal, vonulok át a fürdőbe.

A repülőút eseménytelenül telik. Az egyetlen érdekesnek nevezhető történés egy baba volt, akivel sikerült összehaverkodnom. A szüleim hamis reményt táplálva figyeltek minket. Mikor leccucoltunk, és egy óvatlan pillanatban Saviót elragadta a nagyim, a budapesti kiskertben, műanyag székeken ülve föltették a legégetőbb kérdést.
— Na és van már szó házasságról? — Anya elkapja a kezemet, izgatottan szorítja. Még suttog is, hiába Savio nem ért magyarul.
— Anyu! Ne csináld már — húzódom el, majd dőlök hátra. Még az égre is feltekintek, hátha valami, vagy valaki megment ettől a beszélgetéstől. — Még tanulunk, meg különben is nem olyan komoly ez. — Belegondolva, ezt nem kellett volna kimondanom.
— Kicsim, együtt éltek, tizenhatéves korotok óta jártok, mi ebben a nem komoly?
— Jó, akkor komoly, de tudjátok milyenek vagyunk, nem tervezünk semmit — rántom meg a vállam, mintegy megpróbálva lesöpörni a kérdést. Anya cinkos mosolyt vált apával, aki erre elsomfordál Savio felé, akinek jól meglapogatja a hátát, mikor oda ér.
— Tudod… nem kell ám a családhoz házasság.
— Anya! — próbálom a hangomat nem megemelni, de egy kisebb kiáltás így is kicsúszik a torkomon.
— A családban mindenki fiatalon szül, te is héthónappal az esküvőnk után születtél.
— Tudom — próbálok bárhová nézni, csak az anyámra nem. Egyszer a húgommal kiszámoltuk a dolgokat, mert négy kilóval nem éppen koraszülött súlyú voltam. Nem éppen felemelő rájönni, hogy a szüleid valószínűleg azért házasodtak össze, mert történt egy kis „baleset”.
— Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a családhoz nem kell házasság. Annyira szereted a gyerekeket.
Nem, nem gondolok arra, hogy lefekszem Savióval, a legjobb barátommal. Köszi anya a képet. Néha azt kívánom, hogy bárcsak elmondhatnám nekik, hogy igazából a lányokat szeretem, vagy ha nem is mondanám ki, mert az túl kínos lenne. Mármint, egy hetero embernek mikor kell arról társalognia a szüleivel, hogy kit, mit és hogyan szeret. Egyszerűen csak felbukkannék a barátnőmmel egy közös ebédre, családira. Ha olyan könnyű lenne…
foglalkozás ❖ barista/tanuló  

hobbi ❖ fényképezés  

becenév❖  Lenke

Család ❖ Hatalmas családom van, a hatalmasat 200-300 főre értem, akikkel minden évben bájolognom kell a családin. Az dédimamám kívánsága volt, hogy a gyerekei, unokái, és igazából bárki, aki az évek alatt bekapcsolódott ebbe a családba találkozzon egymással, ne felejtsük el egymást.
A kisebb családomba, igazán csak a szüleim, a húgom, Savio, és Donatella, a [strike]lányunk[/srike] kutyánk tartozik. Velük állok napi kapcsolatban, és hozzájuk érzem igazán közel magam.
Mikor olyan hét- nyolcéves voltam ide, Olaszországba költöztünk, és bár egy picit eltávolodtunk bizonyos családtagoktól, úgy érzem, a mi kis családunkat még közelebb hozta. Azonban a szüleim, ha nem is voltak szigorúak, régimódi, családi értékeket tartanak szem előtt. Ebbe nem fér bele az, ha valaki meleg, bár sosem beszélgettünk így pontosan erről, mivel sosem mertem felhozni. Elég volt a egy-egy tévéműsor alatt elejtett beszólás, buzizás.
Ruta ❖ 18 ❖ egyelőre nincs

▽▲▽▽▲▽▽▲▽▽▲▽


 

Am I allowed to look at her like that? Could it be wrong, when she's just so nice to look at? And I'll be okay Admiring from afar Cause even when she's next to me We could not be more far apart Cause she tastes like birthday cake and storytime and fall But to her I taste of nothing at all

diák

avatar
Hozzászólások száma :
5

reagok :
0

Csatlakoztam :
2018. May. 19.

Korom :
21

Tartózkodási hely :
Róma

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Hamvas LenkeHétf. Május 21, 2018 6:51 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves (NOT useless) Lenke!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (mert hát kíváncsi vagyok mi lesz veled, főleg ha kitudódik, hogy a saját nemedhez vonzódsz és Savio amolyan fake boyfriend), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
46

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: