welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Aaron Walsh
TémanyitásTárgy: Aaron WalshPént. Május 25, 2018 6:30 pm
Aaron Walsh
blablabla
Sam Claflin
35
Ír
Dolgozó
Kórház
1983.
egyediszexuális
Imádnak a nők

"Mester, melyik a legfőbb parancsolat a törvényben?"
Jézus így válaszolt: "Szeresd az Urat, a te Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. Ez az első és legnagyobb parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. E két parancsolattól függ az egész törvény és a próféták."


Blablablablabla. Tudom, tisztelnem kellene ezeket a tanításokat, idézeteket és mindent, mely körülvesz. De az a helyzet, hogy túlságosan elbaszott vagyok hozzá. Mai napig nem értem, hogyan voltak képesek a kezembe adni egy „nyájat”. Nyájat. Nem is kell az idézet, mert ezek olyan birkamód követik azt, aki prédikál nekik, hogy lassan már a bankrablásra is rá tudnám venni őket. Néha egészen elkap a kísértés, belülről gyulladó tűz égeti a bőrömet, s a vállamon üldögélő kisördög azt szajkózza, hogy tegyem meg, ám Isteni csodaként lép közbe a józan ész, s cselekedetté nem válnak a bűnös gondolatok. Legalábbis ezek nem.

” Jaj a világnak a kísértések miatt, hiszen szükségesek a kísértők, de jaj annak az embernek, aki által a kísértés megtörténik!

Jobbra nézel háborút látsz, balra tekintesz azzal szembesülsz, hogy az emberek pénzért adják el a lelküket, előre haladnál, de ott egy nő kéjesen vonaglik, hogy aztán utána feljelentsen, s hátra felé csak azért nem fordulsz, mert megígérted magadnak, hogy soha többé nyomort. A mai világ ebből áll. Pénzért megvehetsz bármit, nem számít, hogy utána lerombolod a félvilágot, az a lényeg, hogy megteheted.
A nők kéretik magukat, megjátsszák az áldozatot, holott ugyanolyan – sőt talán mocskosabb – a lelkük, mint a férfiaké. A férfi feltalálta a tüzet, a nő pedig megtanult játszadozni vele. Ez pedig egy magamfajtának nem kerüli el a figyelmét. Sőt, kihívásként éli meg az ilyen helyzeteket, s előnyt kovácsol belőlük.
Pár kegyes, jól forgatott szó. Hallgatás, hogy lelkük könnyebb legyen. Néhány sejtelmes utalás, s mire észbe kapnak, máris olyan bűnt követtek el, melyet a legmerészebb álmaikban sem éltek még át. Én nem a fakalapos fajta vagyok. Nem türtőztetem magam, úgy vélem, hogy a testiség éppen olyan éltetője az embernek, mint a víz. Ha nem így lenne, akkor Isten nem teremtette volna meg a NŐT. Vagy, ha mégis megteremti, csúffá teszi, hogy csak arra kelljen, ami elrendeltetett. Szülni. Ám Isten nem volt ostoba. Tudta jól, hogy kell a báj, kellenek a kerek halmok és kell az a csábító tudás, mellyel a mai perszónák rendelkeznek. Nem véletlenül nem születnek vaknak a férfiak. Látniuk, érezniük és tapintaniuk kell ezeket a csodás teremtményeket, s bűnre kell őket csábítaniuk minden áron.

###

Faith. Scarlett.
Csodás, törékeny kicsi lány, kinek hamvassága már az első pillanatban törést okozott bennem. Ő nem az volt, aki mellett csak úgy elsétál az ember. Ő volt a kihívás, a fény és az a potenciális NŐ, akit kellő babusgatással, kellő neveléssel az ember olyanná formálhat, amire vágyik. Tiltott gyümölcs, a legnemesebbik fajtából, s én nem félte kihasználni ezt.
Hosszú úton indultunk el, s a kezdetek idillinek mondhatóak, hiszen a betegelmém tisztában volt azzal, hogy másképpen kell megközelíteni egy olyan lányt, mint Ő. Sok mindenen ment át, így bizalmat kellett először elérni, s csak arra alapozva lehetett a többire csábítani.
KELLETT.
Az első pillanattól éreztem, hogy vérem mennyire felpezsdül már a látványától is, pedig hol volt ő még attól, hogy igazi nő legyen? Hogy ne ártsak neki, sok hibát elkövettem abban az időszakban. Másik városban kerestem szórakozást magamnak, s míg ismeretlen nőkön éltem ki a vágyaimat, végig rá gondoltam/koncentráltam. Betegségem addig tetőzött, hogy volt kire parókát adtam, s folyton az Ő nevén szólítottam, miközben az alattam lévőt fojtogattam. Ez így ment 1,5-2 éven át, de a helyzet egyre csak rosszabb lett.
Végül eljött a 16. születésnapja, s én nem bírtam tovább türtőztetni magam. 2 év alatt annyit változott. Nőiesedett, kerekedett, s bár még mindig ott lappangott tekintetében az ártatlanság, néha úgy tűnt, mintha könyörögne. Nekem. Én pedig egy különleges ajándékkal leptem meg őt...

###

” Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert. Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támaszszak az ember és az ő atyja, a leány és az ő anyja, a meny és az ő napa közt; És hogy az embernek ellensége legyen az ő házanépe.

Ezzel zárnám. Az idézet mindent elmond. Rólam szól. Egy papi ruha mögé bújt ördög vagyok, aki nem a megváltást, hanem a pusztítást hozza magával. Remélem készen álltok.

foglalkozás ❖ Preacher

hobbi ❖ Dühbe gurulni

becenév❖ -

Család ❖ 11 testvér 6 különböző apától.
Ha azt mondom, hogy a családi életem teljes katasztrófa, azzal akkor nem hazudok azt hiszem.
Az én apám volt az ötödik. Az ötödik szerencsétlen, akit behálózott egy nőszemély, ki a fekete özvegy nevet is viselhette volna. Egy élősködő, egy mihaszna némber, aki ha manapság élne, megkapná tőlem a magáét. Csak azért kellettünk neki, hogy eltartsák, hogy ne kelljen dolgoznia, hogy legyenek rabszolgái, s hogy megjátszhassa a szegény asszonyt. 11-ből 5-en börtönben vannak, 2-en öngyilkosok lettek, 3-an megházasodtak, 1 pedig bolond lett.
Ha más nem magyarázat az elbaszott elmémre, akkor ez a népes familia biztosan.
név ❖ kor ❖ multi
dolgozó

avatar
Hozzászólások száma :
12

reagok :
7

Csatlakoztam :
2018. May. 24.

Tartózkodási hely :
Everywere

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Aaron WalshVas. Május 27, 2018 7:36 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Aaron!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, csodaszép fogalmazással megfűszerezve - bár ezt már megszokhattuk tőled -, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen rettentő kíváncsi vagyok, merre visz majd a téged a sors és mi történik veled a későbbiekben), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin

avatar
Hozzászólások száma :
46

reagok :
4

Csatlakoztam :
2017. Dec. 10.

Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: