welcome to europe, traveller
Life is a journey that must be traveled no matter how bad the roads and accommodations.
lépj be bátran
európa rád vár
Karakter neve:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
friss bejegyzések
legújabb irományok
Yesterday at 2:23 pm
Yesterday at 10:44 am
Yesterday at 10:24 am
Szer. Okt. 17, 2018 10:37 pm
Hétf. Okt. 15, 2018 5:03 pm
jelenlegi utazóink
európa szívében
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Anaise Delacroix, Lorenzo Belbo

A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Aug. 21, 2018 12:11 pm-kor volt itt.
történéseink
jó ha tudod
európai lakosok
nyilvántartása
csoport
amerikai 1 4
angol 4 6
ázsiai - -
francia 6 5
görög 1 2
ír 4 4
külföldi 2 4
norvég 3 4
olasz - 2
orosz 2 2
skót - 2
spanyol 3 -
svéd 1 2
összesen 27 37

Alex Mihalkov Batanov
TémanyitásTárgy: Alex Mihalkov Batanov Pént. Jún. 01, 2018 11:21 am
Alex Mihalkov Batanov
Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.
Gaspard Ulliel
33
orosz
gazdag
Oroszország, Moszkva
1985. 12. 31.
hetero
egyedülálló

- El se tudja képzelni, hogy mennyire hálás vagyok Önnek, Mr. Mihalkov, hogy végre hajlandó interjút adni nekem ennyi idő után és végre betekintést nyerhetünk rejtelmes életükbe. – vigyorog öntelten és megjátszott mosolyával a barna hajú sztár riporternő Ivana Nolaveskij, aki csak hozzám hasonló rendkívüli. személyekkel készít interjút.
- Mivel nem volt más választásom, miután maga megzsarolt egy videóval, amin éppen fejbe lövök egy embert, akiről magának fogalma sincs, kicsoda. – válaszolok neki szúrós tekintettel, majd előveszek aranytárcámból egy méregdrága szivart. Nem törődve vele, hogy esetleg ez nem illendő, és meggyújtom, majd mélyen slukkolva a dohányból, a nő arcába fújom.
- Tudja, néha kénytelen vagyok rossz kislány lenni a cél érdekében. Érti, hogy megy ez. – vigyorodik el kislányosan, bűnbánóan, de ez engem egyáltalán nem érdekel, mosolya nem talál viszonzásra, csak komoran meredek rá.
- El tudom képzelni. – jegyzem meg halkan, titokzatosan, majd a nőt kezdem el méregetni. Kívülről egészen jól  néz ki, talán még be is vállalnám egy kefélés erejére, de mivel már kiteregette nekem a összes kártyáját, nem találok benne semmi izgatót.
- Az első kérdésem az lenne, kik is azok a  Mihalkovok? Mi az a misztikum, ami körülöleli ezt a családot?  - folytatja az első kérdésével izgatottan, mire fejemet megtámasztom egyik kezemmel és csak utána kezdek el beszélni.
- Hm, érdekli mi? Ha az ember az oroszországi Moszkvában él, biztosan hallotta már a Mihalkov nevet, hiszen minden nap olvashatja az út menti kijelzőkön, de ha így nem ugrik be neki, akkor, ha meghallják az Alex Mihalkov nevet, már biztosan dereng valami. Oroszország egyik legtehetősebb családja vagyunk, olyan elit szinteket képviselünk, amit más emberek el se tudnak képzelni. Számos multi céggel rendelkezünk, de innen a legismertebb a Milkalkov BioTechnologies, ahol a legmodernebb számítógépes technológiákat, mesterséges intelligencia stb. fejlesztenek ki a tudósaink. – magyarázom nagyképűen, habár tudom, hogy a nő nem erre kíváncsi.
- Valóban, én is hallottam már erről a cégről, azonban, azt hiszem, hogy ez család ennél sokkal több. - jegyzi meg sejtelmesen s teszi fel egyben a kérdést ez az Ivana, aki számomra csak egy kis zavaró porszem a gépezetben.
- Valójában ez csak egy álca valami sokkal hatalmasabbnak. – kezdek bele, közben szemébe mélyedek. Fogalma sincs, mibe ütötte bele a csinos orrát.  – Egész életemben részese voltam valami hatalmasnak. Az életem amolyan aranykalitkában éltem le. Fogalmam sincs, hogy élnek a hétköznapi emberek, a köznép. – húzom el megvetően számat, majd újra beleszívok az erős szivarba, mely számomra mégis üdítő érzés.
- Nevelőim voltak, magán tanáraim, nem érintkezhettem egyszerű gyerekekkel. Lövésem sincs, hogy kell főzni, mosogatni vagy takarítani esetleg autót mosni, de az anyámnak se. Életemben nem voltam bevásárolni, nem tudom, milyen sort várni valamiért és életemben nem ettem gyorskaját. Mindig is szolgák hada vett körül bennünket, akik lesték minden kívánságunkat. Miután, a bátyám, Damjan 8 évesen belefulladt a kerti medencébe, azóta még jobban óvtak, mint egy kiskirályt. Mondanom se kell, hogy az akkori dadája nem érte meg a másnapot. Talán ez az oka annak, hogy elkezdtem harcművészeteket tanulni, és illegális ketrecharcokban részt venni, hogy ne érezzem magam védtelennek, ki tudja. Ma már cseppet se vagyok védtelen. És akkor eljutottunk ahhoz ponthoz, ami magát igazán érdekli, drágám. – kacsintok rá ördögi arckifejezéssel, habár már most látok egy kis ijedséget z arcán.
- Bizonyára hallott már az orosz maffiáról, a Bratváról. A világ legnagyobb maffiaszervezete vagyunk, még Angliában és az Egyesült Államokban is vannak kartelljeink. – vágok mindjárt a közepébe, mire a csaj meghökkenve néz rám, de azért kíváncsiságtól csillognak szemei, mint egy keselyűnek, aki egeret lát. Csak még azt nem tudja, hogy itt valójában én vagyok a keselyű, ő pedig a döghús.
- Nos, a Bratva számos szervezetből áll, viszont azt senki se tudja, hogy ezt az egészet fentről irányítja valaki. Valami. Egy tizenkét főből álló bizottság irányítja az egész maffiát, de talán még a világot is kicsit. Tizenkét család, ahol ez a kiváltság generációról generációra öröklődik. Mivel az apám halálos beteg, így már én vagyok bent helyette, és mondanom sem kell, élvezem helyzetet. Valójából mindent mi irányítunk háttérből, ami Oroszországban történik.
- Wow, erre igazán nem számítottam és szerintem senki se a nézők közül. – mosolyog lelkesen az orosz riporter picsa, de csak nem hagyja még abba a kérdezősködést. Mindent akar.
- És mit csinál szabad idejében egy ilyen hatalmas ember?
- Ó, igazából rengeteg mindent. Költöm a pénzt, a legjobb szórakozóhelyeken múlatom az időt a legjobb nőkkel. Rajongok a kocsikért, a luxuskiadásokért. Tudja, nincs, amit, és akit nem kaphatok meg. De tudja, mit csinálok leginkább? Mi a kedvencem? Megbüntettem azokat, akik ártottak a szövetségnek vagy nekem. Valójában ez már egy és ugyanaz. – mondom gonoszságtól csillogó szemekkel és elszántam miközben előhúzom zakóm zsebéből az okos telefonomat, mindvégig számban tartva a szivart.
- Hozzon már egy whisky-t! – szólok oda lekezelően az egyik operatőrnek, aki bután bámul rám.
- Nézze csak, mutatok valamit! – tarom Ivana elé a telefont, miután elindítok egy videót a számára.
Elképedés, meglepettség, zavarság, kétség, aztán félelem, riadalom tükröződik arcán vissza, majd hirtelen sikítozni kezd, mikor levetítem neki, ahol a pasiját éppen halálra verik az embereim.
- Neee! Fjedor! Maga egy szadista állat! Hívjátok a rendőrséget! – sipítozik barna fejével mialatt felpattan székéből, mint egy mérgezett egér, de engem ez hidegen hagy, tovább folytatom.
- Tudja, sose lett volna szabad ujjat húznia velem. Maga akart megzsarolni ENGEM? ENGEM??? Halálos hiba. Remélem, boldoggá teszi még midig, hogy interjút készít velem. Vagy már nem annyira? Ugye, tudja, hogy ezt sose fogja leadni? – kérdezem gonoszul elvigyorodva és rákacsintva, majd ekkor betörnek az embereim és hidegvérrel lepuffantják a nőt.
- Intézzetek el mindenkit, akinek köze volt a felvételhez. Azt ott, pedig kínozzátok meg előtte, nem hozott nekem inni! – mutatok a fentebb említett bamba operatőre, majd fogom a szivarom s Ivana Nolaveskij holtestére dobom.
- Égessétek fel ezt a kócerájt miután minden felvétel törölve! – adom még ki hidegvérrel utolsó utasításomat, majd laza és elégedett léptekkel elhagyom a stúdiót.
foglalkozás ❖ Kitalálod?  

hobbi ❖ luxusautók, motorok, luxuscikkek, pénzszerzés, nők, szex, küzdősportok   

becenév❖ Meg akarsz halni?

Család ❖ Apám: Ivan Mihalkov Batanov
Anyám: Katerina Mihalkov Batanov (Kovalsek)
Bátyám: Demjan Mihalkov Batanov
F. A. ❖ 28 ❖ multi
gazdag
avatar
Korom :
32

Tartózkodási hely :
Oroszország, Moszkva

Hozzászólások száma :
3

reagok :
1

Felhasználó profiljának megtekintése

TémanyitásTárgy: Re: Alex Mihalkov Batanov Hétf. Jún. 04, 2018 5:05 pm
gratulálunk, elfogadva!

welcome aboard

Légy üdvözölve az oldalon, kedves Alex!

A karakterlapoddal mindent rendben találtam, igazán érdekes olvasmány volt, mesés fogalmazással megfűszerezve, úgyhogy utadra is engedlek (hiszen kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen messze is ér el az orosz maffia keze és mik történnek majd a te irányításod alatt, na meg aztán a várakoztatással nem akarom kivívni az ellenszenvedet), irány foglalózni (avatar+rang), utána pedig tiéd a játéktér!

Rangot később kapsz majd az Admin nénitől, de ettől függetlenül a foglalók meglátogatása után nyugodtan játékba kezdhetsz!  

Kellemes időtöltést és jó játékokat kívánunk!  

Admin
avatar
Korom :
1

Tartózkodási hely :
between topics ♡

Hozzászólások száma :
52

reagok :
4

Felhasználó profiljának megtekintése

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Heart of Europe :: utazás Európába :: elkészült karakterlapok-
Ugrás: