welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Alexius Mharaxia, Daisy Cornwell, Edward John Costello, Lara Olivier, Lauren Stanton, Ned Vinter, Nikolina Mharaxia, Priya Irina Mharaxia

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 12:01 pm
Yesterday at 8:52 pm
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 3 3
francia 4 4
görög 1 3
ír 3 2
külföldi 1 3
norvég 3 3
olasz 1 1
orosz 2 3
skót - 1
spanyol 1 1
svéd - -
összesen 20 28

Doris Macdonald
TémanyitásTárgy: Doris MacdonaldSzomb. Május 26, 2018 7:11 pm
Doris Macdonald
Let's be alone together
We could stay young forever
BEREGISZTRÁLT!

Részben egyformák, mégis teljesen különbözőek; így jellemeztek minket azon az esküvőn, amire a dátumot kitűztük, majd egy nappal előbb teljesen titokban megkötöttük a frigyet, hogy senki ne jelenjen meg. A feleségem vagy, az egyetlen, aki képes kilométerekről is az őrületbe kergetni már az első találkozásunk óta. Még mindig emlékszem arra a lepukkant kocsmára és a göndör hajú lányra, aki a sörös üveget próbálta megtartani a fején, hogy bebizonyítsa, másban is tehetséges, mint csak szimplán a pultos szerep. Ki gondolta volna, hogy az az üveg a végén az én fejemen landol, totálisan megpecsételve ezzel sorsunkat?! Néha azt kívánom az egész csak egy rémálom lenne, aztán másnap arra ébredek, hogy te még mindig ott vagy és én még mindig a férjed vagyok. A közöttünk lévő köteléket említve a szüleid még a mai napig nem tudnak a mi igazi kapcsolatunkról. Sosem bírták a személyiségemet, ezért a pszichológusodként mutattál be és az egyetlen ok, amiért a legtöbb családi vacsorán megjelenek az az, hogy bármikor szükséged lehet a szakértelmemre. Szerencse, hogy évente kétszer ejtünk meg ilyen programot, aminek természetesen megvan a maga oka. Ahogyan én, úgy te sem vagy képes elviselni másokat. Mindezek ellenére nyílt házasságunk előnyeit örömmel használod ki és osonsz ki éjszaka, majd térsz vissza azzal az indokkal, hogy utálod az embereket, hozzám meg hozzám szoktál, habár én is hasonlóképp kiállhatatlan vagyok. Velem ellentétben te csodálatos színésznő vagy és úgy játszod az életvidám nő szerepét, hogy néha még én is kételkedek valódi énedben. Valamilyen kacifántos módon még mindig ragaszkodunk a másikhoz, noha házasságunkat csak akkor valljuk be, amikor mások lekoptatásáról van szó. Érdekelne, hogy képesek leszünk valamikor egyetlen oldalon megállni vagy most már örökre meglesz közöttünk a se veled, se nélküled kötelék? Most, hogy éppenséggel legmerészebb kívánságod valóra válik és valaki úgy fenékbe rúg, hogy felrepülök a Holdra, a marslakók meg feláldoznak (csak veszélyesebb módszerekkel), kíváncsi lennék, hogy számíthatok a társaságodra vagy továbbra is önmagad maradsz?

|| Összefoglalva ennyit szabnék meg a drágaságommal kapcsolatban. Theodor most elég nagy problémába került és szüksége lenne Dorisra, de túlságosan büszke bevallani. Szeretném a kapcsolatukat kicsit jobban körüljárni vagy hogy miképp élik meg ezt az időszakot és esetleg a későbbiekben javítani házasságuk állapotán. Smile Az előtörténet elolvasása ajánlott kategória, pár szóban itt is felmerül a hölgyemény neve. Amihez ragaszkodok az a név és Zooey.   A csoportot nem szabtam meg, mert utazás során találkoztak, így ez bármerre lehetett, ahogyan a munkája is teljesen a képzeletre van bízva. Ha kedvet kapsz hozzá, gyere és kergessük őrületbe egymást - vagy másokat, csak előtte ne felejts el üzenet formájában jelezni. Smile Nagyon várlak!      
play by
kor
csoport
rang
Zooey Deschanel
32
Rád bízva
Rád bízva
Vendég
Vendég
avatar

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: Rabolt karakterek-
Ugrás: