welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Mary Leighton
TémanyitásTárgy: Mary Leighton Pént. Május 25, 2018 1:16 pm
Mary Ottilie Leighton
Meleg karokban melegedni,
Falni suttogó, drága szókat,
Jutalmazókat, csókolókat:
Milyen jó volna jónak lenni.

Ana de Armas
26
angol
politikus
Anglia, Wales
1992.április 09.
biszexuális
férjezett

Ha lehunyom a szememet, egészen mást látok, mint ami a valóság: dombokat amin a frissen hajtott gyep élénkebb zöld, mint a nyakkendőd amit ahhoz a fehér inghez vettél föl aminek a múltkor olyan meglepően édes barack és rózsaillata volt, hogy a torkom összeszorul tőle, szinte megfojtott az illat. belém mart, mintha jogtalanul fogtam volna meg azt a fehér inget amit még tőlem kaptál a születésnapodra. Csakhogy az én érintésemet kevésbé érezhette jogtalannak, mint a drága parfüm halvány foltját, ami véletlen ihatta bele magát a vászon anyagába. A gyűrűsujjamon a karikagyűrű hirtelen egészen nehézzé válik, pedig behunyt szemel gondolok a gyepre, ami zöldebb, mint bármi amit el tudnál képzelni, s mégis megkeseríti a gondolat a csodás tájat, lyukat fúr a domboldal oldalába, s ott feketéllik, mint lelkemen a folt, amit miattad lesz egyre nagyobb és egyre feketébb. Felettébb hiszem, hogy te rontottál el mindent, s a fekete folt is te vagy a lelkemen: sohasem kellett volna nőül mennem, hogy megkeserítsd az életemet, hogy arra ítélj ami elől mindig is menekültem: gyászolom önmagamat s vele együtt gyászollak téged is, azt ami ketten lehettünk volna. Látszólag összeillhetnénk, látszólag a kezem olyan nagyon beleillene a kezedbe, és a szemed is megakadhatna rajtam, de édes.. a látszat sohasem volt igazság.
Ha lehunyom a szememet téged látlak magam mellett, s már lassan nem tudom eldönteni, hogy melyik a valóság: a képzeletem szülte alak árnyéka-e önmagadnak, vagy te vagy egy árnyék amitől hirtelenjében a kávé is hidegebb lesz, és a levegő is érdesebb, egyszerre szilánkként horzsolja a tüdőt, s azon kapom magamat, hogy a levegőt is kapkodva szedem, hogy a kezemet minduntalan tördelem, s többet szemezek a borospohárral, mintha nem lennél ott velem.  Mert ez lettem, de hogy te tettél-e ezzé, nem tudnám megmondani? Talán nem is te vagy a hibás mindenért, hiába fogom rád a füves cigarettát amit sunyiban szívok minden hétvégén a pincébe, csakhogy elviselhesselek, hogy a lakásomban - ahol te csak egy betolakodó vagy, mint a kóbor macska aki beszökik, s én úgy teszek mintha nem venném észre, hogy a vörös mellé egy foltos is szegődött - ne érezzem magamat idegennek, hogy ne rezzenjek minden szavadra össze. Elviselhetővé tesz a marihuána finom köde az agyamon, meg a bor édes íze, és néha azon kapom magamat miközben a vacsorát készítem, hogy vajon milyen ízed lehet: keserű, mint amilyennek látszol, erős, mint az ízesítetlen kávé, vagy meglepő akár a fehér csokoládé? De csak ekkor jutsz így eszembe, ízekkel párosított alakként, amikor az elmém nem tiszta, amikor elkábítja az árnyékkép, ahol te nem te vagy, csak valami elnagyolt ideál, s ahol én én vagyok. De abban az ideál világban a nyakkendőd elég fűzöld, és a fehér vászoningednek olyan illata van, mint nekem, abban az álomvilágban az ujjamat nem húzza minden egyes nap egyre jobban a karikagyűrűm súlya, ott nincsen kellemetlen érzés mikor belépsz az ajtón, nincsen bor, nincsen kóbor macska.
Csak te meg én. Pőrén és valóságosan.
De kinyitom a szememet és belekortyolok a borba.  
foglalkozás ❖ politikai szaktanácsadó  

hobbi ❖ önkéntes borszakértő  

becenév❖ Mary

Család ❖ Apa igazi politikus, furcsa humorral meg éjjeli szivarozással, mindig cseresznyés szivar illata van, s a körme kissé már megsárgult. Anya politikus feleség szoros konttyal, pontosan délután négy órakori teával, kosztümökkel és kényelmetlen mosollyal. A húgom könnyed, mint a falevél amit a késő nyári szél felkap, s tovavisz. Te meg drága férjem olyan vagy, mint a nyakörv végén a póráz, mesze állsz tőlem, s mégis fojtogatsz.
mici ❖ 20 ❖ még senki
politikus

avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
1

Csatlakoztam :
2018. May. 25.

Korom :
26

Tartózkodási hely :
Anglia

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Mary Leighton Vas. Május 27, 2018 7:42 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Mary!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, eszméletlenül csodálatos fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen alig várom, hogy láthassam, mi lesz veled a későbbiekben, mi történik majd a házasságoddal), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
46

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: