welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Dominique Fluentes, Faith S. Terner, Frederick B. Elton, Henry Leighton, Ingrid S. Skjeggestad, Johanna Rapace, Kevin Braden, Lara Olivier, Lauren Stanton, Raynard Cassel, Zachary E. Wahlberg

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
legújabb bejegyzések
friss irományok
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 9 12
dán 2 2
francia 6 2
görög - 1
holland 2 -
ír 5 4
külföldi 4 8
norvég 7 3
olasz 1 2
orosz 2 2
spanyol 4 2
svéd 1 2

Hudson Ridley
TémanyitásTárgy: Hudson RidleyHétf. Május 28, 2018 6:44 pm
Hudson Ridley
Egy kis borzongás kell a léleknek, hogy életben maradjon.  
Hudson egy életerős, küllemében igazán megnyerő férfi. A Ridley Coorporation ügyvezető igazgatója. Jó pár éve él már Párizsban, de eredetileg Bostonban született, és a szüleivel deportált Európába. Az édesanyja balerina volt, az édesapja pedig a cég akkori várományosa, aki végül nyugdíjba vonult, és a fiának adta át a stafétabotot. A családi business motorja az újrafelhasználható energiaforrások. A drága úriember a mintapolgárok ékes példaképe a tökéletes családi modellel. Felesége, Melissa a tipikusan otthonülő „stepfordi feleségek” húsvér változata, kicsinyített másával, Dorothea-val, aki édesapja gyöngyszeme. Eminens tanuló, a lovaspóló nagy szerelmese. Minden máz és gej, kivéve egyet, hogy ő a pártfogóm.

Idestova lassan egy éve kezdődött a viszonyunk, mikor megpályáztam egy gyakornoki állást a cégüknél, természetesen csak unaloműzésből, mert a szüleim pénze bőven lefedte a kiadásaimat az egyetem alatt. Az állásinterjúm annyira jóra sikeredett, hogy azóta rendszeres látogatója voltam az Elnök Úr irodájának, vagy éppen magángépének. A nyári szünet közeledtével, és az egyre sötétebb spirituálisabb élményeimnek hála egy másik férfi megszállottja lettem. Azelőtt sosem láttam, de ha Hudson „keményen kényeztetett”, akkor elérhettem az oázist, és megtekinthettem Őt. Különös, hogy éppen a halál közeli események rabjaként űztem egy nem létező ideát. A terveim között szerepel, hogy pontot tegyek ennek a kapcsolatnak a végére. Hudson nem kérdezett a legutóbb se semmit, mikor fojtogatnia kellett, csak azt, hogy hiányozni fog-e…mégis mit kellett volna felelnem, hogy igen? Én sosem kötődöm.

Hudson múltja ködös, és talán sötétebb, mint az elején látszana. Esze ágában sincs elengedni, és nagyon is komolyan veszi, ha elhagyják. Őt nem lehet csak úgy lerázni egy álomkép miatt. A férfi igazi természete vad, és torz világképpel rendelkezik. Egyáltalán nem ijed meg a haláltól, sőt sportszerűen űzi azt gimnazista kora óta. Meg nem magyarázható halálesetek a környezetében, a szülők zárkózottsága egy szem gyermekük miatt. Na és hogy van azaz ötfős társaság, akik az „Élet-Halál Brigád” néven futnak, és fiatal lányokat hálóznak be, hogy aztán halálra kínozzák őket? Gyerekkorra visszanyúló barátság ez? Mindenesetre, ha Hudson Ridley átlépi a londoni határt, akkor a vérontás nem ér véget, és az igazi játszma akkor kezdődik.

Rengeteg ötletem van a pároshoz, számtalan lehetőséggel. Az idealizált kép is talán egy agyszülemény, és ki tudja, hogy a végén ki lesz az áldozat, és ki lesz a vadász. Az et-m elolvasása erősen ajánlott. Gyere és támaszd fel nekem ezt a fenevadat, aki a végzetem lesz.      

play by
kor
csoport
rang
Charlie Hunnam
33
Dolgozó, cégvezető
Külföldi (amerikai)
gazdag

avatar
Hozzászólások száma :
7

reagok :
3

Csatlakoztam :
2018. May. 13.

Korom :
20

Tartózkodási hely :
Paris

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: karakteralkotás :: keresett karakterek-
Ugrás: