welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Today at 8:31 am
Yesterday at 12:27 pm
Csüt. Aug. 16, 2018 11:52 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 2 Bots

Cahal Byrne, Dina Vincent, Fanny L. Bonnet, Henrik Morstad, Lorenzo Belbo, Mackenzie Poppy Clarke

A legtöbb felhasználó (38 fő) Csüt. Márc. 01, 2018 9:25 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
angol 6 13
dán - 2
francia 6 5
görög 1 1
holland 1 -
ír 5 5
külföldi 3 6
norvég 3 4
olasz 2 2
orosz 2 3
spanyol 4 2
svéd 2 2
összesen 35 45

Emilie Svendsen
TémanyitásTárgy: Emilie Svendsen Szer. Május 30, 2018 3:41 pm
emilie svendsen
Save us, What we are, Don't look clear, It's all uphill from here.
Amy Jackson
23
norvég
gazdag
Oslo, Norvégia
1994.08.13.
heteroszexuális
egyedülálló


Emilie Svendsen
Teljes nyolcvanegy centiméterével és alig tizenegy kilójával szaporán szedi töpörtyű lábait a zöldeskék szemű a sűrűn egymás mellett ágazódó fűszálakkal benőtt réten, egyenesen az ülő pozícióban helyezkedő apja felé. A férfi élére vasalt, kopott sárga színű vászonnadrágba bújtatott ölébe veszi egyetlen valódi büszkeségét, majd kezeivel körbeölelve a kis testét a biztonságáért gondoskodik. Mintha csak a világ trónján foglalna helyet, szemében megcsillan az a fajta elégedettség, ami akkor lelhető fel az emberek tekintetében, amikor nagy célt érnek el. De amilyen gyorsan feltűnik, olyan gyorsan kámforrá is válik, hogy szabaddá tegye a képzeletbeli színpadot a következő pillanatban előbújó sztárnak, a kíváncsiság szikrájának, a hévnek, amivel az álmodozók a világ meghódítására indulnak. Már majdnem másfél éves, de már abban hisz, hogy a világ egyszer a markába zsugorodik. Hódítónak született diplomata sarj.  

Эмиля Свендсен (Emiliya Svendsen)
- Ладно, пошли спать, ты наверное устала, Миля. – csábítgatja hálójába dajkája a nyúlánk tinédzsert, ám az ében hajú szépség éppen búskomor pillantása kereszttüzébe kényszeríti kétségbeesett, bocsánatért könyörgő tekintetű édesapját. Ezer és egyszer hallotta már, ahogy édesanyja mérgében az egekig préseli hangszálain át mezzoszoprán hangját, majd halkan kérleli édesapját, hogy ne bonyolódjon szerencsejátékokba az oroszokkal. És mégis hogy fest, hogy egy diplomata zártkörű, orosz rendezvényeken vesz részt, ahol csaló játékokkal üti el szabad idejét? És nem is bármilyen diplomata, egy norvég! Nem ez a példa, amit a lányuknak kell adnia, nem is ehhez az emberhez ment férjhez.
- Hiba volt elfogadni ezt a lehetőséget…  - teszi hozzá édesanyja saját nyelvükön, kesergő hangszínezeten. És Emilie egyet ért azzal, hogy soha nem lett volna szabad a korrupt ruszkik területére költözniük, és annak ellenére, hogy tudja, tizenkilenc évesen a véleménye nem bír akkora súllyal, mint a felnőtteké, ettől függetlenül úgy gondolja, lehet neki.
Hátat fordít szótlanul és elhagyja a helyiséget, mielőtt a csalódottság kikényszerítené ajkain a visszafogott szitkokkal tarkított, szavakká formált érzületeket, amik édesapja felelőtlenségére csíráztak ki benne.  


Noora Noreen Nilson
A múlt nem létezik, a jelen koholmány, a jövő pedig továbbra is rejtély. Sosem gondoltam volna, hogy édesapám szenvedélye egyszer darabokra cincálja a családunkat, és lám, jelenleg egy személy vagyok, aki soha nem is létezett. Emilie Svendsen helyét átvette Noora Noreen Nilson, aki jogtan hallgató helyett pedagógia asszisztens… mert mégis ki keresne egy diplomata utódot egy angol óvodában? Igor bosszút ígért édesapámnak, mindössze azért, mert nem volt ínyére, hogy legyőzte, és engem meg anyát tűzte ki célpontul magának.
A busz leszállást igényét jelző csengője megszólal és ráeszmélek, hogy a következő megálló a Baker Arms, azaz a hely, ahol le kell szállnom, ha nem akarok negyed órát sétálni hazáig. Megvárom, míg a busz megáll, majd gyors tempóban, fokozott óvatossággal letipegek a második emeletről.
Hazaérve a kanapén találom Jennát, a lakótársamat, aki unottan a TV-csatornákat váltogatja. Mindössze akkor pillant rám, amikor az ajtó becsukódik utánam és a zár nyelve a helyére ugrik.
- Van egy halvány folt a felsődön… - jegyzi meg, amikor tekintetét a válla felett rám szegezi. Az arca tanúsítja mennyire érdektelen a TV-műsorok iránt.
- Jimmy túlette magát ebédkor, ez pedig egy része annak, ami visszaköszönt – húzom el a szám és a konyhapultra dobom a táskám, hogy levehessem a piszkos felsőt. Immár makulátlan tiszta topban kiveszek egy flakon vizet a hűtőből, majd helyet foglalok a lány mellett.
- Brandon itt járt ma és téged keresett… eléggé le volt törve. – tájékoztat a nap fejleményeiről, de arcom rezzenéstelen, még annak hallatára is, hogy rossz passzban van.
- Ő választott, én pedig döntöttem. – reagálok mondatára, majd gyorsan témát váltok, hogy ne kelljen többet az exemről beszélni. – Este elmehetnénk valamerre – szélesen elmosolyodom, és felváltva megtáncoltatom vállaimat. Jenna még egy másodpercig gondolkozik az ajánlaton, majd tágasra nyitja ajkait, mintha óriási bejelentésre készülne.
- Oooookééé, de te fizetsz! – feláll eddigi helyéről és hátramenetelve a szobája felé veszi az irányt. – Így fogunk ma hódítani – beharapja alsó ajkát, összeszűkíti a szemét, széles terpeszbe helyezi lábait, kissé berogyasztja térdeit, és a köröző csípőjére szegezi mindkét mutatóujját. Álszégyent imitálva a tenyerembe temetem az arcom és nevetni kezdek. Bizonyára izgalmas estének nézünk elébe.


foglalkozás ❖ Pedagógiai asszisztens

hobbi ❖ futás, főzés-sütés, olvasás, filmnézés, vásárlás

becenév❖ Eredetileg Mili, Em/ Jelenleg Noora

Család ❖ Egy norvég politikus és egy Man-szigetekről származó, angol nő gyermeke. Édesapja befolyásos ember, jó pár éve megbízást kapott Oroszországban, ahol rossz ügyekbe keveredett. Az egész család visszautazott Norvégiába, de a nyugalom nem tartott sokáig, így jelenleg a família szét van szórva Európában, míg a helyzet nem tisztázódik. Édesanyjával személyazonosságot váltottak a biztonság kedvéért, Emilienek Londonba, míg édesanyjának Németországba kellett költöznie. A történtek előtt, a család békében élt és szeretetben.
névtelen ❖ nagylány ❖ -
gazdag
avatar
Korom :
24

Tartózkodási hely :
London, Anglia

Hozzászólások száma :
4

reagok :
0

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Emilie Svendsen Szer. Jún. 06, 2018 6:56 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon Emilie!  

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, szép fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek, irány foglalózni (avatar+rang) utána pedig tiéd a játéktér!
Admin
avatar
Tartózkodási hely :
stuck in the pages

Hozzászólások száma :
266

reagok :
192

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: