welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 11:44 pm
Yesterday at 11:07 pm
Yesterday at 10:10 pm
Yesterday at 9:04 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 1
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 44

Max Enfield
TémanyitásTárgy: Max Enfield Hétf. Május 21, 2018 7:37 pm
Maximilian Enfield
you are the one who gets burned
Lee Pace
32
Angol
Lord
London
1986. március 25.
biszexuális
Egyedülálló

Lefelé bámultam. Éreztem, ahogy remegnek a térdeim, a gyomrom felkavarodik és valami különös – bár cseppet sem fájdalmas – érzés uralkodik el a testemben. Menekülhetnékem támadt, csak úgy, mint legutóbb a Millennium Bridge-en megállva, belebámulva a Temze hömpölygő áradatába. Jól emlékeztem, ahogy elfogott a hányinger és akkor ott, az ablakban állva ugyanezt éreztem. Az elmém persze azt parancsolta: ugorj! A testem még sem tett semmit, csak markolta a műanyag keretet. Ujjaim elfehéredtek az erőlködéstől. Már annyiszor elterveztem, hogy véget vetek ennek az egésznek… de talán túl gyáva voltam hozzá.
Düh futott végig a testemen, ahogy visszaléptem a szoba csendjébe. Végig néztem szegényes menedékemen… bár a nagyszüleim dúskáltak a pénzben, nekem sosem jutott belőle apám korai halála után. Emily nevelésére, majd tisztességes kiházasítására költötték, egészen addig, míg ki nem derült, hogy nem lehet saját gyermeke. Talán ebbe betegedett bele és ezért is ment el olyan fiatalon, nem tudom.
A nővérem hirtelen haláltól kezdve érdekes lettem. Estélyekre és vacsorákra kellett mennem, olyan születésnapi partikra, ahol senkit sem ismertem. Erőszakosan taszítottak bele a társaságba, hogy nálam jóval fiatalabb és gazdagabb nőkkel ismerkedjek. Gyűlöltem a nagyanyám erőszakosságát és olykor dühösen, kitörve a páncélomból kiáltottam rá. Erre, harmincas fejjel is úgy felpofozott, mintha még mindig ugyanaz a tíz éves kisfiú lennék, akit szívből megvetett. Gyűlöltem minden porcikámmal ezt a világot. Éreztem, ahogy felemészt és nem tudtam ki kerülni belőle. „Apád emlékéért tedd meg” vagy „büszke lenne rád” című zsarolásokkal tartott sakkban a nagyanyám. Napról napra egyre biztosabb voltam abban, hogy nem bírom ezt tovább. Mégsem tudtam véget vetni a szánalmas életemnek.
Felkaptam a baseball ütőt, ami a sarokban állt. Rászorítottam, mintha valakinek a torka lenne, amit el akarok törni. Aztán lesújtottam. Az első csapát a mobiltelefonomat érte, a következő a laptopomat és egy ronda, kék vázát. Már nem sok minden maradt, amit összetörhettem, szívem mégis heves, örömtáncot járt, ahogy azoknak az uraknak a fejét láttam magam előtt, akik a lányuk kezét ajánlgatták nekem az Enfield vagyonért. Persze fogalmuk sem volt arról, hogy nagyanyám csak arra az esetre volt hajlandó pénzt adni nekem, ha valóban elveszek egy kékvérű nőt. Addig csak a vártnál szerényebb, tanári fizetés jutott nekem.
Újra lecsaptam, ahogy anyám síró arca jelent meg előttem. Hányszor törte össze a szívét a nagyanyám kegyetlensége és hányszor jegyezte meg, keserű nevetéssel, hogy az a nő mindannyiunkat túlél. Talán igaza volt, mert én magam is ezzel a gyanúval éltem… s pont ezért akartam olyan nagyon kitörni a korlátaim közül. De pont az a zokogó nő és apám kedves emléke volt az, ami igazán hajtott, hogy tartsak ki, hogy csináljam… mintha valóban tisztára moshatnám a nevüket, holott a múlt kitörölhetetlen volt. Ott lüktetett bennem az az elemi sötétség, amit nagyanyám okozott. Már éreztem, hogy nem elegek a tárgyak, minden bosszantó, zavaró tényezőtől, akár emberektől is szabadulni akartam. Éreztem, ahogy a düh a részemmé válik, cinikus lettem, keserű és egyre veszélyesebb. Egy hatalmas robbanás szélén álltam éppen... tudtam.

2018. január

– Kezdhetem egy kérdéssel? – néztem a nagyanyámra rideg pislogással.
Éppen egy pillanattal korábban jelentette be, hogy egy Annie nevű nőt kell elvennem. Csúnya, bosszantó, hisztérikus liba volt. Nem akartam vele lenni. Undorodtam a simításoktól, a fülembe búgástól... nem akartam hozzá érni, vele élni, csókolni és eljátszani, hogy szeretem. Éreztem, ahogy a düh végig fut a testemen, mintha tehetetlen volnék Mrs. Einfield szavaival szemben.
– Nem, fiam, itt te nem kérdezel. – Jelentette be olyan hangon, mintha egy kölyökkel beszélne. – Csak elmondtam mi lesz. Az a nő megfelelő a családunk státuszához és bizonyára a gyerekeit is kiváló nevelésben részesíti majd.
Sóhajtottam, megráztam a fejemet. Ujjaimat a homlokomra szorítottam közben. Kellett egy perc, hogy ne robbanjak és bár a kezem remegett, a torkomban ott nőtt a gombóc, még éppen csak sikerült visszatartanom a dühömet. Nem azért, mert olyan fene jó volt az önuralmam, hanem mert eszembe jutott egy kis kiút. Azelőtt nem gondolkodtam ilyesmin, hiszen a nagyanyám nem igazán dörgölte a képembe, hogy most már aztán tényleg megházasodom.
– Szerinted egy fizikatanár felesége akar lenni? – Kérdeztem. Nem foglalkoztatott, hogy nem egyezett bele. – Emily elcseszett életét pátyolgattad, ahelyett, hogy engem taníttattál volna. Sikerek vártak volna rám ezen a pályán... de a kutatás helyett középiskolásokat kell pátyolgatnom.
Felemelte a kezét. Ezzel jelezte, hogy most fogjam be a számat. Elhallgattam. Jobb kezemmel annyira szorítottam a fotel karfáját, hogy fájdalmas volt. Úgy néztem nagyanyám szemeibe, mintha neki akarnék esni... és talán képes is lettem volna rá.
– Ez lesz.
Nem bírtam tovább. A lábamat kinyújtva egyszerűen felrúgtam a velem szemben kávét kínáló kisasztalt. Tetszett a nagyanyám arcán megjelenő pánik. Csak neki volt önuralma. Gyorsan visszanyerte a magabiztosságát és közölte, hogy ne duzzogjak, mint egy gyerek. Nem sokszor durrantam el mások előtt, ezt meghagytam magamnak a lakásom biztonságában. Ez volt az első alkalom, hogy a nagyanyám láthatta ezt az oldalamat.
foglalkozás ❖ fizikatanár

hobbi ❖ Dolgok szétverése baseball ütővel

becenév❖ Max

Család ❖ Kezdhetnénk azzal, hogy március 25-én baromi nagy vihar volt és anyám nem jutott el a kórházig, így a nagyszüleim nappalijában szült meg, miközben franciául káromkodott. A nagyanyám éveken keresztül felhozta: egy úrinő még fájdalmak közepette sem viselkedik így. Elenor Enfield  keménykezű nő volt, jól emlékszem, hogy még hetvenöt évesen is akkora pofont kevert le, amitől a fülem még hosszú percekig csengett. Azonban nem velem bánt a legkeményebben, hanem anyámmal. A férje – a nagyapám – és a fia – az apám, az idősebb és fiatalabb Richard Enfield az angol politika jeles képviselői voltak már hosszú évek óta. Nehezen viselte el, hogy egyetlen gyermeke, elhagyva nemesi felmenőkkel származó feleségét, egy francia színésznőt vett feleségül. Anyám persze szelíd természet volt mégis rossz hírnek örvendett a hazájában. Ez pedig megbélyegezte az egész házasságukat. Az Enfield név szennylapokban jelent meg és még rólam is azt állították, hogy egy másik fickó az apám. A szüleim ezért évekig rejtegettek, csak a féltestvéremet, Emilyt ismerhette meg a nyilvánosság.
név ❖ 18 felett bőven❖ ... Rolling Eyes
lord
avatar
Korom :
32

Tartózkodási hely :
London

Hozzászólások száma :
32

reagok :
23

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Max Enfield Hétf. Május 21, 2018 9:12 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves lord Max!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve - de ezt tőled már megszokhattuk -, úgyhogy utadra is engedlek (mert hát kíváncsi vagyok mi lesz veled, mikre tud rákényszeríteni még a kedves nagymama), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  
Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: