welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 8:31 am
Yesterday at 12:27 pm
Csüt. Aug. 16, 2018 11:52 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Dina Vincent, Fanny L. Bonnet, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Mackenzie Poppy Clarke

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 2
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 45

Kylian P. G.
TémanyitásTárgy: Kylian P. G. Csüt. Május 24, 2018 11:10 pm
Kylian Pierre Girard
A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle.
daniell gillies
27
francia
dolgozó
Franciaország, Párizs
27 évvel ezelőtt..
heteroszexuális
párkapcsolatban

Milyen kibaszott tréfás a sors, nem igaz? Mindig akkor vág gyomorszájon, amikor egyáltalán nem számít rá az ember. Ámbár lehet, ez tényleg a karma műve. Gonosz cselekedeteink csak bajt hoznak a fejünkre, és nekem éppen elég gonosz cselekedet van már a hátam mögött. Ha egyszer elmennék meggyónni az összeset, talán ott kéne ülnöm éjfélig, a pap pedig meginná az összes mise bort. De hát nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok. Ilyennek születtem, és tudtommal az ember nem választhatja meg azt, hogy milyennek születik. A legrosszabb az, hogy nem érzek bűntudatot. Nem érzek bűntudatot Helene miatt, amiért ő olyan mély odaadással szeret, én pedig egyszerűen képtelen vagyok megállni nála. Van valami a szervezetembe ami folyamatosan azt hajtja, hogy nekem nem ő az “igazi”. Mintha létezne ilyen. Nekem nem lehet megállnom nála. Pedig anyáék is szeretik. Nagyon. Örülnének, hogyha gyűrűt húznék az ujjára, de nekem valahogy ez akaródzik a legkevésbé. Próbálok menekülni a hurok elől, amibe épp én magam dugom bele a nyakamat. Egyszerűen nincs meg a kezdő lökés, hogy miért hagyjam ott. Hogy hagyjam ott. Hiszen mellette nőttem fel. Helene volt nekem a tipikus szomszéd lány. Együtt játszottunk az udvaron, aztán együtt kerültünk el iskolába, és a gimi alatt is mellettem volt Végül az egyetemi évek alatt döbbentem rá, hogy többet érzek iránta barátságnál, és ő is velem akart lenni. Négy egész éve együtt vagyunk, és én érzem, hogy a szakadékba tartunk. Ő viszont nem érzi.
És akkor jön ez az élet nevezetű szar. Meg a kérdés, hogy hogy a halálba lehetek ilyen szerencsétlen? Az első napom az egyetemen tanárként. Az első álomszép napom, amikor teljes nyugalommal nézhetem meg a csajokat a kamu szemüvegem és a kávéval teli piros bögrém mögül, és kivel találom szembe magam az első órán? Hát Andreával… vagy Analise-el… vagy Anaise-el. Igen, Anaise. Így hívják, és még most is előttem vannak azok a gyönyörű barna szemei, amivel levett a lábamról azon a bulin. Ki a fene gondolta volna, hogy pont őt fogom tanítani.
Felülök a ágyon és előveszek egy szál cigarettát a tárcámból, amit általában a dzsekimben tartok, most mégis az éjjeli szekrényemen hever árván. Idegesen pumpálom el a szálat, hogy aztán rögtön a következőre gyújtok. Ha fecseg, akkor a karrieremnek annyi… és valószínű a párapcsolatomnak is. Beszélnem kell vele. Fel kell keresnem.
foglalkozás ❖ ide ide  

hobbi ❖ szeretem kivívni mindenkinek a bizalmát, hogy elmondják a titkaikat. Én vagy a titkok őrőzje.  

becenév❖ Kyl

Család ❖ Anya és apa. A mindeneim. Szeretnek terelgetni,és folyton visszairányítani arra az útra, amit nekem szántak. Anya azt szerette volna, ha az ő példáját követve ügyvéd leszek, végül mégiscsak a nagybátyámat vettem alapul, és választottam az irodalmat, illetve a tanári pályát. A szüleim jól fogadták. Minden szeretetet megkapok tőlük, ami csak kell, még most, felnőtt fejjel is.
A húgom, Anette a szemem fénye. A legdrágább kincsem ezen a világon. Szeszélyes, és vad, de én tudom, hogy mennyire törékeny.
És itt van Helene DuPont... a barátnőm. Már lassan négy éve együtt vagyunk, ő már házasságot akar, gyerekeket, és a hatalmas kertesházunkat is megtervezte már fejben, de nekem nagyon nem kell ez. Még élni akarok. Csak éppen fogalmam sincs arról, hogyan is közölhetném ezt vele.  
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó
avatar
Tartózkodási hely :
→marseille ←

Hozzászólások száma :
6

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Kylian P. G. Vas. Május 27, 2018 7:48 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Kylian!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, csodaszép fogalmazással megfűszerezve - bár ezt már megszokhattuk tőled -, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen rettentő kíváncsi vagyok, hogyan és merre keveredsz ki ebből a szerelmi háromszögből, amibe belecsöppentél), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: