welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 8:31 am
Yesterday at 12:27 pm
Csüt. Aug. 16, 2018 11:52 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Dina Vincent, Fanny L. Bonnet, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Mackenzie Poppy Clarke

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 2
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 45

Natalia Tatyana Petrova
TémanyitásTárgy: Natalia Tatyana Petrova Szer. Május 30, 2018 2:35 pm
Natalia Tatyana Petrova
Nem az számít, hogy melyik család gyermeke vagy, hanem hogy ki vagy valójában.
Jessica Alba
27
Orosz
Gazdag
Moszkva
1991. június 10.
Hetero
Egyedülálló

Hat éves kor:
Friss szellő csap az arcomba, emiatt viszakozva felhúzom az orrom, és nővérem felé fordulok.
-Csukd be az ablakot. Nagyon zavar a szél.
Miközben ezeket a szavakat kimondom, magam előtt kinyújtom a karom, mintha ezzel el lehetne zárni a huzat útját.
-Én nem akarom. Anyu, Taty mindig azt akarja, hogy csukjam be az ablakot. Én nem akarom. -hisztizik nővérem, mire anya az ülésben hátra fordul, és megigazítja kishugom két göndör copfját.
-Ne veszekedjetek gyerekek. Vegyetek példát a hugotokról. -mondja anya, majd előre fordul, de aztán a nővéremre néz:
-Zárd be azt az ablakot. Natie-t zavarja a huzat.
Nővérem mormogott valamit az orra alatt, de behúzta az ablakot duzzogva.


Tizenhét éves kor:
Alig bírom kinyitni a szemem, annyira fáradt vagyok, mégis igyekszem mindennél gyorsabban összeszedni magam. Miközben kikászálódok az ágyból, hátrasimítom szőkés tincseimet, ugyanis ha nem így tennék, minden bizonnyal a teljes mennyiség az arcom előtt kötne ki, és nem látnék ki hosszú hajzuhatagom miatt. Az órára pillantok, és megállapítom, hogy így is rengeteg ideig aludtam, mert már tíz óra is elmúlt. A letöbb esetben már nyolckor fent kukorékolok, de most, amikor a legfontosabb lenne,nem tudok időben felkelni. Sietnem kell, ugyanis ma van a születésnapom, és anyuék már biztosan azt kérdezik egymástól, hogy 'miért nem jön le ez a lány?'. Egyébként a szüleim gyermek korom óta nagyon büszkék rám, ugyanis ezt többször is hangoztatták.
Miután megmosakodok, felveszek egy egyszerű szürke sortot, egy hozzá illő rózsaszín trikóval, és összefogom a hajam, mintha éppen a reggeli edzésemet akarnám elkezdeni, majd várom, hogy testvéreimmel, a hugommal, és a nővéremmel a nyakamba ugorva énekeljék nekem a születésnapi dalocskát. Azonban valami csörömpölésre leszek figyelmes, és megijedve megtorpanok.
Ahogy egyre közelebb érek a lépcsőhöz, hallom, hogy nem olyan jó a hangulat, mint ahogy vártam. Papucsban lemegyek a lépcsőn, s az ajtóhoz érve hallgatom, hogy miket vágnak egymás fejéhez.
-Ha azt gondolod, hogy ezt is megúszod, akkor nagyon tévedsz. -anyám üvöltve, és sírva szól apámhoz. Aztán egy párnát dob apám felé, és ezzel egy váza a szőnyegre borul. Nagyot puffan a földön, de nem törik szét.
-Tudhatnád, hogy én mindent megúszok. -kiabálja vissza apa, és idegesen hajába túr.
-De te embert öltél. Eddig ezt legalább az embereid intézték. -édesanyám zokogva mondja ki ezeket a szavakat, nekem pedig a földbe gyökerezik a lábam. Hogy apám embert ölt? Ez mégis miért? És hogyan?
-Ne mond ilyen hangosan. Még meghallják a lányok. -csitítgatja apám a könnyeiben fuldokló anyámat. Aztán a következő pillanatban nem gondolva végig, hogy mit teszek, előjövök rejtekemből. Anya, majd utána azonnal apa is felém kapja a tekintetét.
-Apa, jól hallottam, amit anya mondott? -kérdezem tágra nyílt tekintettel, és ugyanúgy egy helyben állok. -Ugye nem igaz?
Szemeim megtelnek könnyel, és elhomályosítja a tekintetem. Nagyokat nyelve próbálom leküzdeni a torkomban érzett gombócot, de a szomorúság túlnő rajtam. Még látom apám tekintetét, akinek arcán nem látok semmi érzelmet, végképp nem megrökönyödést a történtek után, és ez még jobban elkeserít. Elfutok, de még hallom, ahogy anyám utánam kiabál.
-Natie.
Ám az ajtó bezárul, én pedig csak futok. Rohanok a problémák elől...Jelen:
-Apa, ezt már számtalanszor megbeszéltük. Semmi közöm nincs a maffiához. És nem is akarom, hogy bárhogyan is kapcsolatba kerüljek vele. -háborgok a nappali közepén, majd levágódok az egyik bör kanapéra, amely fáradt puffanást hallat.
-Ezen nem vitatkozom veled. Atya ég. Kitől örökölted ezt a végtelen makacsságot? -emeli fel kezeit apám, mintha az éghez fohászkodna, pedig nem is gyakorolja a vallását.
-Hm, én nem is tudom... -szólt közbe anya, és apára sandított, mire az már válaszolni akart, de én közbe szóltam.
-Nekem már az is sok, hogy ezek az idegen emberek itt mászkálnak a mi házunkba. -mutatok körbe a házban, ahol több biztonsági ember is körbevesz bennünket.
-Nem érdekes. Alex Mihalkov-val mindenképpen találkoznod kell. Nagyon fontos, hogy a családom is jó benyomást tegyen rá, ne csak az én virágzó munkám, aminek köszönhetően egyre több pénzhez jutunk. -büszkélkedett apa, és el is vigyorodott,mintha ez így teljesen rendjén lenne.
-Egyáltalán ki ez az ember? És miért olyan fontos, hogy én is találkozzak vele. -temetem arcom a kezeimbe, majd a hajamba túrok.
-A testvéreid is az asztalnál lesznek. Egyedül te ellenkezel velem. Igazán példát vehetnél róluk. Alex Mihalkov nagyon fontos ember, és jó benyomást akarok tenni.
Időközben elfordultam apámtól, és amikor nem látta, megforgattam a szemeimet. Még mindig úgy kezel, mintha gyerek lennék. El sem hiszem.
Mérgelődve visszafordulok, és apára nézek, aki olyan szemekkel néz rám, hogy nekem persze azonnal eltűnik az ellenkezésem. Mindig ellágyít. Egyszerűen nem tudok tenni ez ellen semmit.
-Jól van, apa. Elmegyek, de remélem, nem kell sokáig bájolognom neki. -szólok azért pimaszan, mire apa boldogan elvigyorodik, én pedig nem tudom eldönteni, hogy jókedvű legyek apa miatt, vagy keseredjek el.
-És mikor fog jönni? -kérdezem, miután kibontakoztunk az ölelésből.
-Holnap. -válaszolja egyszerűen, mire én ismét felháborodok.
-De hiszen holnap találkoztam volna Matt-tel...foglalkozás ❖ Táncos versenyeken, de néha bevállal klubokban való fellépést  

hobbi ❖ Rajzolás, festés, táncolás  

becenév❖ Natie, Taty

Család ❖ Apa: Mr Ivan Petrova - 58 éves
Anya: Mrs Petrova - 46 éves
Húga
Nővére
Nitus ❖ Fiatal Very Happy ❖ Multi nincs
gazdag
avatar
Hozzászólások száma :
4

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Natalia Tatyana Petrova Szer. Jún. 06, 2018 7:47 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Natalia!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
266

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: