welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Anaise Delacroix, Faye McWarren, Henrik Morstad, Lara Olivier

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
Yesterday at 10:35 pm
Szer. Júl. 18, 2018 8:38 pm
Szer. Júl. 18, 2018 5:57 pm
Szer. Júl. 18, 2018 10:11 am
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 14 16
dán 2 2
francia 6 6
görög - 1
holland 2 -
ír 6 5
külföldi 5 8
norvég 6 5
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 5 2
svéd 3 3

Robert Lazzani
TémanyitásTárgy: Robert LazzaniHétf. Május 21, 2018 5:49 pm
Robert Lazzani
Power, for its own sake, is not the best way
Sean O’pry
27
Külföldi
Politikus
New York
1991. december 1.
heteroszexuális
Egyedülálló

Két évvel ezelőtt még azt hittem, a Fehér Ház helyettes kabinetfőnöke leszek.
Vicces, hogyan tud változni az élet. Amikor majdnem tökéletes GPA-vel otthagytam a középiskolát, már tudtam mi akarok lenni, és azt is, hova kell mennem, hogy ezt elérjem. A gond az volt, hogy nemrég temettük el apámat, és a családnak nem volt annyi pénze, hogy egyetemre küldjön, főleg nem Yale-re, vagy Harvardra. Aztán jött az e-mail, és az ajánlat: valami fickó Európában megszerezte a motivációs levelet, amit benyújtottam, és hajlandó lenne finanszírozni az egész oktatásomat. Meglepődtem? Hogy a fenébe ne? Elfogadtam? Viccelnek, ugye?
Mint kiderült, ez a pasas, Nigel West, az egyik legkomolyabb név az európai politikai körökben. Félévente le kellett jelentenem nála, mit tanultam. És tegyük hozzá, az öreg kemény volt: folyamatosan közbeszúrt, kérdezett, néha meg is tudott fogni, ameddig ki nem tapasztaltam a játékot. A lánya megnyugtatott, hogy mindenkivel ilyen. Vele is sokat beszéltem, amikor kirepültem Angliába ezekre a találkozókra. Egy évvel később szinte teljesen természetes módon segítettem neki, amikor megjelent a Yale campuson. Mindvégig jó kapcsolatunk volt, de sosem gondoltam arra, hogy több legyen barátságnál. Elvégre az apjától függtem.
Summa Cume Laude diplomáztam, pont egy választási évbe. Persze, hogy az otthoni területen kezdtem: egy régi barátom úgy döntött, a város polgármestere akar lenni. Összerántottam a kampányát, és egészen a városházáig meneteltünk. Sosem éreztem még magam annyira királyul, mint akkor: megnyertem az első kampányom. Fölajánlották, hogy maradjak, és segítsek a városvezetésnek, és őszintén, meg is fontoltam. De akkor jött Mr. West ajánlata: dolgozzak vele egy elnöki kampányon.
Elképesztő ajánlat volt – és elképesztő kampány. Együtt dolgoztam Mr. West-tel, a lányával, Cindy-vel, és fölépítettük a saját jelöltünket, szinte a semmiből. Sosem fogom elfelejteni azokat a hónapokat: ahogy rohantunk egyik államból a másikba, ahogy a reggeli tanácskozások és megbeszélések jókedve egész napra vigyort nyomott az arcomra. Imádtam strategizálni. A győzelmek, Szuperkedd, a jelöltállító gyűlés… És az éjszaka Cindy-vel. Sosem mondtuk el senkinek, de egészen a kampány végéig összefeküdtünk, majdnem minden éjjel.
A választás napján aztán minden elromlott. Nem nyertünk – ez azt hiszem, egyértelmű volt. Közel volt, piszkosul közel, és az emberünk egy egész jó helyet is szerezhet magának még ezek után. Viszont ezen a napon tört össze minden: Mr. West szívrohamot kapott, és meghalt.
Egyetlen éjszaka alatt omlott össze minden. Másnap Cindy gépre szállt, és visszament Európába. Mr. West engem hagyott meg az örökösének – legalábbis politikai értelemben, a vagyonát Cindy kapta. De nem álltam készen, még nem. El kellett simítanom dolgokat, gondoskodnom kellett a családomról. Most viszont fölkerekedtem, és vettem két jegyet Európába – egyet magamnak, egyet a húgomnak. Nem az a célom, hogy elsimítsak dolgokat Cindy-vel, de ha sikerül, hát annyival jobb. A dolgom most felnőni egy örökséghez, és megnézni, hogyan tudom szolgálni Mr. West emlékét. És a legtöbb jót tenni a nevében.
foglalkozás ❖ Politikai konzulens  

hobbi ❖ Versenysportok. Bármilyet megnéz. Autóversenyeken maga is részt vesz.

becenév❖ Rob, Robbie

Család ❖ Apám a seregben szolgált. Amikor hazajött, nem volt ugyanaz az ember. Gyerekkoromból emlékszem még a nevető, hatalmas figurára, aki könnyűszerrel fölkapott engem, és csak forgott körbe és körbe a szobában. Amikor hazajött, nem nevetett. Néha zokogott, csak úgy, egymagában. Járni sem nagyon tudott segítség nélkül. Pokoli fájdalomban élt, és a VA nem jutott el időben oda, hogy segítsen rajta. Őszintén, két évet élt, miután visszajött, és bár sosem mondanám ki hangosan, szinte megváltás volt, amikor fejbelőtte magát a garázsban.
Anyám mára visszavonult, egyébként viszonylag jó munkája volt kisvárosi tanárként – amire persze már alig emlékszik. Alig másfél évvel a visszavonulása után vettük észre először a jeleket, mára pedig már nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy valami eszi az elméjét, felzabálva az emlékeket, és a tudást, amit a pályán szerzett. Volt diákjai, akikre annyira büszke volt, nem látogatják. Mielőtt eljöttem volna, benéztem még hozzá: békésnek és boldognak tűnt.
És akkor ott van a húgom: impulzív, kemény, néha zárkózott. Szinte sosem tudom, mi jár a fejében, ahogy abban sem lehetek biztos, miért döntött úgy, hogy velem együtt költözik Európába. Esküszöm, olyan, mintha futna valaki elől. Az utóbbi évek után olyan, mintha nem is ismernénk egymást, míg más napokon egy teraszon találjuk magunkat, és naphosszt beszélgetünk. Az biztos, hogy most éppen nem a családi gondjaim az elsődlegesek a fejemben, de előbb-utóbb a problémánk mélyére kell majd ásnom.

Ice ❖ 23 ❖ None
politikus

avatar
Hozzászólások száma :
14

reagok :
6

Csatlakoztam :
2018. May. 21.

Korom :
26

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Robert LazzaniHétf. Május 21, 2018 6:58 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Robert!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (mert hát kíváncsi vagyok mi lesz veled itt Európában), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  
Admin

avatar
Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: